Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benimkindede şeffaflık vardı içinde hafiften beyazlar vardı amann ne zor iş ya belki onu kafaya takmıcamda ateşim düştü ertesgün hafif yükseldi ya bende ona bağlıyorum işte neyse ben gene devam haftaya kadar çalış babam çalışhem perşembe doktora gidiyorum inşallah.kızlar bu ay birde recep ayı ALLAH TEALANIN BENİM AYIM DEDİĞİ BİR AY ve ben bu ay kalmayı Rabbimden çok diliyorumm çok hayırlı bi ay çünkü

canım inşallah bu ay istediğin gibi gebelik tutar... yumurtlaman da olmuştur inşallah... hiç belli olmaz ki... ben de kendim için düşünüyorum da olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var... çünkü çok dikkat ettim yediklerime egzersize falan...
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun....sen içiyor musun folic asit

Son düzenleme:

reyyann şimdıye kadar ölçtüğün ateşlerı eklesene bı canımm

kızlar folik asit hapı olarak Folbiol , Folic Plus tan daha iyi. ben ikisini de kullanmıştım. folic plus gunde 3 tane alınıyor çok zor oluyor. Ama Folbiol den gunde 1 tane alıyorsunuz.çok rahat. şimdi doktorlar hep onu veriyor.

slm kızlar nasılsınız biçimciğim dün sormuşsun metotraksatı bilmiyorum diye bu ilaç kanser sedef vs..hastalarında kullanılan bir ilaç

ün ben kaplıcalara gittim sıcaksu bana yardımcı olur belki diye ama yok şimdi de bitki çayları içiyorum artık beklemekten başka çarem yok siz bebek olsun derken ben olasın daha bebeğim sağlıklı olamıycak çünkü diye düşünüyorum çünkü dna yı bozuyormuş bu ilaçlar.bu arada kızımı mevlüt kandilinde doğurdum ve Rabbim yardım etmişti.ben bunlara inanıyorum bu aylar çok mubarek çok dua edin ben de sizler için ediyorum

ben iş yerindeyim malum bugün ay sonu ssk vs..bilanço yoğunum ama sizlere o kadar alıştım ki yazamasam da açık tutuyorum arada okuyorum burası başka bi dünya sanki menfaatsiz insanlar birbirlerine yardım ve dua ediyorlar

canım folıc plus daha iyiş ben ecz çalışıyorum dr lar daha çok folıc plus verıyor çünkü folıc plusta folıc asıt+ calcıum +d vıtamını var günde 3 kez için ama bence folıc plus için bebeişin ve sizin diş ve kemık gelısımı ıcın calcıum ve d vıtamını önemlıı

regli 1.gün=36.3(21 mayıs)
" 2.gün=36.5
" 3.gün=36.5
" 4.gün=36.2
5.gün=36.2
6.gün=36.3
7.gün=36.5(regl bitti-iliş old)
8.gün=36.2
9.gün=36.2(sbh iliş oldu)
10.gün=36.6(akşama doğru akıntı dediğim şey geldi)
kafamı karıştıran kızlar ben pazar sabahı ilişki yaşadım ve tüm gün ayaktaydım yanı dökülen neyse dökülmüştü.taa ertesi günün akşamına kadar kalmazdı hiç üff hayırlısı

çok sağol canım anladım senin durumunu zor gerçekten de.... umarım sağlığın düzelir... umarım gebelik yoktur diyelim o zaman... Allah hayırlısı neyse onu versin ....
kendine dikkat et....

İnşallah canım isteyene istediği zamanda versin Rabbimm.ben içiyodum ama bıraktım yavv hem şeker hapı hemde o ilaç içmeye karşı zaten bi fobim vardı başlarım durup duruyo dolapta

bugünde 36.1di ateşcimm

canım yumurtlama olduktan sonra ateş tekrar düşmezmiş en son ne ise orada kalırmış artık vücut progesteron salgıladığından ateş 36.7 37.0 lerde yumurtlama ateşinde seyreder yani benim internetten okuduğum bu ateş yöntemi ile ilgili...gidişata göre senin yumurtlamana daha zaman var yılmadan ölçmeye devam et ateşini... folic asiti de yumurtlama olduğunu anladığında içersin o zaman canım....

Son düzenleme:
o zaman daha yumoş yok yada bu ay hiç yok hayırlısı.helebi doktora gidekde

10. gün erken canım 14-15.inde 17 sinde veya 21.inden sonra da yumurtluyor olabilirsin... yanlışsam düzeltin kızlar yani ateş ölçmeye ve yazmaya devam....

mesela 35 günde bir adet gören kadının yaklaşık yumurtlama günü 21.güne denk düşer...adet siklusumuz düzene girdiğinde bizlerde bunu anlayabileceğiz kızlar...bilemediğimizden hep doktor bakıyor mecburen...

ne biliyim ya hiç böyle beklememiştimde heycan bası verdi biliyorum 10.gün erken ama erkencikten yumurtlayan tanıdıklarımda var dedim acep olarmıkasmıycam bırakıcam elimden geleni yapimde bakalım neolacak.

ne biliyim ya hiç böyle beklememiştimde heycan bası verdi biliyorum 10.gün erken ama erkencikten yumurtlayan tanıdıklarımda var dedim acep olarmıkasmıycam bırakıcam elimden geleni yapimde bakalım neolacak.

bence de canım olacak mı olmayacak mı diye düşünme sakın herkesin bünyesi farklı ve farklı çalışır... sabret biraz hem doktor baktığında söyler ne kadar büyümüş,çatlamış mı falan diye sen düşünme fazla bunları...çok düşününce de olmaz rahat olsun aklın...

ben kaçtım kızlar annemler bekliyor ayy bu folic plus bulantı yapar mı ya içtiğimden beri miğdem bulanıyor... neyse... öptüm

reyyan ateşin güzel gitmiş canım bence ve bence akşama kalmazdı sperm kalıntısı gelmesı eğer yarın sabh ateşin yükselırse yumurtladın demek hadı ınsallah ıkı gunde bır ılıskıye devam ateşini doğru ölç her sabah uzerını bıle acmadan dıl altından derın derın nefes bıle alma kı sıcaklık azalmasın

yarın kı atesını beklıyorum 2 gunde bır çalışma olsun hadı ınsallah bebeği yakalarsın bu ay sakın deterjanlardan ağır yemeklerden kaçınn
o zaman daha yumoş yok yada bu ay hiç yok hayırlısı.helebi doktora gidekde
şuana kadar yok canım dr a ne zaman gıdeceksınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…