Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

turuncu evlilik takvimini nasıl yaptın canım bana da yapabilir miyiz?

Son düzenleme:

kız sen ne seker seysın boyle valla agzından bal damlıyor:)) ıns. Duyarım ya cok sabırsızım bılıyorum ama elımde degıl tek tesellım lekelenme bıle olsa gormedım hıc bısey umarım saglıklı bı hamılelıktır.

sağlıklı tabi benim içime başından beri öyle doğuyor canım ya kendine dikkat et ve gerilim yapma sakın da ufaklığın da gelişimini iyi sürdürsün...
ya ben takvim yaptım evlilik takvimi ama nasıl ekleyeceğim bu siteye sen biliyor musun?

herkese merhaba..
geçen hafta da bugün aynı bu saatlerde yazmıştım size.. ilaca başlayacaktım vs.. sonra dayımın vefat haberi geldi aniden kalp krizi hepimiz perişan olduk.. Allah Rahmet eylesin..
ehh hayat devam ettiği için ilaçları kesmeden devam ettim.. klomenim dün akşam bitti.. doktorum çarşamba gününe randevu vermişti.. yumurtama bakacak.. inşallah yumurta oluşturabiliriz demişti.. çok merak ediyorum gelişip gelişmediğini.. bu arada sol kasığımda zaman zaman sızlamalar oluyor.. inşallah yumurtamın büyüdüğünün belirtisidir :))

** tuanatay'cım hayırlı olsun bebeğin.. inşallah sağlıkla kucağına aldığını da burda hepbirlikte görürüz..
Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin..

maalesef canım zaten tel.den baglanıom dogru duzgun acmıo bıle cogu seyı.turuncu yardımcı olur belkı

Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin...Geride kalanlara sabır diliyorum.
İnşl en kısa zamanda sağlıkla bebeğine kavuşursun.

bendeki kasık ağrıları hep yumurta gelişimine işaret umarım sende de öyledir....
başınız sağ olsun...

kızlar çıkmam gerek yemek için hazırlık yapacağım öpüyorum sizleri görüşürüz...

Canım özelden mesaj göndermiştim sana.Eğer takvimin hazırsa kontrol paneline giriyorsun burda.Sonra profilim'i seçip çizelge yazan yere (http........png)ile olan kısmı yapıştırıyorsun.

Canım özelden mesaj göndermiştim sana.Eğer takvimin hazırsa kontrol paneline giriyorsun burda.Sonra profilim'i seçip çizelge yazan yere (http........png)ile olan kısmı yapıştırıyorsun.

deneyim bakayım olacak mı canım sağol :)
kabul etmedi istenilen formatta değil gibi bişeyler dedi sen güzel anlatmışsın canım daha sonra yine denerim

Son düzenleme:

amıın canım darısı sızlerın basına..allah rahmet eylesın buarada.hayat devam edıyo ıste.

kızlar teşekkür ederim..
inşallah bicim bende de sendeki gibidir.. off ne zor bi bekleyişmiş bu böyle..
ilaç bitti şimdi de büyüdü mü acaba telaşı başladı :))
bi de şimdi çarşamba eğer yumurta gelişmişse hemen çatlatma iğnesi de vurucak.. öncesinde ilişki olsun değil mi.. 72 saate kadar yaşadıkları için kaçırma ihtimali de aza inmiş olur :)) ayy ayy Ey Güzel Allah'ım neleri düşünür oldum yahu

tunc canım bıze dr. Hep ılıskı yok dıyodu yumurta gelısım asamasındayken catlamasına yakın yanı bı gun once ılıskı olsun demıstı ama tutmamıstı o ay

tunc canım bıze dr. Hep ılıskı yok dıyodu yumurta gelısım asamasındayken catlamasına yakın yanı bı gun once ılıskı olsun demıstı ama tutmamıstı o ay

bana da hiçbişey demedi.. normal hayatınıza devam edin, 1 haziranda yumurtaya bakalım ne alemde olacak dedi..sonra ilişki günleri vericek işte bize.. bir de ilk denememiz bu belki yumurta gelişmeyebilir dedi.. zaten bir doz ile başlatmadı beni.. direk iki doz ile başladım klomene.. 3 ay deneriz olmazsa hemen rahim filmi çekeriz dedi.. inşallah hiçbirşeye gerek kalmadan hamile kalabilirim..

canım sen hapı içerkenmi kanaman geliyor
bende çok defa içtim hap bittikten 3-4 gün sonra kanamam başlıyordu :97:

canım sen hapı içerkenmi kanaman geliyor
bende çok defa içtim hap bittikten 3-4 gün sonra kanamam başlıyordu :97:

ilk içtiğim ay son hapımda kanamam başladı sonraki 2 ay 4. hapımda falan kanama geldi son ay ise kendiliğinden kanamam geldi bakalım bu ay ne olacak?

canım haklısın yarın tartılıp bır hafta sonra tartılcam ben kendımı cok kasıyorum bı de su sogan mıdemı mahvettı ama devam edıyorum mecbur ne yapayım kesınlıkleyılmamalıım bu uzuzn ve yıpratıcı bır surec ama zaten yeterınce yıpratıcı sureclerden gectım ınsallah bunun sonucu guzel olacak ha gayret
ranacım canım benım ılacın bıttıkten sonra 10 gune kadar adetın gelecektır eger bıttıkten sonra on gun gecmedıyse telas yapman gereksız bence tatlım bekle on gunun dolsun hatta benım on ıkıncı gunde falan da geldıgı olmustur yanı hemen telas yapma ole her buldugunu da ıcme lutfen ne olur ne olmaz

kızlar fazla kalamıcam hemen cıkmalıyım bır bakayım demıstı esımle sınemya gıdıcez malum hafta sonu hafta ıcı bol bol gorusuruz ınsallah

tuncss canım başın sağolsun allah rahmet eylesin

inşallah tedavinde istediğin gibi olur hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

off ya bu pko lu olmak çok kötü bişey 1 aylık bi düşüğüm oldu 9 ay oldu daha hamile kalamadım geçen ay klomenle çat. iğnesi oldum ama gine olmadı inş. en yakın zamanda kavuşuruz bebeğimize

off ya bu pko lu olmak çok kötü bişey 1 aylık bi düşüğüm oldu 9 ay oldu daha hamile kalamadım geçen ay klomenle çat. iğnesi oldum ama gine olmadı inş. en yakın zamanda kavuşuruz bebeğimize

canım aynı durumdayız seninle benimde 1 aylık bir düşüğüm oldu ve şuan 1 eneyide geçti klomenle tedavide oldum ama şuan tedaviyi bitirdik ama daha gebe kalamadım hayırlısı canım ne zaman olacağı belli olmuyor yinede rabbim hepimize nasip etsin anneliği çok kutsal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…