Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ılacı kesmenı onerırım ama normal adetın gıbıyse eger benımdde gecen ay dort tane haptan sonra geldı ve ben hemen kestım canım
sen zaten bu topıgın profu oldunn valla bıcımcım ıyıkı varsın canım yaaaaaaaaaaa
tatlım bu regl degılde gebelık belırtısı de olabılır yanı hıc bellı olmaz bende aynı o sekılde olmustu cunku hemen kırmızılara yorma kuzum ınsallah bebıstır
ıste ben aynındanım kuzum 85lerı gecene kadar adetım saatı sasmazdı ne zmankı ustune cıktım bende adetler allak bullak oldu ınsallah senın de destegınle duzeltıcem ama 85 e ne kaldı sunun surasında
canım en ıyısını yaparsın valla dedım ya bekle zaten ılaclarını alıyorsun gerısını bebıse bırak o annesıne zamkgıbı yapıstı zaten sen merak etme hıc canım daha oncede sordum ama yasın kactı acaba sakıncası yoksa

Iyi aksamlar kizlar,

uzun süredir yazamadim. Kafam o kadar cok karisik ki. 2 Clomifen tedavisinden sonra tedavim sonlandirildi. Doktor beni simdi onun bi üst uzmanina göndermek istiyor. Önüme iki secenek sundu: ya 10 kg almam gerekiyormus (45 kg suan) yada uzman doktora gidip igne vurulacakmisim. Türkiyede nasil bilmiyorum ama almanyada cok pahalli o ignelerin tanesi. Ne yapicami sasirmis vaziyetteyim. Kilo almak istiyorum ama alamiyorum maalesef:-(( suan öyle iki haftadir düsünüyorum ne tedavi oluyorum ne bisey. Tabii herzamanki gibi adetimde gelmiyo yine kendiliginden. Lütfen bana akil verin. Artik cok yoruldum.

iyi geceler kızlar, bakıyorum bayağı kaynatmışsınız....

şimdi bir arkadaşımdan döndüm, onun da çift rahimi var...2 kez hamile kaldı fakat bebekler yaşamadı ve 3 yıldır tekrar hamile kalamadı.

doktoru artık tüp bebek dedi, rahim filminden sonra....

burada bazı arkadaşlar tüp bebek denedim falan yazıyor bazen...

şimdi onun için araştırmaya söz verdim, ssk ne kadarını ödüyor? ben sadece 3 aşılamadan sonra ve en az 5 yıl evli olması lazım diye duymuştum, ancak öyle rapor çıkıyormuş...

bilginiz varmı? diğer topiclere bakıcam ama belki sizlerde yardımcı olabilirsiniz....

Almanyada mı yaşıyorsun canım? evet TR de daha uygun

Evet canim almanyada yasiyorum!!! orda ne kadar???

Ja erst mal Guten Abend! Ich habe auch mal in Deutschland gelebt, bzw..noch bis vor 4 Jahren...

Wenn du die Spritzen für Follikelentstehung meinst, schätze ich dass Sie hier um 750 TL, also um 350 Eur kosten....

)) aber die Tabletten kosten hier nur 10 TL )) (kLomen)

Wow! Ich wünsche dir auch einen schönen abend!

Ich muss in einem Kinderwunschzentrum hingehen. Es soll da Hormonspritzen geben, die recht teuer sind. Ich hab trotz clomifen kein Eisprung. Yani anlican ne yapcam sasirdim....

Wow! Ich wünsche dir auch einen schönen abend!

Ich muss in einem Kinderwunschzentrum hingehen. Es soll da Hormonspritzen geben, die recht teuer sind. Ich hab trotz clomifen kein Eisprung. Yani anlican ne yapcam sasirdim....

Ja ich weiss wie es in DE abläuft mit Kinderwunschklinik usw....
Einen Hormontest hast du bestimmt machen müssen oder? Also im Normalfall werden diese Tabletten 4-5 mal angewandt und danach die Spritzen benutzt....Bei den Tabletten werden nachdem 2. mal die Dosis erhöht! Vielleicht solltest du mal hier in der Türkei behandelt werden...
Ich finde die Therapie (mit dem richtigen Arzt) hier sowieso viel besser...Habe auch Monate in Deutschland recherchiert und bin der Meinung dass es hier besser ist...Auch Kostentechnisch...

