ama bu diane 35 denilen hapı 6 ay kullanacaksın dedi
ilacın içeriğine baktım kontraseptif özellik var yani doğum kontrol özelliği var
iyi geceler şekerimmiyi geceler kızlar...
ben yatıyorum yarın erkenden kalkacağım yine....
görüşmek üzere....
ya bu kilo vermek çok zor ben bugun alışveriş yapayım dedım yıne kılo almısım ne gıysem göbeğim çıktıbiçim sen hiç bırakmadın platesi aferınnn sana:)) ya ben yapmıyorum artık (
gunaydıııın.hadı uyanın artık aksam 9da uyuyunca sabah 6da ayakta oluyorum:)
yumurta takibini her doktor yapabılır canımm makına ıle ölçülüyor ben klomen kullanmadım canım çatlatma iğnesı oldum inşallahh sende ilk aydan hamıle kalırısj sağlıklı hayırlı bır bebişeben hamile değilim canım inşallah hamıle olurum senın gözün aydın cok sevindim senin adına cok mutlu oldum kac aylık oldu bebeğin? benim eşimde hızlı sperm sayısı az 3 ay kadar vıtamın kullanıyordu ayın13ünde bitiyor doktora gitcez sonra ve ben adet olunca tedaviye başlıcaz inş. bende eşim vitamini kullanırken bır yandan glifor kullandım iyide geldi bakalım hayırlısı bende senın gıbı ılk aydan kalırım ınsallah ama sen demişinki yumurta takibi yapın bana bunu her doktor yapıyormu ve çatlatma iğnesini klomen kullanmadan vuruyorlarmı? o cok guzelmıs ya bende yaptırıyım onu
canım spermler öldükten sonra vucuttan atılıyor dıskılarlaselam kızlar nasılsınız.tuanatay bebikinin iyi olduğuna çoksevindim.hayırla kucağına alırsın inşallah.bişey sorucam ben yaa ilişkiden sonra 48 saat yaşar deniliyor ya spermler sonradan dışarı çıkarlar değilmi.yoksa içerdemi kalıyor? ya benim bi konuda çok kafam karıştıda onuda yazamıyorum.
bak canım o yumurtlama akıntısı varya tamamenn şeffafff oluyor içinde beyazlık olmuyo hıcc ama bende de gece çalışma olduysa ne yaparsam yapayım ertesı gün spermler çıkıyodu spermler çıktıgında o akıntıda beyazlar vardı bende şeffafla karısıkcanımcım akıntı olarakmı geliyor ay dayanamıycam ya sölicem benim dün adetim 36.2den 36.6dıydı.bu günde yumurta akı gibi biakıntı geldi hafiften uzuyodu ama ilişki olduğu için dün sabah ondanmı diye kafam karıştı yada ateş dahamı yükselecek anemm bilemedim ya ben
canım ertesı gün çıkıyodu bende hamıle kaldıgım ay çok sık ilişki oldu ilkdefa korunmasız evlılıgımız boyunca belkı de sperm bır sekılde yumurtlamayıda kolaylastırıyordur belkı sacma ama bız 1,5 yıl ılkdefa korunmadık ve ben ılk defa o kadar sancıl yumoş sancısı çektım tabıı glucopage da kullandım ve kesınlıkleeee kalorılı bırsey yemedımmm dr demıstıkı yedıgın kalorılı hersey gıdım yumurtalığına yapıltıgını düşün ve senın yumurtladıgını engelledıgını düşün bu kadar net etkı yapabılıyor tedavı bıyunca yemıceksın karbonhıdratlı seyler dedı bende tabırı caızse ev yemeği meyve sebze dısında hıc bırsey yemedımev çok sıcak duş aldım canım da geç yazdım cevabını kusura bakma...
akıntıdır o canım bence sperm ilişkiden hemen sonra çıkarsa çıkar ... yani çok iyi bilmesemde benim kendimden gözlemlediğim bu sonradan çıkmaz...
canım belkıde yumurtladın tabıı eğer daha önce yumurtlamadıgına emınssen olabılır yumurtlama zamanı hafıf kanama olurmus bu ara sık ilişki olsun barıcuma günü de hormon testi yapılır da hiç mi devam etmiyor kanama anlamadım ki.... ama cuma da yapılır perşembe de merak etme... inşallah yarın sabah kanaman devam eder...
inşallahh göbeğine sıkışmış bır bebek vardır canımmm :)Günaydın topicin en güzel anne ve anne adayları
Nasılsınız kızlar?Keyifler yerindedir inşaallah?
Ben adet olamadığım için çok sıkıntılanıyorum bu günlerde.
İyi ki eşim anlayış gösteriyorda alttan alıyor.Yoksa birbirimize gireriz
Birazdan doktora gidip öğreneceğim bakalım derdimin ne olduğunu
bende adet öncesı kahverengı akıntılar gelıyordu canım bu ay belkı erken olcaksın ama inşallahh yerlesme kanamasıdırarkadaşlar hepinize günaydın. ben de birşey sorcam her ay ümit etmekten insan yoruluyor. ben progestanla düzenli adet görüyorum. bitmesine 6 gün vardı dün ve öncesinde idrar yaparken farkettim bir de çamaşırımda çok az vardı akıntıyla karışık kahverengilik geldi ya da kan diyelim ama kan değildi kahverengilikti. progestanın bitmesine şuan 4 gün var o bitince adet olunuyor. bu neyin nesiydi yerleşme kanaması olmasını hayal ettim ama sanmıyorum
hayırlısı inşallahhhhhhbu ay kasıklarımda iğne batmaları oldu acaba dedim ne bileyimbeklemek zor gerçekte rabbim isteyen herkese versin bebiş yokluğunu aratmasın inşalllah
bu ay kasıklarımda iğne batmaları oldu acaba dedim ne bileyimbeklemek zor gerçekte rabbim isteyen herkese versin bebiş yokluğunu aratmasın inşalllah
Günaydın topicin en güzel anne ve anne adayları
Nasılsınız kızlar?Keyifler yerindedir inşaallah?
Ben adet olamadığım için çok sıkıntılanıyorum bu günlerde.
İyi ki eşim anlayış gösteriyorda alttan alıyor.Yoksa birbirimize gireriz
Birazdan doktora gidip öğreneceğim bakalım derdimin ne olduğunu
minietek bişey soracağım folic plus var bende gebelik planladığım için içmeye başlayacağım... günde bir tane alınır de mi 90 hap var içinde...
eğer folıc plus sa üzerınde bebek resmı olan günde 3 kere al canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?