saol canım aynen ole sabahtan berı aklım almıyorKAYRAM başınız sağolsun, allah sabır versin....
bu nedir ya? medeniyet nerde kaldı artık???
canım bence mumkun tatlım cunku adetıen bır gun kala hamıle kalan arkadaslar tanıyorum helede bızım ıcın daha da mumkun cunku gec yumurtluyor ve gec adet olma ıhtımalımız varcanım 21. gün den sonra yumurtlamak pek mümkün değil....yani düzenli adet gören kadında bile zor.
zaten bir kaç gün sonra rahim duvarı kalınlaşıp adet olunuyor....süklusun ortasında gelişip çatlar, süklusumuzu da adetin ilk gününden saydğımıza göre, pek mantıklı değil....
canım yaaaa uzulme ne olur en azından yenı bır umut donemı baslıyor hayırlısı olsunkırmızılar geldi.. çok üzgünümbu ay ilaç kullanmasam mı acaba ,hiçbirşey içimden gelmiyor..
saol canım cok saol bu arada evet farlutal bıttıkten sonra on gun ıcınde adetının gelmesı gerek ama on ıkıncı gunde falan da gelebılır canım cok endıselenmeCanım gittim doktora.Bugün 44 gün oldu hala adet olmadım dedim.Ultrason ile baktı ve gebelik olmasada her ihtimale karşı gebelik testi yapalım dedi.Sonuç negatif çıktı tabi.Sonrada polikistik over yüzünden gecikme yaşıyorsun dedi.Farlutal yazıp gönderdi işte.6 gün kullanıp adet olmayı bekleyeceğim.İlaç bittikten sonra 10 gün içerisinde olmazsam tekrar gitmem gerekiyormuş.
Kayram başınız sağolsun canım.Gerçekten çok acı bir olay..Allah geride kalanlara sabır versin.
Canım üzme bu kadar kendini.İyi bir doktor bulabilmek gerçekten zor.Hele benim gibi küçük bir şehirde oturuyorsan...Sende pcos ve insülin direnci varsa metformin vermemiş olmaları çok garip.Bana ilk teşhisin ardından diaformin verdi hemen doktorum.
saol bıtanem benımde aklım almıyoır ınsanın ınanası gelmıyorrrrrrcanım benim başınız sağolsun Allah rahmet eğlesin böyle cinayet heberleri beni çok üzüyor yani ölüm şekline inanamıyorum... insanların birbirini öldürmelerine çok üzülüyorum...nasıl bir dünyada yaşıyoruz ya?... bi cinnet geçirince adam öldürebilen insanların arasında yaşıyoruzcanım çok üzgünüm....
canım pahalı degıl dıjıtal termometre alacaksın 5 tl falan ben aldımCanım dil altından ateş ölçün diyorsun ya hani.Benim evdeki termometre şu klasik koltuk altından ölçenlerden.Dil altı termometreler çok pahalıymış ded eczanedekiler.
Acaba bu kol altından ölçülen ile mi dil altından ölçecez?
canım şimdilik yumurta takibinden söz etmedi doktorum.Belki hormon tahlili için gittiğimde bahsedebilir bilmiyorum.
adetimin 1.günü ateş ölçmeye başlayacağım bide incir kürü yapayım diyorum ama ben zaten fazla kilo var.Şimdi ben hergün o kaynattığım 5 inciri suyu ile beraber yersem daha fazla kilo almazmıyım.:44:
Şimdi inciri yeme diyeceksiniz ama o zamanda hergün o incirler ziyan olacak
esperanza ben incir kürünü hiç uygulamadım.Sadece acaba uygulasam mi diye düşündümde sonra kilo vermek bu etapta daha önemli düşüncesi ile vazgeçtim.
