ooooooooo yazınızı goren hacı oluyor nerelerdesınız bakııııımkaydirigubbakcemile5
bence de yılmamalısın arkadaşım,tüm olumsuzluklarını kontrol altına alabildiğimiz bir problemimiz var sonuçta,sadece biraz sabır...
ben 2 yıl boyunca hamile kalabilmek için uğraştım,pko olduğumu 3 ayrı doktor göremedi,sonra teşhis konup tedavi başladı.ilk ayda sonuç verdi ilaçlar,hamile kaldım.ve hamileliğim 9. haftamda bebeğimi kaybederek kürtaj olmamla sonuçlandı.yani bu hastalık benden çok şey götürdü,çok acı çektirdi.yine de yılmak yok,olmamalı.şimdi yeniden ilaçlarıma başladım,size buradan müjde vereceğim günü sabırsızlıkla bekliyorum.sizden de iyi haberler gelecek,buna hepimiz inanmak zorundayız.
slm nasılsın bu gün bendaha iyim sanki sancılarım azaldı ama hala tık yokk
sagol canım ya iyi sayılırım.kanamam aynı hızla devam edıyor ilçta alıyorum ama sankı faydası olmıcak gibi:1no2:
aslında kotu bısey olmasından korkuyorum 4 ay kanama olması cokta normal gelmiyo bana..ya aslında ne var biliyomusun kocamı gormeden olmek istemiyorumcanım bu tür kanamalr okadar inatcı oluyoki ben 10gün hastanede yattım onca ilaca seruma karşılık zor durdurdular ama biliyomusun o kanamamın ardından altı ay diane35kullandım ve bitkisel ilaçlar hamile kaldım düşük oldu ama bu bile bi umuttu bence sende önemsememezlik etme
yasmin,diane 35, farlutal,glifor,glukofaj,glukofen... bu ilaçlardan bahsediyorum.özellikle bunlardan kulanıp kilo alan yada veren var mı ?teşekkürler
aslında kotu bısey olmasından korkuyorum 4 ay kanama olması cokta normal gelmiyo bana..ya aslında ne var biliyomusun kocamı gormeden olmek istemiyorum
arkadaslar selam bende de pko var ve adeti hep ilacla oluyordum cok cok adet duzensizligim var dr bana glucophage verdi iki bucuk aydır kullanıyorum ve 10 kilo verdim gecen ayın 22sinde ilacla adet olmustum ve bugun kendiliginden adetim geldi cok sasırdım sanki hamile kalmısım gibi yani duzeledi adetimi adetin 3. gunu yani cuma dr a gidicem klomene baslıyacaz inşallah etkisi olur ve hamile kalırım size tavsiyem glucophage tarzı seker ilacından verirse doktorunuz lutfen ihmal etmeden kullanın
kizlar merhaba bendede pko var.doktor banada glukofen verdi ve 6 ay kullan dedi.glukofen ne isi yariyo kizlar ben tam olarak bilmiyorum.doktor adet duzensizligi olanlarin metabolizmasini duzene koydugunu soyledi.3 aydir adetleri duzene girdi ilk defa ilac filan kullanmadan.acaba bu ilacmi etkili oldu.onceleri cok adet duzenleyici kullandim ama bir yarari olmadi.
asimavicim araştırdıgım kadarıyla (ben daha pkolu olup olmadıgımı bilmiyorum.2 aralıkta doktora gidicem.ama belirtilere göre kesin pkoluyum.)bu ilaç şeker hastalarına verilen bir ilaç.kandaki insilün seviyesini ayarlıyor.bu ilaçla iştahin ve tatlı yeme istegin azalıcak.kilo vericeksin.kilo verince östrojen hormonun(erkeklik hormonu,,kıllanma,kilo artışı ve sivilceye neden olur) azalıcak.kadınlık hormonun artıcak.ve adetlerin düzene giricek.internette ilacın ismini yaz baya yazı var hakkında.kullanan milyonlarca insan var.meraklanma bence.ama kilo sorunun varsa zayıflaman şart.yoksa ilaçlar etki etmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?