Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

benden solemesı tatlım bence sımdıden umıtlenmeye basla

içimdeki ümit bitmiyor benim bebekle ilgili hiç bir zaman ancak zaman olarak bu ay kesin olacak olmalı gözüyle bakmıyorum... çünkü hormonlarıma beynime fazla müdahale edemem rahat davranıyorum... şu da bi gerçek tabi olsun çok istiyorum....ne güzel dedin olursa kutlarız tabi... ama olmazsa da üzülmeyecek durumdayım yani...nasip derim hayırlı değildir derim ve denemeye devam derim....

canım esım oglelerı eve gelıyor lojmanda oldugumuz ıcın ısı cok yakın her fırsatta eve gelıyor canım sımdı gıttı ama zaten cıkmam gerek

tamam o zaman çok öpüyorum seni... güzel cümlelerinle de moral verdin... görüşürüz...

Off adet oldum guya ama akıntım yok denecek kadar az.Gün içerisinde tırnak ucu kadar kahverengimsi lekelenmem oldu sadece.Ne yapsam acaba ?

merhaba kızlar bende 3yıldır pcosluyum doktorumda kistlerimin küçük oldugunu ve menapoza kadar duracagını söyledi ancak kilo vermemı önerdi çünkü 3yılda 30 kilo aldım maalesef diyet yapıyorum suan ama cogu kızdan duydugum kadarıyla kılo varsa ve verilirse kistlerde gidiyormuş zaten bu hastalığa kilo yaramıyor yanı

Off adet oldum guya ama akıntım yok denecek kadar az.Gün içerisinde tırnak ucu kadar kahverengimsi lekelenmem oldu sadece.Ne yapsam acaba ?

canım doktorunla telefonla görüşme imkanın varsa bence telefon açıp sor hemen...dün başladı demiştin sen bu gün kesildi mi hemen... demek ki sökmemiş daha o ilaç mı etki etmedi acaba? bu sorularını doktorla bir görüş... böyle az gelecek derse adetten sayarsın bunu.... bebe aspirini iç istersen kan sulandırıyor benim adetlerim o sayede çok çok geliyor...

Son düzenleme:
kızlar dün sabah da bu sabah da ateşim 36.9 çıktı... keşke öncelerini de ölçseydim... sanırım bu ateş benim progesteron salgıladığımı gösteriyor ben öyle anladım sizce?
yani ben geçtiğimiz günlerde yumurtlamış olabilirim de mi?

Canım sen söylemesen aklıma doktoru aramak gelmeyecekti.Teşekkür ederim
Az önce doktoru aradım.Bana hapı bırakmamı ve cuma günü tekrar gelmemi söyledi.Kahverengimsi az lekenleme sorun olmaz adet başlamış sonuçta dedi.

36.9 baya yüksek bence.Yumurtlamış olabilirsin bencede.

Ben bu sabah başladım ölçmeye.İlk gün 36.5 çıktı benimki.

anladım canım sen yine de aspirin varsa evde iç de kanı sulandırsın kanamayı artırır ben içtiğimde aspirin...tabi aspirine alerjin yoksa iç...bazı kişilerin bazı ilaçlara alerjisi olur ya...

Son düzenleme:
36.9 baya yüksek bence.Yumurtlamış olabilirsin bencede.

Ben bu sabah başladım ölçmeye.İlk gün 36.5 çıktı benimki.

ay inşallah canım yumurtlamışımdır... senin de normal çıkmış... 36 buçuk normal ateş... bakalım bundan sonra nasıl gidecek.... bu arada sen bu ay yumurta geliştirici ilaç falan alacak mısın?

canım zaten ole olmalı ben umıtlenmelısın derken kesınlıkle olcak gozuyle bakma ama belırtıler onu gosterıyor sende bu azım oldukca bu ay olmadı bıdahakı ay mutlka olacak canım
canım ya bende bılemıyorum doktoruna sor dıcektım ama sormussun zaten o tekrar bakıp rahımın ıncelıgıne gore adetmı degılmı karar verebılır
kesınlıkle dogru solemısler benımde son dort senede aldıgım kılolarım var ınsallah bıtecek ama ınsallah

canım oncekı olcumlerını bılmedıgım ıcın bısey dıyemem ama bundan sonrakıler onemlı atesınde dusme olmaması gerekır o zaman gebesın demektır saat kacta olcuyorsun ve yataktan cıkmadan olcuyorsun degılmı

evet tabi yataktan çıkmadan ölçüyorum... gerçi gebe olmasamda regl olana kadar progesteron salgısından ötürü ateş düşmezmiş ama bakalım ne olacak...yarın sabah da ölçmeye devam ederim...
artık zaman gösterecek...

canım zaten ben regl olana kadarkı olcumlerını kastetmıstım regl gunun de de olcersın ona gore anlamaya calısırız ben sunu anlamıyorum bu progesteron hormonu madem kı catlama olduktan sonra salgılanıyor ve adet olmayı saglıyor rahmı kalınlastırark faln e o zaman yumurtlaması olmayan ınsanlar nasıl adet olacak progesteron salgılanmaz kı

ay inşallah canım yumurtlamışımdır... senin de normal çıkmış... 36 buçuk normal ateş... bakalım bundan sonra nasıl gidecek.... bu arada sen bu ay yumurta geliştirici ilaç falan alacak mısın?

