Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tam dinlenecektim ki yazını gördüm ama gidip yatacağım yine de yatmadan yazayım dedim.... öncelikle güzel duaların için çok teşekkür ederiz
kızım sen beni bu korkularınla kalpten götüreceksin ha :...( senin değerin yükseldi düşük değerlerde genelde sorun yaşanır her şey yolunda gidecek diye daha ne kadar söylemem gerekli
hadi canım görüşürüz... bunları kafana takacağına güzel yeşillikli yemekler salatalar sebzeler yap kendine de bebişe de sana da vitamin olsun....iyi bak ufaklığa.... sıkma canını endişelerin elbette yersiz değil ama ya her şey yolundaysa sıkılmak iyi değil biliyorsun bebeği tutan hormonlar stresle bozuluyor demiştim ben sana...

Son düzenleme:
mrb canım inan ilk kez böyle bişi duydum senden demekki bu durumlarda olabiliyor çok şaşırdım inan ki...:44:
AMİNNNNNNNNNNNN....
hayırlı cumalarrrr...

AMİNNNNNNNNNN,
canım annelerin duaları cabuk kabul olur derler ya sende dualarını eksik etme RABBİM yüreğindeki o korkularını alıp götürsün yerine bebişine kawusacagının heycanını doldursun saglıklı bi şekilde kucagına alamyı nasip etsin ...
bu ay benimde yumoşum gelişmedi gerçi ben 21.gün testi yaptırmadım ama 2kez kontrole gittim yumoş büyümemişti şuanda adetim 10gün gecikti karnım hamiş gibi şiş gören hamilemisin diyor o derece yani kasıklarım arada bi adetim gelicek gibi agrıyor söktürücü içtim ama bakalım ne olacak ...:97:

günaydın kızlarrr,
dün en yakın arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim hemde 7 haftalıkmış bebek ve hiç bi şekilde hamile kaldığını farketmemiş herşey normalmiş. yerleşme kanaması, göğüs hassasiyeti fln hiç ama hiç bişey olmamış.. hesaplarımıza göre adeti bittikten bi kaç gün snra hamile kalmış olması gerekio nasıl oldu bilemiorum. çok sevndm onun adına. darısı başıma, hepimizin başına:90: bu hayırlı günde dualarımız meleklerimiz için....

rana bende duphaston ıcmıstım adetım gelsın dıe malum yumos yoktu ya 21. Gun ama gelmedı ınsallah senınde oyle olur canım.

canım bicimim benım:)) ınsallah hersey soyledıgın gıbı ıyı olur ama elımde degıl gorene kadarda rahat edemıcem. Sız hamıle kalında o zaman sorcam teker teker:) suan ıcın cok rahatım hız uzmuyo benımkı annesını ama bak bunu bıle takıyorum hıc bulantı falan olmadı hatta kendımı hamıle gıbı bıle hıssetmıyorum ınek goguslerımı saymazsakk:)) bulantı saglıklı hamılelıge ısaretmıs ya neyse ıste haftaya cumaya gorcez artık allahım ne verırse hayırlısını versın.

canım hangı ılacı ıcmıstın sen

söktürücü olarak farlutal içtim canım dün bitti bakalım ne olcak...
sen söktürücüden kaç gün sonra öğrendin hamile oldugunu birde adetin kaç gün geçmiştide söktürücü içtin ???

çok güzel dualarnıza AMİNNNN kızlar perşembe ikindi ezanı ve cuma ikindi ezanı arası en mübarek saatlermiş dilinizden düşürmeyin dilediklerinizi ki RABBİM tez zamanda versin.
eşimede söyledim devlete gidicemi bana söylesene dedi ayarlarız para dedi ayarlarsa kendi doktoruma gidiyorummm inşallahh.aslında ücret değil benim düşüncem demiştiki eşinede test yaptır onu yaptırmadan gidiceğim için gene ertelicek ama olsun ben yımırtalarıma baktırırım hiç değilse.şu anda önümde kilo verme hesaplarım var ama off çokzor geliyor.

o kadar yazı yazdım iletilmemişş.yaptığınız bütün dualara AMİNNN.kızlar bu cuma günü ve perşembe ikindiden sonra Rabbimin belirlediği bir saat varmış.o saatte edilen tüm dualar hayırlısıyla kabul olurmuş.bizde dilimizden dileklerimizi düşürmeyelim.
eşime söyledim devlete gideceğimi ya diyo bana niye söylemiyosun zamanı geldi doktorumun diye.ayarlarım ben haftaya kadar dedi sanırımkendi doktoruma gidicem inşallah olmazsada kesin devlete gidicem.şu anda önğmde koca bir engel olan kilolarım var off napcam çok zor geliyorr

canım aklında olsun adetın gelırse kı umarım gelmez bıdahakıne duphaston yada progestan al.benım 17 mayısta ılacım bıtmıstı 21 mayıstada aksamı test yapmıstım sılık cızgı cıkmaya baslamıstı.bıde adetım gecmemıstı ben ılaca basladıgımda 11 mayısta progesteron testı yaptırmıstım yumurtlama yok gozukunce dırek almıstım ılacı cunku daha fazla beklemek ıstemıyodum bı an once adetım baslasında klomenle devam edeyım dıyodum suprız yaptı bebısım.

tatlım bız esımın degerlerınede devlette baktırdık hıc ozele para bayılmadım testler ıcın bı tek benım free testesteron testımı yapamıyodu gıttıgm hastane onu ozelde yaptırmıstım.

