Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım sendede ılk zamanlar uyku problemı olmusmuydu gece yatarken hıc rahat degılım korkuyorum bısey olmasından normalmı boyle olması

valla ne yalan soyleyım yelloow,bıcım ve senden beklıyodum bu ay.ama loto bana cıktı:) umarım dedıgın gıbı araya bıseyler gırmez bu ayda gun asırı ılıskı ıle yumosu kacırmamıs olursun.yaa okadar ıstıyorumkı hepınız hamıs kalın emı..ben daha sevınemıyorum kan verdım sonuc 1 saate cıkıcakmıs allahım hersey yolunda gıder ınsallah.

canım sendede ılk zamanlar uyku problemı olmusmuydu gece yatarken hıc rahat degılım korkuyorum bısey olmasından normalmı boyle olması

valla tam hatırlamıyorum canım ama bence normal inşallah bebeğini kucağına alana kadar tek derdın bu olsun süt içmeye başladın mı sen

bak benım ılk günlerde ve hala aynıyım acayıp su ıcıyorum özellıkle akşam uzerı ee dolayısıyla gece wcdeyım sık sık ama 2 aydan sonra bırazdaha normallestı bak bence 1-2 haftaya kadar tv karısıında uyuyakalmaların başlıcak ben kaç kere yemek yaktım uyuyakaldım mecbur calıştıgımdanngec saate kadar yemek le ugrasıyorum esıme haber verıyorum uyuyakalabılırım ocakta yemek var dıye bence hi stres yapma bak yemekte bol bol yoğurt ye yemekten sonra süt iç uykundaha tatlı gelır rahat uyursun
sütü kesınlıkle 2 bardak iç ben içemıyorum ama çok yoğurt yerım belkı ondan rahat uykuya dalabılıyorum bende yüz üstü yatardım şuanda onunla boğusuyorum yüzüstü yatamamaktan ama olabıldıgınce yan yatıp bacağımı acıp destek alarak yatıyorum inşallah rahat hamılelık gecırırsın ıns kusma mıde bulanması olmaz ben rahat gecırıyorum şükür tek derdım meyva canaarı oldugumdan hamılelıkten berı özelıkle son gunlerde gaz problemım var

canım progestana başlattılar mı bak kesınlıkle kullann aksatma verdılerse düzgün bır dr gıt kıme gıdıyorsun

sutu zaten cok severım normaldede gunde bı bardak ıcıyodum o problem degılde ıste uykum cok bolunuyo ve bacaklarıma kramp gırıyo uykudan uyanıyorum bıkac ay sonra ne olcak cok merak edıyorum.

son 7 günüm.. ama yüzümde lanet bir sivilce çıktı ve kasıklarımda da ağrı oluyor gene kırmızılar gelicek galiba.. çok mutsuzummmmmm

son 7 günüm.. ama yüzümde lanet bir sivilce çıktı ve kasıklarımda da ağrı oluyor gene kırmızılar gelicek galiba.. çok mutsuzummmmmm

sen benım yuzumu gorcektın gecen hafta sıvılce doluydu kasıklarımdakı adet sancısı gıbı olan agrıda hala gecmedı.mutsuz olma yanı hemen

kızlar 2 haftalık bir aradan sonra tekrar aranızdayım.. izmire döndüm ve döner dönmez adet oldum. adetimin bitiminde yara dondurma kontrolüme gidicem. bu ay yumurtamı düzenli şekilde takip edicez inşallah bakalım bu aydan umutlu gibiyim herşey yolunda giderse...

her hamıleye progestan verılıyomu bunu merak ettım sımdıde

yok canım herkese vermıyorlar bak ben ilk zamanlar 2 doktora gıdıyordum değerlerım düşüktü bırısı verdı diğerı vermedı sonra pembe sulu akıntım oldu hem proluton i,ğne oldum hemde progestan 200mg lık gunde 3 kez fıtıl olarak attım eğer bırıncı dr dınleseydım hıc o hafıf kanamam bıle olmucaktı sende ısrarla sor ıstersen

TURUNCU MERAK ETME GELDİĞİNDE BU MSJI OKU HAMİLELİKTE ALINAN KİLOLAR FAZLASIYLA GERİ GİDİYOR.rahat ol tek yapman gereken hamurişinden uzak dur ve yürüyüş yap zaten doğum esnasında 7 kilo gidiyor 3 kilo mu derdin senin takma kafana ben tam 10 kilo aldım 60 tım 70 oldum ama doğumdan sonra 22 kilo verdim hastanelik oldum :) bünye kendini yenilediği için vermek çok kolay oluyor bak şimdi hep diyetteyim ama zor oluyor artık şimdi 54 kiloyum ama hep spor yaparak anlıycan kafana takma yani kiloyu sadece hamurdan uzak dur yeter

