Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bekliyoruz ama sonumuz hayır olacak inşallahhh en kıymetli bebikler bizim OLACAKKK ZOR GELECEKLERR AMA ÇOKKK KIYMETLİ DEĞERLİ OLACAKLARR O YÜZDENDE ÇOKGÜZEL YETİŞTİRİLECEKLERR

evet inşallah canım ya ..
bizler ideal anneler olacağız.. aslında bu sıkıntılarımız bizi farkında olmadan Allaha yaklaştırıyor.En yakın zamanda bebişlerimizi kucağımıza alalım diye Ona dua ediyoruz..
Yumurtasıdır, çatlamasıdır, rahimidir, bütün mucizeleri hayretle takip ediyoruz..Bir "insan"ın ne kadar değerli bir varlık olduğunu bizden iyi anlayan yoktur.. inşallah Allah bizi hayırlı sağlıklı yavrularla mükafatlandırır.aminnn.

oy oyy oyy yerim ben onun donunu yaaa nasın içim kabardı şimdii minnacıkkk kıyafetlerr.herşey bahane bebekler çıplak bile müthiş güzeller yaa.hayırlısıyla yetiştirir gönlünde nasıl yetiştirmek varsa öyle yetiştirir büyütürsün inşallah canımcımm

aminnnn.!! işte bende hep normal kalıpta böyle çokk afedersiniz salakça konuşan sanki çokk aşırı normal bişeymiş gibi yakınan insanlara çok kzııyorum.Allah teala kuranda buyurduğu gibi cidden çokta hoş olmayan bi sıvıdan meydana geliyoruz şekilleniyoruz bu Allaha inanmayana en büyük mucize zaten kendisi İNSAN yaradılışı değilmi.hamdolsun derdimiz var ama derdimize derman verecek olanda var.derdimizin olmasıda Allaha yakınlığımızdandır.

biraz şey olcek ama ilişki anında üzerlerde bir parça kalması sünnetmiş haya ettiğinin alametiymiş yapabilenenuskada ondan öle dedi heralde hoca.bende hayattaaa düzenli ilaç kullanmazdım taş düşürdüm o zaman bile içmedim ama düzenli ilk defa şeker hapını içiyorum hemde saati saatine

ablacım bu ay bıraktım doğum kontrolü biliyorum düşük ihtimal ama genede umutluyum ne bilim hep haziran dedim ya ondan herhalde şu haziranda geçsin herhalde ben yerlerde olurum heycanla aşkla dört gözle bu zamanı bekledim çünkü.en azından yumurtladımı anlayayım

bicimcim yasmincim incir kürünü tek başına kullanmak biz pkolular için biraz sakıncalı aslında yaa kızlar gecen gun ben saracogluna maıl attım ve o ıncır havuc kurunu yapın dıye soledı cunku ıncırle buyuyen yumurta catlamayabılırmıs ve kıst olarak kalabılırmıs bu yuzden havucla bırlıkte kullanırsak o catlmasına da yardım cı olurmus ılgılenırsenız bızzat tarıfını yazarım bende sabah sogan suyuna baslıyorum ama butun kurler elımde mevcut sankı depo yaptım teker teker yapıcam hepsını[/QUOTE]

canım aslında bende okudum sankı bi yerde havuçla kullanmak daha iyi diye yazarsan cok sevınırım bırde bu bal tarcın corekotu kuru var ya onu da denemeyı dusunuyorum bı adetım baslasa keske...

canım bak ben gerçekten yıllardır arkadaşlarım sayesinde bu tecrübeyi çok yaşadım. hepsi doğum kontrol hapı kullanıyordu (yurtdışında burdan daha yagındır) sağlıklı kadınlar d.kontrl. haplarını bıraktıktan ancak 2-3 ay sonra tekrar düzgün yumurtlamaya başlıyorlar genelinde...ama hormonlara çok iyi geliyor. ha birde 2 tane arkadaşım, bıraktıkları ay hamile kaldılar, o da var.....
burada bir arkadaşım bebek için bıraktı tam 3 ay sonra düzgün yumurtlamaya başladı (her ay doktor kontrolüne gitti)

aslında hiç belli olmaz abiki ama sen yeterki KİLO VER, yeminlen kendiliğinden oluyor belli süre kilolu olup verince...ianan bana....

