Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Toplam 5 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 2 ziyaretçi)

SELAM...

Aşılama yaptıran varmı?
Pkolu olup aşılama yaptıran biri varmı?
Eğer varsa Tavsiye ediyormu?
İşlem nekadar sürer?
Tedavi süresi nekadardır?
Ağrılımıdır?
uyutularakmı yapılır?
Fiyatı nedir toplamda?

Arkadaşlar mesajı görüp bunları bilen birileri varsa yardımına ihtiyacım var. Göremediğini düşündüğünüz arkadaşlarınız varsa bunları yaşayan çok rica ediyorum yazımı farkkettirin.
Şuanda önümüzdeki ay için aşılama düşünüyor doktorumuz. Ve benim bu konuda bunu yaşayan birilerinin düşncelerine ihtiyacım var.??

Son düzenleme:
evitax ben aşılama yaptırmadığımdan bilmiyorum ama forumumuzda mutlaka bilen biri varsa cevap verir...
umarım her şey yolunda gider....

evitax ben aşılama yaptırmadığımdan bilmiyorum ama forumumuzda mutlaka bilen biri varsa cevap verir...
umarım her şey yolunda gider....

Teşekkürler.umarım senin içinde öyle olur.Sürekli bu topikteyseniz,sürekli burada olanlarıda tanırsınız sorunlarınııdz bilirsiniz..Bu tedaviyi gören varmıdır bilirsiniz.Onu demek istiyorum.İsimlerine hitaben olmayan mesajları farketmemeleri çok normal olur.Bu yüzden sizin varsa böyle bir tanıdgınız mesajımı okumasını rica etmeniz.

http://www.kadinlarkulubu.com/asila...1509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz-2202.html
buraya sordunuz mu sorunuzu burada cevap verecek çok kişi çıkar...

tuanatay sen kaç gün içtin canım kaç gün gelmedi de hamile olduğunu anladın :44::44:

tatlım benım yumurtlama olmayınca 21. Gun duphastona basladım ılac bıttıkten 3 gun sonra baslardı adetım ama 5 gun gectı hala tık yoktu hayalet cızgım 33. Gundede cıktı zaten.

yaa kızlar yanlıs anlamıssınız sız benı ben suan sıgara ıcmıyorum zaten hamılelıgı planladıgımız ıcınde bırakmıstım ama ıste hamılelıgımı ogrenmeden oncekı hafta sonu yazlıkta 2 3 sıgarayla bı dublecık alkol almıstım yanı suan bunların hıcbırını kullanmıyorum tek ıcecegım sut ve su:)

hııhh sankı benım bu ay hamıle kalcagım bellıydı sankı bılıyosun bı an once baslar ıns. Adetım dıe konusuyoduk senle.hıc yakısmadı sana bu soru en az 3 ay once baslayın dıyo dr.lar zaten gunde yarım yarım ıctım ben onu ocaktan berı kullanıyorum sende dırek basla tatlım.

Canım çok sevindim senin adına.Bak ne güzel kesede görünmüş.Bundan sonra artık stresten uzak güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileği ile...

sımdı o gordugumuz nokta kesemı oluyo yanı dr. Bısey demedıde sadece daha cok kucuk dedı.10 gun sonra tekrar gel dedı ayy hep boyle atcakmı gunler

sımdı o gordugumuz nokta kesemı oluyo yanı dr. Bısey demedıde sadece daha cok kucuk dedı.10 gun sonra tekrar gel dedı ayy hep boyle atcakmı gunler

canım 7. hafta sonunda 8.hafta esas kontrol oluyor kalp atışarı o zaman başlıyor acele etme :) kese olarak düşünme onu daha oluşum o nokta hücrelere ayrılma ve tamamlanma aşamaları... hızla devam edecek bu aşamalar kese sonraki gidişinde canım...

Son düzenleme:

ooo daha 3 haftam var ozaman bende nekadar erken ogrendım hamılelıgımı bıraz daha zaman gecseydı keske:)

ohhh selam kızlarrrrr
ne çok yazmışsınız inşallah önemlı bırsey atlamamısımıdr

kolay gelsın canım yorma kendını oldugukadar tamam kimseyi de takmaa çok konuşanları çağır yardım etsinlerr
Eki Görüntüle 200767

kızlarrrrrr nasıl ben çok beğendim inşallah nasip olurda alırım..
oyyy çokk güzellllll inşallah sağlıkla gezdır bebeişleriniii
kızlar buarada kaynanama söyledim çoçuğumun olmadığını artık bndan sonra bir laf desin bakalım neler oluyor çok üzüldüğünü gördüm ama üstümden büyük bir yük kalktı
iyi yapmışsın canım allah korkusu varsa kapar çenesını artıkk RABBİMM SANA EN KISA ZAMNDA SAĞLIKLI (BAK EVLATLAR LAFI GECTI İÇİMDEN İKİZMİ OLCAK ACEPP AY İNŞALLAHH HADİİ)BEBİŞLER VERSİN İNŞALLAH
KESINLIKLEEEE HORMON TESTI KALORILI YEMEK YASAK VE YUMUŞ TAKIBI SPOR
BENDEDE HAMILE KALDIGIM AY HAYATIMDA ILK DEFA BU KADAR ŞİDDETLİ KASIK AĞRIM OLDUUU İNŞ SENDEDE ÖLE OLURR

