bitti canım ama bende bittim dünden beri temizlikti ütüydü birde haftasonu pikniğe gittik hamlaşmışım heralde heryerim ağrıyor sana speedy gonzales diyeceğimmmmmmmmgerçekten hızlısın ben dünden beri uğraşıyorummm hahahahahaahh
ne dicem sana atıyorum 14-15 mayıs gibi yumurtlamış olsan 8 gün yani 1 haftalık olur canım çok yeni daha yani değerin çok mormal bence... yarın doktor da der zaten....1 haftalık silik çıkar testte ve kandan anlaşılır seninki de anlaşıldı :)
annem burada bana geldi ara ara gelir yazarım kızlar öptüm :)
canım vardır doktorun bildiği öyle düşünme belki 1 günde bile 2-3 mm büyüyordur yumurta... bilen arkadaşlar yazsınlar...ben de merak ettim...
evet yumurta günde 2 mm büyüyor.. benimki de 19,5 mm ydi doktor ertesi güne iğne verdi.
cnm benim ikiside 23 mm di ozaman yaptırdım bence bu olgunlukta iyi çünkü ilk ay 19 mm falan dı vurulmuştum tutmadı
slm güzellerr bir yaz temizliğine başladımkii anemmm dökmedik köşe bucak bırakmadım sanırım 1 hafta daha sürer.hersabah aynı saatte ateşimi ölçüyorum inşallahhh yumurtluyorumdurrr yani bunun belirtisini hisstemek bile bana büyük bi doping olur.çünkü doktoragidemeyeceğim(( bu ay böyle geçecekk hamişş varmııı
sımdı cıkıyorum kızlar optum hepınızı allah hayırlısıyla yavrularımızı bıze nasıp etsın
canım bence sen tam 4 haftalık hamılesın yumoş takıbıne gıtsen daha net olurdu eğer 12-13 nde falan çatlamış olsa 21 nde sılık cızgı cıkmazdı yumurtlamadan 2 hafta sonra cıkar ortalama idrarda test belkıde senın yumoş çok erken çatladı ama bence 1 aylık hamılesınnyaa ailemden bırı gıbısınız sızın boyle sevımenız benı okadar mutlu edıyokı sozlerle anlatamam bunu gercekten saolun ıyıkı tanımısım hepınızı.
Canım ben en son adetımı 20 nısanda gormustum 11 mayıs progesteronda yumurtlamam yoktu 21 mayısta sılık cızgıler cıkmaya basladı 23 mayıstada 83 hcg degerım.ama kafam karısık bıraz ben kac haftalık oluyorumkı suan
14-15 da yumurtlamıs olsa hemen bır hafta sonra gebelık testınde pozıtıf cıkmaz canım kandada en erken yumurtlamadan 10 gun sonra çıkıyorrne dicem sana atıyorum 14-15 mayıs gibi yumurtlamış olsan 8 gün yani 1 haftalık olur canım çok yeni daha yani değerin çok mormal bence... Yarın doktor da der zaten....1 haftalık silik çıkar testte ve kandan anlaşılır seninki de anlaşıldı :)
annem burada bana geldi ara ara gelir yazarım kızlar öptüm :)
cnm benim ikiside 23 mm di ozaman yaptırdım bence bu olgunlukta iyi çünkü ilk ay 19 mm falan dı vurulmuştum tutmadı
amin canım ınsallah sımdı bızlere daha cok dua et hamılesın duaların kabul olur bu arada senın degerın gayet normal bunun ıcın endıse etme cunku dedıgıne gore bır hafta ya var ya yok bu yuzden gıt gıde artacak tatlım sakın kafana bunu takma benım hamılelıgımde adet gunum geldıgınde baktırmıstım ve 128 cıkmıstı sakın kotu dusunme bak ne gusel ılacsız falan hamıle kaldın gerısı bosver kendını de mınıgını de sıkma tatlım demek akıntın geldı hee bakalım hayırlısı bende ne olcek dun kasık agrım vardı ama pozıtıf dusunceyle resmen yumurtlamaya calısıyorum kendıme ınanamıyorum yaaaaaacok cok cook saol tatlım darısı hepınızın basına ınsallah.ya o uzayan akıntı bende 20.gunum gıbı falandı galıba o zaman oldu ama progesteronda yumurtlama cıkmayınca o olayada ınanmadım.bence hıc takılma sen bu akıntıya,atese gun asırı ılıskı olsun yumurtayı bı yerde kıstırır nasılsa:)
canım o sendeki kötü psikoloji geçen ay bana olmuştu ama bu ay hiç de umutsuz bakmıyorum... bizler elimizden geleni yapıyoruz sonuçta gerisini düşünmemek lazım fazla yoksa psikolojilerimiz bozulur... buna da gerek yok...sen soğan suyuna başla kasık ağrısı tek başına yumurtlama belirtisi olabiliyor.... geçen ay bende öyle oldu iğneler battı sanki kasıklarıma ve yumurtalıklarımın yerlerini hissettim o kadar acıdı... akıntı olmadı sadece ağrı oldu.... her kadında akıntı olacak diye bişeyyok doktoruma sordum ben ateş mutlaka olur dedi... akıntı demedi...yani sen hep iyi düşün... canını da sıkma rahmimiz var yumurtalıklarımız var sağlıklı organlarımız bebek olması için her şey mevcut umutsuz değiliz aslında sadece zamanını bilemiyoruz... ama her birimiz tuanatay gibi her an bir sürprizle karşılaşabiliriz bunu unutmayalım
anladım canım çok sağol bak yellooww gördün mü sorun yok zamanlama açısından doğru vurulmuşsun yani...
merhaba...
benn pkolu değilmişim ilk doktor yanlış teşhis koymuş.iltihap ve polip varmış.iltihap için ilaç verdi polipleride vakumla temizledi.şimdi yumurta takibine başlıacz.onun dışında şimdilik bi sorun yok
14-15 da yumurtlamıs olsa hemen bır hafta sonra gebelık testınde pozıtıf cıkmaz canım kandada en erken yumurtlamadan 10 gun sonra çıkıyorr
anladım o zaman bu kız ne zaman yumurtladı ya? yani 11 mayısta yumurtlama olmamış kanda baktırmıştı progesterondan...sonrası zaten ayın 12-13-14 oluyor karışık geldi biraz neyse canım bakalım doktoru ne diyecek yarınki sonuçlarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?