- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
arkadaşlar doktor bana kilo vermeden bebek için tedaviye başlamam dediği için klomen vermedi
acaba kullansam ne olur?
cnm senin yaran dondurma ile bir seferde geçmişmiydi? bi kaç kez tekrarlamak gerekiyormuş fln die duydum doğrumu bilmiorum. pazartesi kontrolüm var ve çok korkuyorum ya geçmemişse die. pzt yumoş takibine de başlıycaz bakalım hayırlısı artık..
aramızda bu aleti deneyen var mı acaba?
oof kafam çok karışık glukofen içiyorum doktorlar zayıfla (kilo fazlam çok 32 kilo fazlam var)
çocuğun ozaman rahatlıkla olur diyor ama işte kilo veremiyorum bir türlü
klomen nedir arakadaşlar bazı kişiler de o ilacı kullanıyor???
arkadaşlar doktor bana kilo vermeden bebek için tedaviye başlamam dediği için klomen vermedi
acaba kullansam ne olur?
acaba kullansam ne olur?
acaba kullansam ne olur?
kızlar geçmişi yine okuyamasam da tuanatayın hamile olduğunu anladım :) tebrikler tuanataycım ne müthiş bir haber bu böyle :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sana bebişinle ve eşinle uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum..
Kızlar ben rahim filmi çekilmeye gidiyorum bana şans dileyin..saat 13'te çekilecek..herkese önce sağlık, sonra hayırlı ve sağlıklı yumurtalarsonra da hayırlı evlatlar diliyorum :))
bu arada clearblue yu sormuşsun...o aletler biz PKO lularda işe yaramıyor çünkü:
bu testler herzaman idrar da ki LH değerini ölçer, biz pko lularda LH zaten hep yüksektir! o yüzden işe yaramaz! zaten genelde bu aletlerde ya da testlerin prospektüsünde PKO hastaları için uygun değildir yazıyor....
sana doktorun klomen den bahsettiğine göre sen hiç yumurtlamıyorsun, istediğin kadar test, alet al işe yaramaz o zaman zaten.....
ben de merak etmiştim bu nedir diye
bilgili arkadaşım ne güzel açıklamışsın... sana katılıyorum bizlerin durumlarında hiç mantıklı değil... Allah nasip ederse olacak hamileliğimiz... elimden geleni yaptıktan sonra dua ediyorumçok da fazla yapılacak bişey yok bence de...
evet canım, bize düşeni yaptıktan sonra gerisi Allaha ve tıp'a kalmış derim..
of bu ne hava ya? içim karardı! hafta sonu ya, inat işte!
selam arkadasım sogan suyu ıle de adetlerı duzenlenen arkadasım var pkolu ama sende kullandıgın otların nasıl kullanıldıgını yazarsan sevınırım bı de bu otlar sayesındemı hamıle kaldın
canım agzın bal yesın duaların ıcın allah razı olsun bın kere tatlım bende aminnn diyorum sende yavruna sag salım kavus ınsallah
a canım gecmısler olsun baya zorlu bır gun olmus demekkı senın ıcın de
ah canım benım cok ıyı anlıyorum senı bende sogan suyunu cııyorum gun ıcınde acayıp mıdemı bulandırıyor yaa bu akıntı ısını dusunmeyım dıyorum dıyorum ama galıba benden bu ay bırsey cıkmayacak canım cunku herhangı bır akıntı yok ne su gıbısınden ne oburundenneyse bellı kı benımkı yıne serophene beklıyorbı dahakı ay artık sogan suyundan sonrada akıntı cogalır dıyorlar ama ıkı gun oldu hıcbırsey yok neyse ınsallah hareketler ıse yarıordur
öyle gerçekten.... yarın da kuvvetli yağış verdi... sonra düzelecek gibi görünüyor da izmir bu belli olmaz....
arkadaşımın da düğünü vardı bu gece açıkhavada aksilik içeride olur artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?