canım ben tavsan kulagı seklınde kalp seklındeden bıraz daha derın yanı ıkıye bolunme olayı ama tek rahım agzı var karıstırılması mumkun degıl cunku hem fılmde cıktı hemde hıstereskpı laparoskopı amelıyatları oldum ben kesın yanı durum ılk bebegım de kanamadan dustu zaten ama o zaman bılmıyorduk doktor ılaclarla ve sureklı yatarak rahatlıkla hamılelık gecırebılecegımı soledı sımdılık sadece hamılele kalabılmeyı dusunuyorum gerısını sonra dusunucem
anladım canım....bu sebeple düşük yaptın yani.... benim yakınımında kalp şeklinde rahmi merak ettim demekki o da doğum düşündüğünde yatarak geçirecek o zaman.... aman çözümü var neyseki canım tembellik yaparsın hamileliğinde bol bol yatarsın
Allahımmmm ne kadar sevindimm şimdiiiituanataycımmm tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsinn.yaaa kalbim kıpır kıpır olduuu tutuldum sankii heycandannn
14-15 da yumurtlamıs olsa hemen bır hafta sonra gebelık testınde pozıtıf cıkmaz canım kandada en erken yumurtlamadan 10 gun sonra çıkıyorr
anladım o zaman bu kız ne zaman yumurtladı ya? yani 11 mayısta yumurtlama olmamış kanda baktırmıştı progesterondan...sonrası zaten ayın 12-13-14 oluyor karışık geldi biraz neyse canım bakalım doktoru ne diyecek yarınki sonuçlarına...
bende anlayamadım bu durumu ben nezaman hamıle kaldııııım..oof ya hamıle kaldıgım zamanı bılemıyorum. Sımdı dr. Bana sorcak en son adet tarıhın ne? 20 nısan dıcem 4 haftalıkmı dıcek bana neye gore anlıcak onlarda cok merak edıyorum
bi kaç gündür giremedim nete geçmişi okumaya dalmişım nasıl sevindim anlatamam tuanatay ben hamile olsam bu kadar sevinirdim inşaallaah hayırlısıyla kucagınada alırsın bebeğini kendine iyi bak yorulma canım
Hayırlı geceler kızlar..
Bugün 36.günüm ve hala adet olmadım.Artık heyecandan duramıyorum.Bugün çaktırmadan test alayım dedim ama bir sorun çıktı ve inemedim çarşıya.Yarın sabah gidip kan vereceğim.Sonuç çıkar çıkmaz buraya yazarım.Hayırlısı artık.
Ben size bendeki belirtileri yazayım.Bilmiyorum belki psikolojikte olabilir.
-kasık batması(çok iş yaptım ondanda olabilir )
-bel ağrısı(çok iş yaptım ondanda olabilir )
-göğüslerde büyüme(adet yakın olduğu içinde şişmiş olabilir)
-idrarda koku ve ara ara akıntı(belki enfeksiyon kapmışımdır)
-hazımsızlık(gastritim nüksetmiş olabilir)
-hafif hafif bulantı(heyecandan olabilir)
-baş dönmesi (psikolojik olabilir)
Sabah olaaaaa hayr olaaaa....
Hayırlı Geceler
kızlar 2 gecedır saga don sola don uyuyamıyorum cın sabah uyanıyorum.onceden delıksız uyurdum sımdıyse yok lavaboya gıt su ıc bın parca oluyo uykum bıde yuzustu yatardım sımdı goguslerım saolsun onada ızın vermıyolar yan yatmak zorunda kalıyorum ozamanda uyuyamıyorum.oof ya uyku duzenım bozuldu bu boylemı gıtcek hep.haaa bıde dun evın ıcı buram buram karpuz koktu sankı:)ama hıc canım ıstemıyodu sadece koktu ıste.bırazdan bende tekrar test yaptırmaya gıdıcem ıns. Yukselmıstır deger
günaydın kızlar maşallah ne güzel inşallah hep bu tarz belirtilerden konuşalım hep böyle hamilelik belirtileri ile dolsun sitemiz...
