Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

off ya bu pko lu olmak çok kötü bişey 1 aylık bi düşüğüm oldu 9 ay oldu daha hamile kalamadım geçen ay klomenle çat. iğnesi oldum ama gine olmadı inş. en yakın zamanda kavuşuruz bebeğimize

düşükten sonra rahim filmi çekildi mi çekilmesinde fayda oluyormuş... tüplerde tıkanıklık varsa açıyorlar...

inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin...

yellooww sen çektirmiştin de mi canım rahim filmi ben mi yanlış hatırlıyorum?
ben de çıkıyorum kızlar netten belki gece gelirim yine görüşürüz....

Son düzenleme:

inş. canım ben kızamıkçıkdan dolayı düşük yaptım ve demir hapı ve vitamin ilaçlarını çok verdiler tam 15 kilo aldım 3 ayda ondan sonrada adet düzenim bozuldu ilk defa çok geçikmişti hamileyim diye gittip pko olduğumu öğrendiğimde çok üzülmüştüm

düşükten sonra rahim filmi çekildi mi çekilmesinde fayda oluyormuş... tüplerde tıkanıklık varsa açıyorlar...

inşallah en kısa zamanda gelir bebeğin...

sağol canım inş. düşünüyorum doktoruma söylicem bakalım inş. kavuşuruz bebeğimize

nasıl yani kızamıkçıktansende mi vardı kızamıkçık

benim düşüğümün nedeni belli değil ama ilişkiden sonra kanamam başladı bende zaten adet düzensizliği vardı ama her ay olurdum 37 yada 40 günde bir

bende bekarken gittiği dr birşeym olmadığımı ve doğum kontrol hapıyla düzene soktu adetimi ve hamile kaldıktan sonra kistlerimin döküleceğini söyledi ama evlednim düşükten sonra öğrendimki pkoyummm

Son düzenleme:

hamilelerin çoğu kızamıkçık riski altındaymış zaten bağışıklık hamileyken düşük olduğu için malesef bana denk geldi hayırlısı buymuş inş. benimde bebişim gelir istiyen herkesin kucağı boş kalmaz inş. benimde ilişkiden sonra kanama geldi ama doktorlar yasak filan demediler bana bende evleneli 3 ay olmuştu bilmiyordum ve kalsadı zaten alacaklarmış veya sakat doğarmış tabi bana da zarar verecekmiş kısmet.

Son düzenleme:
bebeğim 1 aylıktı ama çok alışmışım düşünce o kadar çok üzüldüm ağladım ki sanki bi daha zor olacağını biliyordum hissetmiştim offfff

bebeğim 1 aylıktı ama çok alışmışım düşünce o kadar çok üzüldüm ağladım ki sanki bi daha zor olacağını biliyordum hissetmiştim offfff

aynen canım yaa nasıl bir ağlamaydı nasıl bir üzülmeydi nasıl kendimi harap ettim benden gittiğinde bende anlamıltım o zamanlarda bir daha olur mu diye bende 2 ay sonra hamile kaldım ve çok şaşırdım zor hamile kalacağım içime doğmuştu öğrendikten 5 gün sonra gitti meleğimmm

oofff gerçekten o kadar zorkii miniciğiydi o annesinin her ne kadar orada hissetmesemde onun orada olduğunu bilmek tarifi imkansız bir duyguydu 5 günlükte olsaaa

rabbim bizlerede nasip ett

klomen değil canım ben serophene kullanıyorum.. geçen ay tek dozdu. bu ay 2 doz ve çatlatma iğnesi kullandım.. inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız.. benim adetime 3 gün kaldı çok stresliyim surekli düşünüyorum..

tuncss canım başın sağolsun allah rahmet eylesin

inşallah tedavinde istediğin gibi olur hepimiz hayırlısıyla kavuşuruz bebeklerimize

teşekkür ederim canım sağol..

**bu arada kızlar daha önce düşük yapmış bile olsanız demek ki hamile kalabiliyorsunuz.. en azından bunu biliyorsunuz.. Allah sağlıkla tekrar gebelik verecektir bol bol dua edin..

canım benim ya olacak yine üzülme sakın merak etme yine olacak hepimizin nasıl ki tuanatayın miniği geliyor...bizlerin de gelecek... yeterki inancımızı ve sabrımızı koruyalım ve kendimize iyi bakalım...
senin adetine 11 gün falan var de mi canım inşallah iyi haberler alırız...ikimiz de...

Son düzenleme:
biciiim nbr canım? Benım canım cok sıkkın ya ruh halım okadar karmasık oldukı esıme catıp duruyorum.

biciiim nbr canım? Benım canım cok sıkkın ya ruh halım okadar karmasık oldukı esıme catıp duruyorum.

Allah allah neden ki stres mi yaptın? canım doktora gittikten sonra her şey yoluna girecek de gidene kadar kendini de başkasını da üzme :2:
ben iyiyim idare ediyorum...hormonlarım bu ay geçen ayki gibi düzenli çalışmadı hissediyorum... regl olacakmışım gibi göğüs acısı yok bakalım hayırlısı geçen ay olmuştu ama nedense bu ay yok...ama gerginlik bende de var sanki biri dokunsa ağlayacağım gibi ve rahatlayacağım ağlarsam... regl öncesi dönemde hep böyle olurum ben ondan oldu herhalde.....sen neden böyle sıkıldın canım?

Son düzenleme:
ya sankı esımle aramda hıc bısey eskısı gıbı olmıcakmıs gıbı garıp bı duygu var ıcımde.bana sarılmaya bıle korkuyo bılıyorum zarar vrmekten korkuyo ondan boyle yapıo ama ılgısı azalıyo gıbıme gelıyo ıste

belkı bu ay goguslerınde hassasıyet olmıcaktır bence yıne aynı zamanlarda gelır senın adetın merak etme canım

hımm anladım ama o da şimdi farklı duygular içinde artık inşallah 3 kişilik bir aile olacaksınız... bu yeni duruma adapte ediyorsunuz kendinizi yavaş yavaş... aklınız karışık olabilir bundan sebep... ama ben senin bu bebeği çok istediğini biliyorum yani esas sebep bu değildir.... eşin sana rahat yaklaşabileceğini bilirse bunu ona hissettirirsen sorun olmaz canım sanmıyorum....
şu anda hassas bir dönemindesin ya bundan sebep de öyle hissetmiş olabilirsin...eşinle konuş bunları canım...aranızda iletişim kopukluğu olmasın bu sebepten...

belkı bu ay goguslerınde hassasıyet olmıcaktır bence yıne aynı zamanlarda gelır senın adetın merak etme canım

ayy inşallah... regl gerginliği şiddetli şekilde var şu anda ama ....
belki olur ya yumurtlamışımdır diye kendi kafamdan tasarladığım günlerde de :) ilişki oldu bakalım zaman ne getirecek olmazsda da inatla devam artık olana kadar...

evet bu bebegı cok ıstıyorum ama hayatımın komple degısıcegını bılmek bı tuhaf hıssettırıyo ıste.esımlede ıletısımım ıyıdır yanı:) sen benı sevmıyosun artık dıyorum ne alakası var tatlım dıyo o bıle sınır edıyo benı.dusununce sacmalık bunlar ama duygularım bı karısık oldu neyse gecer heralde zamanla.

bı ay gun asırı ılıskıyı dene bakalım belkı gunu tutturamıyonuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…