Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

oof canım ya cok zor bı durumdur.umarım ben duyabılırım o sesı meraktan catlıycam artık.hamıle oldugum ıcın suan sevınemıyorum bıle ne oldugunu bılmıyorum cunku.

canım farlutal geç söktürür bundan sonra duphaston ya da progestan kullan tamam mı?
gebelik yoksa bekleyeceksin gelir adetin...
ben farlutal içtiğimde 15 gün sonra adet görmüştüm doktorum bi daha farlutal vermedi... bazı bünyeler bazı ilaçlara geç cevap veriyor...boş yere geriyor bekletiyor bazı haplar diyorum sana en iyisi progestan....haplar bitmeden getiriyor adeti...

Son düzenleme:
oof canım ya cok zor bı durumdur.umarım ben duyabılırım o sesı meraktan catlıycam artık.hamıle oldugum ıcın suan sevınemıyorum bıle ne oldugunu bılmıyorum cunku.

bak bak ya gene olumsuzlukar başlamış sende...
bir arkadaşım yaşadı onu ama aldırmadı bekledi çok geç de olsa kalp atışı geldi ve bebeği şimdi 7 aylık ve sağlıklı dünyaya geldi... sırf boş kese vardı kalp atışı yoktu ama sonradan mucizevi bi şekilde o da geldi...yani düşünme böyle şeyler....

Ben geldim kızlar.
Bugün 41.gün ve ben hala adet olmadım.Bu yaşıma kadar ilk defa böyle bir şey geliyor başıma.Ben normalde eeenn geç 37.gün adet olurdum.10 gündür kasıklarımda adet olacakmışım gibi bir ağrı var ve bu çok rahatsız edici bir durum.Acaba beklesem mi yoksa doktora mı gitsem ki?

yumurtlama olmadıysa progesteron salgılanmaz salgılanmadığından da adet gelmez... progestan satın alıp içebilirsin gebelik yoktu zaten de mi canım... progestan al zaten 3-4 haptan sonra başlar adetin sen de rahatlarsın... ama doktora da gidebilirsin yumurta 40. günde 20mm ulaşmış oluyor genelde yani öyleyse belki çatlatma iğnesi falan yapar...bu kadar beklemişsin vardır bir hayır doktor bir baksın bence yumurta takibinde kaç mm olmuş...
benim 45. günde 23mm oluyor yumurtam ama sağlıklı değil o kadar beklemek adet görememek bu nedenle ben o kadar beklemeden adet getirtiyorum...çünkü ne kadar çok beklersen kist birikimi de o kadar çok artıyor....anladın mı bu sebeple ben 28 günde bir adet görecek şekilde ayarlıyorum ve yumurta gelişsin diye de diyet ve spor yapıyorum....

Son düzenleme:

çarşamba günü kan testinde gebeliğin olmadığı söylenmişti.İlk defa başıma böyle bir şey gelince korktum birazcık.Bu konularda biraz acemiyim doğrusu.İyi ki sizler varsınızda sorunumu paylaşabiliyorum.Progestanı reçetesiz alabiliyormuyuz?Birde günde kaç kere kullanmam gerekiyor onu?Adet gelince geri mi bırakmalıyım kullanmayı?

merhaba arkadaşlar ben de en son 21 martta adet gördüm hala tık yok ilk defa böyle bir durumla karşılaştım.10 aylık evliyim ve korunduk bir kaç kez korunmadan ilişkiye girdik birinde eşim tam emin olamadı sanırım vaktinde çekilemedi.Henüz test yapmadım bel ağrısı ara ara karın ağrısı ve göğsümde sızı hissediyorum adet söktürmesi için civanperçemi kekik falan içtim henüz ilaç kullanmadım.Acaba hamilemiyim diye düşünürken bir yandan da pco falan mı var diyorum(

progestan 200 mg 30 yumuşak kapsül
sabah 1 akşam 1 adet 10 gün içiliyor ama senin daha öncesinde hemen söktürecek adetini ve kan başladığında hapı içmeyi bırakacaksın canım ben reçetesiz aldım 23.30 tl fiyatı
hep evimde bulunuyor...ben 3-4 hap içeyim başlatıyor adetimi zaten....10 günü tamamlamama da gerek kalmıyor

hemen gebelik testi yapın.... zaten test yapmadan kekik bilemem ama ben civam perçemini içmeniz hiç doğru değil... adet tarihi geçtikten 2 gün sonra gebelik testini evinizde idrardan bakabilirsiniz.... gebelik yoksa da ilaçla söktürün civan perçemi de olsa o otlara ben güvenmiyorum...

