Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar dr.dan gelıyorum ultrasonda bole nokta gıbı bıseydı bıtanede kıstım varmıs hamılelerde oluyo dedı.bebek buyudukce oda kaybolcakmıs.daha yenı 4 haftalık olmustur dedı.dıs yada bos gebelık degıldır bu dedı ama yınede ıcım rahat degıl bı an once buyu bebısııım.

maşallah de canım benim ohh çok iyi... 14. günün bir gün öncesinde mutlaka ilişki olsun bir de erken çatlar garantiye al tamam mı :) heyecanla bekliyoruz... Allahım ya takip ettiğimiz şeylere düştüğümüz durumlara bak... eskiden hiç aklıma gelmezdi böyle gün gün yumurtlama dönemleri hesaplayacağım

bız 9,5 ay oldu evlenelı haklısın galıba ultrasonda gordukten sonra hersey degısıcek

tabi canım bak aslında çok da olmamış sen evleneli ama bebeğin zamanı olmaz hemen de geliyor çok da bekletebiliyor... sağlıkla sonuna kadar devam etsin gebeliğin canım benim... her şey yolunda gidecek sen merak etme...

yine dr gittim rahim kalınlaşması var dedi adet olucağımı söyledi ama 3 gündür yine yok kahverengi akıntım olduğunu söyledi

rahim kalınlaşması adet göremezsen eğer pek iyi bişey değildir.... adet görmen gerekli mutlaka
adet görmek için hap vermedi mi doktor?

Son düzenleme:

tamam canım embriyo yani ufaklığın tam da olması gerektiği ebatta ben belgeselini izlemiştim biliyorum canım rahimde yerini sağlama alır canım sen kuruntu etme sakın her şey yolunda gidecek tamam mı?
bak işte dış ya da boş olacak olsa nokta kadarken doktor göremezdi yerinde ve anlar söylerdi... için rahat olacak bundan sonra tamam mı?
darısı hepimizin tüm bekleyinlerin başına! kutlayın bunu eşinle...

kızlar ben işlere girişiyorum toz alacağım, ütü yapacağım falan filan.... yemek de tabi offf iş hiç mi bitmez.... neyse netim açık kalır konuşmalarınızı okurum.... öptüm....

bende h.sonu o belgeselden aldım bebegın olusumuyla ılgılı ama korktum bıraz:) tuhaf bı canlı gıbı ılk baslarda ama sonraaa cok guzellesıyo yaa.
Bıde benım kafama ne takılıo bılıyomusun hamılelıgımı ogrenmeden once yazlıga gıtmıstık ya orda ben nasıl olsa yumurta olmadı bu ay dıye bı dublecık rakı ıctım+ sıgara bu bebegımı etkılemısmıdır.okadar pısman oldumkı sonradan.

rahim kalınlaşması adet göremezsen eğer pek iyi bişey değildir.... adet görmen gerekli mutlaka
adet görmek için hap vermedi mi doktor?

canım zaten adet görüleceği zaman rahim kalınlaşıyor. doktor "rahmin kalınlaşmış ,yakında adet görürsün" demek istemiştir. bana öyle diyordu sonra adet görüyordum

kızlar ben işlere girişiyorum toz alacağım, ütü yapacağım falan filan.... yemek de tabi offf iş hiç mi bitmez.... neyse netim açık kalır konuşmalarınızı okurum.... öptüm....

kolay gelsın canım benım.. Benım camasırlar kurumadı daha normalde benımde utu gunumdu bugun:)) ev ısı nankor maalesef nekadar yaparsan yap bıtmıyo onun ıcın cokta kendını yormadan yap.

canım ilk 3 ay yemek bile yenmese sorun değilmiş esas ondan sonrası önemli günde 3-4 sigara ya da az alkol bunlar sorun değil anlatabildim mi?
yani 3. ay bittiğinde yemene içmene her şeye çok dikkat etmen gerekli... zaten bi çok insan gebeliğini 2. aydan sonra fark eder... bunları herkes yaşıyor...

