10 gün önce çatlamamış gözüküyodu ama benim hala göğüs uçlarım ağrıyo ve akıntım var
heyyyoo millet hepinize tünaydın :))
sabah erkenden kalktım sevgili doktorcuğuma gittim.. bugün adetimin 13.günü sol yumurtalığımda 15mm'lik, sağda ise 13mm'lik iki yumurtam oluşmuş.. cumartesi sabah erkenden çatlatma iğnemi olacağım.. off feci heyecan yaptım :))
şimdi daha önce çatlatma iğnesi yaptıranlar size sorum olacak;
*ilacı piyasada bulmak zor mu? doktor bulamayacağımı ve klinikte ellerinde olduğunu orda yaptırabileceğimi söyledi.. fiyatına ise 40 lira dediler..
*dışarıda bir eczaneye sordum ilacın fiyatı 10 lira aslında :)) ama elimizde yok dedi..
siz nasıl yaptırdınız? dışarıdan mı aldınız? ne kadar verdiniz ilaca?
eczaneden başka fiyat doktordan başka fiyat duyunca da içim bulandı işte birden..
**bir de yumurtalar daha büyür mü dersiniz? doktor en az 18-19 mm olur cumartesiye kadar dedi.. ama daha önceden bu durumu yaşayanlar tecrübelerini yazarsa sevinirim..
**bir de hormon sonuçlarıma baktım fsh değerim 7.4.. lh ise 4.65 idi.. hormonların iyi çalıştığı için çok sıkıntılı bir pko değilsin dedi.. sadece kistik yapıya sahip yumurtalıkların var dedi..
Allah'ım lütfen iç sesimizi duy, hayırlısı ile tüm isteyenlere sağlıklı hayırlı birer evlat nasip et.. Amin.
canım belki daha sonra çatladı... ben anlamadım bilen arkadaşlar cevaplasın... doktora tekrar gitmeyi düşünmüyor musun bunun için ultrason kontrolü bide göğüs uçları ağrısı neden olurki bunu sen daha önce de yazmıştın....
kayram canım kilo vermeye devam tamam mı?
iyi gidiyorsun hatta 78 lere falan inebilirsen çok harika olacak moralin daha da düzelecek canım ...
bu arada yaşımla ilgili dediklerin için de teşekkür ederimbu günkü plates ile tüm kaslarımın çalıştığını hissettim resmen... sen de devam et mutlaka...sakın bırakma egzersizleri ve yürüyüşü...
bicimcim aşk olsun yaaaa hiç bana laf atmak yokmu
tamam canım zaten once 80 sonra dahasınıda verıcem ınsallah yuruyuslerı bırakmıyorum ama benımkı aksama kaldı sabahları ve gun ıcınde burası fecı sıcak bu yuzden dısarı cıkmıyorum aksam on gıbıcıkıyoruz sonrada hareketlerımı yapıyorum bende 25 yasındayım bu arada ıstedıgını sorabılırsın hıcsorun degıl benım sorularıma sabırla cevap verıyorsun sen
evet canım o yzdığım günden beri ağrıyo bende bilmiyorum 1 hafta falan daha beklicem sonra dra gitcem
İbrahim Saraçoğlu kolay hamilelik için incir kürü: Yumurta çatlatma kürü
kızlar, video biraz uzun ama izleyin derim!!!
yazdım canım görmedin sen :)
valla bu gün keyfm yok hiç tüm gün uyusam uyurum herhalde... evde işler bana bakıyor ben de onlara bakıyorum :)
bilgisayar ekranına boş boş bakmışım öyle...yarına geçer inşallah bu psikolojim
baya bır bekledım hatta esım evde senı gordum dedım arkadasım nette her zaman rast gelemıyoruz ondan didim azucuk sitem edeyım dedımsağol canım ya tabi sorarım ben de... şu anda durumum meçhul :) sorulacak bişey yok....25 yaş en güzel yaşlar gerçekten ve en hızlı geçen dönemler....
gece yürüyüş daha da güzel bence... benim eşim gece yürümeyi sevmez sevse ben de evde durmam çıkarım valla oh ne iyi yapıyorsunuz....
İbrahim Saraçoğlu kolay hamilelik için incir kürü: Yumurta çatlatma kürü
kızlar, video biraz uzun ama izleyin derim!!!
baya bır bekledım hatta esım evde senı gordum dedım arkadasım nette her zaman rast gelemıyoruz ondan didim azucuk sitem edeyım dedım
bu arada neden bole oldun hayrdır uykun mu var halsızlık falan damı var bıcım senı umutlandırmak ıstemem ama bunlar hep belırtı ınsallah yaaaaaaaaaaaaaaaa
izliyorum şimdi
canım yumurta rezervleri tükenenlerde de işe yarıyorsa bu kür bizde zaten yumurta sayısı çok çoğul gebelik patlaması olmasın sonra :))
canım ya sağol...
sorma ya gözümün önenden siyah hareler geçiyor elim ayağım çekiliyor... kendimi zorlayarak yapıyorum bu gün her şeyi ki dinlendim platesten sonra 1 saat daha uydum uykumu da aldım yani....
canım sadece yumurta rezervı ıcın degıl bız de kalıtelı yumurtlama olması ıcın kullanmalıyız bence cunku yumurta kalıtesını de artırmada da ıyı
anladım tabi o da çok önemli yoksa kalitesiz olsa büyüse ne olacak ki...Allahım hepimize sağlıklı bebekler ver inşallah...
canım bu arada sen eşin evdeyse yanına git istersen...benim eşim pazar pazartesi tatil...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?