Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben sizlerin derdine ortak dua ediyorum inş.yaratan sizlere en kısa zamanda bu analık duygusunu yaşatır ve bana da 2.bebeği verir inş ama şimdi değil hastalığım geçince

Allahımmmm ne kadar sevindimm şimdiiiituanataycımmm tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinn.yaaa kalbim kıpır kıpır olduuu tutuldum sankii heycandannn

:) saol canım benım nasıp olursa kalıcak benle bebıs nasıbımızde yoksada bısey dıyemem umarım sonuna kadar devam eder hamılelıgım.darısı hepınızın basına en saglıklısından bebısler gelsın hepınıze bunu ınanın gonulden ıstıyorum.

ınsallah canım benım ıcın boyle sevınmenız gercekten cok guzel bende dıger arkadaslardan hamıle haberlerını alınca sevınıyodum sımdı belkıde sıra sızde kımbılır bunu teker teker hamıle haberlerınızı alana kadar burayı terk etmıcem:)sonra topluca baska topıc acarız pkolu anneler dıe:))

sen her belırtıye bı kulp takmıssın:) hadı bakalım hayırlı haberlerını beklıyoruz.

kızlar 2 gecedır saga don sola don uyuyamıyorum cın sabah uyanıyorum.onceden delıksız uyurdum sımdıyse yok lavaboya gıt su ıc bın parca oluyo uykum bıde yuzustu yatardım sımdı goguslerım saolsun onada ızın vermıyolar yan yatmak zorunda kalıyorum ozamanda uyuyamıyorum.oof ya uyku duzenım bozuldu bu boylemı gıtcek hep.haaa bıde dun evın ıcı buram buram karpuz koktu sankı:)ama hıc canım ıstemıyodu sadece koktu ıste.bırazdan bende tekrar test yaptırmaya gıdıcem ıns. Yukselmıstır deger

Günaydın kızlar...

Nasılsınız ?

Ben çok uykusuz bir gece geçirdim.Birkaç saatlik uykuyla duruyorum.Genelde kafama birşey taktığımda hep böyle olur.Biliyorum henüz kesinleşmiş bi gebelik yok ama taktım işte yinede kafaya.

Ben pko olduğumu öğreneli daha 3 hafta oldu.Doktora düzensiz adet için gitmiştim ve pko olduğumu öğrenmiştim.Doktorum hemen korunmayı bırakıp bebek çalışmalarına başlamamızı tavsiye etti.Halbuki ben daha 3-4 ay sonrası için korunmayı bırakmayı planlıyordum.
Önce bi güzel kilo verip zayıf bir başlangıç yapmayı planlıyordum ama....

Şimdi eğer ben hamile isem bu kilo ile nasıl olacak :44:.Zaten kısa boyluyum.(155-66kg)
Şuan ki kilomun üzerine 10 kilo daha eklediğimi düşünemiyorum bile .
Ben ki dolaplara küsmüştüm giyecek kıyafetim kalmadığı için.Kendime ceza olarak kıyafet bile almıyordum.

Belkide hiç umudumun olmadığı bi anda oldu.Yani nasıl olsa bu ay olması çook düşük bir ihtimal,bir dahaki ayada en az 3-4 kilo vermiş olurum diye düşünerek başlamıştım.Oooof kafam çok karışık inanın.

Eğer hamileysem çok şükür rabbime.Hiç aratmadan nasip eyledi bebeğimi.Bunun için ne kadar şükür etsem azdır.
Ama eğer değilsem çok sıkı bir diyet programına gireceğim kesin

Tuanam al bendende o kadar.Hadi sen hamilesinde uyuyamadın,bana noluyooo
Sürekli dilim damağım kuruyor ve su içme ihtiyacı hissediyorum bende.Göğüslerimde sadece şişlik var ama ağrı yok nedense.Kasığımda ise sürekli bir batma hissediyorum,tabi bu gece daha rahatsız edici bir boyuta yükseliyo.
Bide durup dururken burnuma bişey kokuyor ve hemen yanımda olsun istiyorum.Dün tv izlerken gözümün önüne çubuk krakerler uçuşmaya başladı.Akşam akşam eşim bakkala gitti almaya,o geldiğinde benim canımın istemesi geçmişti bile.Tabi çaktırmadan yedim yinede .
Hele gece gece canımın turşu çekmesinden hiççç bahsetmiyorum bile

günaydın kızlar maşallah ne güzel inşallah hep bu tarz belirtilerden konuşalım hep böyle hamilelik belirtileri ile dolsun sitemiz...
ben sporumu yaptım şimdi biraz dinleneceğim... kızlar kesin gebelik sonuçlarınız çıktığında hemen yazın öpüyorum :)
aş erme de başlamış bakıyorum tuanatay :))

Son düzenleme:

yok be tatlım daha hıc bısey ıstemıyo canım oyle koktu burnuma ıste.yanlız yazlıktayken acayıp sımıt kokmustu nedense benden baskada hıc kımse almıyodu o kokuyu:)

turuncuuu yaptırdınmı testı dedım souclar nezaman cıkcak dedıımmm

tuanam şuanda kahvaltı yapıyorum.Bi saate kadar gideceğim sağlık ocağına.Çarşıda biraz işim var,o yüzden git gel yapmamak için saat 10a doğru ineyim diyorum.Muhtemelen sonuç akşam 4 gibi falan çıkacaktır.Çünkü genelde sonuçlar o saatlerde geliyor.Tabi ben dayanamayıp çarşıdan test alıp evde yapacağım.Sonucu öğrenir öğrenmez yazacağım size

ayy ıns. Iyı haberle donersın canım hadı bende kactım bakalım bebısım benımlemı.ya su test sonuclarını aksama kadar bekletmıyolarmı delı oluyorum neyse hadı optumm herkezı:)

ayy ıns. Iyı haberle donersın canım hadı bende kactım bakalım bebısım benımlemı.ya su test sonuclarını aksama kadar bekletmıyolarmı delı oluyorum neyse hadı optumm herkezı:)

Dualarım seninle canım...Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

günaydın kızlar,

hep böyle hamilelik ve aş erme okuyalım , ne güzel.....

Tuanataycım, bak hep bizden umuyordun kendin hiç beklemediğin bir zamanda oldu....birazcık rahatlamaıştın diğer aylara göre....
nediyimde de öyle olmuştu, klomeni bıraktı diğer ay hamile kaldı....

şimdi ben adetimi bekliyorum, bugün yarın gelmesi lazım....sonra artık bu ay Allah yardım etsin, araya bir şey girmesin artık inşallah!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…