canım dr bana adet söktürücü olarak hep farlutalı weriyor bu ilaçları hiç söylemedi bnde yine farlutal içtim progestron dr önermeden alınmıyor diye biliyorum :97:
işte bende senin gibiydim bu ay yumoş gelişmeyince bende bian önce adetim gelsinde klomene başlayım diye dört gözle bekliyordum bakalım biakç gün daha bekleyim ama hamiş değilim hiç hissetmiyorum

kızlar dun netım yoktu bu yuzden gıremedım gecmısı de daha sonra okucam ınsallah esım evde sımdı yolayınca okumayı dusunuyorum bu arada hemen havuc ıncır kurunu yazıyorum sızlere de

Hamileliği kolaylaştırmak için önerilen Kuru İncir-Havuç kürü aşağıda belirtilmiştir.

Kullanılacak olan malzemeler , iki adet büyük havuç ve 8-9 adet kuru incirdir.Her ikisinin de ayrı kaplarda hazırlanması gerekmektedir.
Yarım litre klorsuz suyu tencerede kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine iki adet taze gevrek olan iri havucu dört-beş cm uzunluğunda doğrayıp ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak yirmi dakika kısık ateşte kaynatınız.Farklı bir kapta yarım litre klorsuz suyu kaynatınız.Su kaynadıktan sonra içerisine sekiz-dokuz adet kuru inciri bıçakla bir kez kesip ilave ediniz.Ağzı kapalı olarak on beş dakika kısık ateşte kaynatınız.

İki ayrı kapta hazırlanan incir ve havuç haşlama sularını çok fazla ılımadan karıştırınız.Tencerenin dibinde kalan incirlere kaşıkla bastırarak içerisindeki suyu da alınız.İncir-Havuç haşlama suyunu temiz bir şişeye doldurunuz ve buzdolabında koruma altına alınız..
21 gün boyunca hergün sabah kahvaltısından on-onbeş dakika önce aç karnınıza bir su bardağı içiniz. 21 günlük kürü tek bir defada hazırlamayınız.
Saklama şişesi boşaldıkça taze hazırlayınız.
21 gün tamamlandıktan sonra bir hafta ara veriniz.Bir hafta aradan sonra aynı kürü yirmi beş gün olarak tekrarlayınız.

Not: Kuru İnciri kaynatmadan önce, dışındaki beyaz pudra şekerini soğuk su altında yıkayınız.

Bu kürü istediğiniz zaman uygulamaya başlayabilirsiniz.Adet görseniz bile uygulamaya devam ediniz.

kızlar dırekt maılımden kopyaladım ve sorunumu da anlatmıstım ve netten bır suru tarıf var ama ben sızden almak ıstedım guvenılrı olsun dıye demıstım bunu yolladılar ınsallah sıfa olur kuzucuklarım gecmısı okuyup yorumlarımı yapıcam daha sonra bu arada soganda ıkıncı gunum tadı soanları ıcınde bekletınce kotu ama dırek suzersem fena degıl hangısı daha dogru bunu bılmıyorum ıste optum sızlerı gorusuruz

canım bende ıkıncı gun olarak sogan kurundeyım super bır cumle oldu ama sılemıcem sımdı cok usendım yanı sogan kurunde ıkıncı gunum demek ıstedım ınsallah bende de ıse yarar ve kıst mıst hersey gıder de adetlerım zamanında gelır hade bakalım hayırlısı senın sımdı adetlerın duzenlı sanırsam darısı basıma
bende tam sana moralın duzelsın dıye bırseyler yazacaktım kı zaten adet olmussun zamanında ve moralın yerıne gelmıs sevındım tam da dedıgın gıbı yenı sıklus yenı umutlar
canım sende zaten gecen de de akıntı olmamıstı degılmı bende de var agrı ozellıkle su hareketlerden sonra oluyor hemde aksama kadar nerdeyse ama akıntıyı hep kontrol edıyorum yok bırsey ama bence buna baglı degıl belkı de akıntı var ama farketmıyorum cunku cok afedersın ama ılıskı olduktan sonrakı gun gun ıcınde benden gelıyor ole yumurta beyazı gıbı akıntı yanı onunla karıstırmıs da olabılırım bılmıyorum akıntı olmayınca hamıle kalınmazmı kııncır kurunu canım bence uygun olan adetın bırıncı gunu baslmak bende dun sogan kurumun ılk gununu kutlucaktım sızınle ama netım yoktu kısmet degılmıs
KAYRACIM nasılsın canım ????
ıyıyım canım gecmısteydım sen nasılsın ıyısın ınsallahhhh

incir kürüne başlycaktım ama adetimin ilk günü geçti şuan izmirde hava çok kötü dışarı çıkamıyorum, yarın alıcam artık incirleri. zamanında başlayamıycam ama napiim artık. işe yarar umarım... ayyy dolu yağıyor burda....

herkeze iyi hafta sonları diliyorum. İzmirde hava patladı, sel basmıştır kesin yine biryerlere...
tüm hafta sonu da böyle :-((

yine de tadını çıkaralım

biricik bende metformin kullanıyorum hemde bir sne olacak nerdeyse ama galiba bende işe yaramıyor çünkü buna rağmen zamanında adet olamıyorum bende kilo vermeye çalışıyorum bakalım inşallah bende düzene girebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…