Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar ben de düşünmemeye çalışıyorum ama adet tarihim yaklaştıkça da heyecan oluyorum zormuş beklemek....
sizce ben ne olur ne olmaz diye folik asit içmeye başlasam mı kızlar ne dersiniz? karar veremedim çünkü malum ne zaman gebe kalacağım belli değil ya...

Son düzenleme:
bende folik asiti doktoruma söyledim.. eğer yeşillik tüketiyorsan bol bol ilaç içmene hiç gerek yok dedi.. bende şimdi bi gün içiyorum bi gün içmiyorum.. yeşil sebzeler folik asit bakımından çok zenginmiş.. ayrıca da kivi.. eğer ben ilaç içmem diyorsanız her gün bir adet kivi yiyin..
bu arada ben de öleceğim meraktan.. acaba yumurtam gelişti mi? çarşamba olmak bilmez şimdi ben biliyorum

kızlar size ayıptır ama bir tavsiyem var ilişkiden sonra hemen kalkmayın ayaklarınızı dikin biraz bekleyin ama gülmeyin :) ciddiyim yurtası olanlar çatlama zamanlarında bunu yapmalı

döllenme kolaylaşıyor diye duymuştum ve daha açığı bizzat da uyguladım:) kızım şimdi 13 yaşında nasipse 2.si için tedavimin bitmesini umut ediyorum

anladım canım cevabın için çok sağol...inşallah çarşamba günü iyi sonuçlar alacaksın... ya bu evlilik takvimini ben yapamadım nasıl yapacağım 2 site buldum ama 2009 tarihi yok... anlamadım bişey.... yaptım oldu tamam :)

Son düzenleme:
2 sene önce bi ilaç almıştım 2-3 yıl bekle bebek yapma dediler onun için yapamıyorum onun için adetmi gelmeyince tedirgin oldum zaten stresten de böyle gözlerim yollarda yani

2 sene önce bi ilaç almıştım 2-3 yıl bekle bebek yapma dediler onun için yapamıyorum onun için adetmi gelmeyince tedirgin oldum zaten stresten de böyle gözlerim yollarda yani

ne ilacı bu canım 2 yıl beklemen söylendi....
neyse stres hormonları bozar olacağı varsa da adeti geciktirir rahat olmaya çalış...

hmm.. kalkma diye söyleyenler çok oluyo.. ayakları kaldırın diye de çok yerde okudum..
elimden geldiğince dikkat ediyorum.. artık hayırlısı Allah'tan..

hmm.. kalkma diye söyleyenler çok oluyo.. ayakları kaldırın diye de çok yerde okudum..
elimden geldiğince dikkat ediyorum.. artık hayırlısı Allah'tan..

öyle tabi ben de duydum bu tarz şeyleri ama aslında çok da alakası yok olacağı varsa her durumda oluyor... bunun da çok örneği var yani....

Son düzenleme:
evet ya :)) zırt diye hamile kalanlara şaşıyorum :))
bu arada yapmışsın evlilik takvimi.. bende sana mesaj atmıştım..

yaptım :) sağol yazını gördüm cevap yazdım bu olmadıysa başka yapayım...sene görünmüyor bende ay olarak görünüyor direk....

ben ilk çocuğuna zırt diye ilk aydan hamile kalanlardanım
şimdide 2 yıldır pko ile uğraşanlardanım
kısmet herşey olunca oluyor olmayıncada olmuyor malesef :97:

zorluklar hepimiz için artık hepsinin üstesinden geleceğiz...
inşallah önümüzdeki aylarda daha iyi olacağız....
pko sinir bişey ama bu kısır döngüyü kırmak için elimizden geleni yapıyoruz bakalım neler olacak....

şanslısın :))
ama ben yine de şaşırıyorum wallahi.. acaba diyorum bazen çok mu aklımıza takıyoruz ki.. :)) neyse ben çıkıyorum kızlar.. kaynanacığıma gidip fırında balık pişireceğim onlara
gece görüşürüz :))

canım hamile kalamamak sıkıntılı bir durum
ancak yumurtlamadığımı bilmek daha üzücü benim için
milletin her ay çatır çatır attığğı yumurtlar için
biz neler çekiyoz
sadece bir ay yumurtlayabilmek için aldığım puregon iğnenin fiyatı 250 tl
neyse bizler pahalı hatunlarızzz hehe

Canım çok sevindim senin adına.Bak ne güzel kesede görünmüş.Bundan sonra artık stresten uzak güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileği ile...

Bugün ilk defa 43.gündeyim ve hala adet olamadım.
Doktordan yarın için randevu aldım.Bi gidip öğrenelim bakalım son durumu

az önce drdan geldim. bu ay yumurtlamışım ama dondurma nedeniyle 3 hafta ilişki yasağı sebebiyle yumurtam boşa gitti yumurtlamamda bi sorun olmadığını düşünüyor artık drum. bu ay yumoş takibine süratle devam edicezzz. bugün itibariyle incir kürüne de başladım. bu ay umutluluyuuum. yaz hepimize hayırlı gelir inşallah

biçim cnm ilacımı sormuşsun metotraksat iğneler yaptırmak zorunda kalmıştım aynı zamanda sandimum da kullandım

aman canım çok sevindirici haber bu bence senin pko geçti normale döndü ya da zaten yoktu...
yaranın tam geçmesini beklemen daha iyi olmuş bence haziranda yine çalışmalara başlarsınız....ben önümüzdeki aylarda senden çok umutluyum...hadi inşallah darısı bizim başımıza

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…