biciiim tunaydın kıs oglen oldu nerde kaldın sen:)) baska topıcteydım bı baktım begenılmısım yıne(sööle bi sacımı savurdum ama gormedın tabı sen:)) neyse koptum geldım hemen.
günaydın :) oku oku bitiremedim
nerede olacağım canım plates oldum yapa yapa :)
anladım canım ama yumurtlayabilmen çok iyi bence bide artık zamanlarını tesbit etmenin yollarını bulman... adetin 7 . günü yumurtlama ilginçmiş... ama olmayacak bişey değilinşallah benim yumurtlamam da olur valla düzensiz de olsa bol bol yumurta atalım artık biriktir biriktir nereye kadar de mi?
bence senin durumunda iyileşme var ve zamanla düzene girer gibi görülüyor...
günde 40-45 dk ya çıkardım egzersizleri yorucu oluyor ama çok faydalı sanırım habire karnımda hareketlenme yapıyor bu da hoşuma gidiyor... zaten karnımda fazlalık var başka bir yerimde yok ondan kurtulmam gerekli....
canım 52 kilo başladıysan gebelik sonuna kadar 61 in üstüne çıkmamaya gayret et tamam mı?
yoksa bebeğe de sana da zararı olur.... ilk altı ay 3 kilo sonrasında da 6 kilo falan alabilirsin...fazlası iyi değil daha geçen gün tv de izledim...
afırıım ol valla hazır kaptırdın kendını hıc bırakma aayyynasıp olursa dogumdan sonra hemen spora baslarım bende okadar kıloyla kafayı yerım.zaten suan en cok o korkutuyo benı en az 10 kg off nereme sıgcak o kılolar bılmem.
hadı yaa ama nasıl tutucam kendımı okadar cok acıkıyorumkı suan yarım kg almısım bıle gercı o gazda olabılır ay cok kotu hep karnım sıs nıye boyle oldu anlamadım sutmu yapıo acaba?
bırıcık arkadasım arkadasının cıft rahmı nasıl uetrus bıckornıs seklındemı yoksa dıdelfısmı yanı tek rahım agızlı cıft rahımmı yoksa cıft rahım agzı mı var benımde cıft rahmım var bebeklerı kac aya kadar yasadı acaba sorabılırmıyım neden tup bebek yaptırıyor acaba kendımı ılgılendırdıgı ıcın soruyorum ne olur yanlıs anlama benım ıcın onemlı
canım çift rahimim olduğu yıllar önce tesadüfen bir ameliyatta ortaya çıktı...hamilelikleri 2 ve 4 ay sürdü..
şimdi yılbaşında hsg çektirdiğinde de rahimlerin birbirine yapışık olmadığı ortaya çıktı...daha fazla bilgim yok. doktor hsg sonucunu görünce, nasıl 2 kere hamile kaldın hayret ettim demiş. ama tüp bebek şart demiş...o pek üstüne düşmüyor, hep erteliyor mesela...mayıs diyordu şimdide eylülde yaptırırım diyor....
kızlar klomen adet gecikmesi falan yapar mı ben her ay 3-4 gün önce adet olurdum ama bu ay olmadım geçen ay ayın 4ünde olmuştum
heyyyoo millet hepinize tünaydın :))
sabah erkenden kalktım sevgili doktorcuğuma gittim.. bugün adetimin 13.günü sol yumurtalığımda 15mm'lik, sağda ise 13mm'lik iki yumurtam oluşmuş.. cumartesi sabah erkenden çatlatma iğnemi olacağım.. off feci heyecan yaptım :))
şimdi daha önce çatlatma iğnesi yaptıranlar size sorum olacak;
*ilacı piyasada bulmak zor mu? doktor bulamayacağımı ve klinikte ellerinde olduğunu orda yaptırabileceğimi söyledi.. fiyatına ise 40 lira dediler..
