biçim cnm ilacımı sormuşsun metotraksat iğneler yaptırmak zorunda kalmıştım aynı zamanda sandimum da kullandım
evitax ben aşılama yaptırmadığımdan bilmiyorum ama forumumuzda mutlaka bilen biri varsa cevap verir...
umarım her şey yolunda gider....
Teşekkürler.umarım senin içinde öyle olur.Sürekli bu topikteyseniz,sürekli burada olanlarıda tanırsınız sorunlarınııdz bilirsiniz..Bu tedaviyi gören varmıdır bilirsiniz.Onu demek istiyorum.İsimlerine hitaben olmayan mesajları farketmemeleri çok normal olur.Bu yüzden sizin varsa böyle bir tanıdgınız mesajımı okumasını rica etmeniz.
http://www.kadinlarkulubu.com/asila...1509-asilama-yolunda-tecrubelerimiz-2202.html
buraya sordunuz mu sorunuzu burada cevap verecek çok kişi çıkar...
tuanatay sen kaç gün içtin canım kaç gün gelmedi de hamile olduğunu anladın :44::44:
bu arada tuanay hayırlı olsun bebeğin yolda inş.sigaraya gelice malesefben deiçitim bişey olmadı çok şükür ama 1 sigara içtiysen 1 bardak süt içtim süz sigaranın zehrini alıyor demişlerdi eltim de içti hemde 2 paket ama maşallah oğlu tosun gibi ve zehir gibi aklı var yani herşey Allah tan ama yine de içsen bile bendce 2-3 taneyi geçme
kızlar ben de düşünmemeye çalışıyorum ama adet tarihim yaklaştıkça da heyecan oluyorum zormuş beklemek....
sizce ben ne olur ne olmaz diye folik asit içmeye başlasam mı kızlar ne dersiniz? karar veremedim çünkü malum ne zaman gebe kalacağım belli değil ya...
öyle tabi ben de duydum bu tarz şeyleri ama aslında çok da alakası yok olacağı varsa her durumda oluyor... bunun da çok örneği var yani....
Canım çok sevindim senin adına.Bak ne güzel kesede görünmüş.Bundan sonra artık stresten uzak güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirmen dileği ile...
sımdı o gordugumuz nokta kesemı oluyo yanı dr. Bısey demedıde sadece daha cok kucuk dedı.10 gun sonra tekrar gel dedı ayy hep boyle atcakmı gunler
canım 7. hafta sonunda 8.hafta esas kontrol oluyor kalp atışarı o zaman başlıyor acele etme :) kese olarak düşünme onu daha oluşum o nokta hücrelere ayrılma ve tamamlanma aşamaları... hızla devam edecek bu aşamalar kese sonraki gidişinde canım...
kolay gelsın canım yorma kendını oldugukadar tamam kimseyi de takmaa çok konuşanları çağır yardım etsinlerrsağol cnm valla eşimle beraber yapmaya çalışıyoruz ben ayda 1 kadın alsam heralde beni linç ederler öle bi mahhallemiz var sağolsunlar dedikodu yu hiç sorma zaten neyse aynen bende cmtesi öğleye kadar ogünüm ya doktorda yada çarşıda geçiyo pazarda hiç bişey yetişmiyo eşimde haftasonu çalışıyo haftaiçi izin günü ben yokken nekdara yapabilirse artık yarın evdeymiş beraber yapıcaz kısmetse temzilik
oyyy çokk güzellllll inşallah sağlıkla gezdır bebeişleriniii
iyi yapmışsın canım allah korkusu varsa kapar çenesını artıkk RABBİMM SANA EN KISA ZAMNDA SAĞLIKLI (BAK EVLATLAR LAFI GECTI İÇİMDEN İKİZMİ OLCAK ACEPP AY İNŞALLAHH HADİİ)BEBİŞLER VERSİN İNŞALLAHkızlar buarada kaynanama söyledim çoçuğumun olmadığını artık bndan sonra bir laf desin bakalım neler oluyor çok üzüldüğünü gördüm ama üstümden büyük bir yük kalktı
KESINLIKLEEEE HORMON TESTI KALORILI YEMEK YASAK VE YUMUŞ TAKIBI SPORbu arada her düzenli adet görende YUMURTLIYCAK DİYE BİRŞEY YOK. PKO DA EN BÜYÜK SORUN ZATEN:
ANOVULASYON
YANİ YUMURTLIYAMAMAK KENDİLİĞİNDEN....
bunları öğrenmen için doktor kontrolü şart...ve tabiki HORMON TESTİ!
BENDEDE HAMILE KALDIGIM AY HAYATIMDA ILK DEFA BU KADAR ŞİDDETLİ KASIK AĞRIM OLDUUU İNŞ SENDEDE ÖLE OLURRherkese merhaba..
geçen hafta da bugün aynı bu saatlerde yazmıştım size.. ilaca başlayacaktım vs.. sonra dayımın vefat haberi geldianiden kalp krizi hepimiz perişan olduk.. Allah Rahmet eylesin..
ehh hayat devam ettiği için ilaçları kesmeden devam ettim.. klomenim dün akşam bitti.. doktorum çarşamba gününe randevu vermişti.. yumurtama bakacak.. inşallah yumurta oluşturabiliriz demişti.. çok merak ediyorum gelişip gelişmediğini.. bu arada sol kasığımda zaman zaman sızlamalar oluyor.. inşallah yumurtamın büyüdüğünün belirtisidir :))
** tuanatay'cım hayırlı olsun bebeğin.. inşallah sağlıkla kucağına aldığını da burda hepbirlikte görürüz..
Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin..
