canım valla ne diyeyim hepsi süper maşallah
hiç bir sorun yok volumu süpermiş
genelde ççoğu kişide 2 ml falan oluyor
ama ne kadar çok milim fazla olursa o kadar çok sperm olur
canım sen eşinden yana rahat ol
kendine odaklan sende sorun bittiği gibi hamilesin Rabbimin izniyle
maşallah tebarekeallah benim kocişime bendede pko var ama şuanlık drum kistimin olmadığını ve kullandığım ilaçların etksinin bir sürede daha olucağını söyledi inşallah hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırımda burada sizlede paylaşsam rabbim bizlerede nasip et lütfennnnn
Canım rabbım hepımızın gonlune gore hayırlısını versın ...
maşallah tebarekeallah benim kocişime bendede pko var ama şuanlık drum kistimin olmadığını ve kullandığım ilaçların etksinin bir sürede daha olucağını söyledi inşallah hayırlısıyla sağlıkla hamile kalırımda burada sizlede paylaşsam rabbim bizlerede nasip et lütfennnnn
inşallah güzel haberlerini alırız canım
benim eşimdede bendede sorun var
eşim varikosel ameliyatı oldu
bendede malum pko var
ben hayıt otuyla biraz durumu düzelttim
artık bazı aylar kendiliğinden yumurtluyom
sanada hayıt otunu tavsiye ederim biz pko olanlar için mucizevi bir bitki
merhaba rana, bence bu kadar kısa sürede belirti vermez.ama gecikeli 11 gün olduysa test yapabilirsin..
günaydın herkesesoğan suyunu ben içememiştim şişirip gaz yapmıştı miğdeme dokundu canım sen iyi dayanıyorsun....
ben çok umutluyum bu ay ve sonraki ay bu ay hariran 12 ye haziranda da temmuz ortasına kadar da bekleyeceğim gebelik oluşur diye o zaman da olmazsa artık ben de yumurta geliştirici ilaca geçerim ama bekleyeceğim... içimde umut var... sonuçta kilo verdim adetlerim düzenli.... umutsuz değilim.... dediğin gibi akıntı konusunda ben de anlamıyorum...tuanatayda da 21. günden sonra akıntı olmuştu yazmıştı bize yumurtlamış olabilir miyim diye sormuştu bizlere... meğer gerçekten doğruymuş... umarım bizde de olur....ve umarım her yumurtlamada akıntı olmuyordur....benim mesela hiç bitmeyen kasık ağrım var devam ediyor...geçen ay da böyle olmuştu ve regl zamanında gelmişti bilmiyorum artık bekleyip sonuçları göreceğiz... hepimiz için hayırlısı....
bu gece yokum kızlar dışarıdayım pazar günü görüşmek üzere... herkese iyi hafta sonları....
bende aldım ondan ama hiç yapmadım
çok duydum iyi geldiğini ama bizlerde bir şeyin seviyesini düşürüyormuş şimdi aklıma gelmedi ondan zararlı da olabileceğini duymuştum ondan bende hiç denemedim canım
senin bir evladın vardı dimi inşallah seninde 2. bebişini alırsın kucağına hayırlısıyla sağlıkla eşinede çok geçmiş olsun canım
ben nedense umutlu olamıyorum yaaa kılo vermem bıraz daha hızlı olsa cok mutlu olcem ama buna da sukur sogana gelınce canım ıdare edıyorum valla ogle vakıtlerı bende de mıde bulantısı yapıyor ama dayanıyorum benımde var kasık agrılarım ozellıkle hareketlerden sonra bole oluyor bıde sogan suyunda bır kac gun sonra akıntı fazlalasır dıyordu ama malesef bende ole bır etkı gostermedı galba ıse yaramıyor ama devam edıcem ıyı gezmeler canım sana
kızlar bende de pko vardı ama geçti bebeğğim olmuyodu pko yüzünden.şimdi 6 aydır ilaç tedavisi görüyorum ama bi faydası olmuyo bebeğim yine olmuyo dokytor adetin 3.günüyle 9.günü yumurtalara bakıyor gelişmiş diyo ama olmuyo bebeğim
pkolu olupta gebe kalan varsa anlatabilir mi nasıl gebe kalıyorlar