Canım benim bu ilaçlar hakkında henüz hiç bilgim yok inan ki.
Belki cuma günü doktora gittiğimde doktor bahsedebilir bilmiyorum.:44:

bende bugün onu araştırdımm
progesteron salgılanmayınca yani yumurtlama olmayınca
östrojen salgılanmaya devam edermiş
ve endometriumm en sonunda östrojenin uyarmasına dayanamayıp kanarmış
yani endometirumu kalınlaştıran östrojenmiş
normal yumurtlayan kadında ise endometriumu kalınlaştıran progesteron hormonu
bizlerin yumurtladığını anlayabilmesi için en güzel yöntem ateş ölçme
vücudun ısısını yöneten hormon progesteron çünkü

kızlar yaa tam bu ay yumoş takibine başladım sonunda derken eşim dün akşam bebek işini biraz erteleyelimmi demezmi? ben bu kadar uğraşıyorum onun dediğine bakın. ne yapsam bilemiorum aklım çok karışık...

inşallah dediğin gibi olur ve şansım artar :)) ama doktorum ikizden bile bahsetti biraz gözüm korktu açıkçası :))doktor dışarıdan bulursan getir ben burda yaparım ama piyasada yok dedi :)) ama şimdi düşünüyorum iki doz yazdı reçeteye yani iki kutu ilaç almam gerek.. ee tanesi 10 liradan ikisi 20 lira, demekki 20 lira da enjeksiyon için para alacaklar.. aslında çok da para değil. sıradan bi özel hastaneye de girsem en kötü enjeksiyon 7-8 tldir.. içimi bulandırmayayım ben en iyisi :)))

preynyl evet.. bilemiyorum ki neden onu dediğini.. belki de elinde olduğu için onu söyledi..

inşallah canım benim.. iğne pregnyl evet.. neden ovitrelle demedi bilmiyorum.. ama sanırım iki ilaç birbirinin muadili çok farkı yok.. bakalım cmtesi günü kliniğe gidince doktora sorarım detaylı ve eğer ovitrelle daha iyi ise onu vurdururum.. bi de sana sabah akşam yapılmış, bana sadece sabah yapacak ve iki doz tek seferde yapacak..
bu arada cuma 19mm olsa demek ki cmtesiye 20yi geçecek :)) hadi inşallah yumoşlarım benim büyüyün de bebeğim geldin :))

bende düşündüm zaten tatil olayını :)) benim de bi sürü ilaç mümessili tanıdığım var işleyişi biliyorum.. ama ecza depolarında da maalesef ki ilaç yok :)) sordurdum bulmak çok zor dediler hep.. tüp bebek merkezleri vs gibi kliniklerin etrafındaki eczanelere bi bakın dediler.. ee onunla uğraşacağıma kaçı kaç para sanki yaa altı üstü 40 lira dedim :)) ama içime dert olur ben bu durumu doktorcuğuma sölerim :))

hepinize ilginiz için çok teşekkür ediyorum :))

aaa bi de birşey daha sormak istiyorum... doktor cmtesiye kadar ilişki yasağı koydu.. ve iğneyi olduktan sonra 3 gün boyunca her gün sonrasında gün aşırı ilişki dedi.. acaba bi gün öncesinde ilişki olsa mı? iğne ne kadar sürede etkisini gösterir ki? offf be amma karışık çetrefilli bi işmiş bu :))

benim internetten doktor yorumlarından okuduğum bilgi çatlatma iğnesinden 12saat sonra ilişki ve 24.36.50.saatler yani canım iğneden 1 gün önce ilişki de iyi olur bence...ama spermler de dinlenecek ya ondan ilişki yasağı anladın mı....sen doktorunu dinle bence...

Son düzenleme:

ayy ne güzel bilgi bulmuşsun ben de merak ederdim hep yumurtlamadan kanama nasıl olur diye demek mantığı buymuş canım ya... demek ki bende şu anda progesteron salgılanması var ateşimden anladım bunu bakalım ateş böyle giderse...şu durumda 2 seçenek var...ya yine zamanında regl olacağım ya da tuttuysa gebelik....yani işte bi umut :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…