evet canım adetin bittiyse alttan bakıyor sorma o korku bendede var girmeden bir elim ayağım titrer
niye yalnışanlayalım bu bi kesin kesinlikle hele bebikler dolayısıyla bence çok özelsin Rabbim sana o kadar mükemmeldemek az kalır muhteşem ve kat katkatları nimet verdi hem kız hemde erkek bir insan evlat konusunda daha ne isteyebilirki çok şükret canım bizede o canların hürmetine dua etiş konusundada bi laf vardır kötü benzetme demiycem çok güzel bence ahırda buzağa doğsa ovada otu biter.yani ALLAH kurban olduğum o meleklerini sana güzel rızıklarla getirecek
evet canım adetin bittiyse alttan bakıyor sorma o korku bendede var girmeden bir elim ayağım titrer
yav üstten olsa olmamıı devlette varmıdır inşallah yoktur haha kendimce bahanelerr bahanellerrr
evet ya gerçekten gideyim bakayım ertelemiyim demii.bayan açısından düşünmüyorum.ben onda başladım onla devam edeyim istiyordum çok iyi bi doktordu ama nasip.yumurtladığımın olduğunu görmek için en azından gideyim ne dicem pekiyumurta baktıracaktımdaa heheee
adet bittikten 5-6 gün sonra gitmekte fayda var. benim bir kere adetten 3 gün sonra bakıldı ve bir şey yoktu. aylar sonra adetten 1 hafta sonra baktırdım 14 mm lik yumurta vardı.
hele bizim durumumuzda adetten hemen sonra gitmeyin.
evet zaten tedavi görüyorum ama doktorum müsait değildi falan de....
ultrasonda yumurtam/folikülüm varmı acaba bakabilirmisiniz dersin ve kaç mm olduğunu söylesin tabiki varsa. yaklaşık 20 mm çatlıyor ona göre çatlamdan önce ve sonra değerlendirisiniz eşinle.
yumurtam deme, folikülüm de bari, daha da ciddiye alıyorlar devlettekiler nedense....
ya kızlar adetime 8 gün var ben test yaptırdım kanda ama 0.61 çıktı sizce erken mi yaptırdım geç döllenme falan olabilir mi
oleey :) sana guzel ıyı saglık hayırlı bı yumurta dılıyorum.
Selamlar ben bugün Endokronoloji bölümüne gittim.. Doktor gizli şekerimi onayladı fakat troidlerin hızlı çalışıyor dedi kilo veremememe şaşırdı.Aksine hızlı kilo vermen gerekir dedi.Tam glukofaj yazacaktı ki yeni tahlilller istemeye karar verdi. Pankreas direncine bakacakmış şimdide yine benim iş Salı gününe kaldı.. Ay bekle bekle çatlayacağım... :97:
ya kızlar adetime 8 gün var ben test yaptırdım kanda ama 0.61 çıktı sizce erken mi yaptırdım geç döllenme falan olabilir mi
günaydın kızlar ben platese başlıyorum......
yellooww canım ne oldu sence yumurtlaman oldu mu?
mantarın ne durumda enkısa zamanda geçsin....
tam kestiremedim yumurtladım mı yumurtlamadım mı sadece bir kasık ağrısı vardı 2 gün ve şuandada hafiften var aynı geçen aylardaki gibi ama akıntıyı farkedemedim çalışma yaptık bakalım kaşıntım falan kalmadı gibi birşey sadece ilişkiden sonra mantardan dolayı sanırım içimi yakıyor ondan dolayı bu aydan pek umudum yok ilişkiden sonra yatamadım hayırlısı
canım sanada iyi plateslerrr
yok canım ne erkeni bugün eşim işe erken gitti ona kalktım yoksahiç bu saatlerde kalkmak o gittikten sonra uykum kaçtı gecede çok geç yattım şimdi biraz yatıyımda yoksa tüm gün sersem gibi dolanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?