BIZ IKI-3 GUNDE BIR ÇALIŞMA YAPMISTIKKtunc canım bıze dr. Hep ılıskı yok dıyodu yumurta gelısım asamasındayken catlamasına yakın yanı bı gun once ılıskı olsun demıstı ama tutmamıstı o ay
KIZZZ BENDE ÇOK SINIRLIYDIM ILK ZAMANLARRR VE ERKEK DERLER SINIRLI HAMILELERE BENIM KIZ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHHevet bu bebegı cok ıstıyorum ama hayatımın komple degısıcegını bılmek bı tuhaf hıssettırıyo ıste.esımlede ıletısımım ıyıdır yanı:) sen benı sevmıyosun artık dıyorum ne alakası var tatlım dıyo o bıle sınır edıyo benı.dusununce sacmalık bunlar ama duygularım bı karısık oldu neyse gecer heralde zamanla.
OYY YERIM BEN O NOKTAYIIIII MAŞALLAHH ONAkızlar dr.dan gelıyorum ultrasonda bole nokta gıbı bıseydı bıtanede kıstım varmıs hamılelerde oluyo dedı.bebek buyudukce oda kaybolcakmıs.daha yenı 4 haftalık olmustur dedı.dıs yada bos gebelık degıldır bu dedı ama yınede ıcım rahat degıl bı an once buyu bebısııım.
BENDEDE VAR BENDE HAMILE KALDIGIM AY RAKI ICTIM BIR YUDUM SİGARA KULLANMAMbende h.sonu o belgeselden aldım bebegın olusumuyla ılgılı ama korktum bıraz:) tuhaf bı canlı gıbı ılk baslarda ama sonraaa cok guzellesıyo yaa.
Bıde benım kafama ne takılıo bılıyomusun hamılelıgımı ogrenmeden once yazlıga gıtmıstık ya orda ben nasıl olsa yumurta olmadı bu ay dıye bı dublecık rakı ıctım+ sıgarabu bebegımı etkılemısmıdır.okadar pısman oldumkı sonradan.
OLMAZZ CANIMMMM DERT ETME AMA BUNDAN SONRA HERSEYE FAZLASIYLA DIKKAT ET BAK BEN SÜTÜ TARIHI GECMIS ISTIM DIKKAT ET SON K TARIHLERINEEya bırakmıstım zaten ama ıste bılmıyodumkı keyfe keder yıne ıctım ıste off yaaa cokmu etkılemıstır acaba?? Icıme dert oldu bak sımdı
ben ilk çocuğuna zırt diye ilk aydan hamile kalanlardanım
şimdide 2 yıldır pko ile uğraşanlardanım
kısmet herşey olunca oluyor olmayıncada olmuyor malesef :97:
aman canım çok sevindirici haber bu bence senin pko geçti normale döndü ya da zaten yoktu...
yaranın tam geçmesini beklemen daha iyi olmuş bence haziranda yine çalışmalara başlarsınız....ben önümüzdeki aylarda senden çok umutluyum...hadi inşallah darısı bizim başımıza
yaa kızlar yanlıs anlamıssınız sız benı ben suan sıgara ıcmıyorum zaten hamılelıgı planladıgımız ıcınde bırakmıstım ama ıste hamılelıgımı ogrenmeden oncekı hafta sonu yazlıkta 2 3 sıgarayla bı dublecık alkol almıstım yanı suan bunların hıcbırını kullanmıyorum tek ıcecegım sut ve su:)
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...itesi/422932-pko-lulara-umitte-hamileyim.html
canım inşallahh emeklerının karısılıgını alırsın sayfada snın ısmını gördüğümde nıhal hamıle değilmıydı yaa dıye gecırdım içimden bır anda inşallahh en kısa zamanda sayfayı bır acım sen dahıl 4-5 kısı aynı ay hamıle olsa ne güzell olurrr
ohhh selam kızlarrrrr
ne çok yazmışsınız inşallah önemlı bırsey atlamamısımıdr
kolay gelsın canım yorma kendını oldugukadar tamam kimseyi de takmaa çok konuşanları çağır yardım etsinlerr
oyyy çokk güzellllll inşallah sağlıkla gezdır bebeişleriniii
iyi yapmışsın canım allah korkusu varsa kapar çenesını artıkk RABBİMM SANA EN KISA ZAMNDA SAĞLIKLI (BAK EVLATLAR LAFI GECTI İÇİMDEN İKİZMİ OLCAK ACEPP AY İNŞALLAHH HADİİ)BEBİŞLER VERSİN İNŞALLAH
KESINLIKLEEEE HORMON TESTI KALORILI YEMEK YASAK VE YUMUŞ TAKIBI SPOR
BENDEDE HAMILE KALDIGIM AY HAYATIMDA ILK DEFA BU KADAR ŞİDDETLİ KASIK AĞRIM OLDUUU İNŞ SENDEDE ÖLE OLURR
BAŞINIZ SAĞOLSUN CNM
BIZ IKI-3 GUNDE BIR ÇALIŞMA YAPMISTIKK
KIZZZ BENDE ÇOK SINIRLIYDIM ILK ZAMANLARRR VE ERKEK DERLER SINIRLI HAMILELERE BENIM KIZ HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAHH
OYY YERIM BEN O NOKTAYIIIII MAŞALLAHH ONA
BENDEDE VAR BENDE HAMILE KALDIGIM AY RAKI ICTIM BIR YUDUM SİGARA KULLANMAM
OLMAZZ CANIMMMM DERT ETME AMA BUNDAN SONRA HERSEYE FAZLASIYLA DIKKAT ET BAK BEN SÜTÜ TARIHI GECMIS ISTIM DIKKAT ET SON K TARIHLERINEE
AYY BENDE ILK AY HAMILE KALDIM INS 2, UGRASMAM ALLAH IM HEMEN VERIRI RONYA SENDE HEMEN HAMILE KALCANIMMMM İNŞALLLAHHHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?