BAŞINIZ SAĞOLSUN CNM
tunc canım bıze dr. Hep ılıskı yok dıyodu yumurta gelısım asamasındayken catlamasına yakın yanı bı gun once ılıskı olsun demıstı ama tutmamıstı o ay
BIZ IKI-3 GUNDE BIR ÇALIŞMA YAPMISTIKK
KIZZZ BENDE ÇOK SINIRLIYDIM ILK ZAMANLARRR VE ERKEK DERLER SINIRLI HAMILELERE BENIM KIZ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHH
OYY YERIM BEN O NOKTAYIIIII MAŞALLAHH ONA
BENDEDE VAR BENDE HAMILE KALDIGIM AY RAKI ICTIM BIR YUDUM SİGARA KULLANMAM
ya bırakmıstım zaten ama ıste bılmıyodumkı keyfe keder yıne ıctım ıste off yaaa cokmu etkılemıstır acaba?? Icıme dert oldu bak sımdı
OLMAZZ CANIMMMM DERT ETME AMA BUNDAN SONRA HERSEYE FAZLASIYLA DIKKAT ET BAK BEN SÜTÜ TARIHI GECMIS ISTIM DIKKAT ET SON K TARIHLERINEE
ben ilk çocuğuna zırt diye ilk aydan hamile kalanlardanım
şimdide 2 yıldır pko ile uğraşanlardanım
kısmet herşey olunca oluyor olmayıncada olmuyor malesef :97:

AYY BENDE ILK AY HAMILE KALDIM INS 2, UGRASMAM ALLAH IM HEMEN VERIRI RONYA SENDE HEMEN HAMILE KALCANIMMMM İNŞALLLAHHHHHH

cnm drun bana dediği tipik bir pco deilmişim. yani aslında var ama hafif seyredio bende. tabi eşimin de kontrolden geçmesi gerek ama o şuanda buna yanaşmıo. 1-2 ay daha bekleyelim bebek olmassa o zmn dra giderim dio. benm eşim şuan çocuk sahibi olmak için erken olduğunu düşünüo biraz bekleyelim tarzı şeyler gevelio ağzında

bugün incir küründe ilk günüm ve tadını hiç beğenmedim aşırı tatlı. soğanı özledimmmmmm

canım benim, hiç strese sokma kendini..hamileliğin ilk önemli belirtisi olan adet gecikmesi yaşanmadan önceki süreçte "ya hep ya hiç" kuralı işler..yani o dönemde yaptığın şeyler,sigara,alkol vs bebeği etkilerse gebelik daha oluşmadan sonlanır.ama doğa; sana adet gecikmesi ile haber gönderdiğinde, artık yaşam tarzına dikkat etmelisin anlamına gelir.yani sen hamileliğini öğrenmeden önce yaptığın şeylerden sorumlu değilsin bir nevi :) o günlerde içtiğin sigara ve alkol bebişine hiçbir zarar vermemiştir merak etme :)

ben hamile değilim canım inşallah hamıle olurum senın gözün aydın cok sevindim senin adına cok mutlu oldum kac aylık oldu bebeğin? benim eşimde hızlı sperm sayısı az 3 ay kadar vıtamın kullanıyordu ayın13ünde bitiyor doktora gitcez sonra ve ben adet olunca tedaviye başlıcaz inş. bende eşim vitamini kullanırken bır yandan glifor kullandım iyide geldi bakalım hayırlısı bende senın gıbı ılk aydan kalırım ınsallah ama sen demişinki yumurta takibi yapın bana bunu her doktor yapıyormu ve çatlatma iğnesini klomen kullanmadan vuruyorlarmı? o cok guzelmıs ya bende yaptırıyım onu

kızlar merhaba geçmişi okuyamadım uzak kaldım ne zamandır topıkten ama bi sorum var perşembe doktora gideceğim bugün cok az kan geldi adetim başlıyor bu horman testleri sadece adetin 3.günümü oluyor doktor cuma günü hastaneye cagıracak büyük ihtimalle ve adetimin 5.günü olacak.... randevumu erkenede aldıramıyorum özele gitmek zorunda kaldım zaten maşallah doktor acayip yogun

ayyy canım yaaaa ağzından bal damlıyor senin inşallah inşallah

kaynanaya gelincede artıkakışına bıraktım sakla sakla nereye kadar yanii ama bundan sonra kalbimi kırmasına izin vermiyeceğimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…