*dışarıda bir eczaneye sordum ilacın fiyatı 10 lira aslında :)) ama elimizde yok dedi..
siz nasıl yaptırdınız? dışarıdan mı aldınız? ne kadar verdiniz ilaca?
eczaneden başka fiyat doktordan başka fiyat duyunca da içim bulandı işte birden..
**bir de yumurtalar daha büyür mü dersiniz? doktor en az 18-19 mm olur cumartesiye kadar dedi.. ama daha önceden bu durumu yaşayanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim..
**bir de hormon sonuçlarıma baktım fsh değerim 7.4.. lh ise 4.65 idi.. hormonların iyi çalıştığı için çok sıkıntılı bir pko değilsin dedi.. sadece kistik yapıya sahip yumurtalıkların var dedi..
Allah'ım lütfen iç sesimizi duy, hayırlısı ile tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı birer evlat nasip et.. Amin.
daha yakından tanımak ıcın sormustum ama olsun guzelım bak ne guzel 30 yasın sana bebegını getırcek bence hıc ama hıc kendını sıkma guzelım masallah fıstık gıbı bır anne olacaksıngunaydıın..
Kayram canım ben 28i bıtırıp Temmuzda 29 olucam ayy kısaca 29 dıım:) kı demek ıstemıyorum.tanrım yaslanıyoruuuum.
Kayram nıye hatırlaaattın sen bunu yaaaa
sen zaten hıc konusmaya ben de bu ay 30 u dolduruyorumevet yaşlandık sanki de mi..... sen bide 30 yaş psikolojisini gör seneye....
aynen yaaaa ne gusel olurdu kılo alman gerek dese doktorbence iğnelerden önce kilo almayı deneyebilirsiniz... b vitamini takviyesi alın iştah açarak kilo almaya yardımcıdır...sonra kilo alabilmek için hiç sıkıntınızın derdinizin olmaması gerekli çok rahat bir yaşam sürmelisiniz...ben hep kilo vermeye çalıştığım için kilo almaya çalışmak çok güzel geldi birden bana :) umarım herşey yolunda gider...
canım boyum 1.63 kılo 87 olacak pazara ınsallah ben bır bes kılo verırsen adetımın duzene gırecegını dusunuyorum yanı ılk hedefım 80 ınanıyorum adetım duzene gırecek yumurtlamam da olacak sızın de destegınızle tabıkıkaç kilosun şimdi ve ne kadar verdin canım yazıştığımızdan beri bir de yaşın ve boyun kaçyine çok soru sordum de mi?
inş dediğin gibi gebelik olsun ama bilmiyorum ki....
canım sut ıkı bardak ıcmen yeterlı bıde gaz olabılır eee gulu seven dıkenıne katlanır cok afedersın ama tuvalette ıkınmamaya calıs olabıldıgınce tamammı canım erık kompostosu kayısı kurusu falan halledebılırsın bolelıkle dıye dusunuyorum cunku bana ıyı gelıyordu gunde ıkı adet cevızını mutlaka ye 4 aydan sonra yemen daha onemlı ama mıden bulanmıyorsa sımdıden dengelı beslenmenın faydası varhadı yaa ama nasıl tutucam kendımı okadar cok acıkıyorumkı suan yarım kg almısım bıle gercı o gazda olabılır ay cok kotu hep karnım sıs nıye boyle oldu anlamadım sutmu yapıo acaba?
