ben kaçtım kızlar annemler bekliyor ayy bu folic plus bulantı yapar mı ya içtiğimden beri miğdem bulanıyor... neyse... öptüm
evet hıc bellı olmaz erken de olur gecte ben 20, gun yumurtlamıstım hamıle kaldıgım ay10. gün erken canım 14-15.inde 17 sinde veya 21.inden sonra da yumurtluyor olabilirsin... yanlışsam düzeltin kızlar yani ateş ölçmeye ve yazmaya devam....
canım kasma kendını inşallah hamıle kalırım dıye dua et bız elımızden gelenı yapıcaz duamızı edıcez gerısını allah a bırakıcaz sen metformınını iç kesınlıkle folıc asıtıde ıc duanıda et kurandanda oku içten dileklerini DUALARINI DİLE RABBİMDEN BEN ÇOK DUA ETMISTIMne biliyim ya hiç böyle beklememiştimde heycan bası verdi biliyorum 10.gün erken ama erkencikten yumurtlayan tanıdıklarımda var dedim acep olarmıkasmıycam bırakıcam elimden geleni yapimde bakalım neolacak.
evet hıc bellı olmaz erken de olur gecte ben 20, gun yumurtlamıstım hamıle kaldıgım ay
canım kasma kendını inşallah hamıle kalırım dıye dua et bız elımızden gelenı yapıcaz duamızı edıcez gerısını allah a bırakıcaz sen metformınını iç kesınlıkle folıc asıtıde ıc duanıda et kurandanda oku içten dileklerini DUALARINI DİLE RABBİMDEN BEN ÇOK DUA ETMISTIM
ALLAH IM SAĞLIKLI BEBEĞİM OLSUN ADAK KESICEM HERZAMAN BEBEĞİMİ HERKESTEN KENDIMDEN FAZLA DEĞER VERICEM ONA ÇOK İYİ BAKICAM YARABBİMM NE OLUR BANA SAĞLIKLI BIR BEEBK VER DIYE HAYIRLI EVLAT VER DIYE ÇOK DUA ETTIM DUALARIMIDA OKUDUM SENDE ET DUALARINI İNŞALLAH RABBİM KABUL EDER CANIM SEN YETER KI ISTE BAK NE ISTERSEN HAYIURLISIYLA ISTE RABBIM KABUL EDERRR
regli 1.gün=36.3(21 mayıs)
" 2.gün=36.5
" 3.gün=36.5
" 4.gün=36.2
5.gün=36.2
6.gün=36.3
7.gün=36.5(regl bitti-iliş old)
8.gün=36.2
9.gün=36.2(sbh iliş oldu)
10.gün=36.6(akşama doğru akıntı dediğim şey geldi)
kafamı karıştıran kızlar ben pazar sabahı ilişki yaşadım ve tüm gün ayaktaydım yanı dökülen neyse dökülmüştü.taa ertesi günün akşamına kadar kalmazdı hiç üff hayırlısı
kızlar cok ama cok kotu bır haberde benden
faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok
faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok
Arkadaşlar 1 aydır 3 günde bir doktorlara gidiyorum yok kadın doğumcu yok endokronoloji sürekli test istiyorlar 500 milyon para harcadım... PCOS var gizli şeker var insülin direnci var Geçen sefer endokronoloji doktora kilo veremiyorum yapmadığım diyet ve spor kalmadı dememe rağmen tam glukofaj yazacakken benden yeni test istedi bugün artık en son testleri almaya annemi yolladım işyerinden artık izin alamadım yıllık izinlerden dolayı... ve doktor anneme hiç bir ilaç yazmadan hamur işi yemesin demiş göndermiş..