ben sporumu yaptım şimdi biraz dinleneceğim... kızlar kesin gebelik sonuçlarınız çıktığında hemen yazın öpüyorum :)
aş erme de başlamış bakıyorum tuanatay :))
turuncuuu yaptırdınmı testı dedım souclar nezaman cıkcak dedıımmm
tuanam şuanda kahvaltı yapıyorum.Bi saate kadar gideceğim sağlık ocağına.Çarşıda biraz işim var,o yüzden git gel yapmamak için saat 10a doğru ineyim diyorum.Muhtemelen sonuç akşam 4 gibi falan çıkacaktır.Çünkü genelde sonuçlar o saatlerde geliyor.Tabi ben dayanamayıp çarşıdan test alıp evde yapacağım.Sonucu öğrenir öğrenmez yazacağım size
ayy ıns. Iyı haberle donersın canım hadı bende kactım bakalım bebısım benımlemı.ya su test sonuclarını aksama kadar bekletmıyolarmı delı oluyorum neyse hadı optumm herkezı:)
canım bence sen erken yumoşun çatladı canım sen 20 nısanda adet oldun belkıde tam 14, gun yumoş çatladı o da -4-5 mayıs a gelıo çatlamadan 1 hafta sonra sonra progestana bakılmıs belkıde o zamana test yanlış cıkıyordu çünkü idrar testı en erken yumurtlamadan 2 hafta sonra cıkarbende anlayamadım bu durumu ben nezaman hamıle kaldııııım..oof ya hamıle kaldıgım zamanı bılemıyorum. Sımdı dr. Bana sorcak en son adet tarıhın ne? 20 nısan dıcem 4 haftalıkmı dıcek bana neye gore anlıcak onlarda cok merak edıyorum
bende gece uyuyamadım esım saçma sapan bır korku fılmı ızliyordu ona daldım sonrada uykuya dalmakta zorlandımkızlar 2 gecedır saga don sola don uyuyamıyorum cın sabah uyanıyorum.onceden delıksız uyurdum sımdıyse yok lavaboya gıt su ıc bın parca oluyo uykum bıde yuzustu yatardım sımdı goguslerım saolsun onada ızın vermıyolar yan yatmak zorunda kalıyorum ozamanda uyuyamıyorum.oof ya uyku duzenım bozuldu bu boylemı gıtcek hep.haaa bıde dun evın ıcı buram buram karpuz koktu sankı:)ama hıc canım ıstemıyodu sadece koktu ıste.bırazdan bende tekrar test yaptırmaya gıdıcem ıns. Yukselmıstır deger
Günaydın kızlar...
Nasılsınız ?
Ben çok uykusuz bir gece geçirdim.Birkaç saatlik uykuyla duruyorum.Genelde kafama birşey taktığımda hep böyle olur.Biliyorum henüz kesinleşmiş bi gebelik yok ama taktım işte yinede kafaya.
Ben pko olduğumu öğreneli daha 3 hafta oldu.Doktora düzensiz adet için gitmiştim ve pko olduğumu öğrenmiştim.Doktorum hemen korunmayı bırakıp bebek çalışmalarına başlamamızı tavsiye etti.Halbuki ben daha 3-4 ay sonrası için korunmayı bırakmayı planlıyordum.
Önce bi güzel kilo verip zayıf bir başlangıç yapmayı planlıyordum ama....
Şimdi eğer ben hamile isem bu kilo ile nasıl olacak :44:.Zaten kısa boyluyum.(155-66kg)
Şuan ki kilomun üzerine 10 kilo daha eklediğimi düşünemiyorum bile.
Ben ki dolaplara küsmüştüm giyecek kıyafetim kalmadığı için.Kendime ceza olarak kıyafet bile almıyordum.
Belkide hiç umudumun olmadığı bi anda oldu.Yani nasıl olsa bu ay olması çook düşük bir ihtimal,bir dahaki ayada en az 3-4 kilo vermiş olurum diye düşünerek başlamıştım.Oooof kafam çok karışık inanın.
Eğer hamileysem çok şükür rabbime.Hiç aratmadan nasip eyledi bebeğimi.Bunun için ne kadar şükür etsem azdır.
Ama eğer değilsem çok sıkı bir diyet programına gireceğim kesin
turuncu ben senı ates topıgınden mı bılıyorum inşallah hamıssındırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?