Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yasmin ne yaptın doktora gittin mi tekrar adet düzensizliği için?

yok canım bekliyorum adet olmayı 31.gün ama yok birsey dayanamayıp test yaptım dün negatif belki biraz garip ama hala pozitif olabilir diye salakça bi ümit var
sen nasılsın canım

bi kaç gündür giremedim nete geçmişi okumaya dalmişım nasıl sevindim anlatamam tuanatay ben hamile olsam bu kadar sevinirdim inşaallaah hayırlısıyla kucagınada alırsın bebeğini kendine iyi bak yorulma canım

yok canım bekliyorum adet olmayı 31.gün ama yok birsey dayanamayıp test yaptım dün negatif belki biraz garip ama hala pozitif olabilir diye salakça bi ümit var
sen nasılsın canım

iyiyim ben de idare ediyorum :)
senin geç yumurtlama olduysa testte hemen çıkmayabilir şüphelenmen normal istersen 5 gün daha bekle adet gelmezse yine test yap gebelik yoksa progestan 200 lük sabah akşam adet başlayana kadar içiliyor...adet gelince bırakılıyor... hem bu hap gebelik varsa gebeliği korur ve adeti başlatmaz... gebelik yoksa adeti başlatır yani olumsuz etki etmez...
adet geciktiğinde oluşan gerginliği bildiğimden böyle bir çözüm getirdim...

Arkadaşlar ne yapacağımı bilemiyorum artık her doktor farklı bir şey söyledi eğer bilgisi olan beni aydınlatırsa çok çok sevinirim.3 yıl önce bana bir doktor PKO teşhisi koydu.Yalnız bende adet düzensizliği yok,kiloluda değilim,tüylenmede yok.Ben ağrılı adet için gittim kan tahlili yaptı,ultrasonla baktı ve öyle söyledi ve 40 yaşına kadar DİANE 35 kullanmamı söyledi.Ben o hapın yan etkilerini görünce başka bir doktora gittim.Oda küçük kistler olduğunu hapa gerek olmadığını bende PKO Sendromu olmadığını söyledi.Çok kararsız kaldım evlendim ve şimdi çocuk sahibi olmayı düşünüyorum ve neyapacağımıda bilemiyorum açıkçası herkes başka bir şey söylüyor.Bilgisi olan var mı sizde böyle şeyler yaşadınız mı cevaplarsanız sevinirim.:85:

bende hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum canım bu progesteron reçetesiz satılıyor demi zaten eğer adet olmazsam pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum randevu alabılırsem

slm arkadaşlar bende dün hormon tahlili yaptırdım.. ultrasonda pko çıkmıştı zaten .. tüylenme şikayetiyle gittim.dr.sende aşırı bi tüylenme yok hapa gerek yok dedi sonuçlarında iyi dedi.şu an hiç bi ilaç kullanmıyorum.sonuçlarımı yazıyım tecrübeli arkadaşlar yorumlasın kendi hormon tahlillerinize kıyasla nasıl? lh. 8,64 fsh 8,16 testesteron 67 prolaktin 20 sizce nasıl

canım seni çok iyi anlıyorum ne yapacagını bilememek çok kötü... hele doktorların hepsi ayrı şeyler söylüyorsa peki son gittiğin doktor hapa gerek yok demiş çocuk istediğini söyledin mi

şu anda kaç yaşınızdasınız?
kistlerin adetle atılması gerekli hepsi olmasa da çoğu temizlenir diye biliyorum...çünkü düzenli adet çok önemli... 40 yaşına kadar bu hapı içeceksin demesi hata bence zaten....kilo sorununuz da yok demek ki geriye yumurta takibi kalıyor... yumurtlamayı sağlayıcı haplar ile ultrason kontrolünde gebe kalmanız mümkün bizlerin de yaptığı bu....

bende hafta sonuna kadar beklemeyi düşünüyorum canım bu progesteron reçetesiz satılıyor demi zaten eğer adet olmazsam pazartesi doktora gitmeyi planlıyorum randevu alabılırsem

progesteron içerikli ama hapın adı progestan 23 tl fiyatı 30 hap var içinde...200 lük...
bence de canım doktora gitmende fayda var...