hem haziran diye de kendini şartlandırma lütfen, benimde gönlümden geçen haziran ama ne yapiyim, allah eylülde verirse :2::2::2::2:

abla doktora gidemiycem ya o yüzden kendimce bi umut işte ama olsun kalsın içimde olmazsada üzülmşycem biliyorum çünkü ne derece olabilirliğini belkide doktora gitsem gerçekten haziran gebesi olurdum çünkü direkt yumurtlayı kullanacaktı nasipp.kilo işim off işte herşeyi başardımda bu beni çok zorluyor

cnm bende bişey almadım bana hediye falan gelen yok valla kendi annem yapıyo alıyo sağolsun kayınvalidem eltinin çocuğuna bakıyo ona göre başka torun yokmuş gibi davranıyo bana diyoki eltim için 9ay dolunca altım sanada ozaman alırım bende benm erken doğum riskim var diyom ona aöle yaptı diye aklınca banada aynısı yapçak ikiz ya benim biraz daha temkinli olmam lazım çok şükür iyi herşey şimdiye kadar sadece evi temizleyemiyom çok inir ooluyırum eşimde yapıyo sağosun ama ben gibi olmaz tabi ağladım sinirimden az önce herkez kendi keyfinde bana sıra gelince yapılmıyo eltinin 2 tane düşüğü var ve kaynanam kendi yatağını toplamadan önce onunkini toplardı hiç yalnız bırakmazdı şimdi bbenn yalnızım eşim işte onlarda düğüne gittiler öle işte canım sıkkın sadece

Son düzenleme:

canım sen sımdı klomene baslasan devlet hastanelerınde bıle ultrasona alıyolar gıder takıp yaptırmak ıstıyorum dersın ozele gıtmen sartmı yanı.

canım sen sımdı klomene baslasan devlet hastanelerınde bıle ultrasona alıyolar gıder takıp yaptırmak ıstıyorum dersın ozele gıtmen sartmı yanı.

tabiki değil öyle bi takıntım yok ama bundada bi hayır vardır diyorum 2 3 ay erteleyim gene kendi doktoruma gideyim diyorum klomeni bilmiyorum yaa durum böyle giderse haziran sonu giderim devlete

canım hiçç canını sıkma sen göbişindeki meleklerden doping al hamdolsun bak ne güzel bi durumdasın ne büyük nimet taşıyorsun.bende senin durumundayım ama artık hiçç kaynanamı takmıyorum çünkü asla değişmiyor.benim evimde bardağın yerini bile bilmez ama yukarda ohoo maşallahh.yapsın napim oyukarı yaptıkca ben kendimi uzaklaştırıyorum anlayanaaböyle rahat.takma inan senin gibi olsam bütün gün hayal kurardım herhalde

ayy canım benim yaa sinirlerin bozulmuş senin sakin ol boşver sen onları iz senin bebşlerine ciciler alırız canımm valla ağzı olan konuşuyor karşımdak, ne anlar diye düşünen yok bırak herkes ettiğini bulur er yada geçç

Son düzenleme:

hheee yani aynen tuanatay gibi onu yazıcaktım...adetin bugün bittiyse, devlet hastenesine haftaya çarşamba dan itibaren randevu al ve ultrasona baktır derim.....mutlaka yap bence, emin olmak için....
ordada bulursun bi bayan doktor ))

tabiki değil öyle bi takıntım yok ama bundada bi hayır vardır diyorum 2 3 ay erteleyim gene kendi doktoruma gideyim diyorum klomeni bilmiyorum yaa durum böyle giderse haziran sonu giderim devlete

sen istersen yine özele git, içine sindiyse yani ama sadece yumurta varmı diye baktırmak için dedim. haziran sonunda gitmen pek bir işe yaramaz yani, adetin yeni bittiyse....

evet ya gerçekten gideyim bakayım ertelemiyim demii.bayan açısından düşünmüyorum.ben onda başladım onla devam edeyim istiyordum çok iyi bi doktordu ama nasip.yumurtladığımın olduğunu görmek için en azından gideyim ne dicem pekiyumurta baktıracaktımdaa heheee

haklısın cnm aynısı bardak olayını demişinya değişmiyolar öle takmıyacam işyerimde kalma ihtimalimde var kalmama ihtimalimde ama devam ettirmezlersede sağlık olsun rızkım nezamana kadar sa nasip olursa ikizlerime bakarım inşallah eşimde kızıyo sen diyo özelsin (kızlar yanlış anlamayın) iş konusunda takmama kızıyo bende herşeyi oluruna bıraktım artık......

Son düzenleme:

niye yalnışanlayalım bu bi kesin kesinlikle hele bebikler dolayısıyla bence çok özelsin Rabbim sana o kadar mükemmeldemek az kalır muhteşem ve kat katkatları nimet verdi hem kız hemde erkek bir insan evlat konusunda daha ne isteyebilirki çok şükret canım bizede o canların hürmetine dua etiş konusundada bi laf vardır kötü benzetme demiycem çok güzel bence ahırda buzağa doğsa ovada otu biter.yani ALLAH kurban olduğum o meleklerini sana güzel rızıklarla getirecek

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…