Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hoşgeldın aramıza canım.bende de aynı problem var yanı kılo.vermeye calışıyorum biraz verdim ama henuz faydasını goremedim desem yerıdır .

ikisinin arası desem anlarsın sanırım.bende cok halsızım .bır ay once kurtaj oldum bide.polip var dendi.oldum neyse durur dedi kanaman hala durmadı yıne kurtaj dıyo doktor ne yapcam bilemedim valla

kızlar ben 23 yaşındayım... Ya evt farlutal kullanmak istemiyorum kendi başıma ama işte tedavime başlamaki istiyorum bir an önce.. Nolcak böyle her tedavimde 2 ay adet olmssam beklicemmi yani(

kızlar ben 23 yaşındayım... Ya evt farlutal kullanmak istemiyorum kendi başıma ama işte tedavime başlamaki istiyorum bir an önce.. Nolcak böyle her tedavimde 2 ay adet olmssam beklicemmi yani(
bu ay farlutal kullanırsın sonraları normal doğum kontrol ilaclarıyla duzene sokar doktorun gidersen tabi

canım 1 yıl 2 ay olcak evleneli. yok dogum kontrol hapı vermiyor cocuk düşündüğüm icin. pko lularda cocuk istiosan tedavi görcen iştemiyorsan dogum kontrol hapı kullanıcakmışız öyle demişti. e bende istiyom bi beiş ama Sen kaç yıllık evlisin bebek istiyomusun?

iyi aksamlar kızlar bende 14 yıllık pko hastasıyım benim 8 yılda oldu bebegim ve bana kilo vermek ve glukofenin faydası oldu ama simdi gene kilo problemim var ve malesef hic kilo veremiyorum sürekli canım sekerli seyler istiyor ve önüne gecemiyorum

Arkadaşlar merhaba;
Bende de pkos var. Tedaviye 1 yıl ara verdim bugün yeniden doktora gittim ama şehir değiştirdiğimiz için doktorum değişti.
Bugün gittiğim doktoru hiç begenmedim.Kafamı çok karıştırdı.
Bebek için tedavi olacaktım.1 yıl önceki tahlillerime baktı.Eşimden test istedi.
Karnımdan ultrasonla baktı. Ondan önce ilk olarak seni tüp bebege yönlendirelim dedi.
Daha hiçbir şey yapmadan.Gonaphene tedavisi görmüştüm daha önce yumurtalıklarım büyümüştü, ödem falan oluşmuştu.
Onu anlattım o zaman sana gonaphene vermicem dedi.Ama diğer doktorum bunun çok sorun olmadığını söylemişti.
Farlutal verdi, adetin 3.günü hormon tahlili yapalım dedi. Sonra ben glukophene kullanıyodum vermicek misiniz dedim.
Bana glukophaj olarak mı yazılıyo o dedi.Kıllanman yok dedi ama ben de acayip var belki göbegimde falan yok ama yüzümdekiler çok fazla.
Buna rağmen yok dedi.
Madem kullanıyodun glukophene yazayım dedi.
Ya kafamı çok karıştırdı direk tüp bebek ne demek daha rahim filmi aşılama hiçbir şey yapılmadı.
Diğer doktorlarım mı yanlış biliyordu bu mu, şaştım kaldım.
Sizin tedavileriniz nasıl başladı benimki gibi mi?

canım cok ssacma geldi banada direk tüp bebek olayı. burda okuduklarım ve cevremden duyduklarıma göre ilk hap teavisi oluyor sonra iğne sonra aşılama en son tüp bebek. ayrıca daha hapın ismini yazmasını bile bilmiyor bilmiyorum ama bu dr. iyi gelmedi bana.Ben yeni başladım gerxi ama ilk gittiğimde rahim filmim eşime test bana horman tesi yapıldı şimdi hap tedavisi görcem bilmiyorum cnm iyi düşün zaman kaybı olmasın

Bana da çok saçma geldi canım.Yeniden gideyim mi bilmiyorum.
Ben gecen yıl tedaviye başladığımda gonaphene tedavisi uyguladık.Doktorum o zaman 3 dönemden sonra rahim filmi isticem şimdi daha erken demişti.
Ama bu kadın niye böyle yaptı anlamadım.
Bir de sanki glukophene'i verirken neden verdiğini bilmiyormuş gibi geldi bana.
Şimdi oonu bile kullanmakta kararsızım ki benim fazla kilom var ve bünyem kilo alımına çok müsait offf.
Glukophene'e başlasam sorun olur mu acaba yoksa adet olduktan sonra başka doktora gidip tahlillerimi yaptırıp sonra mı başlasam?

ben 3 yıllık evlıyım tatlım.benım doktorum cocuk tedavısı için once duzenleyıcı verdi duzene girince klomene basladık.ay ay kıme inanacagımızı sasırdık yahu.

Ben tedavime çocuk düşündüğüm halde diana35 ile başlamıştım.2 ay kullandım ve sonra klomen kullanmaya başladım.Doğum kontrol haplarıyla tedaviye başlandığında daha kolay sonuç alabiliyorsunuz.Ben iki kez doğal yoldan klomen bile kullanmadan hamile kaldım........

canım allah hayırlı etsınde senin problemın basıtmışki hemen gebe kalmışsın.burada yazısan hanımların coğunda pkos un ilerlemiş hali mevcut ne yazıkkı

oburşirin cnm sen bilirisin ama bi daha git bakalım yine olumsuz gibi gelirse değiştirirsin hakkında hayırlısı olsun..

Nargile bende diane35 kullandım fakat cocuk düşündüğüüm icin dahada kullanmadım. Ne güzel hamile kalabilmişsin canım bizde kalsakta ugraşmasak keşke aman kistler öyle kalsın lazım değil gebe kalalaım yeter Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…