Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

anladım çok zor biliyorum Allah sabır versin ama şükür ki tedavisi olan şeyler bunlar...
farlutalla bir alınmaz o ilaç kaç adet almıştınız diane35ten tabi hemen kesin önce dediğim gibi adetinizi farlutal getirecek...uzun süre adet görmediğinizden önce onun başlatılması için vermiştir doktorunuz farlutalı ...

Son düzenleme:
tuanatay canım gebelik olduğundan beri uykucu oldun gelmiyorsun maşallah erkencikten yatıyorsun galiba....

uyu canım dinlenmene bak gelişsin ufaklığın...canım araştırdım şu anda embriyo dönemindesin 8. haftadan itibaren fetus dönemine gireceksin inşallah o zaman rahat görürsün usg de ve kalp atışı da elbette canımbenim...

Son düzenleme:
ben beklemiyorum artık varlığını unuttum :)

haklısın... ben de hep adet söktürücülerle ve de kilo vererek düzene soktum sayılır ama yine de erken gelme geç gelme falan olabiliyor adetlerimde...buna da razıyım 3-4 ay aralıksız regl görmediğim zamanlar çok oluyordu geçmiş yıllarda....

ronya,minietek ateş ölçme sistemine kayıt oldum ama diğer siklusumda bakarım artık bunun tamamlanmasına az kaldı çünkü sonuç elde edemem herhalde çok güzel bir siteymiş ikinize de teşekkür ederim...

Son düzenleme:

canım senin bu adet olamama durumun uzun yıllar varmıydı
ben ne zaman 2.çocuğu istedim benim düzenli olan adet düzenim bozuldu
eskiden ben 35 günde bir kesinlikle adet olurdum
herhangi bir kilo tüylenme problemim yok
1 buçuk yıldır adet düzensizliği ve yumurtlama sorunu yaşıyorum
en son hormon değerlerimde fsh ve lh ikiside 7 küsur çıkmıştı
lh fsh dan az bişey düşüktü diğer hormonların hepsi normal
doktorum sizin durumunuz kesinlikle stresle alakalı diyor

canım zamanla daha çok sevicen süper bir site
canım galeryi bir incele istersen 70. gün bile yumurtlayıp hamile kalan pko liler var

15 yaşımda düzen bozuldu 30 yaşımı doldurdum hala düzene müdehale etmesem bozuk ama buna da şükür iyi kötü toparlıyorum şimdi o zaman kimse bişey dememişti bilgisizdim şimdi çok şey biliyorum ve kendim kontrol altına alıyorum....
sonradan oluşan pko ancak çok kilodan falan olabilir yoksa sonradan oluşum ben pek duymadım bende hep vardı...stres tüm hormonları berbat eden bişeydir ondan olmuştur sendeki bence de...

canım zamanla daha çok sevicen süper bir site
canım galeryi bir incele istersen 70. gün bile yumurtlayıp hamile kalan pko liler var

inanırım çünkü ben 14 yaşımdayken tam 16 yıl önce 7 ay hiç adet görmedim yani o yıl hiç yumurtlamadım .....rekordu benim için
şimdi halime şükrediyorum...zaten o yıllarda biriken yumurtalık kistleri yüzünden benim her iki yumurtalığımda olması gerekenden 1.5 ve 1 cm daha büyükler ...

Son düzenleme:
öff desene kurtuluş yok
bana kilo kaynaklı dedi gebelikte aldığım kiloya bağladı ben sonradan olma diye düşünüyorum
ama bilemiyorum ben evlenir evlenmez hamile kaldım farkında değilim
piyango vurmuş desene bana.teyzemin kızıda pko luymuş 1buçuk senedir istiyo 2. yi ama olmadı
ne çok pko lu varmış olunca anladım

ultrason muayene falan olmadan anlaşılmayabiliyor bu hastalık çünkü pko olupta normal adet gören kadınlar da var...
bende adet olmuyordu hiç ben oradan şüphelenip anlamıştım....

Son düzenleme:
doktorum benden acelecei tedavilere hemen başlamamı istemişti ama ben acele etmiyorum önce kilo vermek istiyorum yeme düzenini oturtayım sonra sırayla hepsi olur...

ben 15 ay olmadım benim yumurtalık folla faraş oldu desene

demeyin öyle.... hepsini düzelteceğiz...siz başladınız mı spora gerçi kızınızın peşinden koşmaktan hareket ediyorsunuzdur ama egzersiz de şart...burada herkes birbirine destek oluyor... ben de kilo verebileceğime hiç inanmıyordum ama zor olmadığını başardıkça gördüm sonra stres faktörü mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor...

Son düzenleme:

canım benim ilk defa bu yıl oldu düzensilik oda bir kere 70 günde oldum
genelde en geç 40 günde adet oluyorum
ben oğluma ilk ay hamile kalmıştım
şimdi arada yumurtluyom ama düzensiz
gerçi ateş sayesinde biliyorum yumurtlayıp yumurtlamadığımı
geçen ay inanırmısın adetin 7.günü yumurtladım 22.günde adet oldum
bu ayda 20.günümdeyim ama progesteron testi yumurtlamadığımı gösteriyor

herkeslere iyi geceler kızlar yarın yine 6 da kalkacağım şimdi yatayım....
7.30 plates zamanım :) sabah yazarım artık... görüşürüz...

anladım canım ama yumurtlayabilmen çok iyi bence bide artık zamanlarını tesbit etmenin yollarını bulman... adetin 7 . günü yumurtlama ilginçmiş... ama olmayacak bişey değil inşallah benim yumurtlamam da olur valla düzensiz de olsa bol bol yumurta atalım artık biriktir biriktir nereye kadar de mi?
bence senin durumunda iyileşme var ve zamanla düzene girer gibi görülüyor...

inşallah gün gün burada paylaşırız kilolar gitti diye
ben kaçtım iyi geceler herkese
gitsin kilolarrrrrrrrr

heheh uyandımkııı:) acayıp uyku yapıyo canım ya cogu aksam sızın yazdıklarınızı okurken uyuya kalıyorum.neyse cok sukur bulantı falan olmadı ama yarım kılo almısım mıdem kazınıyo 2 saatte 52 kg ıle hamıle kalmısım kac olurum daha allah bılır.karar verdım acele etmıcem ultrason ıcın 2 hafta sonra gıdıcem dr.a.. Allahıma emanet melegım saglıklıysa her turlu tutuncak o bana dıyorum ama dayanabıldıgım kadar beklıcem:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…