kızlar geçmişi yine okuyamasam da tuanatayın hamile olduğunu anladım :) tebrikler tuanataycım ne müthiş bir haber bu böyle :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..sana bebişinle ve eşinle uzun, sağlıklı bir ömür diliyorum..
Kızlar ben rahim filmi çekilmeye gidiyorum bana şans dileyin..saat 13'te çekilecek..herkese önce sağlık, sonra hayırlı ve sağlıklı yumurtalarsonra da hayırlı evlatlar diliyorum :))
saol canım benım darısı hepınızın basına.. Zaten sızde yazmasanız hamıle oldugumu unutucam hıc bı belırtım yok:)
umarım fılm ıyı gecmıstır sonucunu merak edıyorum bende bu ay fılm cekıldıkten sonra hamıle kaldım ıns. Senınde oyle olur tatlım.
teşekkürler biricik :) ben de uzun zamandır nete girmeye vakit bulamıyorum, ama aklım sizlerde..acaba ne yapmışlardır diye düşünüyorum bi yandan da gelişmelerim olsa da anlatsam diyordum :) beklemedeydim, eşimin sperm sonuçları dr.umuzun dediğine göre orta kararmışcanım bol şans! zaten günlerdir sana bakınıyordum..umarım herşey yolunda gider...bize detaylı bilgileri aktar lütfen...
tedavinin de nasıl gittiğini......
saol canım benım darısı hepınızın basına.. Zaten sızde yazmasanız hamıle oldugumu unutucam hıc bı belırtım yok:)
umarım fılm ıyı gecmıstır sonucunu merak edıyorum bende bu ay fılm cekıldıkten sonra hamıle kaldım ıns. Senınde oyle olur tatlım.
mrb arkadaşlar ,
nasılsınız ???
bugün 11.gün ve hala adetim gelmedi size bişi sormak istiyorum;
dün yatıyordum birden sagkasıgımda damar seğirmesi gibi bişi oldu böle pıt pıt eder gibi sanki içinde bişi kımıldanıyor gibi bu ne anlama geliyor sizce adetim mi gelicek bunun belirtisi olabilir mi ???:18:
teşekkürler biricik :) ben de uzun zamandır nete girmeye vakit bulamıyorum, ama aklım sizlerde..acaba ne yapmışlardır diye düşünüyorum bi yandan da gelişmelerim olsa da anlatsam diyordum :) beklemedeydim, eşimin sperm sonuçları dr.umuzun dediğine göre orta kararmışKrugere göre %8'i normal..yaklaşık 63 milyon sperm sayısı..bunların %92'si defektli..bu arada bunu tekrar yazdım çünkü bu konuda bilgisi olan var mı bilemiyorum %8 kötü bir rakam mı? dr. iyisinin %14 olduğunu söyledi ama hiç %14 olan bir erkek görmedik dedi :)
benim rahim filmim iyi geçti.Dr.un eli çok hafif.anestezili oldum ama anestezi çok etkilemedi mi bilmiyorum,işlem sırasında canım biraz yandı..çok değil azıcık :) korkulacak birşey yokmuş.şimdi de hafif regl sancısına benzer bir sancım var ama her iki tüpümün de açık olduğunu duyduğum için çok mutluyum..
önümüzdeki 6 ay boyunca spontan bir gebelik için gün aşırı ilişki...klomen tarzı ilaçlara geçmeden önce biraz doğal yollardan denemek istedim.regl düzenlenmesi için glukofene devam..ayrıca folbiol (folik asit) kullanıyorum..Glukofen beni çok etkilediği için akşamları yatmadan önce alıyorum 1 adet 850 mg. ve her ay regl olsam da olmasam da dr.u arayacakmışım :)
Dr.umun ilgili olması ve rahat biri olması beni de rahatlatıyor.çok fazla sorgulamıyorum ve kendimi olayın akışına bıraktım.moralim iyi gibi :) tuanatayda olduğu gibi belki ben de rahim filmi çekildiğim ay yani bu ay hamile kalırım :))
sen nasılsın biricik?nasıl gidiyor?
canım krugere göre %8 süper
%1 ile doğal yoldan hamile olan arkadaşlarım var
spermlerin hızı nasıl oda çok önemli
Ronyacım sağol içimi rahatlattın :) dr. orta karar deyince acaba kötü de söylemek mi istemiyor diye düşünmüştüm..spermlerin hızı hangisi oluyor? rapid prog. motility %48,5 yazıyor..bu hızlı spermler %48 mi demek oluyor?
teşekkürler biricik :) ben de uzun zamandır nete girmeye vakit bulamıyorum, ama aklım sizlerde..acaba ne yapmışlardır diye düşünüyorum bi yandan da gelişmelerim olsa da anlatsam diyordum :) beklemedeydim, eşimin sperm sonuçları dr.umuzun dediğine göre orta kararmışKrugere göre %8'i normal..yaklaşık 63 milyon sperm sayısı..bunların %92'si defektli..bu arada bunu tekrar yazdım çünkü bu konuda bilgisi olan var mı bilemiyorum %8 kötü bir rakam mı? dr. iyisinin %14 olduğunu söyledi ama hiç %14 olan bir erkek görmedik dedi :)
benim rahim filmim iyi geçti.Dr.un eli çok hafif.anestezili oldum ama anestezi çok etkilemedi mi bilmiyorum,işlem sırasında canım biraz yandı..çok değil azıcık :) korkulacak birşey yokmuş.şimdi de hafif regl sancısına benzer bir sancım var ama her iki tüpümün de açık olduğunu duyduğum için çok mutluyum..
önümüzdeki 6 ay boyunca spontan bir gebelik için gün aşırı ilişki...klomen tarzı ilaçlara geçmeden önce biraz doğal yollardan denemek istedim.regl düzenlenmesi için glukofene devam..ayrıca folbiol (folik asit) kullanıyorum..Glukofen beni çok etkilediği için akşamları yatmadan önce alıyorum 1 adet 850 mg. ve her ay regl olsam da olmasam da dr.u arayacakmışım :)
Dr.umun ilgili olması ve rahat biri olması beni de rahatlatıyor.çok fazla sorgulamıyorum ve kendimi olayın akışına bıraktım.moralim iyi gibi :) tuanatayda olduğu gibi belki ben de rahim filmi çekildiğim ay yani bu ay hamile kalırım :))
canım hareket motilite yada motility diye yazar
yani senin ilk yazdığın hareketlilik oranıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?