Son düzenleme:

adetlerinde devamlı bir gecikme varsa,saçların dökülüyorsa,sivilcelenmen varsa,vucudunda tüylenme varsa pco dan söz edilebilir evet .Hiç gebelik testi yapmadın mı peki ?

Eşim doktora görün diyip duruyor canım.Vereceksede doktor versin ilacı diyor.
Oof yine yarın hastahane yolu görünüyor bana.Tabi randevu alabilirsem.:97:

Hiç test yapmadım bu sürede arkadaşlar.Daha önceden herhengi bir gecikmem olmuyordu yani adet zamanlarımı hep bilirdim ama dediğim gibi en son adet başlangıcım 21 mart ondan sonra olmadı.Bir de bu adet olmadığım süre içerisinde beyaz akıntım falan oldu.cildimde sivilce falan yok kilolu değilim

slm arkadaşlar.uzun zamandır girmiyorum siteye beni belki hatırlayanlar olacaktır.ben de polikisti var.ilk tedavimi iğneli oldum fakat sonuç negatif.hayırlısı buymuş diyorum.şimdi başka bir doktora gidecem eşimde problem olmadığı için doktorlar asılmaya gerek yok diyor fakat ben yine de asılama olsa diyorum sabırsızlanıyorum.ben yine bu ay da adet göremedim sanırım once adet olmam için ilaç verecek bana.bu arada ben u ay pressed jel de kullanmayı düşünüyorum belki faydası olur.kızlar uzun oldu biraz kusura bakmayın.HEPİMİZE ALLAH HAKKIMIZDA HAYIRLI OLANI VERSİN.

beyaz akıntı yumurtladığına işaret olablir yani gebelik olabilir hemen test yap bence... gebelik yok ise doktora gidip ilaç alabilirsin ya da duphaston veya progestan ile adet getirebilirsin....doktora gidip ultrason ile bakılmanda fayda var....

Son düzenleme:
Eşim doktora görün diyip duruyor canım.Vereceksede doktor versin ilacı diyor.
Oof yine yarın hastahane yolu görünüyor bana.Tabi randevu alabilirsem.:97:

doktora görünmende şöyle fayda var hem ultrasonda da bakacağından folükül birikimi var mı buna bakar hem de gelişmiş bir yumurta varsa belki çatlatma iğnesi yapar gebelik için yoksa zaten dediğim ilaçlardan verecektir canım....

Zaten çok fazla zaman geçirmişiniz.Daha fazla beklemeyin derim ben.En kısa zamanda bi test yapın.
Ayrıca adet söktürmek için ot çöp içmeyin sakın.Gebelik var ise eğer zararlı olabilir.

ben adet olmadığımda bir umut hep gebelik testi yapıyorum çünkü her seferinde yapmam gerektiğini doktorum söylüyor...

inşallah hamilelikten kaynaklanıyordur canım paylaşımın için teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım yardımın için.Eşimi kırmamak adına doktora gideceğim artık yarın.
Bana kalsa progestanı alıp başlardım içmeye.:97:
Neyse artık

Teşekkür ederim canım yardımın için.Eşimi kırmamak adına doktora gideceğim artık yarın.
Bana kalsa progestanı alıp başlardım içmeye.:97:
Neyse artık

eşin de öyle istemiş vardır bir hayır böyle düşünmek gerekli canım.... umarım randövu bulursun....ve inşallah çok gelişmiş bir yumurta vardır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…