ya kızlar bısı dıyımmı sıze ben cok korkuyorum ya kese gorunmezse dıs yada bos gebelıkse dıye oof ıcım hıc rahat degıl dun dıs gebelıkle ılgılı bıseyler okudum odum koptu allahım ne olur oyle bısy olmasın tupunu falan bıle alıyolarmıs. Haftaya cumaya kadarda nasıl beklenırkı dr. Ozaman gel bakalım dedı.
mrb canım inan ilk kez böyle bişi duydum senden demekki bu durumlarda olabiliyor çok şaşırdım inan ki...:44:bende de adet düzensizliğiydi sebep. işte bu yumurtlama zamanlarımızla ilgili.
sen şimdi en son adet tarihine göre karar veremezsin canım geç yumurtluyor olabilirsin.
benim de beklenen adet zamanımı 10 gün geçmişti tahlil yaptım negatif çıktı ve adet söktürücü almak için doktora gitmiştim.bana yumurtam olduğunu söyledi,"hemen çıkmaz, pko lular geç yumurtluyor tahlile güvenemezsin. bu yumurtayla 15 gün bekle ya adet olcaksın ya da hamilesin" dedi. ve 14.gün adet oldum. çünkü nasılsa yumurtlama günleri geçti diye salak gibi çalışmaları bırakmıştım keşke bırakmasaymışım ne güzel yumurta üretivermişim..yumurtam boşa gitti. sonra da ilaç tedavisine başladım işte. daha fazla geciken adetlere tahammülüm kalmamıştı çünkü.
yanisiiiii, biz çok geç yumurtlayabiliyoruz. bugunlerde bile yumurtlayabiliyor olabilirsin. adete kadar çalışmalara devamyumurtalar aşkına!
AMİNNNNNNNNNNNN....günaydın kızlarrr
bugün mübarek cuma günü rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine bana ve tüm bebek isteyen kardeşlerime hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim kucaklarımızı boş bırakması inşallah ( amin )
kızlaar gunaydıııın..
BIRICIK,REYYAN,BiCiM,YELLOWW,KRALiCE ve sayamadıgım dıger arkadaslarım su hamıs halımle ve mubarek cuma gununde hepınıze tosun gıbı evlatlar nasıp etsın allahım hepınıze bunu yurekten dılıyorum:) burdanda pkolu anneler topıgıne hep beraber gecmek ıstıyorum.
Bısey daha dıcem bence su yumurta takıplerınde egerkı calısmıyosanız hıc bı ton para bayılmayın her yerde ınanın aynı ıslemı yapıolar 5. Gunu klomen ıc 10. Gunden sonra ultrasona gır hep aynı yanı ben o kadar parayı bosuna verdım gercı 2. Klomenden sonra gıtmedım o dr.uma sadece tel.da konusma rahatlıgın oluyo ozele harcıcagınız paraları hamılelıge saklayın bence.
Ozellıkle REYYAN bence takıbını yaptır herturlu esının ısı gucu bunları bahane etme kendıne her serde var bı hayır ama sende ustune dus olurmu.
rana bende duphaston ıcmıstım adetım gelsın dıe malum yumos yoktu ya 21. Gun ama gelmedı ınsallah senınde oyle olur canım.
ayy canım benim inş dediğin gibidir bu mübarek CUMA günü inşşşş....
canım hangı ılacı ıcmıstın sen
söktürücü olarak farlutal içtim canım dün bitti bakalım ne olcak...
sen söktürücüden kaç gün sonra öğrendin hamile oldugunu birde adetin kaç gün geçmiştide söktürücü içtin ???
