Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

rabbim en kısa zamanda sana bırıcık e bıcım e sardunya ya kayra ya kraliçe ye kısacası burda bu topıkte olan olmayan bebek özlemı çeken bütün kadınların göbüşlerını en kısa zamanda hayırlısıyla sağlıkla bebeişlerle doldursun rabbim inşallahh

Allah ımm kimseyi evlatsız bırakma Allah ım hiç bir evi çocuksuz bırakma yarabbim inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallahh
oyy canımm seni üzen o kayınvalideyi varyaa ALLAH a havale ediyorum bırak güzelimm yapma iş miş varya benım evım çok fena durumda yapabıldıgım kadar yapıyorum tek pazarım var hiçbirini yetiştiremıyorum mahvoluyorum arada bugunde 12 ye kadar çalışcam yapmıyorum yapamıyorum temızlık falan başlım evıne temızlıgıne benden bebeğimden kıymetlı değil oldugu kadar

bebeklerın rızkını Allah verıcek canım sıkma canımı bende kafayı çok takıyorum o kladar ihtiyacını nasıl karşılıcaz arabası odası ana kucağı gecenlerde bır lıste gördüm çogunlugu zorunlu ihtiyaçtı zaten Allah yardımcımız olsun inşallah...
sıkma canını yat uzan düşünme kitap oku birşeyler yap kafanı dağıt öpüyorum senı çok
ya kızlar adetime 8 gün var ben test yaptırdım kanda ama 0.61 çıktı sizce erken mi yaptırdım geç döllenme falan olabilir mi

kralıcee canımm çok telaş yapmışsın ama en erken adet günü yada benım kı gıbı adetten 1 gun önce cıkar kanda sonuc telaş yapma sakın sakın bekle zamanını sen yınede dıkkat et ağır kaldırma itme yağlı yeme deterjanlarla ugrasma tamam :)

canım bende de akıntı az oluyor sadece kasık ağrısı ve ateş oldu hiç bilemiyorum yine de anlamıyorum yumurtlama olayını.... neyse zaten adet gelirse ya da gelmezse belli olacak her şey de mi? mantarın tam geçmedi mi yani....yanma ondan olur başka bişeyden olmaz iltihabı geçmemiş demek ki... istersen doktorunla konuş bu durumu

valla ben dışarı çıktım da çıktığımda daha başlamamıştı yağmur...sokaklarda kaldım uzunca bir süre 2 saat kadar evime dönemedim sel olmuştu....insanlar hep birbirlerine yardım etti de öyle döndük evlerimize kaval kemiğime kadar suydu yollar...

biricik adetinin gelmesine çok sevindim.... düzeni bozulmadı bak üzülme hiç... yumurtlaman da olacak sen yediklerini sınırlamaya devam et canım o da olacaktır....geçen ayki gibi olsun zamanında... sana bişey soracağım... şimdi senin yumurtlaman olduğuna göre artık fazla sayıda folükülün birikmiyor yumurtalıklarında de mi? yani hem kist oluşup hem de yumurtlama olması mümkün mü? kontrole gidiyorsun sen ondan sordum ne demişti doktor kistin varmıydı hiç? ben bu aralar kontrole gitmeyeceğimden bunu merak ettim...

ne kadar sakin bu gün burası hiç kimse yok....ben de çok acıktım eşimi bekliyorum onunla yiyim diye ama kazındım resmen....tutuyorum kendimi az yiyeceğim diye habire su içiyorum kayram senin gibi yapıyorum su ile doyuyorum bazen...

çok sağol canım ya... inşallah hepimizin....
sen de yorma kendini.... bence de dediğin gibi ev işi her zaman yapılabilir...ama sağlık gitti mi geri gelmez... Allah güç verince 1 günde bile her evişi biter ama sağlık en önemlisi... hele hamileyken ve bu kadar kıymetli bebekleri taşırken sakın tehlikeli olan eğilme, uzanma, ağır kaldırma gibi işleri yapmayın tamam mı? benim annem ilk bebeğini 4. ayında temizlik yaptığı sırada düşürmüş yani yorulmam bişey olmaz diye düşünmeyin...hem işte hem de evde çalışıyordu annem de... yani hem işte hem de evde çalışan kadının ev işlerini her türlü aksatmak hakkıdır bence eşlere çok iş düşüyor....bişey yapmasa da eşlerimiz manevi anlamda destek verdi mi her şey daha kolay oluyor...

