kızlar 2 gun once 83 ya sımdı 286,8 cokmu yukselmıs
hatırlamaz olurmuyum kuzum2009 gelinleriyizz bizzz az şey paylaşmadık.
dmeke yaşadıklarımzıda benzermiş şaka gibi yaa
inşallah allah kucağımıza almayı nasip ederr ve burda çocuk isteyen vre PKO nun imkansız bir şey olduğunu düşünenlerede örnek oluruz
ben de varım arkadaşlar burcuözge turuncu minietek canım seni de hatırladım şimdi 2009 gelinlerinde vardın o zamnalar da.çok seviniyorum bebişleriniz oluyor.hayırlı uğurlu olsun canlarımAllah isteyen herkese nasip etsin
haha valalhi burası eski topik gibi oldu çok sevindim sizleri gördüğüme
amin canım allah isteyen herkesdee nasip etsin...
canım bendede hıc bulantı olmadı çok rahat gecırıyorum şükür problemımız yok benım kızım olcak senın bellı mı
kesınlıkle ekım annelerıne de gel canımm
ayy valla ne güzel paylasımlar yapmıstık kız o kadar fazla ceyız almısımkı kayınvalıdemde senın aldıkların normal değil fazla abartmıssın dedı ama hepsıde işime yarıyo hedıye gelenlerı kullanmıyorum sadece bebeğimede bır dürü hedıye gelıo teyzesı çok şanslı bır zıllı mız olcak galıbaa
canımm süper değerınn normalde hergun ıkı katı olması gerek gayet ıyı yükselmıs bence fazla değil ayy çok sevındımm benım varya bak dur kagıdımı buldum 23 şubatta 62ydı 26 subatta 200 dü daha değerım benımkınden daha ıyı ılerlıyor bebeğin maşalalhh ayy çok güzelll
allah ım burdakı herkesın bebeğinin olmasını nasıp et yarabım hep bırlıkte paylaşalımmm haberlerıı
yok canım herkese vermıyorlar bak ben ilk zamanlar 2 doktora gıdıyordum değerlerım düşüktü bırısı verdı diğerı vermedı sonra pembe sulu akıntım oldu hem proluton i,ğne oldum hemde progestan 200mg lık gunde 3 kez fıtıl olarak attım eğer bırıncı dr dınleseydım hıc o hafıf kanamam bıle olmucaktı sende ısrarla sor ıstersen
valla ne yalan soyleyım yelloow,bıcım ve senden beklıyodum bu ay.ama loto bana cıktı:) umarım dedıgın gıbı araya bıseyler gırmez bu ayda gun asırı ılıskı ıle yumosu kacırmamıs olursun.yaa okadar ıstıyorumkı hepınız hamıs kalın emı..ben daha sevınemıyorum kan verdım sonuc 1 saate cıkıcakmıs allahım hersey yolunda gıder ınsallah.
canım bende dıyorum senı turuncuyu tanıyorum hatırlıyorum ama nerdennn ?:) çok sevındım sizinle karsılastıgıma uğurböcüğü vardı dıme o ne yapıo acababen de varım arkadaşlar burcuözge turuncu minietek canım seni de hatırladım şimdi 2009 gelinlerinde vardın o zamnalar da.çok seviniyorum bebişleriniz oluyor.hayırlı uğurlu olsun canlarımAllah isteyen herkese nasip etsin
maşallah canım sanada inşallah kızına hamişsindir o zaman bizde bugun 17+1 olduk sabırsızlıkla doğmasını 6-7 aylık olmasını beklıyorum hep o doğmus ve yanımızdaymıs gıbı hayal edıyorumhaha seni gidi çeyizcii seniii
benimde öyle hamişlik şahane gidiyor maşallah
12+ 4 deyiz bu gün. haftaya cuma 14 ken işte gidicem bakalım cinsiyet belli olcak mı
bizde çok kız istiyoruz ama allah hayırlısını versin...
cnm bende kanda çıkar çıkmaz progestan 200 olanı ağızdan aldım geçen hafta bıraktım doktorumuda değiştirdim çok iyi ama maddi açıdan çok fazlaydı özel hastane neyse bu gittiğim hastanede özel ama diğeri gibi çok uçuk değil fiyatlar bu doktorda çok iyi pruluton iğne verdi bana 32.haftaya kadar kullancakmıışım nasip inşallah o günleri görürüz tabi benim ikiz olduğu için bu temkinli davranıyorlardır ama progestan hap almdanda fayda var bence önlem amaçlı
son 7 günüm.. ama yüzümde lanet bir sivilce çıktı ve kasıklarımda da ağrı oluyorgene kırmızılar gelicek galiba.. çok mutsuzummmmmm
tuanatay kızz yoksa ikiz mi vurdu sanada haahaha aayyy ne güzel yaaa biraz sakinleş derim ben dr sorun yok dediği sürece rahatla yoksa bebeişte rahatsız olucak senn stresinden gerçi kolay olmuyor hamilelelik sende haklısın ama relaxxx relaxx
canım sen yazdıgında ben cıkmıstım coktan cıkıstan cıkmadıgım ıcın bır sure daha burda gosterıyor sanırım bıde baska bır topıgım de var orda da olabılırım tabıkı kusura bakma canım olurmu ıyıyım ben nasıl olayım ıste bebek ıcın calısmalardayız dıyet spor da cabası sen nasılsınkayram29 canım sen nasılsın neler yapıyorsun
