Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

anladım dinlenecek de neredeyse 4 gün olacak acaba kalitesi düşmez mi ki :))) aklıma takıldı işte.. doktoru dinleyelim bakalım :)) ama ben perşembe gecesi ilişki düşünüyorum, en azından çatlatma iğnesi sonrasında içeride az da olsa belki spermler kalır da şans artar gibi geliyor :)

bu arada inşallah hissettiğin şeyler gebeliktendir.. bol bol dua ediyorum hepimiz için.. Allah'ım en kısa zamanda hepimize nasip etsin..

sağol canım ya...
içinden nasıl geçiyorsa öyle yap o zaman ama çatlamadan sonraki ilişkilere dikkat et tamam mı...öncesinde 3 gün perhizi her doktor söyler...spermiogram testi öncesinde de hep dedikleri budur ya 3 gün perhiz yani ilişki yok diye....bunu da onun gibi düşün... ama senin içine öyle sinecekse perşembe gecesi de ilişki olsun...aşılama cumartesi sabah mı olacak eğer öyleyse gecesine de ilişki olsun...canım inşallah tutacak bu ay senin ve tüm isteyenlerin haziran ayını severim uğurlu gelsin hepimize...

tuanatay kızım nerelerdesin uyuyor musun yine bakayım?
kızlar ben geç saatlarde gelirim yine şimdi çıkıyorum görüşürüz...

evet yaa sperm testi içinde öle diyorlar.. belki de 2-3 gün sperm beklediğinde daha verimli oluyo hahaha :)) heyy Allah'ım nelerle uğraşıyoruz yaaa :))
bu arada aşılama günü yani cumartesi ayın 4ü oluyor.. doktor 4-5-6-8-10 haziranda ilişki olsun muhakkak dedi.. inşallah yakalarız hemencecik dedi :)) Allah'ım aratmadan dileyen herkese versin inşallah..

tuanatay bebek geldi bizi unuttu dicem ama muhtemelen bünyeye ağırlık çöküyordur :)) bol bol yat dinlen, bebek sağlıkla gelişsin..

canım ateş ölçmeye devam et
eğer ateşin düşmez ve adet olmazsan bebişin senledir
tani yumurtlama gününü bilmen çok önemli
bizler ateş ölçtüğümüzden hangi gün yumurtladığımızı biliyoz
ve ne zaman adet olacağımızı biliyoruz

arkadaşlar ben pko hastasıyım.düzenli gttiğim bi doktorum vardı yıllardır.en son ocak ayında doğumkontrol hapını bıraktım ve 4 ay regli olmadım. kendisine gittim regli olmam için oragemetril verdi ve hormon testi istemedi tekrardan sonuçta tanın belli diye. ben de bi de başka bir doktora gidiyim dedim. o da regli olmam için duphastone verdi. 20 adet ilaç 10mg'dan 10 gün kullanıcaktım ve regli olunca da 2 veya üçücü günü hormon testi yaptır gel dedi, erken menopoz var mı ona bakıcam yoksa şeker ilacı verebilirim, doğum kontrol hapı tedavi etmez göstermelik regli yapar dedi.
ilk olarak sorucaım hormon ilacı ile regli olduktan sonra hormon testi yaptırmak ne kadar doğru sonuç verir?
ikinci ve büyük sorunum evde yapılan temizlik sonrası benim daha önceki hormon ilacım furlutal ve dupahstone karışmış. ve ben 3 adet duphastone 7 adet furlutal içmişim. kendisini arayıp sorucaktım napıyım diye ama hastane doktoru olduğundan yerinde yoktu cebini de vermiolar. çok morali bozuk. iki hormon ilacı birbirine karıştı napıcam neeye devam edicem bu akşam bilemiorum. yarın sabaha doktoru arayana kadar sinir stres...
acaba ikisini karıştırmış olmam hormon testini olumsuz etkiler mi? hangine devam ediyim bu akşam ?
(

tuanatay kızım nerelerdesin uyuyor musun yine bakayım?
kızlar ben geç saatlarde gelirim yine şimdi çıkıyorum görüşürüz...

yok tatlım uyuyamadım bugun:) benım su hamıs arkadasa gıttım beraber onun bebısı ıcın alısverıs yaptık amma pahalı bu bebek kıyafetlerı falan elınde upuzuuun bı lıste vardı ayaklarıma kara sular ındı valla.sımdı yatıyorum ama ıyı geceler herkeze
BiCiMiM sabah gorusuruz.. Aynı saatte:))

suan bende öyle düsünüyorum ve kilo almaya calisiyorum 2 kg almisim ) ve bugün cok hayret ettim. Ilk kez adetim kendiliginden geldi . yani 33. günde adet gördüm. Cok hayret edici valla. Dün maydonoz kürünü yaptim bugün adet oldum...Amin insaallah canim dualarin ayni sekilde sana geri dönsün!!!

