Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

testi kanama başlamadan önce yaptın de mi?
kanamadan sonra yaptıysan gebelik testi idrardan sonuç vermez....

önce yaptım 3 saat önce falan eczaneden gebelik testi almak için girdim bi alana bi bedavaydı ilk kez duydum kampanya varmıs

maşallah kızınıza uzun ömürlü olsun sağlıkla büyütün...çok uzun süre olmuş kanama olmadan geçen...15 ay boyunca emzirdiğinizden mi ilaç alamadınız... bu durum sizi çok sıkmış olmalı gerginliği çok oluyor çünkü adet görememenin... neyseki tedaviniz başlamış... ilaçlarınızı düzenli kullanın adet söktürücü ile adetiniz gelir zaten sonra da düzenleyiciye geçersiniz...hangi ilacı verdi düzenlesin diye adı aklınızda mı?

önce yaptım 3 saat önce falan eczaneden gebelik testi almak için girdim bi alana bi bedavaydı ilk kez duydum kampanya varmıs

tamam o zaman doğrudur test...canım hormon sonuçların verecek bize doğru neticeyi o zaman... bekleyeceğiz artık...

çok sağolun Allah isteyip olmayan herkese versin inşallah
diane 35 diye bi ilaç 6 ay kullanacaksın dedi
evet emzirdiğim için ilaç kullanmadım
bidaha olmayacak diyede korkuyorum önceki yorumları fazla okuma şansım olmadı
nedir bu hastalık nasıl kurtulacağız

sinehas
bu arada emzirmeden sonraki geçen zamanda kilo verebildiniz mi? kilo vermek de büyük oranda yumurtlamaya yardımcı...doktorunuz belki bahsetmiştir...

aslında menopoza kadar sürer bu yumurtalık kisti demek... çatlayamayan yumurtaların yumurtalıkta birikmesi yani kısırdöngü... bunu ancak kilo verme egzersiz sağlıklı beslenme ve kilo verildikten sonra da yumurtlama gerçekleşmiyorsa yumurta geliştiren çatlatan ilaçlarla iğnelerle düzeltebiliyor doktorlar... asıl iş bizlerde ben her sabah plates yapıyorum karbonhidrattan uzak duruyorum...
diana35 yumurtaları baskılayan bir ilaç bu sayede kistlerinizden kurtulacaksınız...3 ay içtikten sonra tekrar kontrole gidin bence belki 3 aydan sonra da temizlenmiş olur yumurtalık kistleri...

Son düzenleme:
ayy deme mahvettin şimdi beni (
ben riskli gebeydim yüksek tansiyon yüksek nabız ve hipotiroidim vardı
dr lar beni kabul etmedi bu çocuğu doğuramazsın inat edersen komaya girersin dediler falan filan
evet çok çektim gebelikte ama doğurdum sağ salim çok şükür
tabi yanına 50 ye yakın kilo eklendi doğumda 12 kilo kadar gitti
sonra sütten kesene kadar hiç kilo veremedim ve sonra birden 5-10 kilo gitti
sütten kestiğimden beri 9 ay kadar bi zamanda 15-16 kilo kadar verebildim
yani 20 ye yakın vermem gereken kilo var hala ama ha deyince gitmiyorki bu lanet kilolar da (

yarın bitiyor söktürücü olsada kurtulsam artık
farlutal diye bi ilaç,hemen biter bitmez oluyormu
aman ne birikmiştir bende şimdi ehehe emzirmeden kesince bi adet oldum 40 gün
şimdi ne kadar sürecek bakalım :)

anladım tabi kilo vermek çok zor...insülin direnciniz var olabilir... bununla ilgili hap verdi mi doktor? tiroid ile ilgili tedaviniz yarım kalmamalı ve insülin direnci için metformin içerikli haplar var pko da çok işe yarar... bunların tedavisi ile kilo vermeniz kolaylaşacak... zaten çabanız var.. kilo vermeye devam edebilirseniz sorunun yarısını çözmüş olacaksınız... yumurtlayamama sorunu bu pko... bende de 16 yıldır var... kilo vermeye yeni yeni başladım inanın bizlerde çok zor kilo veriyoruz... neredeyse 1 yıldır uğraşıyorum şu 5 kiloyu vereyim diye....egzersiz ile ancak çünkü metabolizma çalışmadan da kilo kaybı çok zor...