ole canım zaten sımdı bıde bunu dusunup canımı sıkamıcam caresı allah ta yanı dınlenıcem gerısı de ona kalmıs ama once hamıle kalabılmem gerekcanım ben tavsan kulagı seklınde kalp seklındeden bıraz daha derın yanı ıkıye bolunme olayı ama tek rahım agzı var karıstırılması mumkun degıl cunku hem fılmde cıktı hemde hıstereskpı laparoskopı amelıyatları oldum ben kesın yanı durum ılk bebegım de kanamadan dustu zaten ama o zaman bılmıyorduk doktor ılaclarla ve sureklı yatarak rahatlıkla hamılelık gecırebılecegımı soledı sımdılık sadece hamılele kalabılmeyı dusunuyorum gerısını sonra dusunucem
anladım canım....bu sebeple düşük yaptın yani.... benim yakınımında kalp şeklinde rahmi merak ettim demekki o da doğum düşündüğünde yatarak geçirecek o zaman.... aman çözümü var neyseki canım tembellik yaparsın hamileliğinde bol bol yatarsın
kızlar 2 gecedır saga don sola don uyuyamıyorum cın sabah uyanıyorum.onceden delıksız uyurdum sımdıyse yok lavaboya gıt su ıc bın parca oluyo uykum bıde yuzustu yatardım sımdı goguslerım saolsun onada ızın vermıyolar yan yatmak zorunda kalıyorum ozamanda uyuyamıyorum.oof ya uyku duzenım bozuldu bu boylemı gıtcek hep.haaa bıde dun evın ıcı buram buram karpuz koktu sankı:)ama hıc canım ıstemıyodu sadece koktu ıste.bırazdan bende tekrar test yaptırmaya gıdıcem ıns. Yukselmıstır deger
canımm uykusuzluk bence psıkolojık yuz ustu yatmamanı tavsıye ederım bıde degerın artısı cok guzel hıc kendını kasma super gecırıyorsun hamıleleıgını
turuncu ben senı ates topıgınden mı bılıyorum inşallah hamıssındırr
Canım ben hiç ateş topiğinde olmadım
TURUNCU MERAK ETME GELDİĞİNDE BU MSJI OKU HAMİLELİKTE ALINAN KİLOLAR FAZLASIYLA GERİ GİDİYOR.rahat ol tek yapman gereken hamurişinden uzak dur ve yürüyüş yap zaten doğum esnasında 7 kilo gidiyor 3 kilo mu derdin senin takma kafana ben tam 10 kilo aldım 60 tım 70 oldum ama doğumdan sonra 22 kilo verdim hastanelik oldum :) bünye kendini yenilediği için vermek çok kolay oluyor bak şimdi hep diyetteyim ama zor oluyor artık şimdi 54 kiloyum ama hep spor yaparak anlıycan kafana takma yani kiloyu sadece hamurdan uzak dur yeter
Ececim ne güzel moral verdin bana.Desteğin için çok teşekkür ederim canım
Tuanam süpersin.Herşey yolunda gibi görünüyor.Hadi bakalım şimdi doktora gitme zamanııı.Gidincede bu değeri senin o hödük doktorun gözüne sok emi
ben de varım arkadaşlar burcuözge turuncu minietek canım seni de hatırladım şimdi 2009 gelinlerinde vardın o zamnalar da.çok seviniyorum bebişleriniz oluyor.hayırlı uğurlu olsun canlarımAllah isteyen herkese nasip etsin
Alevcim başından belli hep desteğini hissettirdin.Çok teşekkür ediyorum.
Kızlar ben bu başlığı tesadüfen gördüm. ve yukarda bir arkadaşımın çok mutsuzum yazdğınızı gördüm.
belki yazdıklarım burdan bir kaç kişiye umut olur diye paylaşmak istedim.
Diğer sayfada da eski bir arkadaşım Turuncunun yazısını gördüm. yaşadıklarımız benzer.
adet düzensizliği için aralık sonunda dr a gittim. PKO teşhisi koydu. 40 günde bir adet oluyordum.
1 senede aniden kilo artışım olmuştu. hafif tüylenmem şeker düşkünlüğüm her şey PKO yu işaret ediyordu.
Yakın zamanda çocuk düşünüyorsanız korunmayı bırakın dedi. Oysa biz mayıs gibi bırakmayı düşünüyorduk :26: bende de fazla kilo vardı boyum uzun ama kilomda fena değil haniama tabi korkumuza hemen bıraktık. Ocak ayında eşim dedesini kaybetti memlekete gittik o yüzden yumurtlama tarihini kaçırdık. Şubat ayında da hamile kaldım ama gene yumurtlama tarihimde değil. yumurtlama tarihimden sonra. meğer geç yumurtluyormuşum. şu anda Hamileyim :78: Sat la uyumsuz alakasıı bile yok. ama geç döllenme var. size belki umut olur diye yazdım. sakın ama sakınn psikolojinizin etklilenmesine izin vermeyin. Çünkü bu çok büyük bir etken gebe kalmada. umarım herkesin gönlüne göre olur herşey...
Merhaba burcucum.Bebeğin hayırlı olsun canım.Sağlıkla kucağına alasın inşaallah.
2009 lular topicinde evlendikten sonra pek görüşemez olduk.Demek kısmet bugüneymiş.
Pko da benim için herşey daha çok yeni canım.Bugün kan verdim ama pek umudum yok açıkcası.Ama sonuç ne olursa olsun yılmak yok yola devam diyorum
canım neticesinde düzenli bu topikitakip ertmiyorum sonucu özelden mesaj atarsan çok sevinicem.
senin içinde hayırlısı olsun canım
görüşemememizin sebebi ben uzun zamandır girmiyordum kk ya yapısıda değişmiş zorlanıyorum işin aslı.
şu anda değilse bile allah hayırlı zamandaa sana da bebek nasip etsin. görünce yazmadan edemedim benim yaşadıklarımı yaşayan insanlara belki umut olurum diye düşündüm inşallah yardımcı olmuşumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?