Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

minietek ben 12 mayısta 6 gün erken adet gördüm bu ay 8-9 haziran gibi adet görmem gerek yani... bu sebeple ateşi şu sıralar ölçmemin anlamı yok... bu ay geçti...

10 gün önce çatlamamış gözüküyodu ama benim hala göğüs uçlarım ağrıyo ve akıntım var

canım belki daha sonra çatladı... ben anlamadım bilen arkadaşlar cevaplasın... doktora tekrar gitmeyi düşünmüyor musun bunun için ultrason kontrolü bide göğüs uçları ağrısı neden olurki bunu sen daha önce de yazmıştın....

kayram canım kilo vermeye devam tamam mı?
iyi gidiyorsun hatta 78 lere falan inebilirsen çok harika olacak moralin daha da düzelecek canım ...
bu arada yaşımla ilgili dediklerin için de teşekkür ederim bu günkü plates ile tüm kaslarımın çalıştığını hissettim resmen... sen de devam et mutlaka...sakın bırakma egzersizleri ve yürüyüşü...

canım elimizde yok diye bir şey yok! o telefon edicek, depo ya yada firmaya 10 dakika içinde getiricekler! o kadar!

şimdi senin doktorun tavsiye ettiği iğne orijinaldir ya da o iğnenin firması o doktoru güzel bir tatile yollamıştır emin ol, benim eşim eczacı..o yüzden bu işleri çok iyi biliyorum...

ilaçların muadili de var tabiki, kötü olan artık kare barkod olayından dolayı sen fiyatları göremiyorsun, bence doktorun tavsiye ettiği iğneyi ve eczanedekinin markalarını araştır....

evet canım o yzdığım günden beri ağrıyo bende bilmiyorum 1 hafta falan daha beklicem sonra dra gitcem

tamam canım zaten once 80 sonra dahasınıda verıcem ınsallah yuruyuslerı bırakmıyorum ama benımkı aksama kaldı sabahları ve gun ıcınde burası fecı sıcak bu yuzden dısarı cıkmıyorum aksam on gıbıcıkıyoruz sonrada hareketlerımı yapıyorum bende 25 yasındayım bu arada ıstedıgını sorabılırsın hıcsorun degıl benım sorularıma sabırla cevap verıyorsun sen

bicimcim aşk olsun yaaaa hiç bana laf atmak yokmu

yazdım canım görmedin sen :)
valla bu gün keyfm yok hiç tüm gün uyusam uyurum herhalde... evde işler bana bakıyor ben de onlara bakıyorum :)
bilgisayar ekranına boş boş bakmışım öyle... yarına geçer inşallah bu psikolojim

sağol canım ya tabi sorarım ben de... şu anda durumum meçhul :) sorulacak bişey yok....25 yaş en güzel yaşlar gerçekten ve en hızlı geçen dönemler....
gece yürüyüş daha da güzel bence... benim eşim gece yürümeyi sevmez sevse ben de evde durmam çıkarım valla oh ne iyi yapıyorsunuz....

Son düzenleme:

baya bır bekledım hatta esım evde senı gordum dedım arkadasım nette her zaman rast gelemıyoruz ondan didim azucuk sitem edeyım dedım
bu arada neden bole oldun hayrdır uykun mu var halsızlık falan damı var bıcım senı umutlandırmak ıstemem ama bunlar hep belırtı ınsallah yaaaaaaaaaaaaaaaa

ben ızledım canım hatta ben maıl atmıstım kendı sıtesıne bana tam da bunun tarıfını yazıp gonderdıler ozellıkle bızım ıcın havusla kullanmamız onemlı cunku ıncır kuru catlama olmazsa kıst yapabılıyor saol paylasımın ıcın eger sogan kurune sabır gosterıp uc ay devam edbeılırsem arkasına bunu uygulayacagım

canım ya sağol...
sorma ya gözümün önenden siyah hareler geçiyor elim ayağım çekiliyor... kendimi zorlayarak yapıyorum bu gün her şeyi ki dinlendim platesten sonra 1 saat daha uydum uykumu da aldım yani....

izliyorum şimdi
canım yumurta rezervleri tükenenlerde de işe yarıyorsa bu kür bizde zaten yumurta sayısı çok çoğul gebelik patlaması olmasın sonra :))

canım sadece yumurta rezervı ıcın degıl bız de kalıtelı yumurtlama olması ıcın kullanmalıyız bence cunku yumurta kalıtesını de artırmada da ıyı

canım ya sağol...
sorma ya gözümün önenden siyah hareler geçiyor elim ayağım çekiliyor... kendimi zorlayarak yapıyorum bu gün her şeyi ki dinlendim platesten sonra 1 saat daha uydum uykumu da aldım yani....

benden solemesı tatlım bence sımdıden umıtlenmeye basla

canım sadece yumurta rezervı ıcın degıl bız de kalıtelı yumurtlama olması ıcın kullanmalıyız bence cunku yumurta kalıtesını de artırmada da ıyı

anladım tabi o da çok önemli yoksa kalitesiz olsa büyüse ne olacak ki...Allahım hepimize sağlıklı bebekler ver inşallah...
canım bu arada sen eşin evdeyse yanına git istersen...benim eşim pazar pazartesi tatil...

ben cıkıyorum sımcık guzel bır sohbettı bırazcık evı toparlayayım bulasık falan daha yatagımı kapamadım gorsuruz herkesemutlu gunlerr

canım esım oglelerı eve gelıyor lojmanda oldugumuz ıcın ısı cok yakın her fırsatta eve gelıyor canım sımdı gıttı ama zaten cıkmam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…