canım bende ıkıncı gun olarak sogan kurundeyım super bır cumle oldu ama sılemıcem sımdı cok usendımyanı sogan kurunde ıkıncı gunum demek ıstedım ınsallah bende de ıse yarar ve kıst mıst hersey gıder de adetlerım zamanında gelır hade bakalım hayırlısı senın sımdı adetlerın duzenlı sanırsam darısı basıma
benim adetim tam 9 aydır düzenli..29-30 günde oluyorum. ama Metformin (Glifor) kullandığım ve kilo verdiğim için....
her gittiğim doktorda aynısını söyledi. ayrıca artık yumurtluyorum. 21. gün testinde de çıktı....
kızlar merhaba bende pkoluyum ve 3 yıl bebiş için uğraştım şükürler olsun hamileyim ve haziranda doğum yapacağım, soğan kürü rahimi temizliyor ama adeti düzenlemiyor. adetinizin düzelmesi için ; hayıt tohumu, aslan pençesi civan perçemi kullanın benden tavsiye ben hiç adet gören biri değilim... düşünün ben adet gördüm
rabbim en kısa zamanda sana bırıcık e bıcım e sardunya ya kayra ya kraliçe ye kısacası burda bu topıkte olan olmayan bebek özlemı çeken bütün kadınların göbüşlerını en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeişlerle doldursun rabbim inşallahhoy oyy oyy yerim ben onun donunu yaaa nasın içim kabardı şimdii minnacıkkk kıyafetlerr.herşey bahane bebekler çıplak bile müthiş güzeller yaa.hayırlısıyla yetiştirir gönlünde nasıl yetiştirmek varsa öyle yetiştirir büyütürsün inşallah canımcımm
oyy canımm seni üzen o kayınvalideyi varyaa ALLAH a havale ediyorum bırak güzelimm yapma iş miş varya benım evım çok fena durumda yapabıldıgım kadar yapıyorum tek pazarım var hiçbirini yetiştiremıyorum mahvoluyorum arada bugunde 12 ye kadar çalışcam yapmıyorum yapamıyorum temızlık falan başlım evıne temızlıgıne benden bebeğimden kıymetlı değil oldugu kadarcnm bende bişey almadım bana hediye falan gelen yok valla kendi annem yapıyo alıyo sağolsun kayınvalidem eltinin çocuğuna bakıyo ona göre başka torun yokmuş gibi davranıyo bana diyoki eltim için 9ay dolunca altım sanada ozaman alırım bende benm erken doğum riskim var diyom ona aöle yaptı diye aklınca banada aynısı yapçak ikiz ya benim biraz daha temkinli olmam lazım çok şükür iyi herşey şimdiye kadar sadece evi temizleyemiyom çok inir ooluyırum eşimde yapıyo sağosun ama ben gibi olmaz tabi ağladım sinirimden az önce herkez kendi keyfinde bana sıra gelince yapılmıyo eltinin 2 tane düşüğü var ve kaynanam kendi yatağını toplamadan önce onunkini toplardı hiç yalnız bırakmazdı şimdi bbenn yalnızım eşim işte onlarda düğüne gittiler öle işte canım sıkkın sadece
ya kızlar adetime 8 gün var ben test yaptırdım kanda ama 0.61 çıktı sizce erken mi yaptırdım geç döllenme falan olabilir mi
tam kestiremedim yumurtladım mı yumurtlamadım mı sadece bir kasık ağrısı vardı 2 gün ve şuandada hafiften var aynı geçen aylardaki gibi ama akıntıyı farkedemedim çalışma yaptık bakalım kaşıntım falan kalmadı gibi birşey sadece ilişkiden sonra mantardan dolayı sanırım içimi yakıyor ondan dolayı bu aydan pek umudum yok ilişkiden sonra yatamadım hayırlısı
canım sanada iyi plateslerrr
yok canım ne erkeni bugün eşim işe erken gitti ona kalktım yoksahiç bu saatlerde kalkmak o gittikten sonra uykum kaçtı gecede çok geç yattım şimdi biraz yatıyımda yoksa tüm gün sersem gibi dolanırım
canım sende zaten gecen de de akıntı olmamıstı degılmı bende de var agrı ozellıkle su hareketlerden sonra oluyor hemde aksama kadar nerdeyse ama akıntıyı hep kontrol edıyorum yok bırsey ama bence buna baglı degıl belkı de akıntı var ama farketmıyorum cunku cok afedersın ama ılıskı olduktan sonrakı gun gun ıcınde benden gelıyor ole yumurta beyazı gıbı akıntı yanı onunla karıstırmıs da olabılırım bılmıyorum akıntı olmayınca hamıle kalınmazmı
anladım canım da bende yumurta beyazı gibi ağdalı bi akıntı olmuyor ara ara su gibi bişeyler geliyor ama iltihap da yok bende anlamam ben de hiç.... ama adet gördüğüme göre yumurtlamıştım geçen ay çünkü bu güne kadar yumurtlamadan adet gördüğüm olmadı hiç.... bu ay da benim de platesten sonra kasık ağrım çok oluyor... bakalım ne olacak göreceğiz zaten evde gebelik testlerim de var adet gelmezse bebeğimiz gelsin artık.... 1 kilo daha verdim ben verdiğim kilolar boşa gitmesin yumurtlayım ben de artıkmesela ablam normal yumurtluyor yani her ay bir tane onun adetleri çok düzenli...onda her yumurtlama döneminde akıntı oluyor yumurta beyazı gibi... bu sebeple ben kendimden şüphe ediyorum...
