bak bak ya gene olumsuzlukar başlamış sende...
bir arkadaşım yaşadı onu ama aldırmadı bekledi çok geç de olsa kalp atışı geldi ve bebeği şimdi 7 aylık ve sağlıklı dünyaya geldi... sırf boş kese vardı kalp atışı yoktu ama sonradan mucizevi bi şekilde o da geldi...yani düşünme böyle şeyler....
kız sen ne seker seysın boyle valla agzından bal damlıyor:)) ıns. Duyarım ya cok sabırsızım bılıyorum ama elımde degıl tek tesellım lekelenme bıle olsa gormedım hıc bısey umarım saglıklı bı hamılelıktır.
sağlıklı tabi benim içime başından beri öyle doğuyor canım ya kendine dikkat et ve gerilim yapma sakın da ufaklığın da gelişimini iyi sürdürsün...
ya ben takvim yaptım evlilik takvimi ama nasıl ekleyeceğim bu siteye sen biliyor musun?
herkese merhaba..
geçen hafta da bugün aynı bu saatlerde yazmıştım size.. ilaca başlayacaktım vs.. sonra dayımın vefat haberi geldianiden kalp krizi hepimiz perişan olduk.. Allah Rahmet eylesin..
ehh hayat devam ettiği için ilaçları kesmeden devam ettim.. klomenim dün akşam bitti.. doktorum çarşamba gününe randevu vermişti.. yumurtama bakacak.. inşallah yumurta oluşturabiliriz demişti.. çok merak ediyorum gelişip gelişmediğini.. bu arada sol kasığımda zaman zaman sızlamalar oluyor.. inşallah yumurtamın büyüdüğünün belirtisidir :))
** tuanatay'cım hayırlı olsun bebeğin.. inşallah sağlıkla kucağına aldığını da burda hepbirlikte görürüz..
Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin..
herkese merhaba..
geçen hafta da bugün aynı bu saatlerde yazmıştım size.. ilaca başlayacaktım vs.. sonra dayımın vefat haberi geldianiden kalp krizi hepimiz perişan olduk.. Allah Rahmet eylesin..
ehh hayat devam ettiği için ilaçları kesmeden devam ettim.. klomenim dün akşam bitti.. doktorum çarşamba gününe randevu vermişti.. yumurtama bakacak.. inşallah yumurta oluşturabiliriz demişti.. çok merak ediyorum gelişip gelişmediğini.. bu arada sol kasığımda zaman zaman sızlamalar oluyor.. inşallah yumurtamın büyüdüğünün belirtisidir :))
** tuanatay'cım hayırlı olsun bebeğin.. inşallah sağlıkla kucağına aldığını da burda hepbirlikte görürüz..
sağlıklı tabi benim içime başından beri öyle doğuyor canım ya kendine dikkat et ve gerilim yapma sakın da ufaklığın da gelişimini iyi sürdürsün...
ya ben takvim yaptım evlilik takvimi ama nasıl ekleyeceğim bu siteye sen biliyor musun?
Canım özelden mesaj göndermiştim sana.Eğer takvimin hazırsa kontrol paneline giriyorsun burda.Sonra profilim'i seçip çizelge yazan yere (http........png)ile olan kısmı yapıştırıyorsun.
herkese merhaba..
tunc canım bıze dr. Hep ılıskı yok dıyodu yumurta gelısım asamasındayken catlamasına yakın yanı bı gun once ılıskı olsun demıstı ama tutmamıstı o ay
progestan 200 mg 30 yumuşak kapsül
sabah 1 akşam 1 adet 10 gün içiliyor ama senin daha öncesinde hemen söktürecek adetini ve kan başladığında hapı içmeyi bırakacaksın canım ben reçetesiz aldım 23.30 tl fiyatı
hep evimde bulunuyor...ben 3-4 hap içeyim başlatıyor adetimi zaten....10 günü tamamlamama da gerek kalmıyor
canım sen hapı içerkenmi kanaman geliyor
bende çok defa içtim hap bittikten 3-4 gün sonra kanamam başlıyordu :97:
canım haklısın yarın tartılıp bır hafta sonra tartılcam ben kendımı cok kasıyorum bı de su sogan mıdemı mahvettı ama devam edıyorum mecbur ne yapayım kesınlıkleyılmamalıım bu uzuzn ve yıpratıcı bır surec ama zaten yeterınce yıpratıcı sureclerden gectım ınsallah bunun sonucu guzel olacak ha gayretcanım yılmak yok tamam mı benim evimde tartı yok 3-4 günde bir annemlere gittikçe tartılıyorum... öyle her gün her gün tartıya çıkma 300-500 gr verdiğini değil de 1-2 kilo verdiğini gör direk haftada bir çık tartıya daha etkili oluyor....ben istanbuldan geldiğimde 57.3 tüm şimdi 54.6yım daha da vereceğim inşallahakıntıyı da sorun etme... bikaç ay böyle idare edelim olmazsa yumurta takibine gider yumurtalar büyüdüyse çatlatma iğnesi oluruz tamam mı hamile kalamazsak çatlamıyor demektir... bunun da çaresi var üzülme... ama bu yaptığımız sporun yumurtanın gelişmesine katkısı çok... yani klomene gerek kalmayabilir... çünkü kasık ağrısı yumurtanın geliştiğini gösteriyor bende bu böyle... dediğim gibi hiç olmadı çatlatma iğnesi oluruz...bu sırada bikaç kilo daha vermiş oluruz... sakın yılmak yok aynen yola devam...
ranacım canım benım ılacın bıttıkten sonra 10 gune kadar adetın gelecektır eger bıttıkten sonra on gun gecmedıyse telas yapman gereksız bence tatlım bekle on gunun dolsun hatta benım on ıkıncı gunde falan da geldıgı olmustur yanı hemen telas yapma ole her buldugunu da ıcme lutfen ne olur ne olmazkızlarrr adetim hala gelmedi bugün 12.gün halada tık yok
bu arada ayaklarımın altı ellerimin içi yanıyor adet sökülmedi ondan mı diyorum ama ben daha öncedede gecikme yaşıyordum ama hiç böyle olmamıştım bi fikri olan war mı ???:97:
off ya bu pko lu olmak çok kötü bişey 1 aylık bi düşüğüm oldu 9 ay oldu daha hamile kalamadım geçen ay klomenle çat. iğnesi oldum ama gine olmadı inş. en yakın zamanda kavuşuruz bebeğimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?