sağol canım o zaman hemen keseyim diane 35i adet olunca başlarım
hiç farkında değilim dr ne dedi bu aralar çok dalgınım
kızım küçük olduğu için ilaç tedavisi için erken dedi
eşimin annesi şeker hastası gebelikte şeker hastalığım yoktu ama genetik işte..
insülin değeri 27 glukoz 95 çıkmış 15 saat açlıkla ama insülin üretimi arttıkça glukozu arttıracağı için önemli olan onu kontrol altına almak
hormonlarımızla başımız dertte
hep geç kalacak değilya bu seferde erken gelesi gelmiş :))
ben beklemiyorum artık varlığını unuttum :)
haklısın... ben de hep adet söktürücülerle ve de kilo vererek düzene soktum sayılır ama yine de erken gelme geç gelme falan olabiliyor adetlerimde...buna da razıyım 3-4 ay aralıksız regl görmediğim zamanlar çok oluyordu geçmiş yıllarda....
ronya,minietek ateş ölçme sistemine kayıt oldum ama diğer siklusumda bakarım artık bunun tamamlanmasına az kaldı çünkü sonuç elde edemem herhalde çok güzel bir siteymiş ikinize de teşekkür ederim...
canım senin bu adet olamama durumun uzun yıllar varmıydı
ben ne zaman 2.çocuğu istedim benim düzenli olan adet düzenim bozuldu
eskiden ben 35 günde bir kesinlikle adet olurdum
herhangi bir kilo tüylenme problemim yok
1 buçuk yıldır adet düzensizliği ve yumurtlama sorunu yaşıyorum
en son hormon değerlerimde fsh ve lh ikiside 7 küsur çıkmıştı
lh fsh dan az bişey düşüktü diğer hormonların hepsi normal
doktorum sizin durumunuz kesinlikle stresle alakalı diyor
canım zamanla daha çok sevicen süper bir site
canım galeryi bir incele istersen 70. gün bile yumurtlayıp hamile kalan pko liler var
öff desene kurtuluş yok
bana kilo kaynaklı dedi gebelikte aldığım kiloya bağladı ben sonradan olma diye düşünüyorum
ama bilemiyorum ben evlenir evlenmez hamile kaldım farkında değilim
piyango vurmuş desene bana.teyzemin kızıda pko luymuş 1buçuk senedir istiyo 2. yi ama olmadı
ne çok pko lu varmış olunca anladım
ben 15 ay olmadım benim yumurtalık folla faraş oldu desene
inanırım çünkü ben 14 yaşımdayken tam 16 yıl önce 7 ay hiç adet görmedim yani o yıl hiç yumurtlamadım .....rekordu benim için
şimdi halime şükrediyorum...zaten o yıllarda biriken yumurtalık kistleri yüzünden benim her iki yumurtalığımda olması gerekenden 1.5 ve 1 cm daha büyükler ...
canım benim ilk defa bu yıl oldu düzensilik oda bir kere 70 günde oldum
genelde en geç 40 günde adet oluyorum
ben oğluma ilk ay hamile kalmıştım
şimdi arada yumurtluyom ama düzensiz
gerçi ateş sayesinde biliyorum yumurtlayıp yumurtlamadığımı
geçen ay inanırmısın adetin 7.günü yumurtladım 22.günde adet oldum
bu ayda 20.günümdeyim ama progesteron testi yumurtlamadığımı gösteriyor
demeyin öyle.... hepsini düzelteceğiz...siz başladınız mı spora gerçi kızınızın peşinden koşmaktan hareket ediyorsunuzdur ama egzersiz de şart...burada herkes birbirine destek oluyor... ben de kilo verebileceğime hiç inanmıyordum ama zor olmadığını başardıkça gördüm sonra stres faktörü mümkün olduğunca uzak durmak gerekiyor...
tuanatay canım gebelik olduğundan beri uykucu oldun gelmiyorsun maşallah erkencikten yatıyorsun galiba....
uyu canım dinlenmene bak gelişsin ufaklığın...canım araştırdım şu anda embriyo dönemindesin 8. haftadan itibaren fetus dönemine gireceksin inşallah o zaman rahat görürsün usg de ve kalp atışı da elbette canımbenim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?