Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben de varım arkadaşlar burcuözge turuncu minietek canım seni de hatırladım şimdi 2009 gelinlerinde vardın o zamnalar da.çok seviniyorum bebişleriniz oluyor.hayırlı uğurlu olsun canlarım Allah isteyen herkese nasip etsin

haha valalhi burası eski topik gibi oldu çok sevindim sizleri gördüğüme
amin canım allah isteyen herkesdee nasip etsin...

haha valalhi burası eski topik gibi oldu çok sevindim sizleri gördüğüme
amin canım allah isteyen herkesdee nasip etsin...

canım sen kocaelideydin sanırım dimi evlenmeden önce :) ay çok sevindim aynen çeyiz olayını ben de çok abartmışım ki şimdi sığdıracak yer bulamıyorum ileride çocuğum olursa etrafa dağıttıcam fazlalarını yer kaplıyor.hepinizi öpüyorum.

haha seni gidi çeyizcii seniii
benimde öyle hamişlik şahane gidiyor maşallah
12+ 4 deyiz bu gün. haftaya cuma 14 ken işte gidicem bakalım cinsiyet belli olcak mı
bizde çok kız istiyoruz ama allah hayırlısını versin...

cnm bende kanda çıkar çıkmaz progestan 200 olanı ağızdan aldım geçen hafta bıraktım doktorumuda değiştirdim çok iyi ama maddi açıdan çok fazlaydı özel hastane neyse bu gittiğim hastanede özel ama diğeri gibi çok uçuk değil fiyatlar bu doktorda çok iyi pruluton iğne verdi bana 32.haftaya kadar kullancakmıışım nasip inşallah o günleri görürüz tabi benim ikiz olduğu için bu temkinli davranıyorlardır ama progestan hap almdanda fayda var bence önlem amaçlı

ne güzel en azından aramızdan bir hamile çıktı bende geçen ay yoktu tahmiim bu ayda yok çünkü mantar olduğumdan pek verimli olmadı caanımmm

canım bende dıyorum senı turuncuyu tanıyorum hatırlıyorum ama nerdennn ?:) çok sevındım sizinle karsılastıgıma uğurböcüğü vardı dıme o ne yapıo acaba
maşallah canım sanada inşallah kızına hamişsindir o zaman bizde bugun 17+1 olduk sabırsızlıkla doğmasını 6-7 aylık olmasını beklıyorum hep o doğmus ve yanımızdaymıs gıbı hayal edıyorum

evet canım senın ıkız oldugundan bu kadar kullandırdılar herhalde ben nısan ortasına kadar kullandım sonra bıraktık inşallah problem yaşamayız

dikkat edın kızlar kendınıze tuanay özellıkle sen ve yenı hamıle kalan herkes daha fazla dıkkat etsın deterjanlarla falan uğraşmayın sakınn

son 7 günüm.. ama yüzümde lanet bir sivilce çıktı ve kasıklarımda da ağrı oluyor gene kırmızılar gelicek galiba.. çok mutsuzummmmmm

canım hemen strese sokmuşsun kendini biraz rahatla bence çok mutsuzum falan yazmışım ama pkolu olmak kimsenin tercihi değil herkes anne olmak ister rabbimde bizim sabrımızı böyle sınıyor

tuanatay kızz yoksa ikiz mi vurdu sanada haahaha aayyy ne güzel yaaa biraz sakinleş derim ben dr sorun yok dediği sürece rahatla yoksa bebeişte rahatsız olucak senn stresinden gerçi kolay olmuyor hamilelelik sende haklısın ama relaxxx relaxx

kızlar tuanay ın değerlerı normal sınırlar ıcınde ıkız değil büyük olasılıklaa

inşallh hayırlısı

kayram29 canım sen nasılsın neler yapıyorsun
canım sen yazdıgında ben cıkmıstım coktan cıkıstan cıkmadıgım ıcın bır sure daha burda gosterıyor sanırım bıde baska bır topıgım de var orda da olabılırım tabıkı kusura bakma canım olurmu ıyıyım ben nasıl olayım ıste bebek ıcın calısmalardayız dıyet spor da cabası sen nasılsın

minietek benim ticker eski kaldı cnm cmtesi gittiğimde kız 16+1 erkek 16+4 tü nasıl değiştircem ben yaa:2::2:bugün 16+5 kız erkek 17+1 oluyo cnm

Son düzenleme:

Merhaba burcucum .Bebeğin hayırlı olsun canım.Sağlıkla kucağına alasın inşaallah.
2009 lular topicinde evlendikten sonra pek görüşemez olduk.Demek kısmet bugüneymiş.
Pko da benim için herşey daha çok yeni canım.Bugün kan verdim ama pek umudum yok açıkcası.Ama sonuç ne olursa olsun yılmak yok yola devam diyorum

Ben geldim kızlar.Sabah gittim kan verdim.Sonuç saat 4te çıkacak.

Eve gelirken eczaneden gebelik testi aldım.Markalardan pek anlamadığım için böyle basit bi çubuk çıktı sadece paketten.Ben tabi heyecandan o çubuğu önce aluminyum paketten çıkardım ve o paketi bi kenara koydum.Sonra kutunun üzerindeki talimatları okudum ve orda çubuğu aluminyumdan çıkarın yazıyordu.Ben tabi bu çubuğun üzerinde ince bi aluminyum tarzında bişey arıyorum,tırnağımla falan kazımaya çalışıyorum.Halbuki çoktaaan çıkarmışım.
Herneyse en sonunda teste hasar verdiğimi anladım ama neyse belki sonuç verir diye testi yaptım.Tabi hiç bişey çıkmadı ilk ,bende sinirlenip çöpe attım.20 dk kadar sonra gittim tekrar bakmaya ama sadece tek çizgi vardı.
Hamile olmadığımı düşünüyorum şimdilik.Hayırlısı artık ..

canım neticesinde düzenli bu topikitakip ertmiyorum sonucu özelden mesaj atarsan çok sevinicem.
senin içinde hayırlısı olsun canım
görüşemememizin sebebi ben uzun zamandır girmiyordum kk ya yapısıda değişmiş zorlanıyorum işin aslı.
şu anda değilse bile allah hayırlı zamandaa sana da bebek nasip etsin. görünce yazmadan edemedim benim yaşadıklarımı yaşayan insanlara belki umut olurum diye düşündüm inşallah yardımcı olmuşumdur

Tamam canım sonucu akşam özel mesaj ile bildiririm

TURUNCU canım benim her zaman destek olmaya hazırım .senle iş streslerimizden konuşurduk düğünden önceleri sen kurtuldun canım ama ben hala aynıyım burdayım son gaz strese devam bebek kararım netleşince hamiş olduğumda ayrılmayı düşünüyorum zaten burdan.

canım ben de test sonucunu bekliyorum.saat 4 de ben de hastaneye gidicem bademciklerim fena durumda yutkunamıyorum bi baktırıcam.akşam eve gittiğimde ilk iş bakmak olucak.

herkes kendine çok iyi baksın kızlar ben kk yı çok seviyorum bu sıcak muhabbetlerinden doalyı iyi kk var iyi ki sizleri tanıdım.Hepiniz Allaha emanet olun dilerim en kısa zamnada göbüşler bebişle dolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…