Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım allah hayırlı etsınde senin problemın basıtmışki hemen gebe kalmışsın.burada yazısan hanımların coğunda pkos un ilerlemiş hali mevcut ne yazıkkı

Yumurtlamam olmuyor,adet olmuyorum,yumurtalıklarımda onlarca kist var,tüylenme hat safhada,hormonel bozukluk yaşıyorum...
Sen doktormusun nerden biliyorsun hat safhada olmadığını...

kızlar yaa...
günü hangi saatlerinde burda oluyosunuz.sizi yakalıyamıyorum:)
herkes yazarsa sevinirim..
yeni olunca acemi olunuyor...:)
teşekkürlerr

valla herhangı bı saat desem??:uhm:
kım ne zaman musaıt olursa o zaman acıyor.ama genelde aksam sekızden sonra canım.beklerız senıdea.s.

karube canım
cevap için teşekkürler.
ben işteyken arada yazabiliyorum maalesef.8 de evde oluyorum.evde net yok.olmazsa int baglatıcam..destege ihtiyacım var ve tabiki morale.
görüşürüz bye

karube canım
cevap için teşekkürler.
ben işteyken arada yazabiliyorum maalesef.8 de evde oluyorum.evde net yok.olmazsa int baglatıcam..destege ihtiyacım var ve tabiki morale.
görüşürüz bye
canım benım hıcbısey ıcın kendini uzme.senın sıkıntı yaptıgın hastalık malesef bendede mevcutve burdakı butun bayanlarda.rabbım yardımcın olsun.herzaman yanındayız unutma bunu olurmu.sen musaıt olunca mesaj bırak bız cevap yazarız sana.hadı optum tatlış

Pkola 2 senedir boğuşan biri olarak bu hastaliğin insanı yakaladımı bırakmadığını,
Biz kurtulmak için çabaladıkça onun bizi daha çok dibe çektiğini öğrendim.Ne zaman ki
mücadeleden yıldım ve tüp bebek tedavisine geçmeyi baklediğim ay hamile kaldım...
Stres her hastalık gibi bu hastalığında tetikleyicisi.Size tavsiyem stresten ve sürekli hamile kalmayı düşünerek yaşamayı bırakın.Hiç beklemediğiniz bir anda mutlu haberi alacağınıza inanıyorum...

tebrıklerrr.senın adına cok sevındım gercekten.inşallah soledığın gibi olur hersey

keşke kafamızdan atabilsek ne yaparsam yapim aklıma geliyor.. ve hala adet olmadım dün gece iyice duygusallaştım agladım nie adet bile olamıyorum diye(( Allah yardım et ne olurr

sudeyonca canım ya sen ihmal ediyosun bak..kan testi yaptır bi daha negatif çıkarsa doktora git..3 ay olmadığını düşün kendiliğinden gelmesinimi bekleyecen.

Tmm cnm cumartesi dr gidicem artık bana kan testi yapsın veya bilmiyorum gidim o zaman. Dr. bana kendiliğinden gelsin dedi anlamadımki.. Bende pzt ye kadar olmassam farlutal kullanmayı düşünüyordum

YAA KIZLAR ALLAH KOLAYLIK VERSİN HEPİNİZE.ANLADIGIM KADARIYLA SADECE REGL OLMAMA DİİL SORUNUNUZ.AYNI ZAMANDA BEBEK İSTİYOSUNUZ.GERÇİ KİM İSTEMEZKİ.BEN DAHA PKOLU OLUP OLMADIGIMI BİLMİYORUM.HAFTAYA DOKTORLA RANDEVUM VAR.İLK DEFA REGLİM GEÇEN AY GEÇİKTİ.FARLUTAL KULLANINCA HEMEN GELDİ.BU AY YİNE GELMİCEK GİBİ.VE ARAŞTIRDIGIM KADAIYLA BENDE PKO HASTASIYIM.VEE İÇİMİ AFAKANLAR BASIYO DÜŞÜNDÜKÇE.BAKALIM HAFTAYA ÖGRENİCEM KESİN SONUCU.SİZİN İÇİN DUA EDİCEM.ANCAK SİZLERDEN ŞÖYLE BİŞEY İSTEYEBİLİRMİYİM.HANGİ İLAÇLARI NE İÇİN KULLANDINIZ.VE İYİ Mİ GELDİ.KAÇ YILDIR TEDAVİ OLUYORSUNUZ.ÖZET ŞEKLİNDE.ÇOK SEVNİRİM.TEŞEKKÜRLER
MESELA
ilaç adı: kullanım amacı: kullanım süresi sonuç
yasmin dogum kont 2 yıl iyi-kötü.....

yasmin,diane 35, farlutal,glifor,glukofaj,glukofen... bu ilaçlardan bahsediyorum.özellikle bunlardan kulanıp kilo alan yada veren var mı ?teşekkürler

yasmin,diane 35, farlutal,glifor,glukofaj,glukofen... bu ilaçlardan bahsediyorum.özellikle bunlardan kulanıp kilo alan yada veren var mı ?teşekkürler

selam canım ben verdimm 97 idim pkos oldugumu ögrendiğimde bu ilaçlarla alırım sandım ama almadım glufofaj turundekiler verdiriyo kan sekerini ayarladıgından ama ona güvenip yeme düzenimizde bi deişiklik yapmassak olmaz kesinlikle sıkı diyetler ve spor eşliğinde verilir bu hastalıktada normaldede kilolar başka yolu yok malesef Allah şifa versin hepimizee:1hug:

cocuk tedavısıne ılk basladıgımda diane 35 bu adet duzenleyıcı sonrakı asamada klomen bu da yumurtlamayı kolaylastırıyo 2 yıl kullandım bunları bır sonuc alamadık malesef.su an ara vermıs durumdayız.ama tabı sen bekarmışsın klomenle falan ısın olmaz senın.umarım evlendıkten sonrada tabikii

glukofeni bende kullandım uc ay kadar kılo verdırıyo tabı yanında yemene de dıkkat edersen ciddi anlmda verdırıyo:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…