Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canımcım inşallah müjdeleri ben de sabırsızlıkla bekliyorum. inşallah senin müjdeli haberini de yakın zamanda alırız. ben c.tesi doktora gidiyorum, bakalım ne derse ona göre tedaviye devam..

sagol canım ya iyi sayılırım.kanamam aynı hızla devam edıyor ilçta alıyorum ama sankı faydası olmıcak gibi:1no2:

canım bu tür kanamalr okadar inatcı oluyoki ben 10gün hastanede yattım onca ilaca seruma karşılık zor durdurdular ama biliyomusun o kanamamın ardından altı ay diane35kullandım ve bitkisel ilaçlar hamile kaldım düşük oldu ama bu bile bi umuttu bence sende önemsememezlik etme

aslında kotu bısey olmasından korkuyorum 4 ay kanama olması cokta normal gelmiyo bana..ya aslında ne var biliyomusun kocamı gormeden olmek istemiyorum

yasmin,diane 35, farlutal,glifor,glukofaj,glukofen... bu ilaçlardan bahsediyorum.özellikle bunlardan kulanıp kilo alan yada veren var mı ?teşekkürler

herkese merhaba,
ben glukofen,gonaphene ve progestan kullandığım ilk ayda hem kilo verdim,hem de hamile kaldım.hamileliğimin sona ermesinden sonra 2 ay dinlenip ekimde tekrar ilaçlarıma başladım.nedense ilk kullanımımdaki gibi etkili olmadı.kilo verme hızım düştü,hamilelik de henüz gerçekleşmedi.ama umutluyum,Allah hiçbirimizin umudunu boşa çıkarmasın.sevgiler... a.s.

ay valla bugun cok karamsar bı gunumdeyım sanırım.hadı kızlar moral verme sırası sızde yalnız bırakmayın benı

arkadaslar selam bende de pko var ve adeti hep ilacla oluyordum cok cok adet duzensizligim var dr bana glucophage verdi iki bucuk aydır kullanıyorum ve 10 kilo verdim gecen ayın 22sinde ilacla adet olmustum ve bugun kendiliginden adetim geldi cok sasırdım sanki hamile kalmısım gibi yani duzeledi adetimi adetin 3. gunu yani cuma dr a gidicem klomene baslıyacaz inşallah etkisi olur ve hamile kalırım size tavsiyem glucophage tarzı seker ilacından verirse doktorunuz lutfen ihmal etmeden kullanın

Canım hayırlı olsun inşallah tez zamandagüzel hayırlı sonuçlar alırsın amin... Benimde çok düzensiz hatda 2 ay olcak adet olmadım bende klomen tarzı şeye başlıcam bu ay ama adet olamadıgım icin başlayamadım. drumu aramıştım bekle kendiliğinden gelsin demişti fakat ben yarın randevu alıcam cumartesi dr. yüz yüze görüşücem hala adet olmadım böyle nereye kadar bekliyim tedavime başlamak istiyorum artık dicem.Bana glucophage filan tarzı hapda vermedi gerci kilon normal dedi o yüzdenmi vermedi acaba? Bilmiyorum yalnışmı düşünüyorum ama böyle olmazki bekle bekle karnım şişti valla Çok zor pko yaa hem bebek istiyon hem adet olmuyon bide bunla ugraşıyon yinede şükür tabii Allahım daha kötü sorunlar cıkarmasın. Bir an önce klomene başlim inşallah hayırlısı olur artık dayanamıyorum inş. bir an önce kavsurum yavruma...

kizlar merhaba bendede pko var.doktor banada glukofen verdi ve 6 ay kullan dedi.glukofen ne isi yariyo kizlar ben tam olarak bilmiyorum.doktor adet duzensizligi olanlarin metabolizmasini duzene koydugunu soyledi.3 aydir adetleri duzene girdi ilk defa ilac filan kullanmadan.acaba bu ilacmi etkili oldu.onceleri cok adet duzenleyici kullandim ama bir yarari olmadi.

asimavicim araştırdıgım kadarıyla (ben daha pkolu olup olmadıgımı bilmiyorum.2 aralıkta doktora gidicem.ama belirtilere göre kesin pkoluyum.)bu ilaç şeker hastalarına verilen bir ilaç.kandaki insilün seviyesini ayarlıyor.bu ilaçla iştahin ve tatlı yeme istegin azalıcak.kilo vericeksin.kilo verince östrojen hormonun(erkeklik hormonu,,kıllanma,kilo artışı ve sivilceye neden olur) azalıcak.kadınlık hormonun artıcak.ve adetlerin düzene giricek.internette ilacın ismini yaz baya yazı var hakkında.kullanan milyonlarca insan var.meraklanma bence.ama kilo sorunun varsa zayıflaman şart.yoksa ilaçlar etki etmiyor.

canim bende kilo verme olmadi bu ilaci yaklasik 5 aydir kullaniyorum.ama adetlerimduzene girdi.

asi mavi
tiroid hormonlarına baktırdınmı?eger hormonların çalışmıyosa kilo veremezsin.bence bi ölçtür canım.çok faydasını göreceksin.gerçi kilolumusun bilmiyorum ama:)

GUNAYDIN KIZLAR :) c.tesiye randevu aldım kızlar bkalım nolcak dr a dicem adeet olmadım düzensiz oluyorum bişey yapın... bu akşamda sinemaya gitcekmişiz eşim öyle dedi eşimi cok seviyorum yaa onun destegi yanımda olması her zaman beni cok mutlu ediyo bir defa daha üzülüyosun ona bir bebek vermediğim icin tabii Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…