tatlım pkos dıyoruz ama herkeste farklı belırtılerı var.kımınde cok tuylenme kiminde asırı kılo veye kılo kaybı bazısında ise bunların hıcbırı olmuyo.yanı tamamen bunyeyle alakalı.bırde senı cok sıkıntılı gordum.daha yolun coook basındasın anladığım kadarıyla.daha en bastan bu kadar ümitsizliğe kapılma derım ben.çunku yıllarca bu problemle ugrasanlar var malesef.işler herzaman planladığımız gibi gitmeyebilir bize düşense sabır ve azimle sorunların üstesinden gelmek dualarımız senınle ve cocuk sahıbı olmak için bekleyen anne adaylarıylabi o topiği okuyorum bi bu topiği canım sıkılıyor.pko rim.2 ay önce hamile kalmak istediğim için dra gittim yumurtlaman olmayabilir dedi.kist varmış bide.2 ay yasmin kullanıcam.bu ay 2. ayım yani.
acaba pko için mi kür yapsam.
yoksa yumurtlamak için mi kür yapsam
adetim biteli 8 gün falan oldu.
ne yapsam bilmiyorum.
tatlım pkos dıyoruz ama herkeste farklı belırtılerı var.kımınde cok tuylenme kiminde asırı kılo veye kılo kaybı bazısında ise bunların hıcbırı olmuyo.yanı tamamen bunyeyle alakalı.bırde senı cok sıkıntılı gordum.daha yolun coook basındasın anladığım kadarıyla.daha en bastan bu kadar ümitsizliğe kapılma derım ben.çunku yıllarca bu problemle ugrasanlar var malesef.işler herzaman planladığımız gibi gitmeyebilir bize düşense sabır ve azimle sorunların üstesinden gelmek dualarımız senınle ve cocuk sahıbı olmak için bekleyen anne adaylarıyla
merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum.tek amacım sizlere ümit vermek.3 yıllık evliyim.1.yıl sonra hamile kaldım.8.haftasında bebeğim karnımda öldü.ve ben farketmedim.kanamam olmadı.1 ay karnımda taşıdım.3 lü taramaya gittim ve öğrendiğimde yıkıldım.bende pkoluyum tedavi olmadan hamile kaldım.aslında pkolu olduğumu bile bilmiyordum..1,5 yıl eşimle ayrı şehirlerdeydik tayin işleri yüzünden.temmuzda biraraya geldik.ağustosta bir doktor bana kısırlık tedavisi olman lazım dedi.eşinde sende tedavi olmalısın dedi.yine yıkıldım.başka bir doktora gittim bana senin sadece yumurtalıklarının şekli gerdanlık şeklinde dedi.ben 40 45 günde bir regl oluyordum.bana glukopaj ve folikasit verdi.ilaçları kullandım.1 yıl kullan hamile kalmazsan bile problem değil dedi.en kalmaz dediğimiz hastalar bile kalabiliyor dedi.2 ay yalnızca 2 ay...düzenli bir şekilde kullandım.2.ayımda hamile kaldım...şu an 5 haftalık hamileyim.asla ümidinizi kaybetmeyin arkadaşlar.herşeyin hayırlısı olsun dualarınızı eksik etmeyin sevgiyle kalın...