canım senın olmadıgını anladım zaten arkadasından bahsettıgını okumustum benım rahmım de hanı parmaklarını acarak ıkı yparsın ya aynen ole ama doktorum bana laparoskopı yaptı hıstereskopı de yaptı ve gebelıge engel degıl dedı kı ben zaten gebe kaldım allahın ıznı ıle bebeklerının dusme sebebı cıft rahım olmasımıymıs acaba. bende bebegımı bes ay tasıdım ama ben hamıleyken cıft rahım oldgunu bılmedıgım ıcın uc aydan sonra cok rahat davranmıstım. ınsallah bır dahakı hamılelıgımde yatıcam sureklı ben 5 aylıkkken bebegımı kaybettım ama benımkı canlıydı yanı kalp durmasından dolayı ölmedi suyum geldı ve dogum gerceklesmek zorunda kaldı doktorum rısklı gebelık uzmanı bır profesor ve baska ıkı doktora daha gıttım sordugum tum doktorlar 5 ay tasıdıgınız ıcın daha fazlasını tasıyabılecegımı dusunuyorlar cok zro bır durum ama tum doktorlarım umutlu umarım arkadasına az da olsa umut olur soledıklerımcanım çift rahimim olduğu yıllar önce tesadüfen bir ameliyatta ortaya çıktı...hamilelikleri 2 ve 4 ay sürdü..
şimdi yılbaşında hsg çektirdiğinde de rahimlerin birbirine yapışık olmadığı ortaya çıktı...daha fazla bilgim yok. doktor hsg sonucunu görünce, nasıl 2 kere hamile kaldın hayret ettim demiş. ama tüp bebek şart demiş...o pek üstüne düşmüyor, hep erteliyor mesela...mayıs diyordu şimdide eylülde yaptırırım diyor....
sabah erkenden kalktım sevgili doktorcuğuma gittim.. bugün adetimin 13.günü sol yumurtalığımda 15mm'lik, sağda ise 13mm'lik iki yumurtam oluşmuş.. cumartesi sabah erkenden çatlatma iğnemi olacağım.. off feci heyecan yaptım :))
*ilacı piyasada bulmak zor mu? doktor bulamayacağımı ve klinikte ellerinde olduğunu orda yaptırabileceğimi söyledi.. fiyatına ise 40 lira dediler..
*dışarıda bir eczaneye sordum ilacın fiyatı 10 lira aslında :)) ama elimizde yok dedi..
eczaneden başka fiyat doktordan başka fiyat duyunca da içim bulandı işte birden..
**bir de yumurtalar daha büyür mü dersiniz? doktor en az 18-19 mm olur cumartesiye kadar dedi.. ama daha önceden bu durumu yaşayanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim..
**bir de hormon sonuçlarıma baktım fsh değerim 7.4.. lh ise 4.65 idi.. hormonların iyi çalıştığı için çok sıkıntılı bir pko değilsin dedi.. sadece kistik yapıya sahip yumurtalıkların var dedi..
Allah'ım lütfen iç sesimizi duy, hayırlısı ile tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı birer evlat nasip et.. Amin.
canım pko da zaten yumurtlayamama sorunu bir sen düzenlı ateşini ölç ve siteye kaydet sonra o ölçümlerını ateş topıgınde ve burada değerlendırırzcanım sen madem kı dogrusunu yapmıssın bana da bahsedermısın bıraz bende yaptım ama benımkını vermedı belkıde yumurtlama olmadı anlamadım o sıteden yapmıstım bende ama daha ılk ayımdı belkıde ondan gecerlı olmadı bılemıyorum bırde sen a seffaf akıntıyı gormusmuydun
şimdi adetın gelmesıne mı az kaldı biçim anlamadım benronya,minietek ateş ölçme sistemine kayıt oldum ama diğer siklusumda bakarım artık bunun tamamlanmasına az kaldı çünkü sonuç elde edemem herhalde çok güzel bir siteymiş ikinize de teşekkür ederim...
canım pko da zaten yumurtlayamama sorunu bir sen düzenlı ateşini ölç ve siteye kaydet sonra o ölçümlerını ateş topıgınde ve burada değerlendırırz
gebelik olabilir belki bekle bir kaç gün daha bence.... klomen yumurtaların gelişimini hızlandırıyor... adet gecikmesi neden yapsın ki.... çatlamışmıydı yumurtan ne dedi dotorun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?