Kızlar ben bu başlığı tesadüfen gördüm. ve yukarda bir arkadaşımın çok mutsuzum yazdğınızı gördüm.
belki yazdıklarım burdan bir kaç kişiye umut olur diye paylaşmak istedim.
Diğer sayfada da eski bir arkadaşım Turuncunun yazısını gördüm. yaşadıklarımız benzer.
adet düzensizliği için aralık sonunda dr a gittim. PKO teşhisi koydu. 40 günde bir adet oluyordum.
1 senede aniden kilo artışım olmuştu. hafif tüylenmem şeker düşkünlüğüm her şey PKO yu işaret ediyordu.
Yakın zamanda çocuk düşünüyorsanız korunmayı bırakın dedi. Oysa biz mayıs gibi bırakmayı düşünüyorduk :26: bende de fazla kilo vardı boyum uzun ama kilomda fena değil hani ama tabi korkumuza hemen bıraktık. Ocak ayında eşim dedesini kaybetti memlekete gittik o yüzden yumurtlama tarihini kaçırdık. Şubat ayında da hamile kaldım ama gene yumurtlama tarihimde değil. yumurtlama tarihimden sonra. meğer geç yumurtluyormuşum. şu anda Hamileyim :78: Sat la uyumsuz alakasıı bile yok. ama geç döllenme var. size belki umut olur diye yazdım. sakın ama sakınn psikolojinizin etklilenmesine izin vermeyin. Çünkü bu çok büyük bir etken gebe kalmada. umarım herkesin gönlüne göre olur herşey...

yerlesme kanaması falan dıyolar ya bende oda olmadı hıc kahve lekelenmem bıle olmadı yolunda gıtmeyen bıseylermı var acaba

yerlesme kanaması falan dıyolar ya bende oda olmadı hıc kahve lekelenmem bıle olmadı yolunda gıtmeyen bıseylermı var acaba

bende de hiç olmadıı.. :82:
hatta bulantı aşermee başka hiçç bir hamilelik belirtiside yok. sadece şu sıra sık acıkmaya başladım o kadar. o yüzden panik yapma canım
hatta daha ilginç bir şey söyliyim ben marmarisde yaşıyorum burdaki dr (özel hastanede) dediki haftasıyla uyumsuz kalptışıda yok alıcaz bu bebeği. aldırmadık 11 saat uzaktaki memleketimize gittik birde ne görelim kalp atışı başlamış bebeğimizin o yüzden yaşayabileceklerinize hazırlıklı olun ve sakın sakın hiç bir koşulda panik yapmayın

canım arkadaşımmmm senınle aynı seylerı yasadık ınanmıyorummm bende aralıkta öğrendım pko oldugumu aynı aylarda evlendık aynı ayda hamıle kaldıkk çokk sevındım hamıle oldugunaaa benı hatırladın dımııı

hatırlamaz olurmuyum kuzum 2009 gelinleriyizz bizzz az şey paylaşmadık.
dmeke yaşadıklarımzıda benzermiş şaka gibi yaa
inşallah allah kucağımıza almayı nasip ederr ve burda çocuk isteyen vre PKO nun imkansız bir şey olduğunu düşünenlerede örnek oluruz

canım bendede hıc bulantı olmadı çok rahat gecırıyorum şükür problemımız yok benım kızım olcak senın bellı mı
kesınlıkle ekım annelerıne de gel canımm
ayy valla ne güzel paylasımlar yapmıstık kız o kadar fazla ceyız almısımkı kayınvalıdemde senın aldıkların normal değil fazla abartmıssın dedı ama hepsıde işime yarıyo hedıye gelenlerı kullanmıyorum sadece bebeğimede bır dürü hedıye gelıo teyzesı çok şanslı bır zıllı mız olcak galıbaa
kızlar 2 gun once 83 ya sımdı 286,8 cokmu yukselmıs

canımm süper değerınn normalde hergun ıkı katı olması gerek gayet ıyı yükselmıs bence fazla değil ayy çok sevındımm benım varya bak dur kagıdımı buldum 23 şubatta 62ydı 26 subatta 200 dü daha değerım benımkınden daha ıyı ılerlıyor bebeğin maşalalhh ayy çok güzelll

allah ım burdakı herkesın bebeğinin olmasını nasıp et yarabım hep bırlıkte paylaşalımmm haberlerıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…