Son düzenleme:

aynen canım valla hamıle kaldıgımdan berı ayda bır kadın alıyorum mecburen gerısıde yapabıldıgım kadar kocamda yardım edıyoz az bucuk daha ıyısını ıstıyorsada yapsın kendısı benden bu kadar

tuanatay canımm sen neler yaptın ne içtin yumoş takıbı yaptırdın mı onları ayrıntılı olarak yazsan arkadaşlarda faydalansa

günaydın herkese soğan suyunu ben içememiştim şişirip gaz yapmıştı miğdeme dokundu canım sen iyi dayanıyorsun....

ben çok umutluyum bu ay ve sonraki ay bu ay hariran 12 ye haziranda da temmuz ortasına kadar da bekleyeceğim gebelik oluşur diye o zaman da olmazsa artık ben de yumurta geliştirici ilaca geçerim ama bekleyeceğim... içimde umut var... sonuçta kilo verdim adetlerim düzenli.... umutsuz değilim.... dediğin gibi akıntı konusunda ben de anlamıyorum...tuanatayda da 21. günden sonra akıntı olmuştu yazmıştı bize yumurtlamış olabilir miyim diye sormuştu bizlere... meğer gerçekten doğruymuş... umarım bizde de olur....ve umarım her yumurtlamada akıntı olmuyordur....benim mesela hiç bitmeyen kasık ağrım var devam ediyor...geçen ay da böyle olmuştu ve regl zamanında gelmişti bilmiyorum artık bekleyip sonuçları göreceğiz... hepimiz için hayırlısı....

bu gece yokum kızlar dışarıdayım pazar günü görüşmek üzere... herkese iyi hafta sonları....

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de bir pcolu olarak size sormak istediğim bir şey var. bir alet var adı Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü diye .
sizce bu alet ilaçsız aşılamasız çocuk sahibi olmamızda yardımcı olur mu?
incelediğime göre direk çatlamanın olduğu günü söyleyebiliyor değerler uygunsa uygun değer yoksa en ihtimali yüksek 2-3 günü belirtiyor ve sizden hergün test istiyor düzgün bir sonuç için?
bu ürünü edinmeyi düşünüyorum ve görüşlerinizi merak ediyorum
sizce bu ürün pco vb. gibi bir sıkıntısı olmayan insanlara mı uygun yoksa bizlerin de işine yarar mı?

hormon ölçümü yaptığına göre neden olmasın :)

sağol cnm valla eşimle beraber yapmaya çalışıyoruz ben ayda 1 kadın alsam heralde beni linç ederler öle bi mahhallemiz var sağolsunlar dedikodu yu hiç sorma zaten neyse aynen bende cmtesi öğleye kadar ogünüm ya doktorda yada çarşıda geçiyo pazarda hiç bişey yetişmiyo eşimde haftasonu çalışıyo haftaiçi izin günü ben yokken nekdara yapabilirse artık yarın evdeymiş beraber yapıcaz kısmetse temzilik

cnm senin yaran dondurma ile bir seferde geçmişmiydi? bi kaç kez tekrarlamak gerekiyormuş fln die duydum doğrumu bilmiorum. pazartesi kontrolüm var ve çok korkuyorum ya geçmemişse die. pzt yumoş takibine de başlıycaz bakalım hayırlısı artık..

hormon ölçümü yaptığına göre neden olmasın :)

aramızda bu aleti deneyen var mı acaba?
oof kafam çok karışık glukofen içiyorum doktorlar zayıfla (kilo fazlam çok 32 kilo fazlam var )
çocuğun ozaman rahatlıkla olur diyor ama işte kilo veremiyorum bir türlü
klomen nedir arakadaşlar bazı kişiler de o ilacı kullanıyor???

arkadaşlar doktor bana kilo vermeden bebek için tedaviye başlamam dediği için klomen vermedi
acaba kullansam ne olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…