Lh Fsh tan düşük olsa tabi daha iyi olurdu ancak eşit olması da çok kötü değil... doktorunuz normal dediyse normaldir...
düzenli adet görmek önemli pko da bir de tabi ara sıra da olsa yumurtlayabilmek önemli yumurtlayıp yumurtlamadığını 21. gün progesteron testi ile anlaman mümkün...

biçimcim platesle kilo da vermişsin inşallah bu ay senin hamile haberlerini alırız canım

biçimcim platesle kilo da vermişsin inşallah bu ay senin hamile haberlerini alırız canım

amin sağol canım valla zorluyor hareketler biraz ama yılmadan devam ediyorum çünkü kasların çalışmasının özellikle bacak kalça hareketlerinin kasıklara yumurtalıklara baskı yaptığını düşünüyorum ve yumurtlamayı da sağlayabileceği ile ilgili bir mantık kurdum... umarım yanılmıyorumdur... kilo vermek de çok yardımcı elbette....

herkese iyi geceler yarın sabah yine erkenden kalkacağım...
herkes için her şey yolunda gitsin....

canım seni çok iyi anlıyorum ne yapacagını bilememek çok kötü... hele doktorların hepsi ayrı şeyler söylüyorsa peki son gittiğin doktor hapa gerek yok demiş çocuk istediğini söyledin mi
yok canım o zaman daha evli değildim 2 yıl geçti üzerinden şimdi küçük bir ilçede çalışıyoruz burdada gittim doktorun doğru dürüst ultrasonu bile yok burda kan tahlilide yapamıyorlar.Yani hiç bir şey yapamadı

canım ben tavsan kulagı seklınde kalp seklındeden bıraz daha derın yanı ıkıye bolunme olayı ama tek rahım agzı var karıstırılması mumkun degıl cunku hem fılmde cıktı hemde hıstereskpı laparoskopı amelıyatları oldum ben kesın yanı durum ılk bebegım de kanamadan dustu zaten ama o zaman bılmıyorduk doktor ılaclarla ve sureklı yatarak rahatlıkla hamılelık gecırebılecegımı soledı sımdılık sadece hamılele kalabılmeyı dusunuyorum gerısını sonra dusunucem
doktorunuz nasıl bole bırsey soleyebılır yanı pko teshısı koymak o kadar da kolay bırsey degıl kı bır kere sadece kıstlerı ultrasonda gormek yeterlı degıl kanda da hormonlarına baktırıp emın olması gereklı dıger hıcbır belırtı de yokmus sızde zaten bence baska doktorlara gıtmenızın faydası var

durumunuz tabı kı zor ama yınede dıana 35 artık tavsıye edılmeyen bır ılac daha cok yasmın yada gynelle gıbıılaclar tavsıye edılıyor artık bana da ılk gıttıgım doktor o ılacı vemıstı ben kullanmamıstım ıyıkı de kullanmamısım gecmıs olsun ınsallah pko degılsınızdır

hıımm anladım canım nerde yaşıyorsun merak ettım daha büyük bi hastane vardır yakın çevrede bence önce iyi bir hastane ve doktor bul ama en önemlisi umutsuz olma çok kafana takma (biliyorum demesi kolay....)

Hayırlı geceler kızlar..
Bugün 36.günüm ve hala adet olmadım.Artık heyecandan duramıyorum.Bugün çaktırmadan test alayım dedim ama bir sorun çıktı ve inemedim çarşıya.Yarın sabah gidip kan vereceğim.Sonuç çıkar çıkmaz buraya yazarım.Hayırlısı artık.
Ben size bendeki belirtileri yazayım.Bilmiyorum belki psikolojikte olabilir.
-kasık batması(çok iş yaptım ondanda olabilir )
-bel ağrısı(çok iş yaptım ondanda olabilir )
-göğüslerde büyüme(adet yakın olduğu içinde şişmiş olabilir)
-idrarda koku ve ara ara akıntı(belki enfeksiyon kapmışımdır)
-hazımsızlık(gastritim nüksetmiş olabilir)
-hafif hafif bulantı(heyecandan olabilir)
-baş dönmesi (psikolojik olabilir)

Sabah olaaaaa hayr olaaaa....

Hayırlı Geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…