Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

10. gün erken canım 14-15.inde 17 sinde veya 21.inden sonra da yumurtluyor olabilirsin... yanlışsam düzeltin kızlar yani ateş ölçmeye ve yazmaya devam....
evet hıc bellı olmaz erken de olur gecte ben 20, gun yumurtlamıstım hamıle kaldıgım ay
ne biliyim ya hiç böyle beklememiştimde heycan bası verdi biliyorum 10.gün erken ama erkencikten yumurtlayan tanıdıklarımda var dedim acep olarmıkasmıycam bırakıcam elimden geleni yapimde bakalım neolacak.
canım kasma kendını inşallah hamıle kalırım dıye dua et bız elımızden gelenı yapıcaz duamızı edıcez gerısını allah a bırakıcaz sen metformınını iç kesınlıkle folıc asıtıde ıc duanıda et kurandanda oku içten dileklerini DUALARINI DİLE RABBİMDEN BEN ÇOK DUA ETMISTIM

ALLAH IM SAĞLIKLI BEBEĞİM OLSUN ADAK KESICEM HERZAMAN BEBEĞİMİ HERKESTEN KENDIMDEN FAZLA DEĞER VERICEM ONA ÇOK İYİ BAKICAM YARABBİMM NE OLUR BANA SAĞLIKLI BIR BEEBK VER DIYE HAYIRLI EVLAT VER DIYE ÇOK DUA ETTIM DUALARIMIDA OKUDUM SENDE ET DUALARINI İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER CANIM SEN YETER KI ISTE BAK NE ISTERSEN HAYIURLISIYLA ISTE RABBIM KABUL EDERRR

etmez olurmuyum dilimde hep dua sadece bebek için değil her şey için dualarımda tüm müminler var.kuzenimden bir mesaj almıştım çok hoşuma gitmişti ve beni dua konusunda çok değiştirdi dua sadece secdeye oturup elleri açmak değil her halinle dua etmek konuşurken bile aklınla hayrı istemek.GÖZLERİNDEN YAŞLARMI SÜZÜLÜYOR,ÇARESİZLİK HER YERİNİ KAPLADIMI,NE YAPACAĞINI BİLMİYORMUSUN.RABBİN SENİ ÖZLEDİ SESİNİ DUYMAK İSTİYOR!!!SENDEN DUA İSTİYOR İSTE İSTİYOR İSTEKİ VERMEK İSTİYOR.RAB BİR DERT VERİYORSA O KULUNU CENNETİNE ARZULUYOR...HAYDİ DUA VAKTİ RABBİN SENİ CENNETİNE BEKLİYOR..

canım oncelıkle soruna cevap vereyım canım 9. gun ılıskı olması ıyı olmus cunku ertesı gunu yumurtan catlamıs buyuk ıhtımalle tatlım bu cok ıyı bırsey ve bu arada sabah ılıskıoldu aksama kadar dokulen dokulmustur demıssın nedır dokulen spermlermı gıden gıtmıstır zaten sarmıstır yumurtanın etrafını sen merak etmem canım ılıskı gununu kacırmamıssın hade bakalım hayırlısı

kızlar cok ama cok kotu bır haberde benden
faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok

ccanıımmm başın sağolsun senınde çocuklarınında eşininde çok ktü zor bir durum allah ım sabır versın sızeee

canım benm başın saolsun Allah'ım sabırlar versin. ben de 2 yıl önce dayımı kaybetmiştim genç yaşta, seninle aynı şekilde..

Arkadaşlar 1 aydır 3 günde bir doktorlara gidiyorum yok kadın doğumcu yok endokronoloji sürekli test istiyorlar 500 milyon para harcadım... PCOS var gizli şeker var insülin direnci var Geçen sefer endokronoloji doktora kilo veremiyorum yapmadığım diyet ve spor kalmadı dememe rağmen tam glukofaj yazacakken benden yeni test istedi bugün artık en son testleri almaya annemi yolladım işyerinden artık izin alamadım yıllık izinlerden dolayı... ve doktor anneme hiç bir ilaç yazmadan hamur işi yemesin demiş göndermiş..
Sinirden 2 saattir ağlamaktan gözlerim şişti.. O kadar parayı ben boşuna mı döktüm yine başladığım yerdeyim...

kızlar bende bugün yumurtlamış olabilirmiyim diye progesteron baktırdım
ama malesef 0.503 çıktı
yani yumurtlamamışım
üf ya ne sinir bozucu bir durum

canım üzülüp stres yapma ben hep burayı takip ediyorum çok nadirde belki 2 defa yazmışımdır,4 sene uğraştım ben bu pcosla neler neler vermedimki ne paralar ne hissiyatlar ama 90 kiloydum tedavi süresinde hiç kimse bişey yapamıyodu bana göre,ben hep doktorlardan ilaçlardan bekledim.Senin gibi çalıştığım için bu izinler yüzünden 4 senedir çalıştığım iş yerinden kovuldum,ama anladımki benden başka kimse bişey yapamaz bunu iyice kendime kabullendirdikten sonra tek sorun kilolardan kurtulmaktı ve ALLAH izni ile yaptım 90 kilodan 3 ayda 76 ya düştüm belli bi zaman veremedim ama en azından diyetimi bozmadım kk da zayıflamak için açılan gruplara katıldım dahada azimlendim,bu sürede ne ilaç kullandım ne iğne nede yumurtlama ıvır zıvır takibine gittim,ama asla moralimide bozmadım o kadar acı şeyler yaşadımki ama herşeye rağmen atlattım ve şuan 10 haftalık hamileyim dediğin gibi dünya para verip iğne kullandım ilaçlar aldım doktorlara gittim ama hepsine değer biliyomusun şimdi...sakın üzülme ve kendine bu hastalığı yok edicem die inan doktor hamur işi yeme dediyse sen ekmek bile yeme ben günde 3-4 lt suyla durduğumu biliyorum,herşey sizin elinizde eminim sizde benim gibi hiç beklemediğiniz bi anda dualarınız karşılığını alacaksınız,RABBİM hepiniz yardımcısı olsun biz size hep dua ediyoruz sizde bize edin olurmu,ALLAH a emanet olun,dualarımızdasınız....