incir kürüne başlycaktım ama adetimin ilk günü geçtişuan izmirde hava çok kötü dışarı çıkamıyorum, yarın alıcam artık incirleri. zamanında başlayamıycam ama napiim artık. işe yarar umarım... ayyy dolu yağıyor burda....
benim adetim tam 9 aydır düzenli..29-30 günde oluyorum. ama Metformin (Glifor) kullandığım ve kilo verdiğim için....
her gittiğim doktorda aynısını söyledi. ayrıca artık yumurtluyorum. 21. gün testinde de çıktı....
rabbim en kısa zamanda sana bırıcık e bıcım e sardunya ya kayra ya kraliçe ye kısacası burda bu topıkte olan olmayan bebek özlemı çeken bütün kadınların göbüşlerını en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeişlerle doldursun rabbim inşallahh
Allah ımm kimseyi evlatsız bırakma Allah ım hiç bir evi çocuksuz bırakma yarabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahh
çok sağol canım ya... inşallah hepimizin....
sen de yorma kendini.... bence de dediğin gibi ev işi her zaman yapılabilir...ama sağlık gitti mi geri gelmez... Allah güç verince 1 günde bile her evişi biter ama sağlık en önemlisi... hele hamileyken ve bu kadar kıymetli bebekleri taşırken sakın tehlikeli olan eğilme, uzanma, ağır kaldırma gibi işleri yapmayın tamam mı? benim annem ilk bebeğini 4. ayında temizlik yaptığı sırada düşürmüş yani yorulmam bişey olmaz diye düşünmeyin...hem işte hem de evde çalışıyordu annem de... yani hem işte hem de evde çalışan kadının ev işlerini her türlü aksatmak hakkıdır benceeşlere çok iş düşüyor....bişey yapmasa da eşlerimiz manevi anlamda destek verdi mi her şey daha kolay oluyor...
selam arkadasım sogan suyu ıle de adetlerı duzenlenen arkadasım var pkolu ama sende kullandıgın otların nasıl kullanıldıgını yazarsan sevınırım bı de bu otlar sayesındemı hamıle kaldınkızlar merhaba bende pkoluyum ve 3 yıl bebiş için uğraştım şükürler olsun hamileyim ve haziranda doğum yapacağım, soğan kürü rahimi temizliyor ama adeti düzenlemiyor. adetinizin düzelmesi için ; hayıt tohumu, aslan pençesi civan perçemi kullanın benden tavsiye ben hiç adet gören biri değilim... düşünün ben adet gördüm
canım agzın bal yesın duaların ıcın allah razı olsun bın kere tatlım bende aminnn diyorum sende yavruna sag salım kavus ınsallahrabbim en kısa zamanda sana bırıcık e bıcım e sardunya ya kayra ya kraliçe ye kısacası burda bu topıkte olan olmayan bebek özlemı çeken bütün kadınların göbüşlerını en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeişlerle doldursun rabbim inşallahh
Allah ımm kimseyi evlatsız bırakma Allah ım hiç bir evi çocuksuz bırakma yarabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahh
a canım gecmısler olsun baya zorlu bır gun olmus demekkı senın ıcın devalla ben dışarı çıktım da çıktığımda daha başlamamıştı yağmur...sokaklarda kaldım uzunca bir süre 2 saat kadar evime dönemedim sel olmuştu....insanlar hep birbirlerine yardım etti de öyle döndük evlerimize kaval kemiğime kadar suydu yollar...
ne kadar sakin bu gün burasıhiç kimse yok....ben de çok acıktım eşimi bekliyorum onunla yiyim diye ama kazındım resmen....tutuyorum kendimi az yiyeceğim diye habire su içiyorum kayram senin gibi yapıyorum su ile doyuyorum bazen...
