Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

En verımlı gunler hangılerı

yumurtlama günleri ama önce yumurta takibi ile yumurtladığın dönemi bilmen gerek... pko isen yumurtlama zamanı belli olmuyor bu sebeple önce bunun takibi gerekli...22mm olduğunda çatlamazsa çatlatıcı iğne ile oluyor tamam mı doktorunla konuşmalısın

kızlar buarada kaynanama söyledim çoçuğumun olmadığını artık bndan sonra bir laf desin bakalım neler oluyor çok üzüldüğünü gördüm ama üstümden büyük bir yük kalktı

ohh çok şükür iyi etmişsin canım bundan sonra tek kelime edemez... benden de yük gitti boş yere seni sıkıyordu cahillikleriyle....

ohh çok şükür iyi etmişsin canım bundan sonra tek kelime edemez... benden de yük gitti boş yere seni sıkıyordu cahillikleriyle....

inşallah halden anlar artık da daha fazla üstüne gelmez de strese sokmaz seni yoksa daha çok üzülürüm...

En verımlı gunler hangılerı

eğer adetin düzenli ise, yumurtladığın günler canım... diyelimki süklusun 29 gün, bunların 10. gününden itibaren gün aşırı ilişki tavsiye edilir...yumurtan 15. 16. gün çatlar (bu her bayanda 1-2 gün oynar) yumurtladığın folikül yaklaşık 20 mm ye gelince çatlar. ondan sonra da 1 gün ilişki tavsiye edilir..tutarsa orda tutar.

bu bilgiler tamamen düzenli adet için ve düzenli yumurtlayanlar için geçerlidir. bende öyle.
bazı pko lularda yumurta EĞER OLUŞURSA GEÇ OLUŞUP ÇATLIYABİLİR....BUNLARIN HEPSİNİ VÜCUDUN KENDİLİĞİNDEN YAPMIYORSA HEM KLOMEN YUMURTLAMAN İÇİN HEMDE ÇATLATMA İĞNESİ KULLANILIR....

ben çıkıyorum kızlar görüşürüz... evden çıkmadan yazdıklarınızı okudum....

inşallah halden anlar artık da daha fazla üstüne gelmez de strese sokmaz seni yoksa daha çok üzülürüm...

üzüldü falan ama tabi insan biraz dengesiz olunca heran ne yapıcağını kestiremiyorsun artık biliyor bundan sonra tek bir lafa bile tahammül etmem lafımı geri çekmem yani aradaki bütün köprüleri yıkarımm

bu arada her düzenli adet görende YUMURTLIYCAK DİYE BİRŞEY YOK. PKO DA EN BÜYÜK SORUN ZATEN:

ANOVULASYON

YANİ YUMURTLIYAMAMAK KENDİLİĞİNDEN....

bunları öğrenmen için doktor kontrolü şart...ve tabiki HORMON TESTİ!

Fazlasının sorun olacağını hiç sanmam canım içini ferah tut ) %16 normal demek çok iyi bir oran :)

yatılı misafirler kötü olmuş :S ama hayırlısı napalım..eşim için ilaç vermedi.öyle bi ilaç var mı hiç bilmiyorum..onun değerleri de fena değil,az önce ronya da içimi rahatlattı sağolsun..yumurta takibini düşünüyorum aslında şöyle bi yaz ayları geçsin de..düzenli regl olamazsam zaten direk gideceğim doktora.bugün reglimin 10. günü..bakalım bu ay bize neler getirecek :))
biraz dinleneyim şimdi, dediğin gibi azıcık sancım var şu an..hepinizi öpüyorum

bırakın kayınvalideme, eşime bile detaylı çok şey anlatmıyorum arkadaşlar...ileride hiçbrimizin başı ağrımasın diye....

ağustosta 4 yıl olucak evleneli, zaten 3 yıl istemedim çocuk, bu hastalık ortaya çıktığından beri uğraşıyorum tedavimle, kimseye ne hormon testi ne başka bişey anlatmadım...

sizler hariç tabiki.....

çocuk soran herkese KISMET diyorum, yavaş yavaş istiyoruz bizde diyorum geçiştiriyorum....

insanlara bunları anlatınca zaten anlamaz ve ağızlarına sakız vermiş olursunuz, bu devirde dert anlatmak zaten zor. annem bile bir kere: e tüp bebek yapın dedi, orda daha fazla detay vermemeye karar verdim ona bile...
kimse birbirimiz bizden başka anlamaz arkaaşlar, o kadar söyliyim....

iyi dinlenmeler canım iyiki anestezili yaptırmışsın yoksa çok ağrı çekerdin hadi görüşürüz canm

tabikide detaylı anlatmadım dediğin gibi sakız olmaktansa milletin ağzına kendi kedndimi yerim sağolun iyiki nsizler varsınızda burada anlatıp rahatlıyorum ama çok didikliyordu söyledim olmuyor dedim bir sorun yok ama allah nasip etmiyor falan dedim bakalım bundan sonra dengesiz konuşsunda o zaman neler oluyor

kızlar bende de pko vardı ama geçti bebeğğim olmuyodu pko yüzünden.şimdi 6 aydır ilaç tedavisi görüyorum ama bi faydası olmuyo bebeğim yine olmuyo dokytor adetin 3.günüyle 9.günü yumurtalara bakıyor gelişmiş diyo ama olmuyo bebeğim
pkolu olupta gebe kalan varsa anlatabilir mi nasıl gebe kalıyorlar

evet maalesef bizi bizden başka kimse anlamaz..
pkoluya pkolu dan başka dost olmaz:90:

cnm bu iş gerçekten nasip işi..bazı sorunlu kadınların hemen oluyor işte bazılarının da hiçbi sorun olmadığı halde olmuyor, ben de çözemedim.. belki çok stres yapıyosundur bu da bi ihtimal.. ben dogum kontrol hapı kullanıyordum bıraktığım ay hamile kaldım, ama maalesef boş gebelikti ve kurtaj oldum.. o zaman hemen olmuştu, şimdi ise olmuyor..

cnm rabbimden umudunu kesme sıkma canını bende pkoluyum ben hamiş kaldım hemde 15 gün sonra doğum yapıcam klomen+ çatlatma iğnesi ve kürlerle duanıda eksik etme :) sormak istediğin birşey varsa msj atabilirsin.. severek cevaplarım

allah hayırlısıyla dogum yapmayı nasip etsin ..hangi kurleri yaptın sen de incir mi

Verdıgın bılgıler ıcın cok tesekkur ederım. Benım adetım eskıden duzensızdı sımdı duzene gırdı. Dr kontrolunde ultrasonda pko oldugum cıktı. Bu ay hamıle kalmazsam öteki ay hormon testı yapılacak. Bu surec benı cok korkutuyor

canım tüm sonuçları yazarsan yorum yapabilirim

hacim 5cc
görünüm opelasan
renk donuk beyaz
ph 7,5
vizkosite normal
likefaksiyon süresi 20
1.mldeki spermatozon sayısı 50,000,000
toplam sperm sayısı 250,000,000
hareketli spermler 75
az hareketli spermler 5
hareketsiz spermler 20
sediment 1-2 lökosit görüldü
molilite indeksi 3
kruger strict criteria -
normal yapı %16

canım buarada benim eşim sigarada kullanıyor

canım valla ne diyeyim hepsi süper maşallah
hiç bir sorun yok volumu süpermiş
genelde ççoğu kişide 2 ml falan oluyor
ama ne kadar çok milim fazla olursa o kadar çok sperm olur
canım sen eşinden yana rahat ol
kendine odaklan sende sorun bittiği gibi hamilesin Rabbimin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…