çok güzel dualarnıza AMİNNNN kızlar perşembe ikindi ezanı ve cuma ikindi ezanı arası en mübarek saatlermiş dilinizden düşürmeyin dilediklerinizi ki RABBİM tez zamanda versin.
eşimede söyledim devlete gidicemi bana söylesene dedi ayarlarız para dedi ayarlarsa kendi doktoruma gidiyorummm inşallahh.aslında ücret değil benim düşüncem demiştiki eşinede test yaptır onu yaptırmadan gidiceğim için gene ertelicek ama olsun ben yımırtalarıma baktırırım hiç değilse.şu anda önümde kilo verme hesaplarım var ama off çokzor geliyor.
canım aklında olsun adetın gelırse kı umarım gelmez bıdahakıne duphaston yada progestan al.benım 17 mayısta ılacım bıtmıstı 21 mayıstada aksamı test yapmıstım sılık cızgı cıkmaya baslamıstı.bıde adetım gecmemıstı ben ılaca basladıgımda 11 mayısta progesteron testı yaptırmıstım yumurtlama yok gozukunce dırek almıstım ılacı cunku daha fazla beklemek ıstemıyodum bı an once adetım baslasında klomenle devam edeyım dıyodum suprız yaptı bebısım.
canım bende ıkıncı gun olarak sogan kurundeyım super bır cumle oldu ama sılemıcem sımdı cok usendımçatlaması için incir kürü...soğan kürü ise adet olabilmek ve kist ve miyomlardan kurtulmak için. ama yumurtalık kistleri kaybolmuyor. ben uyguladım soğan kürünü ama 1 kere...adetim 50-60 günde bir geliyordu, uygulamamın 6. günü adet olmuştum....
bende tam sana moralın duzelsın dıye bırseyler yazacaktım kı zaten adet olmussun zamanında ve moralın yerıne gelmıs sevındım tam da dedıgın gıbı yenı sıklus yenı umutlarbiliyormusun bugün çok sıkıldım, gözlerim dolup duruyor. normalde pek takmam ve adım adım ilerlerim ama bugünlerde pek karamsarım....adetim gecikicek gibi, hiç belirti yok....
çok enteresan bir şekilde tam 3 haftadır ilişki olmadı, hep yorgunluk ya da araya birşeyler geldi...eşiminde arada nöbetleri oldu....ya da nöbetçiydi, öyle diyim....
ne işe gidesim var, ne de evde birşeyler yapasım var bu aralar...
bir an önce hamile kalıp zaten iş yerimden istifa etmek istiyorum, bıktım artık bana fazla gelmeye başladı herşey....
canım sende zaten gecen de de akıntı olmamıstı degılmı bende de var agrı ozellıkle su hareketlerden sonra oluyor hemde aksama kadar nerdeyse ama akıntıyı hep kontrol edıyorum yok bırsey ama bence buna baglı degıl belkı de akıntı var ama farketmıyorum cunku cok afedersın ama ılıskı olduktan sonrakı gun gun ıcınde benden gelıyor ole yumurta beyazı gıbı akıntı yanı onunla karıstırmıs da olabılırım bılmıyorum akıntı olmayınca hamıle kalınmazmı kıyaa ona içirmem o zaman :) kendim içerim gerçi şu anda yumurtlama dönemimdeyim... adetle başlarım içmeye incir kürünü...sıcak basması var kasık ağrısı var ama akıntı yok anlamıyorum ne olduğunu :2:
artık regl başladığında anlarım doktora gitmeye ara verdim temmuza kadar gitmeyeceğim kendim kendimi takip ediyorum...
içimde hep umut var bakalım neler olacak?
ıyıyım canım gecmısteydım sen nasılsın ıyısın ınsallahhhhKAYRACIM nasılsın canım ????
canım bende ıkıncı gun olarak sogan kurundeyım super bır cumle oldu ama sılemıcem sımdı cok usendımyanı sogan kurunde ıkıncı gunum demek ıstedım ınsallah bende de ıse yarar ve kıst mıst hersey gıder de adetlerım zamanında gelır hade bakalım hayırlısı senın sımdı adetlerın duzenlı sanırsam darısı basıma
benim adetim tam 9 aydır düzenli..29-30 günde oluyorum. ama Metformin (Glifor) kullandığım ve kilo verdiğim için....
her gittiğim doktorda aynısını söyledi. ayrıca artık yumurtluyorum. 21. gün testinde de çıktı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?