Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ALLAH razı olsun cnm sağol çok birazda alıngnlık ve duygusallığım üstümde sanırımİNŞALLAH cnm ALLAh isteyen herkese nasip eder AMİN dua edicem

ya kızlar adetime 8 gün var ben test yaptırdım kanda ama 0.61 çıktı sizce erken mi yaptırdım geç döllenme falan olabilir mi

evet canım adetin bittiyse alttan bakıyor sorma o korku bendede var girmeden bir elim ayağım titrer

adet bittikten 5-6 gün sonra gitmekte fayda var. benim bir kere adetten 3 gün sonra bakıldı ve bir şey yoktu. aylar sonra adetten 1 hafta sonra baktırdım 14 mm lik yumurta vardı.

hele bizim durumumuzda adetten hemen sonra gitmeyin.

evet zaten tedavi görüyorum ama doktorum müsait değildi falan de....
ultrasonda yumurtam/folikülüm varmı acaba bakabilirmisiniz dersin ve kaç mm olduğunu söylesin tabiki varsa. yaklaşık 20 mm çatlıyor ona göre çatlamdan önce ve sonra değerlendirisiniz eşinle.
yumurtam deme, folikülüm de bari, daha da ciddiye alıyorlar devlettekiler nedense....

kesin gidicem bak gene beni bi yoldan döndürdünüz iyiki varsınız bakalım gıdaklıyomuyum.haftaya perşembeye gün alacak eltim.korkuyorum ama napim ya böww çok baskılı oluyor ama neden üstten anlayamıyolar yaaaaa

sağol ablacım ya yaaaaaa hiçte sevmem suratsızsa piff ama değer öğrenmek için e 20 mm bile olsa çatlamazsa ya iğne verirmi acabe

ya kızlar adetime 8 gün var ben test yaptırdım kanda ama 0.61 çıktı sizce erken mi yaptırdım geç döllenme falan olabilir mi

günaydın kızlarrr

bugün mübarek cuma günü rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bana ve tüm bebek isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim kucaklarımızı boş bırakması inşallah ( amin )

canım bence erken yaptırmışsın biz pkolularda yumurtanın ne zaman geliştiği çatladığı bazen belli olmayabiliyorki çatladğı belli olsada bu kadar erken kanda çıkmaz bence adetin eğer gelmezse yaptırsan daha net sonuç alırsın canım

oleey :) sana guzel ıyı saglık hayırlı bı yumurta dılıyorum.

ben de adet olayım da bana da böyle güzel şeyler dile :) ya da adet olmayım bebişim gelsin o daha güzel olur... beklemedeyim bakalım ta ki 15 hazirana kadar bekleyeceğim... umarım yumurtlamışımdır :)

Son düzenleme:

anladım umarım iyi sonuçlar çıkar hepsine bakılmasında fayda var iyiki gitmişsin doktora

adet tarihinden 3 gün sonra idrardan bakılır bazı testler döllenmeden 8 gün sonra da netice verir... ama adetine 8 gün varsa zaten hiç bir test netice vermez...

günaydın kızlar ben platese başlıyorum......
yellooww canım ne oldu sence yumurtlaman oldu mu?
mantarın ne durumda enkısa zamanda geçsin....

sen de erken kalkıyorsun baya

Son düzenleme:
günaydın kızlar ben platese başlıyorum......
yellooww canım ne oldu sence yumurtlaman oldu mu?
mantarın ne durumda enkısa zamanda geçsin....

tam kestiremedim yumurtladım mı yumurtlamadım mı sadece bir kasık ağrısı vardı 2 gün ve şuandada hafiften var aynı geçen aylardaki gibi ama akıntıyı farkedemedim çalışma yaptık bakalım kaşıntım falan kalmadı gibi birşey sadece ilişkiden sonra mantardan dolayı sanırım içimi yakıyor ondan dolayı bu aydan pek umudum yok ilişkiden sonra yatamadım hayırlısı

canım sanada iyi plateslerrr

yok canım ne erkeni bugün eşim işe erken gitti ona kalktım yoksahiç bu saatlerde kalkmak o gittikten sonra uykum kaçtı gecede çok geç yattım şimdi biraz yatıyımda yoksa tüm gün sersem gibi dolanırım

Son düzenleme:
kızlaar gunaydıııın..
BIRICIK,REYYAN,BiCiM,YELLOWW,KRALiCE ve sayamadıgım dıger arkadaslarım su hamıs halımle ve mubarek cuma gununde hepınıze tosun gıbı evlatlar nasıp etsın allahım hepınıze bunu yurekten dılıyorum:) burdanda pkolu anneler topıgıne hep beraber gecmek ıstıyorum.
Bısey daha dıcem bence su yumurta takıplerınde egerkı calısmıyosanız hıc bı ton para bayılmayın her yerde ınanın aynı ıslemı yapıolar 5. Gunu klomen ıc 10. Gunden sonra ultrasona gır hep aynı yanı ben o kadar parayı bosuna verdım gercı 2. Klomenden sonra gıtmedım o dr.uma sadece tel.da konusma rahatlıgın oluyo ozele harcıcagınız paraları hamılelıge saklayın bence.
Ozellıkle REYYAN bence takıbını yaptır herturlu esının ısı gucu bunları bahane etme kendıne her serde var bı hayır ama sende ustune dus olurmu.

kız ben sankı yatıp beklemısmıydım dırek banyodaydım valla tutcak oldumu tutuyo umarım soyle guzel bı yumurtacıgın olmustur da yatmadan tutar:)dıkkat et kendıne emı pamuklu ıc camasırı gıy.

tatlım sana yuhh dıyorum baskada bısı dıyemıyorum.bu acelen ne dur bakalım zaten varsa bıle dollenelı 3 gun falan olmustur cıkarmı oyle hemen bak bosu bosuna strese sokmussun kendını.

ya kızlar bısı dıyımmı sıze ben cok korkuyorum ya kese gorunmezse dıs yada bos gebelıkse dıye oof ıcım hıc rahat degıl dun dıs gebelıkle ılgılı bıseyler okudum odum koptu allahım ne olur oyle bısy olmasın tupunu falan bıle alıyolarmıs. Haftaya cumaya kadarda nasıl beklenırkı dr. Ozaman gel bakalım dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…