günaydın kızlar,
hep böyle hamilelik ve aş erme okuyalım , ne güzel.....
Tuanataycım, bak hep bizden umuyordun kendin hiç beklemediğin bir zamanda oldu....birazcık rahatlamaıştın diğer aylara göre....
nediyimde de öyle olmuştu, klomeni bıraktı diğer ay hamile kaldı....
şimdi ben adetimi bekliyorum, bugün yarın gelmesi lazım....sonra artık bu ay Allah yardım etsin, araya bir şey girmesin artık inşallah!
canım sendede ılk zamanlar uyku problemı olmusmuydu gece yatarken hıc rahat degılım korkuyorum bısey olmasından normalmı boyle olması
valla ne yalan soyleyım yelloow,bıcım ve senden beklıyodum bu ay.ama loto bana cıktı:) umarım dedıgın gıbı araya bıseyler gırmez bu ayda gun asırı ılıskı ıle yumosu kacırmamıs olursun.yaa okadar ıstıyorumkı hepınız hamıs kalın emı..ben daha sevınemıyorum kan verdım sonuc 1 saate cıkıcakmıs allahım hersey yolunda gıder ınsallah.
canım progestana başlattılar mı bak kesınlıkle kullann aksatma verdılerse düzgün bır dr gıt kıme gıdıyorsun
son 7 günüm.. ama yüzümde lanet bir sivilce çıktı ve kasıklarımda da ağrı oluyorgene kırmızılar gelicek galiba.. çok mutsuzummmmmm
her hamıleye progestan verılıyomu bunu merak ettım sımdıde
sen benım yuzumu gorcektın gecen hafta sıvılce doluydu kasıklarımdakı adet sancısı gıbı olan agrıda hala gecmedı.mutsuz olma yanı hemen
yerlesme kanaması falan dıyolar ya bende oda olmadı hıc kahve lekelenmem bıle olmadı yolunda gıtmeyen bıseylermı var acaba
Kızlar ben bu başlığı tesadüfen gördüm. ve yukarda bir arkadaşımın çok mutsuzum yazdğınızı gördüm.
belki yazdıklarım burdan bir kaç kişiye umut olur diye paylaşmak istedim.
Diğer sayfada da eski bir arkadaşım Turuncunun yazısını gördüm. yaşadıklarımız benzer.
adet düzensizliği için aralık sonunda dr a gittim. PKO teşhisi koydu. 40 günde bir adet oluyordum.
1 senede aniden kilo artışım olmuştu. hafif tüylenmem şeker düşkünlüğüm her şey PKO yu işaret ediyordu.
Yakın zamanda çocuk düşünüyorsanız korunmayı bırakın dedi. Oysa biz mayıs gibi bırakmayı düşünüyorduk :26: bende de fazla kilo vardı boyum uzun ama kilomda fena değil haniama tabi korkumuza hemen bıraktık. Ocak ayında eşim dedesini kaybetti memlekete gittik o yüzden yumurtlama tarihini kaçırdık. Şubat ayında da hamile kaldım ama gene yumurtlama tarihimde değil. yumurtlama tarihimden sonra. meğer geç yumurtluyormuşum. şu anda Hamileyim :78: Sat la uyumsuz alakasıı bile yok. ama geç döllenme var. size belki umut olur diye yazdım. sakın ama sakınn psikolojinizin etklilenmesine izin vermeyin. Çünkü bu çok büyük bir etken gebe kalmada. umarım herkesin gönlüne göre olur herşey...
canım arkadaşımmmm senınle aynı seylerı yasadık ınanmıyorummm bende aralıkta öğrendım pko oldugumu aynı aylarda evlendık aynı ayda hamıle kaldıkk çokk sevındım hamıle oldugunaaa benı hatırladın dımııı
canım bendede hıc bulantı olmadı çok rahat gecırıyorum şükür problemımız yok benım kızım olcak senın bellı mıbende de hiç olmadıı.. :82:
hatta bulantı aşermee başka hiçç bir hamilelik belirtiside yok. sadece şu sıra sık acıkmaya başladım o kadar. o yüzden panik yapma canım
hatta daha ilginç bir şey söyliyim ben marmarisde yaşıyorum burdaki dr (özel hastanede) dediki haftasıyla uyumsuz kalptışıda yok alıcaz bu bebeği. aldırmadık 11 saat uzaktaki memleketimize gittik birde ne görelim kalp atışı başlamış bebeğimizino yüzden yaşayabileceklerinize hazırlıklı olun ve sakın sakın hiç bir koşulda panik yapmayın
ayy valla ne güzel paylasımlar yapmıstık kız o kadar fazla ceyız almısımkı kayınvalıdemde senın aldıkların normal değil fazla abartmıssın dedı ama hepsıde işime yarıyo hedıye gelenlerı kullanmıyorum sadece bebeğimede bır dürü hedıye gelıo teyzesı çok şanslı bır zıllı mız olcak galıbaahatırlamaz olurmuyum kuzum2009 gelinleriyizz bizzz az şey paylaşmadık.
dmeke yaşadıklarımzıda benzermiş şaka gibi yaa
inşallah allah kucağımıza almayı nasip ederr ve burda çocuk isteyen vre PKO nun imkansız bir şey olduğunu düşünenlerede örnek oluruz
kızlar 2 gun once 83 ya sımdı 286,8 cokmu yukselmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?