Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

maşallah tebarekeallah benim kocişime bendede pko var ama şuanlık drum kistimin olmadığını ve kullandığım ilaçların etksinin bir sürede daha olucağını söyledi inşallah hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırımda burada sizlede paylaşsam rabbim bizlerede nasip et lütfennnnn

Canım rabbım hepımızın gonlune gore hayırlısını versın ...

inşallah güzel haberlerini alırız canım
benim eşimdede bendede sorun var
eşim varikosel ameliyatı oldu
bendede malum pko var
ben hayıt otuyla biraz durumu düzelttim
artık bazı aylar kendiliğinden yumurtluyom
sanada hayıt otunu tavsiye ederim biz pko olanlar için mucizevi bir bitki

bende aldım ondan ama hiç yapmadım
çok duydum iyi geldiğini ama bizlerde bir şeyin seviyesini düşürüyormuş şimdi aklıma gelmedi ondan zararlı da olabileceğini duymuştum ondan bende hiç denemedim canım
senin bir evladın vardı dimi inşallah seninde 2. bebişini alırsın kucağına hayırlısıyla sağlıkla eşinede çok geçmiş olsun canım

merhaba rana, bence bu kadar kısa sürede belirti vermez.ama gecikeli 11 gün olduysa test yapabilirsin..

canım zaten hamile olmam bu ay çok zor yumoşum gelişmedi adetim 11 gün gecikti dünde böle bişi oldu o yüzden korktum aslında hamiş olma ihtimalim yok diye test yapıp canımı sıkmakta istemiyorum sanırım adetim gelcek onun belirtisi bu :44:

ben nedense umutlu olamıyorum yaaa kılo vermem bıraz daha hızlı olsa cok mutlu olcem ama buna da sukur sogana gelınce canım ıdare edıyorum valla ogle vakıtlerı bende de mıde bulantısı yapıyor ama dayanıyorum benımde var kasık agrılarım ozellıkle hareketlerden sonra bole oluyor bıde sogan suyunda bır kac gun sonra akıntı fazlalasır dıyordu ama malesef bende ole bır etkı gostermedı galba ıse yaramıyor ama devam edıcem ıyı gezmeler canım sana

canım yurtdışında vitex yani hayıt çok kullanılıyor
v e pko için özellikle tavsiye edliyor
ben şu siteyi epey okudum çok faydalı şeyler var hayıtın faydalarınıda anlatıyor
http://translate.google.com.tr/tran...&hs=ctv&rls=org.mozilla:tr:official&prmd=ivns

Son düzenleme:

canım yılmak yok tamam mı benim evimde tartı yok 3-4 günde bir annemlere gittikçe tartılıyorum... öyle her gün her gün tartıya çıkma 300-500 gr verdiğini değil de 1-2 kilo verdiğini gör direk haftada bir çık tartıya daha etkili oluyor....ben istanbuldan geldiğimde 57.3 tüm şimdi 54.6yım daha da vereceğim inşallah akıntıyı da sorun etme... bikaç ay böyle idare edelim olmazsa yumurta takibine gider yumurtalar büyüdüyse çatlatma iğnesi oluruz tamam mı hamile kalamazsak çatlamıyor demektir... bunun da çaresi var üzülme... ama bu yaptığımız sporun yumurtanın gelişmesine katkısı çok... yani klomene gerek kalmayabilir... çünkü kasık ağrısı yumurtanın geliştiğini gösteriyor bende bu böyle... dediğim gibi hiç olmadı çatlatma iğnesi oluruz...bu sırada bikaç kilo daha vermiş oluruz... sakın yılmak yok aynen yola devam...

peki yumurtan çatlıyor mu gelişmesi demek çatlayacak demek değil... çatlatma iğnesi yapıldı mı hiç? 20-23mm arası çatlatma iğnesi yapılır... o günlerde de ilişki olması gerekir...

kızlarrr adetim hala gelmedi bugün 12.gün halada tık yok
bu arada ayaklarımın altı ellerimin içi yanıyor adet sökülmedi ondan mı diyorum ama ben daha öncedede gecikme yaşıyordum ama hiç böyle olmamıştım bi fikri olan war mı ???:97:

tedavi sürecinde değilsen,eger pkoluysan ve zaten adet duzensizliği yaşıyorduysan gecikmenin 12. veya 22. gununde olmanın bi anlamı yok. Bizim için son adet tarihi ve beklenen adet tarihinin hiiiiiç bir anlamı yok..tahlil yaptırsan da bişey anlaşılmaz. şu anda kendini yıpratıyorsun canım neden doktora gidip ultrasonda yumurtanın durumuna baktırmıyorsun? en kesin çözüm bu.
belirtilere de fazla takılma, çünkü hamilelik belirtileriyle adet belirtileri arasında pek bir fark yok maalesef..çoğunu da kendimiz psikolojik olarak yapıyoruz.

vaaar test yap. Ilacın bıtelı 4 gun olduysa bıseyle olabılır.

canım bu ay zaten dr kontrolündeydim benim prolaktinim yüksekti gecen ay dostinexle düşürdüm mayısın 3nde de yani ilacın yarısında dr a kontrole gittim yumoşun fındık kadar büyümüş kalmış dedi bu ay gebelik cok zor ihtimal dedi adetlerimdeki düzensizlikte bundanmış ama degerim sıfırladı sat 17 nisandı hala olamadım zaten bu ay yumoş gelişmediği içinde hamilelikten şüphelenmiyorum söktürücü içtim biteli 4gün oldu hala adetim gelmedi bu ateş basmalrıda ilk kez oluyor nedendir diye aklıma takıldı biraz daha bekleyim inşş adetim gelirde bu ay klomen kullanıcam ...:97:
vaaar test yap. Ilacın bıtelı 4 gun olduysa bıseyle olabılır.
gebelik testi yapmakta hiç içimden gelmiyor canım yaa - görmekten çok sıkıldım şimdi idrar testi yapsam büyük ihtimal çıkmıcak kan wermektende bıktım biraz daha bekleyim belki gelir kırmızılar ...:44:

canım sen bos gebelık gecırdım demıssın ya o nasıl oluyo belırtılerın varmıydı
hiçbi belirtisi yok canım herşey normal değerler normal, ama kalp atışını duymadı doktor .biraz bekledi kese büyümeye devam ediyordu ama içindeki büyümüyordu. hafiften lekelenmelerim oldu. kürtaj yapacağız yoksa düşecek dedi. başka doktora da gittim aynı şeyi söyledi ve kürtaj oldum. allah kimseye vermesin çok kötü bişey..
ama sen şimdi bunları düşünme seninkinin kalp atışlarını pıt pıt duycaksınız inşallah.. ah o sesi duymayı çook istiyorum

evet ya kan vermekten ben de bıkmıştım .. neyse ki yumurtlama ilacına başladım ve adetim geliyor en azından .adet sokturucu almaktan ve kan vermekten cok bunalmıştım artık. adet söktürücü en geç 15 gune kadar etki ediyor canım.

ewet canım bi hafta 10 gün içinde söküyor benimkini gecen ayda kullanmıstım söktürücü ondan biliyorum hakkımızda hayırlısı olsun canım inş olumlu sonuclar alırsın sende klomen kullanıyorsun galiba dimi ???

canım bu ay birde ben adacayı+civanperçemi+aslanpençesi çayı içiyorum etkisini görüyorum sanırım aşırı derecede iltihap söktü benden zaten gecen ayda mantar baslangıcı wardı çok iyi geldi yani inş adetimide düzenlr bu konuda bi fikrin war mı canım ????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…