kız içme sigara falan ne olur ne olmaz artık içtin bir tane bundan sonra tamam içme bence bebeğin hakkına giriyorsun
umutluyum bende o ılaclardan kullandım ama benımde gelmedı hamıleymısım.sende test falan yaptınmı pekı?
yok canım daha hiç test yapmadım hapı vermeden önce yapmışlardı ozman negatifti
tekrar test yapmanda bir sakınca yok bence... durumunu tam anlayamadım ama tuanatayın test yaptığı dönemde çok erkendi daha gebeliği ama çıkmıştı...
anlatayım canım ben arlıkta bide şubatta aşılama yaptım negatf sonuçlar aldım tüpe gidecektik doktorum 2 ay dinlenmemi söyledi ilk ay 26 günde adet oldum hiçbir ilaç kullanmadan sonraki ay 39 gün oldu adet olmadım doktorum kan testi yap gebelik yokta farlutal iç dedi 5 günde farlutal içtim sonrasında beklemeye geçtim farlutal içmeyeli 11 gün oldu ama hala gelmedi c.tesi doktoru aradım bu zmana kadar gelmesi lazım dedi test yap bile demedi çarşamba kontrole gel dedi bana
progestanla adetimi düzenledim evet bende 16-17.günde başlıyodum 28-30 günde adet oluyodum farlutal içincede en geç 6-7 günde oluyodum sanırım bu sefer gerildim ondan gelmiyor diyorum işime yaramadı bu sefer hap artık allahım hayırlısı yazsın hakkımızda saol cevapladığın için canım
biçim cnm alıntı yaparak yazmayı bilmiyorum ama sormuşsun dr.adet söktürücü vermedi mi diye hyr.vermedi bekle diyorbekleye bekleye yeşerdim ama 3.dr.bu sorun yok diyorlar ama gelmiyor ayın 21 inde olgun yumurtam vardı bugün ay 30 bekliyorum halen
tuanatay kese göründü demek :)) inşallah kalbini de duyacaksın bi dahaki sefere..
biricik maşallah takvimi oluşturdun demek.. inşallah aksilik olmadan herşey yolunda gider :)) kimsecikler gelmesin size de rahat edin yahu :))
bicim ev işi yap yap bitmez.. dünden beri çamaşır yıkıyorum.. bir haftadır evde olmayınca heryer batmış.. hava da berbat.. kurumak bilmiyor hiçbişey.. off offf şimdi bi de ütüsü olacak bunların.. Allah yardımcımız olsun :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?