kızlarrr adetim hala gelmedi bugün 12.gün halada tık yok
bu arada ayaklarımın altı ellerimin içi yanıyor adet sökülmedi ondan mı diyorum ama ben daha öncedede gecikme yaşıyordum ama hiç böyle olmamıştım bi fikri olan war mı ???:97:
kızlarrr adetim hala gelmedi bugün 12.gün halada tık yok
bu arada ayaklarımın altı ellerimin içi yanıyor adet sökülmedi ondan mı diyorum ama ben daha öncedede gecikme yaşıyordum ama hiç böyle olmamıştım bi fikri olan war mı ???:97:
canım bu ay zaten dr kontrolündeydim benim prolaktinim yüksekti gecen ay dostinexle düşürdüm mayısın 3nde de yani ilacın yarısında dr a kontrole gittim yumoşun fındık kadar büyümüş kalmış dedi bu ay gebelik cok zor ihtimal dedi adetlerimdeki düzensizlikte bundanmış ama degerim sıfırladı sat 17 nisandı hala olamadım zaten bu ay yumoş gelişmediği içinde hamilelikten şüphelenmiyorum söktürücü içtim biteli 4gün oldu hala adetim gelmedi bu ateş basmalrıda ilk kez oluyor nedendir diye aklıma takıldı biraz daha bekleyim inşş adetim gelirde bu ay klomen kullanıcam ...:97:tedavi sürecinde değilsen,eger pkoluysan ve zaten adet duzensizliği yaşıyorduysan gecikmenin 12. veya 22. gununde olmanın bi anlamı yok. Bizim için son adet tarihi ve beklenen adet tarihinin hiiiiiç bir anlamı yok..tahlil yaptırsan da bişey anlaşılmaz. şu anda kendini yıpratıyorsun canım neden doktora gidip ultrasonda yumurtanın durumuna baktırmıyorsun? en kesin çözüm bu.
belirtilere de fazla takılma, çünkü hamilelik belirtileriyle adet belirtileri arasında pek bir fark yok maalesef..çoğunu da kendimiz psikolojik olarak yapıyoruz.
gebelik testi yapmakta hiç içimden gelmiyor canım yaa - görmekten çok sıkıldım şimdi idrar testi yapsam büyük ihtimal çıkmıcak kan wermektende bıktım biraz daha bekleyim belki gelir kırmızılar ...:44:vaaar test yap. Ilacın bıtelı 4 gun olduysa bıseyle olabılır.
hiçbi belirtisi yok canım herşey normal değerler normal, ama kalp atışını duymadı doktor .biraz bekledi kese büyümeye devam ediyordu ama içindeki büyümüyordu. hafiften lekelenmelerim oldu. kürtaj yapacağız yoksa düşecek dedi. başka doktora da gittim aynı şeyi söyledi ve kürtaj oldum. allah kimseye vermesin çok kötü bişey..canım sen bos gebelık gecırdım demıssın ya o nasıl oluyo belırtılerın varmıydı
canım bu ay zaten dr kontrolündeydim benim prolaktinim yüksekti gecen ay dostinexle düşürdüm mayısın 3nde de yani ilacın yarısında dr a kontrole gittim yumoşun fındık kadar büyümüş kalmış dedi bu ay gebelik cok zor ihtimal dedi adetlerimdeki düzensizlikte bundanmış ama degerim sıfırladı sat 17 nisandı hala olamadım zaten bu ay yumoş gelişmediği içinde hamilelikten şüphelenmiyorum söktürücü içtim biteli 4gün oldu hala adetim gelmedi bu ateş basmalrıda ilk kez oluyor nedendir diye aklıma takıldı biraz daha bekleyim inşş adetim gelirde bu ay klomen kullanıcam ...:97:
gebelik testi yapmakta hiç içimden gelmiyor canım yaa - görmekten çok sıkıldım şimdi idrar testi yapsam büyük ihtimal çıkmıcak kan wermektende bıktım biraz daha bekleyim belki gelir kırmızılar ...:44:
evet ya kan vermekten ben de bıkmıştım .. neyse ki yumurtlama ilacına başladım ve adetim geliyor en azından .adet sokturucu almaktan ve kan vermekten cok bunalmıştım artık. adet söktürücü en geç 15 gune kadar etki ediyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?