Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

selam arkadaşlar sanırım bende pkoluyum tam teşhis konulamasada doktorum tarafımdan troiddende kaynaklanabilirmiş değerlerim normal çıkıyor ama anti tpo diye bişey normalin 3.5 katı çıkıyor benim durumumda olan varmı bu ay adet olamadım 55 gün oldu gene söktürücü içtim 5 gün bitti üstünden 11 gün geçti hala adet gelmedi yardımcı olurmusunuz benim durumumda olan varmı:44::44::44: kafam çok karışık doktorum bu zmana kadar adet olmalısın dedi çarşamba kontrole çağırdı

kız içme sigara falan ne olur ne olmaz artık içtin bir tane bundan sonra tamam içme bence bebeğin hakkına giriyorsun

aah ah bılsem elıme bıle almazdım ama ogun sadece 2 3 tane ıcmıstım hamılelıgımı ogrendıkten sonra dumanı oldugu ortama bıle gırmek ıstemedım

umutluyum bende o ılaclardan kullandım ama benımde gelmedı hamıleymısım.sende test falan yaptınmı pekı?

tekrar test yapmanda bir sakınca yok bence... durumunu tam anlayamadım ama tuanatayın test yaptığı dönemde çok erkendi daha gebeliği ama çıkmıştı...

anlatayım canım ben arlıkta bide şubatta aşılama yaptım negatf sonuçlar aldım tüpe gidecektik doktorum 2 ay dinlenmemi söyledi ilk ay 26 günde adet oldum hiçbir ilaç kullanmadan sonraki ay 39 gün oldu adet olmadım doktorum kan testi yap gebelik yokta farlutal iç dedi 5 günde farlutal içtim sonrasında beklemeye geçtim farlutal içmeyeli 11 gün oldu ama hala gelmedi c.tesi doktoru aradım bu zmana kadar gelmesi lazım dedi test yap bile demedi çarşamba kontrole gel dedi bana

ben farlutal içtiğim dönemde tam 14-15 gün sonra regl olmuştum yani farlutal hiç iyi gelmedi bana.... sonra ilaç değiştirdim progestana geçtim o hemen söktürüyor.... doktora git zaten anlar gebelik var mı yok mu senin gözünü korkutmuş diyorum ya benim de başıma gelmişti hiç korkma... geç adet görülüyor o hapla....

progestanla adetimi düzenledim evet bende 16-17.günde başlıyodum 28-30 günde adet oluyodum farlutal içincede en geç 6-7 günde oluyodum sanırım bu sefer gerildim ondan gelmiyor diyorum işime yaramadı bu sefer hap artık allahım hayırlısı yazsın hakkımızda saol cevapladığın için canım

rica ederim umarım önümüzdeki aylarda yine adetin düzelir ve kendiliğinden yumurtlama olur bebeğine kavuşursun...

rahim kalınlaşması adet öncesi diyorlar evet ama olamadım daha ben beklemedeyim artık hayırlısı sizler nasılsınız bebek için bekleyişe devam mı inş.olucak kızlar sabır

biçim cnm alıntı yaparak yazmayı bilmiyorum ama sormuşsun dr.adet söktürücü vermedi mi diye hyr.vermedi bekle diyor bekleye bekleye yeşerdim ama 3.dr.bu sorun yok diyorlar ama gelmiyorayın 21 inde olgun yumurtam vardı bugün ay 30 bekliyorum halen

tuanatay kese göründü demek :)) inşallah kalbini de duyacaksın bi dahaki sefere..

biricik maşallah takvimi oluşturdun demek.. inşallah aksilik olmadan herşey yolunda gider :)) kimsecikler gelmesin size de rahat edin yahu :))

bicim ev işi yap yap bitmez.. dünden beri çamaşır yıkıyorum.. bir haftadır evde olmayınca heryer batmış.. hava da berbat.. kurumak bilmiyor hiçbişey.. off offf şimdi bi de ütüsü olacak bunların.. Allah yardımcımız olsun :)))

21.inde olgun yumurta varsa eğer canım 13-14 gün sonra kanama başlar...biraz daha bekle olmazsa gebelik testi yapar ilaçla adetini getirirsin...

ben hala ütüye devam ediyorum bu sebeple ara ara gelip yazıyorum içim dağlandı daha bitemedi ütü

ben işyerindeyim hem çalışıyorum hem de sizleri takip ediyorum sevdim burayı cnm ütü yapmayı ben hiç sevmiyorum ama malum yapmadn olmuyor kly gelsn biçimciği

bu arada tuanay hayırlı olsun bebeğin yolda inş.sigaraya gelice malesefben deiçitim bişey olmadı çok şükür ama 1 sigara içtiysen 1 bardak süt içtim süz sigaranın zehrini alıyor demişlerdi eltim de içti hemde 2 paket ama maşallah oğlu tosun gibi ve zehir gibi aklı var yani herşey Allah tan ama yine de içsen bile bendce 2-3 taneyi geçme

ecedemir sana şöyle yazmıştım
21.inde olgun yumurta varsa eğer canım 13-14 gün sonra kanama başlar...biraz daha bekle olmazsa gebelik testi yapar ilaçla adetini getirirsin...
görmedin galiba bu önemli ondan tekrar yazdım yani adetinin gelmesine daha 3-4 gün var endişe etme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…