canım allah hayırlı etsınde senin problemın basıtmışki hemen gebe kalmışsın.burada yazısan hanımların coğunda pkos un ilerlemiş hali mevcut ne yazıkkı
valla oylesın tebrıklerkarube :) çok hızlıyımdır evett....
canım benım hıcbısey ıcın kendini uzme.senın sıkıntı yaptıgın hastalık malesef bendede mevcutve burdakı butun bayanlarda.rabbım yardımcın olsun.herzaman yanındayız unutma bunu olurmu.sen musaıt olunca mesaj bırak bız cevap yazarız sana.hadı optum tatlışkarube canım
cevap için teşekkürler.
ben işteyken arada yazabiliyorum maalesef.8 de evde oluyorum.evde net yok.olmazsa int baglatıcam..destege ihtiyacım var ve tabiki morale.
görüşürüz bye
tebrıklerrr.senın adına cok sevındım gercekten.inşallah soledığın gibi olur herseyPkola 2 senedir boğuşan biri olarak bu hastaliğin insanı yakaladımı bırakmadığını,
Biz kurtulmak için çabaladıkça onun bizi daha çok dibe çektiğini öğrendim.Ne zaman ki
mücadeleden yıldım ve tüp bebek tedavisine geçmeyi baklediğim ay hamile kaldım...
Stres her hastalık gibi bu hastalığında tetikleyicisi.Size tavsiyem stresten ve sürekli hamile kalmayı düşünerek yaşamayı bırakın.Hiç beklemediğiniz bir anda mutlu haberi alacağınıza inanıyorum...
yasmin,diane 35, farlutal,glifor,glukofaj,glukofen... bu ilaçlardan bahsediyorum.özellikle bunlardan kulanıp kilo alan yada veren var mı ?teşekkürler
yasmin,diane 35, farlutal,glifor,glukofaj,glukofen... bu ilaçlardan bahsediyorum.özellikle bunlardan kulanıp kilo alan yada veren var mı ?teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?