evet bu bebegı cok ıstıyorum ama hayatımın komple degısıcegını bılmek bı tuhaf hıssettırıyo ıste.esımlede ıletısımım ıyıdır yanı:) sen benı sevmıyosun artık dıyorum ne alakası var tatlım dıyo o bıle sınır edıyo benı.dusununce sacmalık bunlar ama duygularım bı karısık oldu neyse gecer heralde zamanla.
yanı o bılınmezlıgın stresı baska zaten.ayy cok komık benım kocıs yaa karnıma vurcak dıe yatagın ucunda yatıyo.hamıle kalmak bı dert kalamamak bı dert suan mumkun oldugunca evlılıgın keyfını cıkarın bak hamıle kalınca aynı evde kardes oluyon:)) benım bu kadar cabuk etkı yaptı esımde ılerde ne olur bılemem artık.canım ben yatıyorum gozlerım kapanıo mucıze bu saate kadar kaldım valla.yarın gorusuruz..
canım benim ya olacak yine üzülme sakın merak etme yine olacak hepimizin nasıl ki tuanatayın miniği geliyor...bizlerin de gelecek... yeterki inancımızı ve sabrımızı koruyalım ve kendimize iyi bakalım...
senin adetine 11 gün falan var de mi canım inşallah iyi haberler alırız...ikimiz de...
bı ay gun asırı ılıskıyı dene bakalım belkı gunu tutturamıyonuz.
canım biz hemen hemen gün aşırı ilişki yapıyoruz ama yinede denk gelmiyor ne yapcaz bilmemkiiiiii
tuanatay canım Allah kısmet ederse bebeğinin ultrasonda kalp atışlarını duyduğunda her şey senin için o anda değişecek zaten... ve kabulleniş başlayacak eşinde de sende de... ve sonraki aylarda onu hissetmeye başladığında daha da farklı ve güzel olacak... hiç karmaşıklık kalmayacak kafanda... ne kadar süredir evlisiniz?
canım biz hemen hemen gün aşırı ilişki yapıyoruz ama yinede denk gelmiyor ne yapcaz bilmemkiiiiii
günaydın kızlarrrr...iyi haftalar....
reglim bitti!!! oohhh beee....
şöyle bir göz attım takvimime, yumurtam hep 14. gün çatlıyor....(ben artık ne zaman adet oldum ve ilişki oldu takvimime not alıyorum)
geçen baktırdığımda yumurtam 10. gün 14 mm idi...yani benimki biraz hızlı büyüyor anlıycağınız..
demekki, 11. günden 15. güne kadar (çatladıktan sonra da 1 gün) verimli günlerim olucak....
heyecanla bekliyorum...
ayy cok az kaldı ozaman catlamana:)) neoluur bu ay mısafır kabul etme
sorma)) etmiycem zaten....herkez yazlığa gidicek bildiğim kadarıyla, bizde rahatız!
canım çok saol desteğin için birden gözümün önüne geldi o günler ama yinede inançlıyım inşallah bende anne olacağım bizde bir aile olacağız canım hep dualarım sizinle inşallah sende ve bizim gibi bebek hasreti çekenler inşallah rabbim kavuşturur
benim adetim ayın 8nde olması lazım ama bikaç gün önede gelebiliyor belli olmuyor yanii bakalım bu ay ilk kez ilaçsız adet olucağım (tabiki adet olmayıp bebiş gelse daha iyi olur ama ) seninle aynı gün olmuşuz geçen ay seninde ayın 8ydi değil mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?