boyle olmak zorundayım.baska caremız varmı.hayatı kendimize niye zindan edelimki.bak sen 3 aydır adet olmayı beklıyomussun benimde 4 aydır kanamam durmuyo.bugun doktora gıttım .baya ciddi gorunuyo dedi.unıversıte hastanesıne gonderdı.ustelık ben bunları yasarken esım yanımda degıl.hersyı tek basıma goguslemeye calısıyorum ve pozıtıf olmak durumundayım.anlasıldı sanırım nıye boyle oldugummrba şeker ümitsizlige kapılmayın diyosun ama nasıl olucak bu pko beni 8yılıma maal oldu ben böyle yaşamaktan bunaldım daha ne yapabilinirki ben herseyi yaptıgımı düşünüyorum ama elde var 0 isyan degil bu ama hergün sancıyla uyanıp 3aydır adet olmayı beklemekten sıkıldııımmm artık çocuktan gectim saglıgımın peşindeyim sen nasıl bukadar pozitiff oluyosun
boyle olmak zorundayım.baska caremız varmı.hayatı kendimize niye zindan edelimki.bak sen 3 aydır adet olmayı beklıyomussun benimde 4 aydır kanamam durmuyo.bugun doktora gıttım .baya ciddi gorunuyo dedi.unıversıte hastanesıne gonderdı.ustelık ben bunları yasarken esım yanımda degıl.hersyı tek basıma goguslemeye calısıyorum ve pozıtıf olmak durumundayım.anlasıldı sanırım nıye boyle oldugum
slm sude nasıl bir tedaviye başlıcaksın anlatırmısın ben 3ay önce tedaviye ara vermek zorunda kaldım okadar umutla başlamıştımki ama sonuç hüsran oldu kaç yıllık evlisin ve hangi tedaviler yaptırdıncanım normalde dr kontrolunde alman daha iyi olur ama ben adet olmayınca kendim kullanıyorum adet oluyorum. ama sen bence dr. git testler yaptır hormna tahlili vs... cunku senin ilk defa gecikmiş. bende polikistik over var ve adet gecikmesi bizde kacınılmaz oluyor ve bebek tedavisi görücem adet olmam lazım o yüzden kullanıcam..Sen bence dr git bir sorun varsa tedavi gör farlutalla adet olmak normalde iyi değil canım ama benim mecbur umarım yardımcı olabilmişimdir
slm sude nasıl bir tedaviye başlıcaksın anlatırmısın ben 3ay önce tedaviye ara vermek zorunda kaldım okadar umutla başlamıştımki ama sonuç hüsran oldu kaç yıllık evlisin ve hangi tedaviler yaptırdın
canım slm. Ben 1 yıl 2 aylık evliyim..Başından beri bebek hep istedik 9 aylık evliyken dr. gittim pko oldugumu öğrendim sonra 1 yılı tamamladım kendiliğinden olsun diye maalesef olmadı. Gectiğimiz ay dr.gittik bana hsg hormon testler yapıldı eşime spermiogram yapıldı pko hariç bir sorunumuz cıkmadı.. Şimdide adetin 3.günü cagırdı yumurtlama takibine başlıcaz dedi pkolularda biliyosun yumurtlama bozukluğu var benim varmı bilmiyorum işte bu ay bakıcaz ama gidemedim cunku 2 ay oldu adet olmadım. Adet olunca gidicem sanırım klomen yumurtlama uyarıcı hap vericek diye tahmin ediyorum. İşte böyle şuan beklemedeyim.. Pko da adet olmam cok zor 2 ay oldu adet olcam tedavime başlayamdım halaSen nsl bir tedavi gördün 3 ay neler yaşadın anlatırmısın cnm[ben 8yıllık evliyim 6yıldır cocuk için ugraşıyorum 2düşük yaptım bunlar kendiliginden oldu ben haptan tut igneden cık butun kolay tedavileri denedim yaza tüp bebege yönlenecem 3aydır hergün sancım var birde 15gün sogan suyu içtim bu dahada çok sancı yaptı benim hikayem uzun canım ben yılların tecrübesiyle ugraşıyorum ama okadarda yorgun
Anladım cnm Alah yar ve yardımcımız olsun zor gercekten ama herşeyde bir hayır vardır demekle ytinmeliyiz. Bende bu yola daha yeni başlıyorum bakalım beni ne gibi sorunlar olaylar bekliyor bilmiyorum hepimize tez zamanda versin.
Peki ben 2 ay adet oladım dedim ya dr bana kendiliğinden adet ol dedi sence farlutal kullanayammı olmadım cunku hala
kendı kafandan kullanma derım ben tecrube sahıbı olaraktan.aynı ılacı bende kullandım ve tabıkı doktor kontrolunde.yanı aslında kullansan bısey olmaz ama yınede doktora gorun ne olur ne olmaz.zaten bizim hersey bahanede ya bozulmak için.allahım tez zamanda sıfa nasıp etsın canımAnladım cnm Alah yar ve yardımcımız olsun zor gercekten ama herşeyde bir hayır vardır demekle ytinmeliyiz. Bende bu yola daha yeni başlıyorum bakalım beni ne gibi sorunlar olaylar bekliyor bilmiyorum hepimize tez zamanda versin.
Peki ben 2 ay adet oladım dedim ya dr bana kendiliğinden adet ol dedi sence farlutal kullanayammı olmadım cunku hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?