Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

selam kızlar nasılsınız.tuanatay bebikinin iyi olduğuna çoksevindim.hayırla kucağına alırsın inşallah.bişey sorucam ben yaa ilişkiden sonra 48 saat yaşar deniliyor ya spermler sonradan dışarı çıkarlar değilmi.yoksa içerdemi kalıyor? ya benim bi konuda çok kafam karıştıda onuda yazamıyorum.

canım 48 saat sonra xy olanlar 72 saat sonra da xx olanlar artık etkisiz hale geliyorlar...yokolup gidiyorlar yani...

adetin 3-4-5. günlerinde hormon testi olur ve aç tok farketmez...en uygun gün 3. gün deniyor hep...

adetin 3-4-5. günlerinde hormon testi olur ve aç tok farketmez...en uygun gün 3. gün deniyor hep...

canım ya bugun test yaptım aksama reglı oldum sandım ama şimdi gelen yok bugunden sayarsak 5.gün olacak ama kafam karıştı....

canım 48 saat sonra xy olanlar 72 saat sonra da xx olanlar artık etkisiz hale geliyorlar...yokolup gidiyorlar yani...

canımcım akıntı olarakmı geliyor ay dayanamıycam ya sölicem benim dün adetim 36.2den 36.6dıydı.bu günde yumurta akı gibi biakıntı geldi hafiften uzuyodu ama ilişki olduğu için dün sabah ondanmı diye kafam karıştı yada ateş dahamı yükselecek anemm bilemedim ya ben

ev çok sıcak duş aldım canım da geç yazdım cevabını kusura bakma...
akıntıdır o canım bence sperm ilişkiden hemen sonra çıkarsa çıkar ... yani çok iyi bilmesemde benim kendimden gözlemlediğim bu sonradan çıkmaz...

Son düzenleme:

herşeyin hayırlısı bence....1-2- ay daha geçsin eşine kızma canım belki bakarsın bu aylarda gelir bebeğin...
benim eşim de herşeyin hayırlısı diyor hep... ne zaman gelirse artık bebeğimiz:)

Son düzenleme:
canım ya bugun test yaptım aksama reglı oldum sandım ama şimdi gelen yok bugunden sayarsak 5.gün olacak ama kafam karıştı....

ne testi gebelik mi ne çıktı sonuç?
kanama durduysa başka bişey de olabilir...
kaçıncı gününde test yapmış oldun?
bu sorular önemli zaten doktora gittiğinde ultrasondan nedir anlaşılır ama canım... adet kanaması başlayıp durmaz öyle...

Son düzenleme:

negatif malesef bugun 37.gün dün cok agrım vardı dayanamadım bugun test aldım ama malesef yok birsey... adet kanaması zannettım ama kaç saattir gelmiyor teste o kadar baktım ama silik bi ikinci çizgi bile yok bariz tek çizgi.....

anladım peki neden öyle az geldi o zamanki... senin progesteron hormonu ne durumda canım eksiklik var mı? 21. günde hiç baktırdın mı?
progesteron yeterli salgılanmazsa adet kanaması da olmaz ya da az olur...

anladım peki neden öyle az geldi o zamanki... senin progesteron hormonu ne durumda canım eksiklik var mı? 21. günde hiç baktırdın mı?
progesteron yeterli salgılanmazsa adet kanaması da olmaz ya da az olur...

canım hiç test yaptırmadım daha dogrusu ilk gittiğim doktor ne 3.günde horman testi istedi ne de 21.günde progesteron testi inşallah bu gidecegim doktor doğru düzgün ilgilenip bütün testleri yapar seni neler yapıyorsun kaç gün var adetine

inşallah canım biraz da sana bağlı doktorunu yönlendir... sonuçta hiçbişey bilmiyor değilsin... inşallah her şey yolunda gitsin :)
benim adetime 8-9 gün var daha...beklemedeyim yani ama hiç adet belirtileri de yok bu ay....geçen ay hepsi vardı....

bicimcim yani perşembe gideyim demi sence bugun adetin birinci günü sayılsa cuma günü hormon testi yapılır demi boş yere gitmiş olmam yani

bicimcim yani perşembe gideyim demi sence bugun adetin birinci günü sayılsa cuma günü hormon testi yapılır demi boş yere gitmiş olmam yani

cuma günü de hormon testi yapılır da hiç mi devam etmiyor kanama anlamadım ki.... ama cuma da yapılır perşembe de merak etme... inşallah yarın sabah kanaman devam eder...

Son düzenleme:

inşallah canım hepimiz için her sey yolunda gitsin belki hamilesindir ondan adet belirtileri yoktur canımm

cuma günü de hormon testi yapılır da hiç mi devam etmiyor kanama anlamadım ki.... ama cuma da yapılır perşembe de merak etme... inşallah yarın sabah kanaman devam eder...

yok canım hiç devam etmiyor çok ilginç sahiden inşallah canım ya

testi kanama başlamadan önce yaptın de mi?
kanamadan sonra yaptıysan gebelik testi idrardan sonuç vermez....

selam kızlar
dr banada pko teşhisi koydu ama pek bilgili değilim bu konuda korkmaya başladım
benim 26 aylık bi kızım var
doğumdan sonra 40. günden sonra sütten kesene kadar adet olmadım
15. ay bitince adet oldum ve doğum kontrol hapı kullanmaya başladım bu sayede düzenli adet gördüm
5 ay kadar bir süre kullandım 2. çocuk olsun beraber büyüsünler istiyordum ama olmadı
ilacı kestiğim günden beri adet olmuyorum
sonunda fırsat bulabildim dr a gitmeye ve polikist over dedi
bi söktürücü bide düzenleyici ilaç verdi doğum kontrol hapı gibi kullanılan bişey ama koruyorda sanırım
teyzemin kızıda 2. yi çok istiyor ama 1buçuk senedir bu pko ile savaşıyor olmuyor korkmaya başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…