ınsallah bı problem olmaz sımdı sıgara ıcılen ortamda bıle kalmak ıstemıyorum hayırlısıyla su 9 ay bı gecse soz baska bısey ıstemıcem:)

canım zaten adet görüleceği zaman rahim kalınlaşıyor. doktor "rahmin kalınlaşmış ,yakında adet görürsün" demek istemiştir. bana öyle diyordu sonra adet görüyordum

tabi tabi dediğin gibi yani adet göremezse rahim kalınlığı bi sonraki ay daha büyür ya adet görmesi gerekli bu sebepten dedim canım....doktoru ayarlar onu herhalde...

ınsallah bı problem olmaz sımdı sıgara ıcılen ortamda bıle kalmak ıstemıyorum hayırlısıyla su 9 ay bı gecse soz baska bısey ıstemıcem:)

ben mesela gebelik planladığım için sigarayı günde 1-2 ye indirdim ama tamamen kesemem çünkü bırakmış olmanın bende yaratacağı stres tüm hormonlarımı etkiler yani önemli olan annenin kendisini iyi hissetmesi... her şey yolunda gidecek canım merak etme....

bence ilk aylarda bile olsa sigara alkol yine de etkiler.. sonuçta folik asiti gebe kalmaya karar verdiğimiz andan itibaren içmeye başlıyoruz. bebeğin yaşama tutunmaya çalışıyor, sense ona neler yollamışsın biraz dikkat et canım

benim annem bana hamile olduğunu 3. ayın içindeyken farketmiş çünkü o aya kadar normal adet görmüş ve sigara çok içermiş o yıllar... öğretmenlik yaptığından beslenmesi de zayıfmış ama sağlıklı dünyaya geldim çok şükür... doktor da ilk 3 ay için korkmayın demiş ona sonrası önemli demiş... ama dediğin gibi her türlü tedbiri almakta fayda var....

Son düzenleme:

ya uff sorma...aynen! ama ne yapalım, bu şekilde çok bilgi edinmiş olduk, kadın anotomisi nasıl çalışıyor vs .....bu iş başarıyla tamamlansın, başka birşey istemiyorum, pko bile duymak istemiyorum ama tabiki burada sizlerle kalacağım....

Hadi bakalım, bende işlere devam edeyim...birazdan öğlen yemeği yerim..bu arada 1,5 kg almışım..garanti yani! cesaret edip tartıldım regliden sonra....hemen dikkat etmeye başladım, sporumuda yapıyorum yine bir kaç gündür...

ya bırakmıstım zaten ama ıste bılmıyodumkı keyfe keder yıne ıctım ıste off yaaa cokmu etkılemıstır acaba?? Icıme dert oldu bak sımdı

kolay gelsin bicimcim

bende şimdi işlerimi yapayım daha yatağımı bile toplamadım

neyse kızlar ara ara girerim

buarada tuanacım hayırlı olsun canım demek kesede gördün bebeği demekki şuana kadar bir sorun yok ve inşallahda hayırlı sorunsuz sağlıklı bir hamlelik geçirirsin canım biraz kafanı rahatlat canım yaaaa tabi zor elde edilince kaybetme korkusu çok fazla ama en azından içini rahatlatıcak bir görüntü bebişini kesenin içinde gördün

ya bırakmıstım zaten ama ıste bılmıyodumkı keyfe keder yıne ıctım ıste off yaaa cokmu etkılemıstır acaba?? Icıme dert oldu bak sımdı

kız içme sigara falan ne olur ne olmaz artık içtin bir tane bundan sonra tamam içme bence bebeğin hakkına giriyorsun

neyse allahım korusun mınıgımı bundan sonra ona zarar verebılcej tek bıseyı yapmam tamamen umıdımı kesmıstım ondan oldu zaten.
Kızlar ben cok cabuk acıkıyorum yaa umarım cok fazla kılo almam sutumude lıgth ıcıyorum hergun 3 cevız 3 kayısı bı avuc fındık ve yıne bı avuc cekırdeklı kuru uzum yıyorum ıyıce besılı olcam galıba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…