Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Bende gorunurde sorun yok fakat ultrasonda cıktı sımdı testler ve test sonuclarına gore tedavı baslayacak Moralımı yuksek tutmaya calsııyorum . Rabbım hayırlı zamanda hayırlı bır evlat nasıp etsın .

alıntı yapılırken bu tarz karışmalar olabiliyor... benim de başıma geldi kaç kere.... bicimden alıntı diyor mesela altında başkalarının yazısı... özellikle yeni üye olan arkadaşlar bilemiyor karışıklıklar oluyor alıntılarda...
ben çıkıyorum netten akşam için hazırlanacağım
görüşürüz...

saol canım benım darısı hepınızın basına.. Zaten sızde yazmasanız hamıle oldugumu unutucam hıc bı belırtım yok:)
umarım fılm ıyı gecmıstır sonucunu merak edıyorum bende bu ay fılm cekıldıkten sonra hamıle kaldım ıns. Senınde oyle olur tatlım.

mrb arkadaşlar ,
nasılsınız ???
bugün 11.gün ve hala adetim gelmedi size bişi sormak istiyorum;
dün yatıyordum birden sagkasıgımda damar seğirmesi gibi bişi oldu böle pıt pıt eder gibi sanki içinde bişi kımıldanıyor gibi bu ne anlama geliyor sizce adetim mi gelicek bunun belirtisi olabilir mi ???:18:

İNŞALLAH cnm hiç anlamadan bulantısız bi hamilelik geçer şahsen benim öle oldu çok şükür 5.ayıma başladım ikiz olmasına rağmen göbişim azcık var herkes şaşırıp kalıyo ya yapı meselesi yani..

canım bol şans! zaten günlerdir sana bakınıyordum..umarım herşey yolunda gider...bize detaylı bilgileri aktar lütfen...

tedavinin de nasıl gittiğini......
teşekkürler biricik :) ben de uzun zamandır nete girmeye vakit bulamıyorum, ama aklım sizlerde..acaba ne yapmışlardır diye düşünüyorum bi yandan da gelişmelerim olsa da anlatsam diyordum :) beklemedeydim, eşimin sperm sonuçları dr.umuzun dediğine göre orta kararmış Krugere göre %8'i normal..yaklaşık 63 milyon sperm sayısı..bunların %92'si defektli..bu arada bunu tekrar yazdım çünkü bu konuda bilgisi olan var mı bilemiyorum %8 kötü bir rakam mı? dr. iyisinin %14 olduğunu söyledi ama hiç %14 olan bir erkek görmedik dedi :)
benim rahim filmim iyi geçti.Dr.un eli çok hafif.anestezili oldum ama anestezi çok etkilemedi mi bilmiyorum,işlem sırasında canım biraz yandı..çok değil azıcık :) korkulacak birşey yokmuş.şimdi de hafif regl sancısına benzer bir sancım var ama her iki tüpümün de açık olduğunu duyduğum için çok mutluyum..
önümüzdeki 6 ay boyunca spontan bir gebelik için gün aşırı ilişki...klomen tarzı ilaçlara geçmeden önce biraz doğal yollardan denemek istedim.regl düzenlenmesi için glukofene devam..ayrıca folbiol (folik asit) kullanıyorum..Glukofen beni çok etkilediği için akşamları yatmadan önce alıyorum 1 adet 850 mg. ve her ay regl olsam da olmasam da dr.u arayacakmışım :)
Dr.umun ilgili olması ve rahat biri olması beni de rahatlatıyor.çok fazla sorgulamıyorum ve kendimi olayın akışına bıraktım.moralim iyi gibi :) tuanatayda olduğu gibi belki ben de rahim filmi çekildiğim ay yani bu ay hamile kalırım :))
sen nasılsın biricik?nasıl gidiyor?

inş canım :) filmin sonucu iyi çok şükür, rahatladım :) sen de umarım sıkıntısız bir gebelik geçirirsin, su gibi akıp gider inş :)

merhaba rana, bence bu kadar kısa sürede belirti vermez.ama gecikeli 11 gün olduysa test yapabilirsin..

canım krugere göre %8 süper
%1 ile doğal yoldan hamile olan arkadaşlarım var
spermlerin hızı nasıl oda çok önemli

canım krugere göre %8 süper
%1 ile doğal yoldan hamile olan arkadaşlarım var
spermlerin hızı nasıl oda çok önemli

Ronyacım sağol içimi rahatlattın :) dr. orta karar deyince acaba kötü de söylemek mi istemiyor diye düşünmüştüm..spermlerin hızı hangisi oluyor? rapid prog. motility %48,5 yazıyor..bu hızlı spermler %48 mi demek oluyor?

canım oda normal
en az %50 olmalı hareket
ileri hızlı olup olmadığıda önemli muhtemelen sizin oda normaldir
canım sana tavsiyen ilişkiden 1 saat evvel eşine acı türk kahvesi içir
spermleri acayip hızlandırıyormuş

canım hareket motilite yada motility diye yazar
yani senin ilk yazdığın hareketlilik oranıydı

canım merhabalar nasılsın rahim filminin iyi gemesine tüplerin açık olmasına çok sevindim inşallah hayırlsıyla hamile kalırız

buarada drun spermiyogramda % 14ü görmedik demiş benim eşimin % 16 canım acaba fazlasınında bir sorunu olmaz dimi drum normal dedi ama

canım benim ben iyiyim çok saol...çok sevindim kanalların açık olmasına...evet rahim filminden sonra gebelik şansı çok yüksekmiş...

bana gelince, tam 2 ay arka arkaya hep verimli günlerimi kaçırdım. evimde hep şehir dışından gelen yatılı misafir vardı, çok kızdım o zamanlar ama şimdi önüme bakıyorum...
şu an reglimin son günü ve bu ayı iyice değerlendiricem.
eşime benim hiç bakılmadı, o yüzden kesinlikle bir yorum yapamam..hiç bilgim yok bu konuda...mutlaka bununla da ilgili topic vardır...
bende de rahim filminden sonra (3 saat) regli sancısı gibi olmuştu ve ertesi gün bazı hareketlerde bir işlem yapıldığı anlaşılmıştı..ama hiç rahatsız edici değildi...
bence sen ultrasonda acaba yumurta olup olmadığına baktırsan? adetinin 10. günü mesela? o zaman daha kolay ve insan önünü görebiliyor. glifor a devam ettiğine sevindim ama, onu söyliyim...

başka bir değişiklik yok sardunyacığım, tedavi olmana ve bu işin peşini bırakmamana çok sevindim. rahim filmi çektirmek bile bana göre tedavidir....

peki eşin için hiç ilaç verdimi? spermler güçlensin diye? böyle bir ilaç varmı ki acaba?

moontcum bebek arabasona bayıldım çok güzel canım inşallah bebişelerini ona bindirmekte nasip olsun:81:

canım hareket motilite yada motility diye yazar
yani senin ilk yazdığın hareketlilik oranıydı

canım yaa sen bu spermiyogramla ilgili bilgin var sanırım benim eşiminkinde molilite indeksi 3 yazıyor çok mu yavaş yoksa bu nedir normal yapı % 16 vizkosite normal:18:

sardunya canım hayırlı olsun tedavilerin çok sevindim her şey iyi çıkmış:) artık iyi haberler bekleme zamanı kızlar hepimiz için diyorum bunu... hepimiz dikkat ediyoruz çünkü.....

kızlar buarada kaynanama söyledim çoçuğumun olmadığını artık bndan sonra bir laf desin bakalım neler oluyor çok üzüldüğünü gördüm ama üstümden büyük bir yük kalktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…