ah canım benım cok ıyı anlıyorum senı bende sogan suyunu cııyorum gun ıcınde acayıp mıdemı bulandırıyor yaa bu akıntı ısını dusunmeyım dıyorum dıyorum ama galıba benden bu ay bırsey cıkmayacak canım cunku herhangı bır akıntı yok ne su gıbısınden ne oburundenneyse bellı kı benımkı yıne serophene beklıyorbı dahakı ay artık sogan suyundan sonrada akıntı cogalır dıyorlar ama ıkı gun oldu hıcbırsey yok neyse ınsallah hareketler ıse yarıordur
tuanatay canımm sen neler yaptın ne içtin yumoş takıbı yaptırdın mı onları ayrıntılı olarak yazsan arkadaşlarda faydalansa
ah canım benım cok ıyı anlıyorum senı bende sogan suyunu cııyorum gun ıcınde acayıp mıdemı bulandırıyor yaa bu akıntı ısını dusunmeyım dıyorum dıyorum ama galıba benden bu ay bırsey cıkmayacak canım cunku herhangı bır akıntı yok ne su gıbısınden ne oburundenneyse bellı kı benımkı yıne serophene beklıyorbı dahakı ay artık sogan suyundan sonrada akıntı cogalır dıyorlar ama ıkı gun oldu hıcbırsey yok neyse ınsallah hareketler ıse yarıordur
arkadaşlar ben de bir pcolu olarak size sormak istediğim bir şey var. bir alet var adı Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü diye .
sizce bu alet ilaçsız aşılamasız çocuk sahibi olmamızda yardımcı olur mu?
incelediğime göre direk çatlamanın olduğu günü söyleyebiliyor değerler uygunsa uygun değer yoksa en ihtimali yüksek 2-3 günü belirtiyor ve sizden hergün test istiyor düzgün bir sonuç için?
bu ürünü edinmeyi düşünüyorum ve görüşlerinizi merak ediyorum
sizce bu ürün pco vb. gibi bir sıkıntısı olmayan insanlara mı uygun yoksa bizlerin de işine yarar mı?
rabbim en kısa zamanda sana bırıcık e bıcım e sardunya ya kayra ya kraliçe ye kısacası burda bu topıkte olan olmayan bebek özlemı çeken bütün kadınların göbüşlerını en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeişlerle doldursun rabbim inşallahh
oyy canımm seni üzen o kayınvalideyi varyaa ALLAH a havale ediyorum bırak güzelimm yapma iş miş varya benım evım çok fena durumda yapabıldıgım kadar yapıyorum tek pazarım var hiçbirini yetiştiremıyorum mahvoluyorum arada bugunde 12 ye kadar çalışcam yapmıyorum yapamıyorum temızlık falan başlım evıne temızlıgıne benden bebeğimden kıymetlı değil oldugu kadar
bebeklerın rızkını Allah verıcek canım sıkma canımı bende kafayı çok takıyorum o kladar ihtiyacını nasıl karşılıcaz arabası odası ana kucağı gecenlerde bır lıste gördüm çogunlugu zorunlu ihtiyaçtı zaten Allah yardımcımız olsun inşallah...
sıkma canını yat uzan düşünme kitap oku birşeyler yap kafanı dağıt öpüyorum senı çok
kralıcee canımm çok telaş yapmışsın ama en erken adet günü yada benım kı gıbı adetten 1 gun önce cıkar kanda sonuc telaş yapma sakın sakın bekle zamanını sen yınede dıkkat et ağır kaldırma itme yağlı yeme deterjanlarla ugrasma tamam :)
günaydın herkesesoğan suyunu ben içememiştim şişirip gaz yapmıştı miğdeme dokundu canım sen iyi dayanıyorsun....
ben çok umutluyum bu ay ve sonraki ay bu ay hariran 12 ye haziranda da temmuz ortasına kadar da bekleyeceğim gebelik oluşur diye o zaman da olmazsa artık ben de yumurta geliştirici ilaca geçerim ama bekleyeceğim... içimde umut var... sonuçta kilo verdim adetlerim düzenli.... umutsuz değilim.... dediğin gibi akıntı konusunda ben de anlamıyorum...tuanatayda da 21. günden sonra akıntı olmuştu yazmıştı bize yumurtlamış olabilir miyim diye sormuştu bizlere... meğer gerçekten doğruymuş... umarım bizde de olur....ve umarım her yumurtlamada akıntı olmuyordur....benim mesela hiç bitmeyen kasık ağrım var devam ediyor...geçen ay da böyle olmuştu ve regl zamanında gelmişti bilmiyorum artık bekleyip sonuçları göreceğiz... hepimiz için hayırlısı....
bu gece yokum kızlar dışarıdayım pazar günü görüşmek üzere... herkese iyi hafta sonları....
arkadaşlar ben de bir pcolu olarak size sormak istediğim bir şey var. bir alet var adı Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü diye .
sizce bu alet ilaçsız aşılamasız çocuk sahibi olmamızda yardımcı olur mu?
incelediğime göre direk çatlamanın olduğu günü söyleyebiliyor değerler uygunsa uygun değer yoksa en ihtimali yüksek 2-3 günü belirtiyor ve sizden hergün test istiyor düzgün bir sonuç için?
bu ürünü edinmeyi düşünüyorum ve görüşlerinizi merak ediyorum
sizce bu ürün pco vb. gibi bir sıkıntısı olmayan insanlara mı uygun yoksa bizlerin de işine yarar mı?
hormon ölçümü yaptığına göre neden olmasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?