canım ılacı kesmenı onerırım ama normal adetın gıbıyse eger benımdde gecen ay dort tane haptan sonra geldı ve ben hemen kestım canımiyi akşamlar kızlar.
Biliyorsunuz bugün bana adet olmam için farlutal vermişti.Ben bu sabah bi adet içtim.Akşam ilacını içmeden adet oldum az önce.Şimdi ben bu farlutala devam etmelimiyim yoksa bırakmalımıyım?
sen zaten bu topıgın profu oldunn valla bıcımcım ıyıkı varsın canım yaaaaaaaaaaarica ederim bildiğim bişey osun yeterki... doktorlara gide gele ezberledim artık biçok şeyi...yakında zaten ultrason cihazını alıp kendim bakacağım yumurtalarıma da
bir onu öğrenmediğimiz kaldı...
iyi geceler :)
tatlım bu regl degılde gebelık belırtısı de olabılır yanı hıc bellı olmaz bende aynı o sekılde olmustu cunku hemen kırmızılara yorma kuzum ınsallah bebıstırkızlar ben regl olacakmışım gibi kasıklarımda ağrılar dolaşıyor... ama regl olmam için daha çok erken 8-9 gün en az var yani nedir bu acep? :97:
geçen ay da böyle oldum erken regl gördüm anlamıyorum ki neler oluyor delirdi benim yumurtalıklar herhalde...
doktora da sırf bu sebepten gitmek istemiyorum aslında uzunca süre doktor görmek istemiyorum :)
ıste ben aynındanım kuzum 85lerı gecene kadar adetım saatı sasmazdı ne zmankı ustune cıktım bende adetler allak bullak oldu ınsallah senın de destegınle duzeltıcem ama 85 e ne kaldı sunun surasında15 yaşımda düzen bozuldu 30 yaşımı doldurdum hala düzene müdehale etmesem bozuk ama buna da şükür iyi kötü toparlıyorum şimdi o zaman kimse bişey dememişti bilgisizdim şimdi çok şey biliyorum ve kendim kontrol altına alıyorum....
sonradan oluşan pko ancak çok kilodan falan olabilir yoksa sonradan oluşum ben pek duymadım bende hep vardı...stres tüm hormonları berbat eden bişeydir ondan olmuştur sendeki bence de...
canım en ıyısını yaparsın valla dedım ya bekle zaten ılaclarını alıyorsun gerısını bebıse bırak o annesıne zamkgıbı yapıstı zaten sen merak etme hıc canım daha oncede sordum ama yasın kactı acaba sakıncası yoksaheheh uyandımkııı:) acayıp uyku yapıyo canım ya cogu aksam sızın yazdıklarınızı okurken uyuya kalıyorum.neyse cok sukur bulantı falan olmadı ama yarım kılo almısım mıdem kazınıyo 2 saatte 52 kg ıle hamıle kalmısım kac olurum daha allah bılır.karar verdım acele etmıcem ultrason ıcın 2 hafta sonra gıdıcem dr.a.. Allahıma emanet melegım saglıklıysa her turlu tutuncak o bana dıyorum ama dayanabıldıgım kadar beklıcem:))
Iyi aksamlar kizlar,
uzun süredir yazamadim. Kafam o kadar cok karisik ki. 2 Clomifen tedavisinden sonra tedavim sonlandirildi. Doktor beni simdi onun bi üst uzmanina göndermek istiyor. Önüme iki secenek sundu: ya 10 kg almam gerekiyormus (45 kg suan) yada uzman doktora gidip igne vurulacakmisim. Türkiyede nasil bilmiyorum ama almanyada cok pahalli o ignelerin tanesi. Ne yapicami sasirmis vaziyetteyim. Kilo almak istiyorum ama alamiyorum maalesef:-(( suan öyle iki haftadir düsünüyorum ne tedavi oluyorum ne bisey. Tabii herzamanki gibi adetimde gelmiyo yine kendiliginden. Lütfen bana akil verin. Artik cok yoruldum.
Almanyada mı yaşıyorsun canım? evet TR de daha uygun
Evet canim almanyada yasiyorum!!! orda ne kadar???
Ja erst mal Guten Abend! Ich habe auch mal in Deutschland gelebt, bzw..noch bis vor 4 Jahren...
Wenn du die Spritzen für Follikelentstehung meinst, schätze ich dass Sie hier um 750 TL, also um 350 Eur kosten....
