Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bu arada canlarım benım netım bı gelıyor bı gıdıyor bu yuzden anında kesılebılır haberınız olsun

KAYRAM basın saolsun cok uzuldum.
REYYAN sende henuz ovulasyon olmus gıbı durmuyo yumurtlamanın oldugu gun vucut ısın bıraz duser ve ertesı gun ortalama atesının ustune cıkar benım oyle olmustu.

saol tatlımdostlar saolsun
bu arada olmus ıste 36.5lerden 36.2lere dusmus bırden ve sonra bırden artmıs yıne ve akıntıyı da gormus bence olmustur bundan sonra da gıderek artması lazım ordan anlayabılırız ancak
bu arada sen kac yasındaydın tatlım

ay bi müjde daha aldım memleketimdeki doktorum 12 yıllık evliydi ve 9 kere tüp bebek denemişti olmamış sebepsizdi yani hiç bi sorun yok.tutmuş bu sefer ikimiş hemde.kızlar Rabbimize kendimizden daha kötü durumdakilere bakıp hamdetmeliyiz.hiç değilse bir hastalığımız var ve çareleride mevcut.insan hiç bi sorun olmayıpta olmayıncada kafayı yer.banada selam göndermiş benden çok daha iyi durumda tedavileri olacak hiç değilse demiş.

hele ki hafif insülin direncin varsa MUTLAKA METFORMİN YANİ GLİFOR, GLUCOFAL KULLANMAN ŞART!
EVET KARBONHİDRATTAN UZAK DURMALISIN, BU DOĞRU!!!!

kızlar bende bugün yumurtlamış olabilirmiyim diye progesteron baktırdım
ama malesef 0.503 çıktı
yani yumurtlamamışım
üf ya ne sinir bozucu bir durum

hayır canım yumurtlamamışsın...değerin 8 lerde olması gerekiyor...

değer 8 civarı ise: yumurtlama olmuştur
10 civarı ise çok iyi yumurtlama olmuştur
benim 12 civarı çıktı, süper yumurtluyormuşum!

bunu metformine borçluyum, kesin!

kızlar dün işten sonra evime yakın olan çok büyük bir alışveriş merkezinin süpermarketine gittim.

sebze bölümündeyken bir gencecik kadın ve bebek arabasındaki kızını sevdim, bir baktım etrafa bağırıp saçma sapan şeyler söyleyen (belli rahatsızdı) 5-6 yaşlarında bir oğlan çocuğu gözüme çarptı. meğerse o genç kadının oğluymuş, oğlan durmuyor etrafa bağırıyor, oraya buraya zarar veriryordu...kadıncağız çok utandı ama o ne yapsın, çocuğu belli özürlüydü!!!!

ben kendime çok kızdım, allahım dedim sen hayırlı, sağlıklı evlat ver ne olur!!!!!

kızlar, hiç isyan etmeyin ben dün dersimi aldım valla!!! çokta üzüldüm!!!!

kesinlikle katılıyorum: git bence kendin alıp kullan!!!! inanılmmaazzzz kızdım zaten!!!! o testleri hepimiz baştan yaptık ama 1 kere!

10. gün erken canım 14-15.inde 17 sinde veya 21.inden sonra da yumurtluyor olabilirsin... yanlışsam düzeltin kızlar yani ateş ölçmeye ve yazmaya devam....

canım 21. gün den sonra yumurtlamak pek mümkün değil....yani düzenli adet gören kadında bile zor.
zaten bir kaç gün sonra rahim duvarı kalınlaşıp adet olunuyor....süklusun ortasında gelişip çatlar, süklusumuzu da adetin ilk gününden saydğımıza göre, pek mantıklı değil....

Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin
malesef hayat ne sunuyorsa onu yaşıyorsun
Allahım şanslı kullarından eylesin bizleri

bırıcık ben pek arastırmadım bu konuyu ama bak ben tam 20, günu yumurtam çatladı 21-22 . gün neden olmasınn olur belkı

kırmızılar geldi.. çok üzgünüm bu ay ilaç kullanmasam mı acaba ,hiçbirşey içimden gelmiyor..

Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin
malesef hayat ne sunuyorsa onu yaşıyorsun
Allahım şanslı kullarından eylesin bizleri

inşallahh sağlıklı evlatlar versın rabbiiimm evlalarımızla sınamasın bızı bızım hatalarımızı günahlarımızı evlatlarımızla karsımıza çıkarmasın Allah ımm

canım pekala ben şimdi 20.gündeyim ve malesef yumurtlamadım
rahimin kalınlaşmasını sağlayan progesteron hormonu değilmi
adetin gelebilmesi için rahim duvarının progesteronla uyarılıp kalınlaşması gerek normalde demi
ben ne zaman adet olacağım şimdi bu durumda endometrium hala ince :44:

canım ya git tabi artık doktora ne diyecek merak ediyorum her şeyi sor ayrıntılı tamam mı?

Canım gittim doktora.Bugün 44 gün oldu hala adet olmadım dedim.Ultrason ile baktı ve gebelik olmasada her ihtimale karşı gebelik testi yapalım dedi.Sonuç negatif çıktı tabi.Sonrada polikistik over yüzünden gecikme yaşıyorsun dedi.Farlutal yazıp gönderdi işte.6 gün kullanıp adet olmayı bekleyeceğim.İlaç bittikten sonra 10 gün içerisinde olmazsam tekrar gitmem gerekiyormuş.

Kayram başınız sağolsun canım.Gerçekten çok acı bir olay..Allah geride kalanlara sabır versin.

Canım üzme bu kadar kendini.İyi bir doktor bulabilmek gerçekten zor.Hele benim gibi küçük bir şehirde oturuyorsan...Sende pcos ve insülin direnci varsa metformin vermemiş olmaları çok garip.Bana ilk teşhisin ardından diaformin verdi hemen doktorum.

Kızlar dosyamda ilk teşhisde şöyle yazıyordu :

Uterus : 48 * 34 * 47
Ro : 29 * 26 Polikistik görünümünde
Lo : 28 * 25 Normali
Endometrium : 5 mm

Bugün gittiğimde ise :

Uterus : 55 * 37 * 45
Ro : 32 * 30
Lo : 25 * 26
Endometrium : 13 mm

Sonuç : farlutal günde 2 adet 6 gün kullanılıp adet beklenecek.Adetin 3.günü hormon testine gidilecek.

Bunlar ne demek hiç anlamıyorum.Saolsun doktorda hiç açıklama yapmıyor
İlk doktorum güzel açıklıyordu ama ondanda randevu almak çok zorrr.

canım benim başınız sağolsun Allah rahmet eğlesin böyle cinayet heberleri beni çok üzüyor yani ölüm şekline inanamıyorum... insanların birbirini öldürmelerine çok üzülüyorum...nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya?... bi cinnet geçirince adam öldürebilen insanların arasında yaşıyoruz canım çok üzgünüm....

çok haklısın ben de 140 tl verdim bana da ilaç verilmedi... canım bak ne diyeceğim insan kendinin doktoru olmalı...sen içmen gerektiğini düşünüyorsan eczaneden alır içersin ilaçları...napalım başka yolu yok....

kızlar bende bugün yumurtlamış olabilirmiyim diye progesteron baktırdım
ama malesef 0.503 çıktı
yani yumurtlamamışım
üf ya ne sinir bozucu bir durum

benim de 0.780 çıkmıştı mart ayındaki yani 1 bile değil çok düşük demişti doktor ama neden böyle biz geç yumurtluyoruz da ondan canım telaş etme yumurta gelişimi takip et elbet bizde yumurtluyoruz...

canım çok sevindim Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin...sadece zayıflayarak mı gebe kaldın yoksa ilaç da aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…