Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

nasılsınız arkadaslarım ben ıyıyım cok sukur araya hafta sonu gırdı falan gıremdım esım evde olunca pek pc basında oturamıyorum ama gecmısı okudummm ve tuanataycımmm nasıl cevındım anlatamamm tatlım helede mucızevı bır sekılde bebegın gelınce bende senın kadar sok oldum yemın ederım cok mutlu oldum ınsallah kucagına aldıgın gunlerı de gorursun tatlımcanım yaa bırsey sorcam yumurtladıgını anladınmı sen hanı yumurta akı kıvamında sıvı falan geldımı benım ıcın onemlı cunku o sıvı bende hıc gelmedıgı ıcın anlayamıyorum en azından benım gıbı akıntısı gelmeyenler hamıle kalabılıyorsa benım de umudum olur tatlım
bıcımcım nasılsın tatlımmmm osledım senınle konusmayı bır kac gundur konusmıyoruz yaaa yıne benımkıler benı yoklamaya basladı dusunceler yanı.... bugun yıne acaba ben hıc anne olamıcakmıyım gıbı bır dusunce beynıme coreklendı tatlım spor ıyı gıdıyor kılo olayı dort kılo oldu ıkı haftada verdım yanı bakalım 8 kılo hedefım var ama hedefım gelmeden bebek gelse de hayr demıcem yanısen nasılsın canım ıyısın ınsallah yumurtlamıssındır bende dun o tıbet hareketlerını yaptım sonra butun gun sol kasıgım agrıdı bacagıma vuran bır agrı yumurtluyormuyum acaba bılemedım persembe gunu sogan suyuna baslıcam psıkolojımı hazırlıyorum sımdılık optum canım rastlasırız ınsallah

ee canım bende dun yazlıkları cıkardım utumu yaptım bugunde temızlıgı hallettım basa bas gıdıoz.ılık bı dus al bak hıcbıseycıgınde kalmaz.

hımm 8 gun ıse ıyı yanı deger ayy yarın bellı olcak nasılsa kafa yormayım fazla dımı ama...

cok cok cook saol tatlım darısı hepınızın basına ınsallah.ya o uzayan akıntı bende 20.gunum gıbı falandı galıba o zaman oldu ama progesteronda yumurtlama cıkmayınca o olayada ınanmadım.bence hıc takılma sen bu akıntıya,atese gun asırı ılıskı olsun yumurtayı bı yerde kıstırır nasılsa:)

cnm benim ikiside 23 mm di ozaman yaptırdım bence bu olgunlukta iyi çünkü ilk ay 19 mm falan dı vurulmuştum tutmadı
canım vardır doktorun bildiği öyle düşünme belki 1 günde bile 2-3 mm büyüyordur yumurta... bilen arkadaşlar yazsınlar...ben de merak ettim...

evet yumurta günde 2 mm büyüyor.. benimki de 19,5 mm ydi doktor ertesi güne iğne verdi.

kolay gelsin hadi hayırlısı canım inş. olur yumurtlaman...
tuanatayın pozitif sonucu çıktı ancak yarın doktor netleştirecek durumunu :)

sımdı cıkıyorum kızlar optum hepınızı allah hayırlısıyla yavrularımızı bıze nasıp etsın

canım o sendeki kötü psikoloji geçen ay bana olmuştu ama bu ay hiç de umutsuz bakmıyorum... bizler elimizden geleni yapıyoruz sonuçta gerisini düşünmemek lazım fazla yoksa psikolojilerimiz bozulur... buna da gerek yok...sen soğan suyuna başla kasık ağrısı tek başına yumurtlama belirtisi olabiliyor.... geçen ay bende öyle oldu iğneler battı sanki kasıklarıma ve yumurtalıklarımın yerlerini hissettim o kadar acıdı... akıntı olmadı sadece ağrı oldu.... her kadında akıntı olacak diye bişeyyok doktoruma sordum ben ateş mutlaka olur dedi... akıntı demedi...yani sen hep iyi düşün... canını da sıkma rahmimiz var yumurtalıklarımız var sağlıklı organlarımız bebek olması için her şey mevcut umutsuz değiliz aslında sadece zamanını bilemiyoruz... ama her birimiz tuanatay gibi her an bir sürprizle karşılaşabiliriz bunu unutmayalım

canım bence sen tam 4 haftalık hamılesın yumoş takıbıne gıtsen daha net olurdu eğer 12-13 nde falan çatlamış olsa 21 nde sılık cızgı cıkmazdı yumurtlamadan 2 hafta sonra cıkar ortalama idrarda test belkıde senın yumoş çok erken çatladı ama bence 1 aylık hamılesınn
14-15 da yumurtlamıs olsa hemen bır hafta sonra gebelık testınde pozıtıf cıkmaz canım kandada en erken yumurtlamadan 10 gun sonra çıkıyorr

cnm benim ikiside 23 mm di ozaman yaptırdım bence bu olgunlukta iyi çünkü ilk ay 19 mm falan dı vurulmuştum tutmadı

bende 21,9 du sabah akşamına iğne vuruldum ertesı gun ılıskı oldu

merhaba...
benn pkolu değilmişim ilk doktor yanlış teşhis koymuş.iltihap ve polip varmış.iltihap için ilaç verdi polipleride vakumla temizledi.şimdi yumurta takibine başlıacz.onun dışında şimdilik bi sorun yok

Allahımmmm ne kadar sevindimm şimdiiiituanataycımmm tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinn.yaaa kalbim kıpır kıpır olduuu tutuldum sankii heycandannn

amin canım ınsallah sımdı bızlere daha cok dua et hamılesın duaların kabul olur bu arada senın degerın gayet normal bunun ıcın endıse etme cunku dedıgıne gore bır hafta ya var ya yok bu yuzden gıt gıde artacak tatlım sakın kafana bunu takma benım hamılelıgımde adet gunum geldıgınde baktırmıstım ve 128 cıkmıstı sakın kotu dusunme bak ne gusel ılacsız falan hamıle kaldın gerısı bosver kendını de mınıgını de sıkma tatlım demek akıntın geldı hee bakalım hayırlısı bende ne olcek dun kasık agrım vardı ama pozıtıf dusunceyle resmen yumurtlamaya calısıyorum kendıme ınanamıyorum yaaaaaa

cok kotu kuzum yaaaa valla gercı gecen ay ben cok kotuydum bu dusunce hemen bı geldı savusturdum sonra hemen kotuluklerı ıyıyım yanı bu kadar kendıme gaz verıyorum moralım de ıyı nıye gelıyor bole dusunceler ben onlara akıl sır erdıremıyorum yaaaaaama dedıgın gıbı rahmımız var yumurtalıgımız var cok sukur hatta bende o rahımden ıkı tane var ama allahım ınsallah en kısa zamanda sevındırır bızlerı de:26:

kayram 29 canım kalp şeklinde rahim mi var sende çift rahim mi bazen kalp şeklinde ama bölünmemiş oluyor ya ondan sordum ve anlayamadım peki gebelikte nasıl olacakmış çift rahim merak ettim ne dedi doktor bununla ilgili

aman çok sevindim canım demek ki yumurtlama problemi olmayacak ve şansın artacak ay çok güzel inşallah en kısa zamanda yani ilk denemede tutar gebelik canım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…