benimkindede şeffaflık vardı içinde hafiften beyazlar vardı amann ne zor iş ya belki onu kafaya takmıcamda ateşim düştü ertesgün hafif yükseldi ya bende ona bağlıyorum işte neyse ben gene devam haftaya kadar çalış babam çalışhem perşembe doktora gidiyorum inşallah.kızlar bu ay birde recep ayı ALLAH TEALANIN BENİM AYIM DEDİĞİ BİR AY ve ben bu ay kalmayı Rabbimden çok diliyorumm çok hayırlı bi ay çünkü
benimkindede şeffaflık vardı içinde hafiften beyazlar vardı amann ne zor iş ya belki onu kafaya takmıcamda ateşim düştü ertesgün hafif yükseldi ya bende ona bağlıyorum işte neyse ben gene devam haftaya kadar çalış babam çalışhem perşembe doktora gidiyorum inşallah.kızlar bu ay birde recep ayı ALLAH TEALANIN BENİM AYIM DEDİĞİ BİR AY ve ben bu ay kalmayı Rabbimden çok diliyorumm çok hayırlı bi ay çünkü
kızlar folik asit hapı olarak folbiol , folic plus tan daha iyi. Ben ikisini de kullanmıştım. Folic plus gunde 3 tane alınıyor çok zor oluyor. Ama folbiol den gunde 1 tane alıyorsunuz.çok rahat. şimdi doktorlar hep onu veriyor.
ün ben kaplıcalara gittim sıcaksu bana yardımcı olur belki diye ama yok şimdi de bitki çayları içiyorum artık beklemekten başka çarem yok siz bebek olsun derken ben olasın daha bebeğim sağlıklı olamıycak çünkü diye düşünüyorumçünkü dna yı bozuyormuş bu ilaçlar.bu arada kızımı mevlüt kandilinde doğurdum ve Rabbim yardım etmişti.ben bunlara inanıyorum bu aylar çok mubarek çok dua edin ben de sizler için ediyorum
canım inşallah bu ay istediğin gibi gebelik tutar... yumurtlaman da olmuştur inşallah... hiç belli olmaz ki... ben de kendim için düşünüyorum da olmama ihtimali kadar olma ihtimali de var... çünkü çok dikkat ettim yediklerime egzersize falan...
inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun....sen içiyor musun folic asit
bugünde 36.1di ateşcimm
o zaman daha yumoş yok yada bu ay hiç yok hayırlısı.helebi doktora gidekde
ne biliyim ya hiç böyle beklememiştimde heycan bası verdi biliyorum 10.gün erken ama erkencikten yumurtlayan tanıdıklarımda var dedim acep olarmıkasmıycam bırakıcam elimden geleni yapimde bakalım neolacak.
reyyan ateşin güzel gitmiş canım bence ve bence akşama kalmazdı sperm kalıntısı gelmesı eğer yarın sabh ateşin yükselırse yumurtladın demek hadı ınsallah ıkı gunde bır ılıskıye devam ateşini doğru ölç her sabah uzerını bıle acmadan dıl altından derın derın nefes bıle alma kı sıcaklık azalmasınregli 1.gün=36.3(21 mayıs)
" 2.gün=36.5
" 3.gün=36.5
" 4.gün=36.2
5.gün=36.2
6.gün=36.3
7.gün=36.5(regl bitti-iliş old)
8.gün=36.2
9.gün=36.2(sbh iliş oldu)
10.gün=36.6(akşama doğru akıntı dediğim şey geldi)
kafamı karıştıran kızlar ben pazar sabahı ilişki yaşadım ve tüm gün ayaktaydım yanı dökülen neyse dökülmüştü.taa ertesi günün akşamına kadar kalmazdı hiç üff hayırlısı
şuana kadar yok canım dr a ne zaman gıdeceksınno zaman daha yumoş yok yada bu ay hiç yok hayırlısı.helebi doktora gidekde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?