Canim yukarda yazdigim gibi 2 kg almisim. Dünde maydonoz kürünün denedim veee bugün adetim ilk kez kendiliginden hapsiz geldi. yani 33 günde adet oldum hayret dogrusu)) ama olsun buna bile seviniyorum artik)))

canım o dedıgın bıraz farklı canım ostrojenle rahımın kanaması cok cıddı bırsey ve cok uzun suruyor ve doktorlar rahım kalınlastıgı ıcın kazımak zorunda kalıyorlar kanamayı durdurmak ıcın ve bızıım gıbı pkolular ıcın bu cok ama cok onemlı yanı her ay adet olabılmek yanı ıkı uc ay sureklı ostrojen etkısınde kalmamalı rahım bu yuzden bır sekılde her ay adetımızı ılacla da olsa getırtmelıyız ama ben bu konuyu doktora sorucam gıdınce ama cok guzel bır konuya degınmıstır
ıyı bakalım hayırlısı dıyeyım canım 40 lıra da bısey degıl de doktorların bu tavrı ınsanı sıkıyor bıde ovıtrelle ıthal oldugu ıcın daha pahalı ama ıkısı bırbırının aynısı
canım duphaston da farlutalde adet sökturuculer ama ıkısı bır arada nasıl kullanılır nasıl bır etkı yapar bılemıcem ınsallah bırsey olmaz canım

anladım o zaman ben de bu yönteme devam edeyim çok mantıklı gerçekten de...

canını sıkma ikisi de adet söktürücü nihayetinde sorun olmaz...duphaston daha iyi ben ya onu ya da progestanı tercih ederim... sabah akşam 10 günü tamamladıktan sonra ilaçları bırak adetin gelsin...5 gün mü içtin 3 + 7 10 eder sabah akşam 5 gün mü içtin... istersen bu gece yine farlutal iç en çok onu içmişsin çünkü yarın sabah da doktoruna sorarsın... ama korkma ikisi de aynı amaç için olduğundan sorun değil... yalnız kesinlikle en etkilisi duphaston ve bebek bile olsa yani hamilelelik dahi olsa duphaston zarar vermez bebeğe bilgin olsun...hormon testlerini etkilemez adetin 3. günü yaptır ben de hep bu ilaçlardan alıyorum etkilemiyor hormonları etkilese doktor derdi bana... doğum kontrol hapları etkiliyor çünkü onlar östrojen de içeriyorlar...

Son düzenleme:
hoşbulduk canım ancak yatıyorum ben tam çıkıyordum yazdın :)
nasılsın her şey yolundadır umarım
tamam canım ıyı geceler sana
iyi akşmar kızlar biçimciğim slm nasılsın
selam canım sen nasılsın
kayram canım sabah görüşürüz :) hemen çıkmam gerekli
iyi geceler

ya kuzum ben goremedım yazdıgını bı lavaboya gıtmıstım de yetısemedım neyse canım gorusuruz yarın kendıne ıyı bak guzel ruyalar

PKO’da yumurtlamanın düzenli olmaması nedeniyle rahim iç tabakası östrojen hormonu tarafından sürekli olarak uyarılır. Bu uyarılma tabakanın kalınlaşmasına neden olur. Kalınlaşma belli bir sınıra geldiğinde tabakayı besleyen damarlar ve östrojen seviyesi artık kalınlaşmış olan tabakanın ihtiyaçlarına cevap veremez ve genellikle gecikmiş bir şekilde ve genellikle normalden fazla kanama ortaya çıkar.

Adet kanamas dzensizlii, dzensiz adet kanamalar - Jinekolog (jinekolok) Dr. Kaan Kocatepe
siteden alıntıdır

anladım canım bu bızım ıcın dogru bır bılgı tatlım ben normalde her ay duzenlı adet gorenlerı de merak edıyorum hanı dıyorlar yaa adetlerım duzenlıdır bı gıdıyorlar doktora belkı bır snede sadece uc kez yumurtlamıslar falan onları da merak edıyorum ya aslında vucudumuz mucızevı sekılde calısıyor yaa bır fencı olark bunu hep hıssettım ama bu ıslerın ıcıne gırınce daha bır anlıyor ınsan degılmı canım yaaaaaaaa

busmai sen tedavı görmusmuydun bu ay neler denedınn

evet ben serophene kullanıyordum bu ikinci ayımdı.. bu ay çat iğnesi de kullanmıştım o yuzden umitlenmiştim nedense.. yıkıldım resmen.
daha da kötüsü bugun doktora gittim; kistim oluşmuş ve bu ay doğum kontrol hapı kullanacakmışım.. çok kötüyüm ya.

moral veren herkese teşekkurler.

günaydın herkese şimdi plates zamanı
busmai canım kistin ne kadar benim şubat ayında 2.6 cm lik yumurta kistim vardı çatlamayınca öyle kist gibi yerleşmişti...bana da doğum kontrol hapı verilmişti ben içmedim sadece 15.günden başlayarak 10 gün sabah akşam progestan içtim ve kistim parçalanarak atıldı yani illa bu kistleri doğum kontrol hapları geçirecek diye bişey yok anlatabildim mi....ama sen nasıl istersen öyle yap canım sen bilirsin....kistin 4-4.5 cm dir o zaman tamam yani doğum kontrol hapı gerekli olur ama küçük kistse gereksiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…