Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

arkadaşlar doktor bana kilo vermeden bebek için tedaviye başlamam dediği için klomen vermedi
acaba kullansam ne olur?

sadece kilo vererek hamile kalabilen çok kişi duydum. onun için vücuduna hemen ilaç yüklemek yerine doğal yolları dene öncelikle bence. zaten gerek görse dr ilaç verirdi

kızlar geçmişi yine okuyamasam da tuanatayın hamile olduğunu anladım :) tebrikler tuanataycım ne müthiş bir haber bu böyle :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sana bebişinle ve eşinle uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum..
Kızlar ben rahim filmi çekilmeye gidiyorum bana şans dileyin..saat 13'te çekilecek..herkese önce sağlık, sonra hayırlı ve sağlıklı yumurtalar sonra da hayırlı evlatlar diliyorum :))

kızlaar merhaba;
Ben yeniyim burda ve 3 yıllık evliyim, yaklaşık 7 yıldır pko hastasıyım ve doğum kontrol hapı kullanıorum hapı bırakalı 6 ay oldu, serophene ve pregnyl tedavisinden sonra geçen ay birde rahim filmi çektirdim... hala hamiş değilim.SAT: 4.5.2011 bakalım bekliyorm yaklaşık 8 günüm var yeni adetime ve ben mekaktan ölüyorum.

kasık ağrısı kasıkağrısı bu böyle pt pıt bişeyer dokunuyormuş gibi bişeyse bendede bugün başladı.dedim 2 günde bi ilişki yapak ama off napacam ben bu acılarla çok acı çekiyorum aradan zaman geçince resmen eziyet bunu nası çözerim yaa

MERABA KIZLAR KESİN OKUYUN

bende sızın gıbı pko hastasıydım. doktor bana dogum kontrol hapı verdı adetlerım duzelmesı ıcın.
bi süre kullandım sonra evlendim. korunma amaclı devam kullandım. sonra bebek ıstedgımız ıcın bıraktım hapı. bi sene boyunca bebek olmadı adetlerımde 2-3 ayda bır geldi.
bıkac kez yumurta gelıstırıcı hap kullandım yıne tutmadı.
sonra nette dolanırken (bu sitede de var öyle bır topic) PRESEED jeline takıldı gozum.
denemelıyım dedım. ve ılk denedıgım ay hamıle kaldım kızlar. hıc beklemedıgım anda geldı bebısım.
83kg ile hamıle kaldım. doktor zayıflamazsan kesınlıkle bebegın olmaz dıye 1 sen eboyunca moralımı bozdu. sonra ben haplardan dolayı 5kg daha aldım. bıde bakmışım hamişim..

allah tüm ısteyenlere versin. bi arastırın deneyin derim bı zararınız olmaz.

bu arada reklam felan yapmıyorum kızlar öyle dusunmeyın sakın sıze yardım etmek ıcın yazdım ınankı. baska topiclerdede tavsiye ettim.

allaha emanet olun

tabi tek seferde geçti ama bendeki hpv vürüsünden dolayı oldu yani tekrar etmesi mümkün bu nedenle temmuzda tekrar smear yapacak doktorum martta dondurulmuştu yaram...
yumurta takibin de hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah...

klomen yumurta geliştiricidir....en fazla 5 süklus kullanılır...
evet kilo vermen ŞART!

arkadaşlar doktor bana kilo vermeden bebek için tedaviye başlamam dediği için klomen vermedi
acaba kullansam ne olur?

İALÇ İŞE YARAMAYABİLİR, PEKDE SAĞLIKLI OLMAZ...PKO LULARDA GENELDE İNSÜLİN DİRENCİ OLUR, ZAYIFLA DEMEKLE BUNU KASTEDİYOR DOKTORUN! 30 KİLO GERÇEKTEN ÇOK! bari 15-20 kilo ver arkadaşım!!

acaba kullansam ne olur?

bu arada clearblue yu sormuşsun...o aletler biz PKO lularda işe yaramıyor çünkü:

bu testler herzaman idrar da ki LH değerini ölçer, biz pko lularda LH zaten hep yüksektir! o yüzden işe yaramaz! zaten genelde bu aletlerde ya da testlerin prospektüsünde PKO hastaları için uygun değildir yazıyor....

sana doktorun klomen den bahsettiğine göre sen hiç yumurtlamıyorsun, istediğin kadar test, alet al işe yaramaz o zaman zaten.....

acaba kullansam ne olur?

kusura bakma ama doktorun çok doğru karar vermiş...sen şu anda sadece bebeği düşünüyorsun, hadi diyelim bir şekilde ilaçlarla hamile kaldın, pko nun seni bırakıcağını mı zannediyorsun?

kilo vermeden bu hastalıkla başa çıkamazsın ki, ömür boyu senle....doğumdan sonra adet olmazsın, rahmin kalınlaşır, rahim kanseri riskin ve diyabet riskin artar!

canım bol şans! zaten günlerdir sana bakınıyordum..umarım herşey yolunda gider...bize detaylı bilgileri aktar lütfen...

tedavinin de nasıl gittiğini......

ben de merak etmiştim bu nedir diye
bilgili arkadaşım ne güzel açıklamışsın... sana katılıyorum bizlerin durumlarında hiç mantıklı değil... Allah nasip ederse olacak hamileliğimiz... elimden geleni yaptıktan sonra dua ediyorum çok da fazla yapılacak bişey yok bence de...

evet canım, bize düşeni yaptıktan sonra gerisi Allaha ve tıp'a kalmış derim..

of bu ne hava ya? içim karardı! hafta sonu ya, inat işte!

evet canım, bize düşeni yaptıktan sonra gerisi Allaha ve tıp'a kalmış derim..

of bu ne hava ya? içim karardı! hafta sonu ya, inat işte!

öyle gerçekten.... yarın da kuvvetli yağış verdi... sonra düzelecek gibi görünüyor da izmir bu belli olmaz....
arkadaşımın da düğünü vardı bu gece açıkhavada aksilik içeride olur artık

biricik35 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

kızlar merhaba bende pkoluyum ve 3 yıl bebiş için uğraştım şükürler olsun hamileyim ve haziranda doğum yapacağım, soğan kürü rahimi temizliyor ama adeti düzenlemiyor. adetinizin düzelmesi için ; hayıt tohumu, aslan pençesi civan perçemi kullanın benden tavsiye ben hiç adet gören biri değilim... düşünün ben adet gördüm

..............................................................................................................

BU ALINTI BENDEN DEĞİL, BİR ŞEYLER KARIŞMIŞ OLMALI!!!!

EYVAH! YAZIK ya......ben çok üzülürüm böyle yağışlı hava da ki düğünlere....

ben şi garantiye alıp ağustosta yapmıştım )))

yat uyu yani, öyle hava var....

ben kaçtım, akşam arkadaşlar gelicek benimde, hazırlık yapiyim bari...

öppttüümm hepiniziziziziizizizizizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…