Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ama bu diane 35 denilen hapı 6 ay kullanacaksın dedi
ilacın içeriğine baktım kontraseptif özellik var yani doğum kontrol özelliği var

evet doğum kontrol özelliği var ama bildiğim kadarıyla çocuk isteyenlere dogum kontrol hapı verilmiyor yumurta takıbı yapılıyor ama neden verdi bilmiyorum en iyisini doktorun bilir

iyi geceler kızlar...
ben yatıyorum yarın erkenden kalkacağım yine....
görüşmek üzere....

ya bu kilo vermek çok zor ben bugun alışveriş yapayım dedım yıne kılo almısım ne gıysem göbeğim çıktı biçim sen hiç bırakmadın platesi aferınnn sana:)) ya ben yapmıyorum artık (

ya bu kilo vermek çok zor ben bugun alışveriş yapayım dedım yıne kılo almısım ne gıysem göbeğim çıktı biçim sen hiç bırakmadın platesi aferınnn sana:)) ya ben yapmıyorum artık (

günaydın kızlar...6 da kalktım eşime eşlik ettim hafifbi kahvaltı ettim sonra 7.15 te n 8.10 a kadar plates yaptım...
yasmincim sakın tembellik etme sen de spor yap tamam mı... ben meti praktiker den aldım 35 tlye evinde met varsa hemen başla tekrar yapmaya canım ya bak her sabah tv de de devam ediyor ya da internetten açarak yap ama mutlaka devam et... benim de karnımda yağlanma var göğüs 92 kalçam 93 ancak belimin 63 olması gerekirken bel bölgem 70 şimdi onu 62-63 civarı yapmak için uğraşıyorum.... sırf dietle denedim olmadı az farketti... sporla daha sağlıklı oluyor... yoksa ben yaza giremezdim yani bu karınla...geçen yaz belim 78 e kadar çıkmıştı şimdi 69 bunu korumaya çalışıyorum daha da inceleceğim Allah yardım ederse
herkese iyihaftalar olsun...herkesten iyi haberler alalım...

yumurta takibini her doktor yapabılır canımm makına ıle ölçülüyor ben klomen kullanmadım canım çatlatma iğnesı oldum inşallahh sende ilk aydan hamıle kalırısj sağlıklı hayırlı bır bebişe

canım spermler öldükten sonra vucuttan atılıyor dıskılarla
bak canım o yumurtlama akıntısı varya tamamenn şeffafff oluyor içinde beyazlık olmuyo hıcc ama bende de gece çalışma olduysa ne yaparsam yapayım ertesı gün spermler çıkıyodu spermler çıktıgında o akıntıda beyazlar vardı bende şeffafla karısık

kızlar ben hamıle kaldıgım ılıskıde şunu denedim ilişkiden önce annemın okuttugu suyu içtim kii annem birşey bilmemesıne rağmen ılıskının olcağı günn ısrarla benı çağırdı gel gel dıye ben kendım gıttım bana okunmus su verıcekmıs oysakı o sudan ılıskı öncesı bende içtim eşime de içirdim hamıle kaldıgım ay hurma yedım nar yedım vede ilişkiden sonra affedersiniz ama eşime çıkma içimden dedim çünkü çıkınca biraz spermde boşu boşuna çıkıyordu böylelıkle spermlerın bırazıda olsa dısarı çıkmasını engellemıs olduk sanırım ve o gece hıc kalkmadım sabah dus aldımm ve o ay hıcc ıs yapmadım hamıle kalacaksam bebek ıyı tutunabılsın dıye ayaklarımı sıcak tutum terlıksız yere basmam ben zaten normaldede
canım ertesı gün çıkıyodu bende hamıle kaldıgım ay çok sık ilişki oldu ilkdefa korunmasız evlılıgımız boyunca belkı de sperm bır sekılde yumurtlamayıda kolaylastırıyordur belkı sacma ama bız 1,5 yıl ılkdefa korunmadık ve ben ılk defa o kadar sancıl yumoş sancısı çektım tabıı glucopage da kullandım ve kesınlıkleeee kalorılı bırsey yemedımmm dr demıstıkı yedıgın kalorılı hersey gıdım yumurtalığına yapıltıgını düşün ve senın yumurtladıgını engelledıgını düşün bu kadar net etkı yapabılıyor tedavı bıyunca yemıceksın karbonhıdratlı seyler dedı bende tabırı caızse ev yemeği meyve sebze dısında hıc bırsey yemedım
cuma günü de hormon testi yapılır da hiç mi devam etmiyor kanama anlamadım ki.... ama cuma da yapılır perşembe de merak etme... inşallah yarın sabah kanaman devam eder...
canım belkıde yumurtladın tabıı eğer daha önce yumurtlamadıgına emınssen olabılır yumurtlama zamanı hafıf kanama olurmus bu ara sık ilişki olsun barı

istersen arastır yumoş zamanı kanama olabılıyorr

Günaydın topicin en güzel anne ve anne adayları

Nasılsınız kızlar?Keyifler yerindedir inşaallah?

Ben adet olamadığım için çok sıkıntılanıyorum bu günlerde.
İyi ki eşim anlayış gösteriyorda alttan alıyor.Yoksa birbirimize gireriz

Birazdan doktora gidip öğreneceğim bakalım derdimin ne olduğunu

herkese günaydınnnn. ne kadar erkencisiniz yaa:89: aranızda incir kürü kullanan varmı? bu ay hamile kalırsam bilin ki soğan ve incir sayesindedir

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize günaydın. ben de birşey sorcam her ay ümit etmekten insan yoruluyor. ben progestanla düzenli adet görüyorum. bitmesine 6 gün vardı dün ve öncesinde idrar yaparken farkettim bir de çamaşırımda çok az vardı akıntıyla karışık kahverengilik geldi ya da kan diyelim ama kan değildi kahverengilikti. progestanın bitmesine şuan 4 gün var o bitince adet olunuyor. bu neyin nesiydi yerleşme kanaması olmasını hayal ettim ama sanmıyorum

bu ay kasıklarımda iğne batmaları oldu acaba dedim ne bileyim beklemek zor gerçekte rabbim isteyen herkese versin bebiş yokluğunu aratmasın inşalllah

inşallahh göbeğine sıkışmış bır bebek vardır canımmm :)
bende adet öncesı kahverengı akıntılar gelıyordu canım bu ay belkı erken olcaksın ama inşallahh yerlesme kanamasıdır
bu ay kasıklarımda iğne batmaları oldu acaba dedim ne bileyim beklemek zor gerçekte rabbim isteyen herkese versin bebiş yokluğunu aratmasın inşalllah
hayırlısı inşallahhhhhh

hayırlısı allahtan tabi... biz pkolu bayanları Saraçoğlu incili bayanlar diye değerlendiriyormuş. küçük küçük incilerimiz var allahım sağlıklı bebekler nasip etsin bizlere o biliyor vaktini zamanını.

ben progestan içerken kanamam başlar ancak öyle kahverengi değil normal regl kanaması ve hemen bırakırım hapları almayı...seninki farklıdır belki... bekle biraz ama ilacı içmeye devam et belki regl kanamasına dönüşür o zaman bırakırsın ilacı... inşallah yerleşme kanamasıdır dediğin gibidir...

canım ya git tabi artık doktora ne diyecek merak ediyorum her şeyi sor ayrıntılı tamam mı?

minietek bişey soracağım folic plus var bende gebelik planladığım için içmeye başlayacağım... günde bir tane alınır de mi 90 hap var içinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…