kızlar bende bugün yumurtlamış olabilirmiyim diye progesteron baktırdım
ama malesef 0.503 çıktı
yani yumurtlamamışım
üf ya ne sinir bozucu bir durum

stres yapma herseyı allah bılır bak tuanatay da baktırdı yumoş yok dedıler ama kız hamıle çıktı:))
takma kafana canım rabbım 1 meleğini sana vermıs ıkıncıyıde verırı umarım en kısa zmaanda

üzülme canımmmm sen yemene dıkkat et sadece kalorılı yememye çalış zorlanıyorsanda ben senın yerınde olsam glucopage a başlardımmm bana test falan yapmadı kımse verırkenn ıkı dr a gıttım ayrıca bırıde kullanma demedı test yapıldımı demedı boşver sen dr ları bence glucopage kullan ben sımdıye kadar bu ılacı kullanıpta mıde bulantısından başka sıkayet eden duymadım en azından gunde bır tane ıc

canım başınız sağolsun.Allah mekanını cennet etsin.geride kalanlarada sabır versin."inna lillahi ve inna ileyhi raciun"Allahtan geldik,ona döneceğiz"

Doktor vermedi kullanayım mı yine de.. gerçi baştan diaformin mi ne öyle bir ilaç yazdı reçeteye tam veriyordu yeni testlerde isteyelim pankreasına da bakalım dedi... Başka doktora gidicem..ben zaten 6 aydır hamur işini unutmuşum hamur işi olarak tek yediğim tam buğday ekmeği onunda yarısı zaten kepek olduğu için çıkıyor vücuttan.. ne diyetler yaptım 2 ay sadece yumurta yediğimi biliyorum başka bşey yemeden..

ay inşallah annemlede konuştum oda baya yürek verdi inşallah ya şu an niyetliyim recep ayını böyle karşılayacağım rabbim şu günlerin hürmetine nasip etsin inşallah hepicimize

canım ıstersen dr unu değiştir bak ben senın yerınde olsaydım ve eczane de çalışan bırı olarak bılgılerımde bende olsaydı ben başlardımm diaformınde metformın ama sen kendın karar ver ıstersen dr unu değiştir ilgili bır dr bul eğer ıstanbuldaysan bak ben 4, de ancak bu dr benım dr dıyebıldım ssk ları saymıyorum
bakırköy de ferhat uysal a gıdıyorum ve memnunum
ağlama üzme kendını şimdıye kadar neler yaptın tedavı oldun mu

Lüleburgazdayım ben maalesef ilgilensinler diye özel hastaneye gittim ama olmadı şimdi sağlık ocağındaki doktora göstericem tahlillerimi başımdan geçenleri anlatıcam olmassa devlet hastanesine olmassa tıp fakültesine gidicem yani başka çarem kalmadı.. Çok sağol canım bana cevap verdiğin için rahatladım

kızlar keten tohumunun hem kilo vermeye yardımcı hem de yumurtalık fonksiyonlarını arttırıcı özelliği olduğunu duydum. isterseniz bi araştırın.. ben bu sabah başladım yemeye

ccanıımmm başın sağolsun senınde çocuklarınında eşininde çok ktü zor bir durum allah ım sabır versın sızeee
saol gulum olum olunca ınsan dıyecek bır sey bulamıyor
canım benm başın saolsun Allah'ım sabırlar versin. ben de 2 yıl önce dayımı kaybetmiştim genç yaşta, seninle aynı şekilde..
saol canım benım genc olumu cok zor cok
canım başınız sağolsun.Allah mekanını cennet etsin.geride kalanlarada sabır versin."inna lillahi ve inna ileyhi raciun"Allahtan geldik,ona döneceğiz"
haklısın bıtanem ama sebeb olan bır baskası olunca ınsanın o kısıye beddualar saydırası gelıyor kı bende ole yaptım saolun ıyıkı varsınız
ay inşallah annemlede konuştum oda baya yürek verdi inşallah ya şu an niyetliyim recep ayını böyle karşılayacağım rabbim şu günlerin hürmetine nasip etsin inşallah hepicimize

bencede canım ınsallah ınsallah hayırlara vesıle olsun
kızlar dunden berı agladıgım uzuldugum seylere utanır oldum bakın daha 38 yasında gencecık bır ınsan dun vefat ettı ıkı tane kucucuk yavrusu var bırıdaha ıkı yasında allah kımselere gostermesın bebek bebek dıye yanıp tutusuyoruz ama bızı neler beklıyor bılmıyoruz bu yuzden ısterken hayırlısını ısteyelım allah eslerımızı bıze bagıslasın bızı de onlara onlarla buyutebılecegımız muruvetlerını gorebılecegımız beraber yaslanabılecegımız hayırlı evlatlar nasıp etsın bızlere ama once saglık sıhhat versın

KAYRAM basın saolsun cok uzuldum.
REYYAN sende henuz ovulasyon olmus gıbı durmuyo yumurtlamanın oldugu gun vucut ısın bıraz duser ve ertesı gun ortalama atesının ustune cıkar benım oyle olmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…