Hmm evet hormontesti yaptirdim. Pco var bende. 2 übungszylus hatte ich mit clomifen. Ich habe garnicht auf clomifen reagiert, weil ich untergewichtig bin. Stimulieren durch hormonspritze: bunun türkcesi ne? asilama mi? Türkiyede tedavi olmam suan imkansiz. Esimde bende ausbildung yapiyoruz. O yüzden zor. Sen neden türkiyedesin artik.

canım ben evlendim ve buraya gelin geldim ))

nein Aşılama ist : Insemination auf Deutsch

Stimulierung durch Hormonspritze ist: Yumurta geliştirici İğne diyorlar canım...

canım ben evlendim ve buraya gelin geldim ))

nein Aşılama ist : Insemination auf Deutsch

Stimulierung durch Hormonspritze ist: Yumurta geliştirici İğne diyorlar canım...

Demek gelin gittin oralara ha. Alismak zor oldumu?? türkiyede nereye gelin gittin?
Almanyada nerdeyin?

Achso asilama ona diyorlar o zaman. Sen ne durumdasin. Ne zamandir bebek istiyorsun. Tedavi oluyormusun?

Canim ben suan cikiyorum. Sabah ise gidicem. Bu arada yasim 23, rechtsanwaltsfachangestellteyim. Yarin girerim tekrar. Cevabini o zaman okurum. pass auf dich auf. Freut mich, dich kennen gelernt zu haben. Bis dann. Gute Nacht!!!!

Habe in Hamburg gelebt und studiert und jetzt bin ich in Izmir...Bin zwar seit 9 Monaten in Therapie aber bei mir ist alles in ordnung jetzt! Habe 6-7 kg abgenommen und habe jetzt normalgewicht, nehme seit 9 Monaten Metformin und seitdem auch immer regelmässigen Zyklus und Eisprünge...
Die Zysten sind zwar da aber da kann man nix machen..Hormone sind auch so lala....

Ja es ist hier ein ganz anderes Leben, vermisse DE auch sehr bin aber 2 x im Jahr auch zu besuch in Hamburg....Am Anfang war es sehr schwer aber jetzt geniesse ich hier das Leben....

Freut mich auch, also Guten Nacht!!! Bin immer hier falls du Fragen hast...

bırıcık arkadasım arkadasının cıft rahmı nasıl uetrus bıckornıs seklındemı yoksa dıdelfısmı yanı tek rahım agızlı cıft rahımmı yoksa cıft rahım agzı mı var benımde cıft rahmım var bebeklerı kac aya kadar yasadı acaba sorabılırmıyım neden tup bebek yaptırıyor acaba kendımı ılgılendırdıgı ıcın soruyorum ne olur yanlıs anlama benım ıcın onemlı

gunaydıın..
Kayram canım ben 28i bıtırıp Temmuzda 29 olucam ayy kısaca 29 dıım:) kı demek ıstemıyorum.tanrım yaslanıyoruuuum.
Kayram nıye hatırlaaattın sen bunu yaaaa

biciiim tunaydın kıs oglen oldu nerde kaldın sen:)) baska topıcteydım bı baktım begenılmısım yıne(sööle bi sacımı savurdum ama gormedın tabı sen:)) neyse koptum geldım hemen.

gunaydıın..
Kayram canım ben 28i bıtırıp Temmuzda 29 olucam ayy kısaca 29 dıım:) kı demek ıstemıyorum.tanrım yaslanıyoruuuum.
Kayram nıye hatırlaaattın sen bunu yaaaa

ya ben de bu ay 30 u dolduruyorum evet yaşlandık sanki de mi..... sen bide 30 yaş psikolojisini gör seneye....

bence iğnelerden önce kilo almayı deneyebilirsiniz... b vitamini takviyesi alın iştah açarak kilo almaya yardımcıdır...sonra kilo alabilmek için hiç sıkıntınızın derdinizin olmaması gerekli çok rahat bir yaşam sürmelisiniz...ben hep kilo vermeye çalıştığım için kilo almaya çalışmak çok güzel geldi birden bana :) umarım herşey yolunda gider...

ıste ben aynındanım kuzum 85lerı gecene kadar adetım saatı sasmazdı ne zmankı ustune cıktım bende adetler allak bullak oldu ınsallah senın de destegınle duzeltıcem ama 85 e ne kaldı sunun surasında

kaç kilosun şimdi ve ne kadar verdin canım yazıştığımızdan beri bir de yaşın ve boyun kaç yine çok soru sordum de mi?
inş dediğin gibi gebelik olsun ama bilmiyorum ki....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…