KAYRAM basın saolsun cok uzuldum.
REYYAN sende henuz ovulasyon olmus gıbı durmuyo yumurtlamanın oldugu gun vucut ısın bıraz duser ve ertesı gun ortalama atesının ustune cıkar benım oyle olmustu.
Arkadaşlar 1 aydır 3 günde bir doktorlara gidiyorum yok kadın doğumcu yok endokronoloji sürekli test istiyorlar 500 milyon para harcadım... PCOS var gizli şeker var insülin direnci var Geçen sefer endokronoloji doktora kilo veremiyorum yapmadığım diyet ve spor kalmadı dememe rağmen tam glukofaj yazacakken benden yeni test istedi bugün artık en son testleri almaya annemi yolladım işyerinden artık izin alamadım yıllık izinlerden dolayı... ve doktor anneme hiç bir ilaç yazmadan hamur işi yemesin demiş göndermiş..
Sinirden 2 saattir ağlamaktan gözlerim şişti.. O kadar parayı ben boşuna mı döktüm yine başladığım yerdeyim...
kızlar bende bugün yumurtlamış olabilirmiyim diye progesteron baktırdım
ama malesef 0.503 çıktı
yani yumurtlamamışım
üf ya ne sinir bozucu bir durum
canım ıstersen dr unu değiştir bak ben senın yerınde olsaydım ve eczane de çalışan bırı olarak bılgılerımde bende olsaydı ben başlardımm diaformınde metformın ama sen kendın karar ver ıstersen dr unu değiştir ilgili bır dr bul eğer ıstanbuldaysan bak ben 4, de ancak bu dr benım dr dıyebıldım ssk ları saymıyorum
bakırköy de ferhat uysal a gıdıyorum ve memnunum
ağlama üzme kendını şimdıye kadar neler yaptın tedavı oldun mu
10. gün erken canım 14-15.inde 17 sinde veya 21.inden sonra da yumurtluyor olabilirsin... yanlışsam düzeltin kızlar yani ateş ölçmeye ve yazmaya devam....
kızlar dün işten sonra evime yakın olan çok büyük bir alışveriş merkezinin süpermarketine gittim.
sebze bölümündeyken bir gencecik kadın ve bebek arabasındaki kızını sevdim, bir baktım etrafa bağırıp saçma sapan şeyler söyleyen (belli rahatsızdı) 5-6 yaşlarında bir oğlan çocuğu gözüme çarptı. meğerse o genç kadının oğluymuş, oğlan durmuyor etrafa bağırıyor, oraya buraya zarar veriryordu...kadıncağız çok utandı ama o ne yapsın, çocuğu belli özürlüydü!!!!
ben kendime çok kızdım, allahım dedim sen hayırlı, sağlıklı evlat ver ne olur!!!!!
kızlar, hiç isyan etmeyin ben dün dersimi aldım valla!!! çokta üzüldüm!!!!
canım 21. gün den sonra yumurtlamak pek mümkün değil....yani düzenli adet gören kadında bile zor.
zaten bir kaç gün sonra rahim duvarı kalınlaşıp adet olunuyor....süklusun ortasında gelişip çatlar, süklusumuzu da adetin ilk gününden saydğımıza göre, pek mantıklı değil....
Rabbim ne verirse hayırlısını sağlıklısını versin
malesef hayat ne sunuyorsa onu yaşıyorsun
Allahım şanslı kullarından eylesin bizleri
canım 21. gün den sonra yumurtlamak pek mümkün değil....yani düzenli adet gören kadında bile zor.
zaten bir kaç gün sonra rahim duvarı kalınlaşıp adet olunuyor....süklusun ortasında gelişip çatlar, süklusumuzu da adetin ilk gününden saydğımıza göre, pek mantıklı değil....
canım ya git tabi artık doktora ne diyecek merak ediyorum her şeyi sor ayrıntılı tamam mı?
kızlar cok ama cok kotu bır haberde benden
faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok
Arkadaşlar 1 aydır 3 günde bir doktorlara gidiyorum yok kadın doğumcu yok endokronoloji sürekli test istiyorlar 500 milyon para harcadım... PCOS var gizli şeker var insülin direnci var Geçen sefer endokronoloji doktora kilo veremiyorum yapmadığım diyet ve spor kalmadı dememe rağmen tam glukofaj yazacakken benden yeni test istedi bugün artık en son testleri almaya annemi yolladım işyerinden artık izin alamadım yıllık izinlerden dolayı... ve doktor anneme hiç bir ilaç yazmadan hamur işi yemesin demiş göndermiş..
Sinirden 2 saattir ağlamaktan gözlerim şişti.. O kadar parayı ben boşuna mı döktüm yine başladığım yerdeyim...
kızlar cok ama cok kotu bır haberde benden
faceımde gezerken sılede cınayet dıye bır habere rast geldım ve okumaya basladım bır calısan bır yonetıcıyı anlasmazlık sonucu vuruyor ve vurulan kısı benım amcam
ıkı kucuk cocugu olan 38 yasındakı gencecık amcam ınanamıyorum hala ınanamıyorum ısmını gorunce sol oldum su an ne hıssetmem gerektıgını bıle bılmıyorum su anda amcam artık yok
kızlar bende bugün yumurtlamış olabilirmiyim diye progesteron baktırdım
ama malesef 0.503 çıktı
yani yumurtlamamışım
üf ya ne sinir bozucu bir durum
canım üzülüp stres yapma ben hep burayı takip ediyorum çok nadirde belki 2 defa yazmışımdır,4 sene uğraştım ben bu pcosla neler neler vermedimki ne paralar ne hissiyatlar ama 90 kiloydum tedavi süresinde hiç kimse bişey yapamıyodu bana göre,ben hep doktorlardan ilaçlardan bekledim.Senin gibi çalıştığım için bu izinler yüzünden 4 senedir çalıştığım iş yerinden kovuldum,ama anladımki benden başka kimse bişey yapamaz bunu iyice kendime kabullendirdikten sonra tek sorun kilolardan kurtulmaktı ve ALLAH izni ile yaptım 90 kilodan 3 ayda 76 ya düştüm belli bi zaman veremedim ama en azından diyetimi bozmadım kk da zayıflamak için açılan gruplara katıldım dahada azimlendim,bu sürede ne ilaç kullandım ne iğne nede yumurtlama ıvır zıvır takibine gittim,ama asla moralimide bozmadım o kadar acı şeyler yaşadımki ama herşeye rağmen atlattım ve şuan 10 haftalık hamileyim dediğin gibi dünya para verip iğne kullandım ilaçlar aldım doktorlara gittim ama hepsine değer biliyomusun şimdi...sakın üzülme ve kendine bu hastalığı yok edicem die inan doktor hamur işi yeme dediyse sen ekmek bile yeme ben günde 3-4 lt suyla durduğumu biliyorum,herşey sizin elinizde eminim sizde benim gibi hiç beklemediğiniz bi anda dualarınız karşılığını alacaksınız,RABBİM hepiniz yardımcısı olsun biz size hep dua ediyoruz sizde bize edin olurmu,ALLAH a emanet olun,dualarımızdasınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?