)) aber die Tabletten kosten hier nur 10 TL )) (kLomen)
Wow! Ich wünsche dir auch einen schönen abend!
Ich muss in einem Kinderwunschzentrum hingehen. Es soll da Hormonspritzen geben, die recht teuer sind. Ich hab trotz clomifen kein Eisprung. Yani anlican ne yapcam sasirdim....
Ja ich weiss wie es in DE abläuft mit Kinderwunschklinik usw....
Einen Hormontest hast du bestimmt machen müssen oder? Also im Normalfall werden diese Tabletten 4-5 mal angewandt und danach die Spritzen benutzt....Bei den Tabletten werden nachdem 2. mal die Dosis erhöht! Vielleicht solltest du mal hier in der Türkei behandelt werden...
Ich finde die Therapie (mit dem richtigen Arzt) hier sowieso viel besser...Habe auch Monate in Deutschland recherchiert und bin der Meinung dass es hier besser ist...Auch Kostentechnisch...
Hmm evet hormontesti yaptirdim. Pco var bende. 2 übungszylus hatte ich mit clomifen. Ich habe garnicht auf clomifen reagiert, weil ich untergewichtig bin. Stimulieren durch hormonspritze: bunun türkcesi ne? asilama mi? Türkiyede tedavi olmam suan imkansiz. Esimde bende ausbildung yapiyoruz. O yüzden zor. Sen neden türkiyedesin artik.
canım ben evlendim ve buraya gelin geldim))
nein Aşılama ist : Insemination auf Deutsch
Stimulierung durch Hormonspritze ist: Yumurta geliştirici İğne diyorlar canım...
Demek gelin gittin oralara ha. Alismak zor oldumu?? türkiyede nereye gelin gittin?
Almanyada nerdeyin?
Achso asilama ona diyorlar o zaman. Sen ne durumdasin. Ne zamandir bebek istiyorsun. Tedavi oluyormusun?
Canim ben suan cikiyorum. Sabah ise gidicem. Bu arada yasim 23, rechtsanwaltsfachangestellteyim. Yarin girerim tekrar. Cevabini o zaman okurum. pass auf dich auf. Freut mich, dich kennen gelernt zu haben. Bis dann. Gute Nacht!!!!
iyi geceler kızlar, bakıyorum bayağı kaynatmışsınız....
şimdi bir arkadaşımdan döndüm, onun da çift rahimi var...2 kez hamile kaldı fakat bebekler yaşamadı ve 3 yıldır tekrar hamile kalamadı.
doktoru artık tüp bebek dedi, rahim filminden sonra....
burada bazı arkadaşlar tüp bebek denedim falan yazıyor bazen...
şimdi onun için araştırmaya söz verdim, ssk ne kadarını ödüyor? ben sadece 3 aşılamadan sonra ve en az 5 yıl evli olması lazım diye duymuştum, ancak öyle rapor çıkıyormuş...
bilginiz varmı? diğer topiclere bakıcam ama belki sizlerde yardımcı olabilirsiniz....
gunaydıın..
Kayram canım ben 28i bıtırıp Temmuzda 29 olucam ayy kısaca 29 dıım:) kı demek ıstemıyorum.tanrım yaslanıyoruuuum.
Kayram nıye hatırlaaattın sen bunu yaaaa
Iyi aksamlar kizlar,
uzun süredir yazamadim. Kafam o kadar cok karisik ki. 2 Clomifen tedavisinden sonra tedavim sonlandirildi. Doktor beni simdi onun bi üst uzmanina göndermek istiyor. Önüme iki secenek sundu: ya 10 kg almam gerekiyormus (45 kg suan) yada uzman doktora gidip igne vurulacakmisim. Türkiyede nasil bilmiyorum ama almanyada cok pahalli o ignelerin tanesi. Ne yapicami sasirmis vaziyetteyim. Kilo almak istiyorum ama alamiyorum maalesef:-(( suan öyle iki haftadir düsünüyorum ne tedavi oluyorum ne bisey. Tabii herzamanki gibi adetimde gelmiyo yine kendiliginden. Lütfen bana akil verin. Artik cok yoruldum.
ya ben de bu ay 30 u dolduruyorumevet yaşlandık sanki de mi..... sen bide 30 yaş psikolojisini gör seneye....
ıste ben aynındanım kuzum 85lerı gecene kadar adetım saatı sasmazdı ne zmankı ustune cıktım bende adetler allak bullak oldu ınsallah senın de destegınle duzeltıcem ama 85 e ne kaldı sunun surasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?