Sinirden 2 saattir ağlamaktan gözlerim şişti.. O kadar parayı ben boşuna mı döktüm yine başladığım yerdeyim...
kızlar bende bugün yumurtlamış olabilirmiyim diye progesteron baktırdım
ama malesef 0.503 çıktı
yani yumurtlamamışım
üf ya ne sinir bozucu bir durum
Arkadaşlar 1 aydır 3 günde bir doktorlara gidiyorum yok kadın doğumcu yok endokronoloji sürekli test istiyorlar 500 milyon para harcadım... PCOS var gizli şeker var insülin direnci var Geçen sefer endokronoloji doktora kilo veremiyorum yapmadığım diyet ve spor kalmadı dememe rağmen tam glukofaj yazacakken benden yeni test istedi bugün artık en son testleri almaya annemi yolladım işyerinden artık izin alamadım yıllık izinlerden dolayı... ve doktor anneme hiç bir ilaç yazmadan hamur işi yemesin demiş göndermiş..
Sinirden 2 saattir ağlamaktan gözlerim şişti.. O kadar parayı ben boşuna mı döktüm yine başladığım yerdeyim...
üzülme canımmmm sen yemene dıkkat et sadece kalorılı yememye çalış zorlanıyorsanda ben senın yerınde olsam glucopage a başlardımmm bana test falan yapmadı kımse verırkenn ıkı dr a gıttım ayrıca bırıde kullanma demedı test yapıldımı demedı boşver sen dr ları bence glucopage kullan ben sımdıye kadar bu ılacı kullanıpta mıde bulantısından başka sıkayet eden duymadım en azından gunde bır tane ıc
canım oncelıkle soruna cevap vereyım canım 9. gun ılıskı olması ıyı olmus cunku ertesı gunu yumurtan catlamıs buyuk ıhtımalle tatlım bu cok ıyı bırsey ve bu arada sabah ılıskıoldu aksama kadar dokulen dokulmustur demıssın nedır dokulen spermlermı gıden gıtmıstır zaten sarmıstır yumurtanın etrafını sen merak etmem canım ılıskı gununu kacırmamıssın hade bakalım hayırlısı
Doktor vermedi kullanayım mı yine de.. gerçi baştan diaformin mi ne öyle bir ilaç yazdı reçeteye tam veriyordu yeni testlerde isteyelim pankreasına da bakalım dedi... Başka doktora gidicem..ben zaten 6 aydır hamur işini unutmuşum hamur işi olarak tek yediğim tam buğday ekmeği onunda yarısı zaten kepek olduğu için çıkıyor vücuttan.. ne diyetler yaptım 2 ay sadece yumurta yediğimi biliyorum başka bşey yemeden..
canım ıstersen dr unu değiştir bak ben senın yerınde olsaydım ve eczane de çalışan bırı olarak bılgılerımde bende olsaydı ben başlardımm diaformınde metformın ama sen kendın karar ver ıstersen dr unu değiştir ilgili bır dr bul eğer ıstanbuldaysan bak ben 4, de ancak bu dr benım dr dıyebıldım ssk ları saymıyorum
bakırköy de ferhat uysal a gıdıyorum ve memnunum
ağlama üzme kendını şimdıye kadar neler yaptın tedavı oldun mu
saol gulum olum olunca ınsan dıyecek bır sey bulamıyorccanıımmm başın sağolsun senınde çocuklarınında eşininde çok ktü zor bir durum allah ım sabır versın sızeee
saol canım benım genc olumu cok zor cokcanım benm başın saolsun Allah'ım sabırlar versin. ben de 2 yıl önce dayımı kaybetmiştim genç yaşta, seninle aynı şekilde..
haklısın bıtanem ama sebeb olan bır baskası olunca ınsanın o kısıye beddualar saydırası gelıyor kı bende ole yaptım saolun ıyıkı varsınızcanım başınız sağolsun.Allah mekanını cennet etsin.geride kalanlarada sabır versin."inna lillahi ve inna ileyhi raciun"Allahtan geldik,ona döneceğiz"
ay inşallah annemlede konuştum oda baya yürek verdi inşallah ya şu an niyetliyim recep ayını böyle karşılayacağım rabbim şu günlerin hürmetine nasip etsin inşallah hepicimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?