bekliyoruz ama sonumuz hayır olacak inşallahhh en kıymetli bebikler bizim OLACAKKK ZOR GELECEKLERR AMA ÇOKKK KIYMETLİ DEĞERLİ OLACAKLARR O YÜZDENDE ÇOKGÜZEL YETİŞTİRİLECEKLERR
canım sadece ılk öğrendıgımde bır tane don aldım onun dısında hep hedıye geldı henüz bırsey almadım kızıma başka
3 yelek
2 hırka
2 badı
3 çorap
6 tane küçük mendıl
2 tane havlu ıcın baya büyük tülbent gıbı mendıl
gelen hedıyeler bunlar ben henüz başlamadım canım alıcam yavaş yavaş yavaş bir de kış bebeği şimdi hep yazlıklar var önceden alınanlar hep kalıyor doğuma yakın alıcam hep
evet inşallah canım ya ..
bizler ideal anneler olacağız..aslında bu sıkıntılarımız bizi farkında olmadan Allaha yaklaştırıyor.En yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım diye Ona dua ediyoruz..
Yumurtasıdır, çatlamasıdır, rahimidir, bütün mucizeleri hayretle takip ediyoruz..Bir "insan"ın ne kadar değerli bir varlık olduğunu bizden iyi anlayan yoktur.. inşallah Allah bizi hayırlı sağlıklı yavrularla mükafatlandırır.aminnn.
töbe töbe ilişki esnasında nereye takırıki bir sorsaydın söyleyene
canım bende öyle pek ilaç kullanan biri değilim hatta hap bile içemem ama bebek uğruna bir ürü hap iğne kullandım bende başım ağrısın grip olıyım kullanmam pek ilaç
inşallah canım eşindede bir sorun çıkmaz allahın izniyle rahat ol
sen doğum kntrl. hapı kullanmıyormuydun?
bıraktıysan eğer, bir adetinin kaç güne düştüğüne bak, iki evet ateş ölç ama hala devam ediyorsan doğum kontrol haplarına yumurtlaman mümkün değil zaten....
herzaman akıntı olmuyor canım, bende son aylarda yumurtam çatlayınca oluyor hep....
ablacım bu ay bıraktım doğum kontrolü biliyorum düşük ihtimal ama genede umutluyum ne bilim hep haziran dedim ya ondan herhalde şu haziranda geçsin herhalde ben yerlerde olurum heycanla aşkla dört gözle bu zamanı bekledim çünkü.en azından yumurtladımı anlayayım
canım sadece ılk öğrendıgımde bır tane don aldım onun dısında hep hedıye geldı henüz bırsey almadım kızıma başka
3 yelek
2 hırka
2 badı
3 çorap
6 tane küçük mendıl
2 tane havlu ıcın baya büyük tülbent gıbı mendıl
gelen hedıyeler bunlar ben henüz başlamadım canım alıcam yavaş yavaş yavaş bir de kış bebeği şimdi hep yazlıklar var önceden alınanlar hep kalıyor doğuma yakın alıcam hep
abla doktora gidemiycem ya o yüzden kendimce bi umut işte ama olsun kalsın içimde olmazsada üzülmşycem biliyorum çünkü ne derece olabilirliğini belkide doktora gitsem gerçekten haziran gebesi olurdum çünkü direkt yumurtlayı kullanacaktı nasipp.kilo işim off işte herşeyi başardımda bu beni çok zorluyor
canım sen sımdı klomene baslasan devlet hastanelerınde bıle ultrasona alıyolar gıder takıp yaptırmak ıstıyorum dersın ozele gıtmen sartmı yanı.
cnm bende bişey almadım bana hediye falan gelen yok valla kendi annem yapıyo alıyo sağolsun kayınvalidem eltinin çocuğuna bakıyo ona göre başka torun yokmuş gibi davranıyo bana diyoki eltim için 9ay dolunca altım sanada ozaman alırım bende benm erken doğum riskim var diyom ona aöle yaptı diye aklınca banada aynısı yapçak ikiz ya benim biraz daha temkinli olmam lazım çok şükür iyi herşey şimdiye kadar sadece evi temizleyemiyom çok inir ooluyırum eşimde yapıyo sağosun ama ben gibi olmaz tabi ağladım sinirimden az önce herkez kendi keyfinde bana sıra gelince yapılmıyo eltinin 2 tane düşüğü var ve kaynanam kendi yatağını toplamadan önce onunkini toplardı hiç yalnız bırakmazdı şimdi bbenn yalnızım eşim işte onlarda düğüne gittiler öle işte canım sıkkın sadece
cnm bende bişey almadım bana hediye falan gelen yok valla kendi annem yapıyo alıyo sağolsun kayınvalidem eltinin çocuğuna bakıyo ona göre başka torun yokmuş gibi davranıyo bana diyoki eltim için 9ay dolunca altım sanada ozaman alırım bende benm erken doğum riskim var diyom ona aöle yaptı diye aklınca banada aynısı yapçak ikiz ya benim biraz daha temkinli olmam lazım çok şükür iyi herşey şimdiye kadar sadece evi temizleyemiyom çok inir ooluyırum eşimde yapıyo sağosun ama ben gibi olmaz tabi ağladım sinirimden az önce herkez kendi keyfinde bana sıra gelince yapılmıyo eltinin 2 tane düşüğü var ve kaynanam kendi yatağını toplamadan önce onunkini toplardı hiç yalnız bırakmazdı şimdi bbenn yalnızım eşim işte onlarda düğüne gittiler öle işte canım sıkkın sadece
abla doktora gidemiycem ya o yüzden kendimce bi umut işte ama olsun kalsın içimde olmazsada üzülmşycem biliyorum çünkü ne derece olabilirliğini belkide doktora gitsem gerçekten haziran gebesi olurdum çünkü direkt yumurtlayı kullanacaktı nasipp.kilo işim off işte herşeyi başardımda bu beni çok zorluyor
tabiki değil öyle bi takıntım yok ama bundada bi hayır vardır diyorum 2 3 ay erteleyim gene kendi doktoruma gideyim diyorum klomeni bilmiyorum yaa durum böyle giderse haziran sonu giderim devlete
hheee yani aynen tuanatay gibi onu yazıcaktım...adetin bugün bittiyse, devlet hastenesine haftaya çarşamba dan itibaren randevu al ve ultrasona baktır derim.....mutlaka yap bence, emin olmak için....
ordada bulursun bi bayan doktor))
ya yumurta takibide vajinal ultrasonlamı bakılıyor???şimdi beni sarar gene korkular
canım hiçç canını sıkma sen göbişindeki meleklerden doping al hamdolsun bak ne güzel bi durumdasın ne büyük nimet taşıyorsun.bende senin durumundayım ama artık hiçç kaynanamı takmıyorum çünkü asla değişmiyor.benim evimde bardağın yerini bile bilmez ama yukarda ohoo maşallahh.yapsın napim oyukarı yaptıkca ben kendimi uzaklaştırıyorum anlayanaaböyle rahat.takma inan senin gibi olsam bütün gün hayal kurardım herhalde
haklısın cnm aynısı bardak olayını demişinya değişmiyolar öle takmıyacam işyerimde kalma ihtimalimde var kalmama ihtimalimde ama devam ettirmezlersede sağlık olsun rızkım nezamana kadar sa nasip olursa iizlerime bakarım inşallah eşimde kızıyo sen diyo özelsin (kızlar yanlış anlamayın) iş konusunda takmama kızıyo bende herşeyi oluruna bıraktım artık......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?