günaydın kızlarrrr...iyi haftalar....
reglim bitti!!! oohhh beee....
şöyle bir göz attım takvimime, yumurtam hep 14. gün çatlıyor....(ben artık ne zaman adet oldum ve ilişki oldu takvimime not alıyorum)
geçen baktırdığımda yumurtam 10. gün 14 mm idi...yani benimki biraz hızlı büyüyor anlıycağınız..
demekki, 11. günden 15. güne kadar (çatladıktan sonra da 1 gün) verimli günlerim olucak....
heyecanla bekliyorum...
bız 9,5 ay oldu evlenelı haklısın galıba ultrasonda gordukten sonra hersey degısıcek
yine dr gittim rahim kalınlaşması var dedi adet olucağımı söyledi ama 3 gündür yine yok kahverengi akıntım olduğunu söyledi
kızlar dr.dan gelıyorum ultrasonda bole nokta gıbı bıseydı bıtanede kıstım varmıs hamılelerde oluyo dedı.bebek buyudukce oda kaybolcakmıs.daha yenı 4 haftalık olmustur dedı.dıs yada bos gebelık degıldır bu dedı ama yınede ıcım rahat degıl bı an once buyu bebısııım.
rahim kalınlaşması adet göremezsen eğer pek iyi bişey değildir.... adet görmen gerekli mutlaka
adet görmek için hap vermedi mi doktor?
kızlar ben işlere girişiyorum toz alacağım, ütü yapacağım falan filan.... yemek de tabi offf iş hiç mi bitmez.... neyse netim açık kalır konuşmalarınızı okurum....öptüm....
bende h.sonu o belgeselden aldım bebegın olusumuyla ılgılı ama korktum bıraz:) tuhaf bı canlı gıbı ılk baslarda ama sonraaa cok guzellesıyo yaa.
Bıde benım kafama ne takılıo bılıyomusun hamılelıgımı ogrenmeden once yazlıga gıtmıstık ya orda ben nasıl olsa yumurta olmadı bu ay dıye bı dublecık rakı ıctım+ sıgarabu bebegımı etkılemısmıdır.okadar pısman oldumkı sonradan.
canım ilk 3 ay yemek bile yenmese sorun değilmiş esas ondan sonrası önemli günde 3-4 sigara ya da az alkol bunlar sorun değil anlatabildim mi?
yani 3. ay bittiğinde yemene içmene her şeye çok dikkat etmen gerekli... zaten bi çok insan gebeliğini 2. aydan sonra fark eder... bunları herkes yaşıyor...
canım zaten adet görüleceği zaman rahim kalınlaşıyor. doktor "rahmin kalınlaşmış ,yakında adet görürsün" demek istemiştir. bana öyle diyordu sonra adet görüyordum
ınsallah bı problem olmaz sımdı sıgara ıcılen ortamda bıle kalmak ıstemıyorum hayırlısıyla su 9 ay bı gecse soz baska bısey ıstemıcem:)
bence ilk aylarda bile olsa sigara alkol yine de etkiler.. sonuçta folik asiti gebe kalmaya karar verdiğimiz andan itibaren içmeye başlıyoruz. bebeğin yaşama tutunmaya çalışıyor, sense ona neler yollamışsın biraz dikkat et canım
maşallah de canım benim ohh çok iyi... 14. günün bir gün öncesinde mutlaka ilişki olsun bir de erken çatlar garantiye al tamam mı :) heyecanla bekliyoruz... Allahım ya takip ettiğimiz şeylere düştüğümüz durumlara bak... eskiden hiç aklıma gelmezdi böyle gün gün yumurtlama dönemleri hesaplayacağım
bence ilk aylarda bile olsa sigara alkol yine de etkiler.. sonuçta folik asiti gebe kalmaya karar verdiğimiz andan itibaren içmeye başlıyoruz. bebeğin yaşama tutunmaya çalışıyor, sense ona neler yollamışsın biraz dikkat et canım
ya bırakmıstım zaten ama ıste bılmıyodumkı keyfe keder yıne ıctım ıste off yaaa cokmu etkılemıstır acaba?? Icıme dert oldu bak sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?