pardon cnm ya ben uygulamaya başladın zannettim. ben daha dün başladım, ondan önce de soğan kürünü kullandım. şimdi incirle devam edicem ama aşırı tatlı geldi bana. havuçla denesem daha ii olucak galiba
canım biliyorsun bende bahsettiğin topicteyim
ve bir yılı aşkın bir zamandır ateş ölçüyorum
ve beni hiç yanıltmadı
bu ayda ateşim emin olamadı yumurtladığıma yani olmamış gibi duruyordu
bunu malesef bugün kan testiylede teyit ettirdim
pko olan arkadaşlar için mucizevi bir yöntem ateş ölçme
fertility friend çok güzel bir site
orda bizler gibi pko olan kişilerin tabloları var
inanırmısınız 70.gün yumurtlamış ve hamile kalmış
yumurtlamayı tespit için süper
canım sen madem kı dogrusunu yapmıssın bana da bahsedermısın bıraz bende yaptım ama benımkını vermedı belkıde yumurtlama olmadı anlamadım o sıteden yapmıstım bende ama daha ılk ayımdı belkıde ondan gecerlı olmadı bılemıyorum bırde sen a seffaf akıntıyı gormusmuydunbilmezmiyim canım kesınlıkle ateşinizi doğru ölçtüğünüz zaman sizi yanıltması imkansız bende çok güvenıyorum ateş ölçmeye kı ben ilk ay ateş takıbı yumoş takıbı ıkısını bırlıkte yürüttüm ve yumurtlama tarıhını aynı gün verdı ıkısıde
bicimcim dün akşam bişey soracaktım şimdi sorayım
farlutal bitsin öyle başlarsın diane ye demiştin yanlış hatırlamıyorsam
bana dr sıra söylemedi beraber başladım yarın sabah bitecek farlutal
adet olana kadar bıraksammı dianeyi 5 gün kullandım
nasıl kullanılacağını söylemiştir dr belki ama o an pko deyince ben anlamamış olabilirim
selam kızlar
sabahtan beri hastanedeydim anca fırsat bulup girdim
benim kızımda kilolu 2 yaşına kadar vermezse götürürüm diye bekledim
çocuk endokrine götürdüm isülin direnci yüksek çıktı,glukozuda.
yani şeker hastası bu yaşta ilaç tedavisi veremiyoruz tek çare kilo vermesi dedi
nasıl verecek çocuğa ne yapabilirim ki..zaten çok boğazlı bi çocuk değil çokta hareketli ama
genetik bazı şeyler demekki off ana kız ne yapıcaz bu kiloları bilmem..
iyi akşamlar kızlar.
Biliyorsunuz bugün bana adet olmam için farlutal vermişti.Ben bu sabah bi adet içtim.Akşam ilacını içmeden adet oldum az önce.Şimdi ben bu farlutala devam etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım?
adet kanaması ise çok çok geliyorsa hemen bırak ilacı canım...zaten amaç o adet gelince bırakmak zaten gelesi varmış adetinin ki hemen etki etmiş...
canım çok çok bi kanamam yok.Adetin ilk günü böyle koyu renkte akıntı başlar ya hani,aynen öyle.Ama adetim söktü bence çok şükür.O yüzden kullanmayayım en iyisi bu ilacı.Cuma günüde hormon testine giderim artık.
Ben bilseydim bugün geleceğini boşu boşuna doktor stresi çekmezdim bide
içtiğin bir hap bile adetinin başlamasına yardımcı olmuş olabilir... önümüzdeki aylarda da bu konuda sıkıntı yaşarsan bu hapla ya da benzer haplarla başlatabilirsin adetini canım...
Canım çok teşekkür ederim ya.
Sayende bilmediklerimi öğrenmiş oluyorum.
Herkese hayırlı geceler diliyorum.
kızlar ben regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrılar dolaşıyor... ama regl olmam için daha çok erken 8-9 gün en az var yani nedir bu acep? :97:
geçen ay da böyle oldum erken regl gördüm anlamıyorum ki neler oluyor delirdi benim yumurtalıklar herhalde...
doktora da sırf bu sebepten gitmek istemiyorum aslında uzunca süre doktor görmek istemiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?