bende folik asiti doktoruma söyledim.. eğer yeşillik tüketiyorsan bol bol ilaç içmene hiç gerek yok dedi.. bende şimdi bi gün içiyorum bi gün içmiyorum.. yeşil sebzeler folik asit bakımından çok zenginmiş.. ayrıca da kivi.. eğer ben ilaç içmem diyorsanız her gün bir adet kivi yiyin..
bu arada ben de öleceğim meraktan.. acaba yumurtam gelişti mi? çarşamba olmak bilmez şimdi ben biliyorum
2 sene önce bi ilaç almıştım 2-3 yıl bekle bebek yapma dediler onun için yapamıyorum onun için adetmi gelmeyince tedirgin oldum zaten stresten de böyle gözlerim yollarda yani
hmm.. kalkma diye söyleyenler çok oluyo.. ayakları kaldırın diye de çok yerde okudum..
elimden geldiğince dikkat ediyorum.. artık hayırlısı Allah'tan..
evet ya :)) zırt diye hamile kalanlara şaşıyorum :))
bu arada yapmışsın evlilik takvimi.. bende sana mesaj atmıştım..
evet ya :)) zırt diye hamile kalanlara şaşıyorum :))
bu arada yapmışsın evlilik takvimi.. bende sana mesaj atmıştım..
ben ilk çocuğuna zırt diye ilk aydan hamile kalanlardanım
şimdide 2 yıldır pko ile uğraşanlardanım
kısmet herşey olunca oluyor olmayıncada olmuyor malesef :97:
ben ilk çocuğuna zırt diye ilk aydan hamile kalanlardanım
şimdide 2 yıldır pko ile uğraşanlardanım
kısmet herşey olunca oluyor olmayıncada olmuyor malesef :97:
zorluklar hepimiz için artık hepsinin üstesinden geleceğiz...
inşallah önümüzdeki aylarda daha iyi olacağız....
pko sinir bişey ama bu kısır döngüyü kırmak için elimizden geleni yapıyoruz bakalım neler olacak....
kızlar dr.dan gelıyorum ultrasonda bole nokta gıbı bıseydı bıtanede kıstım varmıs hamılelerde oluyo dedı.bebek buyudukce oda kaybolcakmıs.daha yenı 4 haftalık olmustur dedı.dıs yada bos gebelık degıldır bu dedı ama yınede ıcım rahat degıl bı an once buyu bebısııım.
az önce drdan geldim. bu ay yumurtlamışım ama dondurma nedeniyle 3 hafta ilişki yasağı sebebiyle yumurtam boşa gittiyumurtlamamda bi sorun olmadığını düşünüyor artık drum. bu ay yumoş takibine süratle devam edicezzz. bugün itibariyle incir kürüne de başladım. bu ay umutluluyuuum. yaz hepimize hayırlı gelir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?