Son düzenleme:

farlutaldan sonra kişiye göre değişir ben 14 gün sonra adet görmüştüm...

Allah bağışlasın kızını ne güzel bi evladın var allah ikinciyide verir inşallah benim tavsiyem bir an önce kalan 20 kilondan kurtulman cünkü o zaman adetlerinde düzene girecektir büyük ihtimalle ve düzenli doktor kontrolu doktor cok onemli cunku bir sey merak ettim kızına hamile kalmadan adetlerin düzenli miydi hemen hamile kalabildin mi?

bekleyip görelim o zaman
neyse aranızda bende varım artık
benim eşim 6 ayda bir geliyor türkiyeye bu gelişinde olmayacak yani çocuk felan
önümüzdeki 1 sene çocuğu unutsam iyi olur (

bende gecen ay kullandım farlutal bittikten sonra 5. gün oldu ama kişiden kişiye değişiyor sanırım

çok sağol tatlım Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
benim hiç bi zaman düzenli değildi hatta halalarımın çocukları felan olmadı diye benimde olmayacak sanır korkardım
evlendikten sonra 1 kere adet gördüm sonra hamile kalmışım
bu takdiri ilahi bizim dememizle olmuyor sanırım
ama bi sır verebilirim dilek namazı kıldım

bekleyip görelim o zaman
neyse aranızda bende varım artık
benim eşim 6 ayda bir geliyor türkiyeye bu gelişinde olmayacak yani çocuk felan
önümüzdeki 1 sene çocuğu unutsam iyi olur (

hiç belli olmuyor benım bu hastalıktan anladıgım tam umudunu kestıkten sonra ya da bu ay olmaz dedıgınde hamile oldugunu ogrenıyorsun:)))

aslında çok şanslısınız çünkü belki yılda sadece 2-3 kere yumurtluyoruz (tedavi yoksa tabi) ve bu zamanı yakalayabilmişsiniz...gerçekten dualarınızla olmuş bu...

hımmm nasıl oluyor canım ya merak ettım anlatır mısın

hiç belli olmuyor benım bu hastalıktan anladıgım tam umudunu kestıkten sonra ya da bu ay olmaz dedıgınde hamile oldugunu ogrenıyorsun:)))

ama bu diane 35 denilen hapı 6 ay kullanacaksın dedi
ilacın içeriğine baktım kontraseptif özellik var yani doğum kontrol özelliği var

ama bu diane 35 denilen hapı 6 ay kullanacaksın dedi
ilacın içeriğine baktım kontraseptif özellik var yani doğum kontrol özelliği var

evet doğum kontrol hapı ama bence siz bu ilacı için bu ilaçla birlikte kilo vermeye de gayret gösterin.... kilolarınızı verdikten sonra daha sağlıklı bir gebelik dönemi de geçirirsiniz... sağlık durumunuz sizi zorlar yoksa...yani sırf bebeğinizi değil onlara bakacağınız için daha çok kendinizi düşünmelisiniz...

Son düzenleme:
hımmm nasıl oluyor canım ya merak ettım anlatır mısın

normal 2 rekat şükür namazı kıldıktan sonra selam verdikten sonra kalkmadan
secdeye bakarak dileğini dileyerek 170 tane ayetel kürsi okuyorsun.işte bu kadar
tabi bunu kuşluk vakti yapıyorsun epey uzun sürüyor ama Allah ım kabul etti benim duamı
benim baba tarafımda çocuğu olmayan çok var yoksa bende çok korkardım
Rabbim aratmadı şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…