Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hadı hayırlısı bıtanem.guzel haberlerını beklıyoruz.esınede bizim adımızada teşekkur et olurmu bu kadar dusuncelı oldugu için.ve de kıymetını bıl.cunku bende esımı coook ozledım yaaaaasenağlama
:1no2:

canım tesekkur ederim iyi dileklerin icin inşallah herkes iyi olur ve istedigi sonucları gorur inan ben adetimin hic kendiliginden olacagını ihtimal bile vermiyordum o kadar sasırdım ki anlatamam ya cunku 1.5 senedir cocuk istiyorum ve ne zman istedim adetlerim hep şaştı ve son birkac aydır dehşet şaştı yani neyse bence dr un sana da seker ilacından vermesi lazımdı sonucta pkolusun heee tamam kilon normal ama sanada fazla dozaj yazacagına düşügünü yazması lazımdı ya da gunde iki tane olacagına bir tane olurdu diye dusunuyorum bence bu gittiginde bir sor bakalım seker ilacını cunku dr bende pkoyu gorunce hemen ilacı verdi canım

tmm cnm sorucam dr sağol... dr.da bana cok bilmiş dicek cok şey sçylüyom burdan öğrenipkaydirigubbakcemile3

kızlar ya
doktora gidicem yazıyosunuz ya.devlette öle birine mi gidiyosunuz.yoksa özelde paraları döküyomusunuz?ben antalyada yaşıyorum.ve burda bi prof var.arkadaşım tavsiye etti.ona gidicem.özel ama napimm.zaman kaybı olsun istemiyorum.doktor bu işte çok önemli.öle laf olsun diye ilacı yazıp yollamamalı.artık bu devirde kimseye güven olmuyo.ya o kadar umutla gidiyosun.dediklerini emir gibi yerien getiriyosun,,sonraa hopp ordan başka bi doktor çıkıyo yanlış tedavi olmuşsun diyo..kime neye güvenicez bi anlasam...olan bize oluyor..maddi kısmını geçtim ama manevi boyutu...resmen insan yıkılıyo..haksızmıyımm?

karube
allah kavuştursunn..
zor olmalı...ama sayılı gün...geçicekk nasılsa...şükür bu dünyada...ömür boyu kaybedenler var.....şükret haline..ve kavuşacagın günü (geceyi) düşün:) allah uzun ömürler versin canım....

meraba kızlar nasılsınız size birşey soracam bebek tedavisinde igne kullandınızmı? bilgisi olan varmı ben kullandım ve ohss oluştu böyle bişey başına gelen varmı

çok haklısın arkadaşım,doktor çok önemli.ben o kadar çok çektim ki bu konuda...devlet hastanesine de gitmedim ama asıl önemli olan doktormuş,hastanenin özel ya da devlet olması değil...uzun olacak biraz ama anlatayım:
haziran 2006'da bebek kararı aldık.kasıma kadar bekledim,sonuç alamayınca doktora gittim.55 mm çapında bir kistim ve yaram vardı,tedavileri yapıldı.doktorum 'artık hiçbir engelin yok.' dedi.2-3 ay sonra başka bir doktora gittim,yine hiçbir engelin yok denildi.bu arada eşim de kontrolden geçmiş,bir sorun görülmemişti.5 ay daha bekledim ve 3. doktoruma gittim.bu arada pko ile ilgili bir yazı okumuş,belirtilerini de kendimde görmüştüm.o doktor da 'engelin yok' deyince 'kendimde belirtilerini görüyorum,bende pko olabilir mi?' dedim.bana güldü 'o hastalıkta kilo problemi,tüylenme nasıl olur,sen biliyor musun?' dedi.ikna oldum ama yine de hormon testi istedim.çünkü kilo verememe ve tüylenme sorunlarım doğum kontrol hapı kullandıktan sonra oluştu, 'bu hapın hormon dengemi bozduğunu düşünüyorum.'dedim.ben istemesem tahlil bile yapacağı yoktu.neyse tahlillerim yapıldı,cevap yine aynı 'hiçbir engelin yok.' bekledim,bekledim...4. ve son doktoruma gittiğimde 2008'in nisan ayındaydık.muayene ve eski tahlillerime bakarak pko teşhisini koydu,tahlilleri yeniden yaptırarak mayısta gittiğimde de ilaçlarımı verdi.haziranda kullandım ve temmuzda hamileydim.sonrasını biliyorsunuz zaten senağlama
2 yılım,sağlığım,psikolojim doktorların elinde heba oldu.Allah hepimizi doğru doktorlarla karşılaştırsın.

darısı bize inşallah canım ya. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.bizlerede dua etmeyı unutma olurmu

neler yaşadığınızı,neler hissetiğinizi çok iyi anlıyorum.ümidinizi kaybetmeyin inanın hergün bunları yaşayanlar için dua ediyorum.dualarım sizlerle sizde benim için dua edin bende bir aksilik olmasından korkuyorum.hayırlısı diyelim.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin..

ilaç yan etkileri olan bir ilaç ama bi süre sonra geçiyor.dualarım sizlerle..inşallah hepimizin sağlıklı bebeişleri olur..:Saruboceq:

ya tabı cok şükür son49 a gırdık .zaten kavusmanın umıdı ve heyecanıda olmazsa vay halıme ayrıca tesekkur ederım canım benım guzel dileklerın için:1hug:

amııın amınnnn amınnnn a.s.

meraba kızlar nasılsınız size birşey soracam bebek tedavisinde igne kullandınızmı? bilgisi olan varmı ben kullandım ve ohss oluştu böyle bişey başına gelen varmı

ben kullandım ama klomenden sonra yanı klomenı kullandım yumurtalarım ıstenılen olgunluga erıstıgınde catlatmak içinde iğne yapıldı.birdefa kullandım sadece sonuc alamadık ama ılk olmasına ragmen cok ıyı demışti doktorum genelde ılkınde ıyı sonuc vermezmışte..

kızlar size bişey sorucam ben pkoluyum 4 senedir hiç kendiliğimden adet olmadım 2 ay klomen kullandım yine yumurtam gelişmedi klomeni bıraktım ertesi ay adet oldum kendi kendime bu ay da doktora gittim yine hiç ilaç kullanmadım 2 tane yumurtam olmuş ve birisi çatlamış rahmimde 8 mm iymiş sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum sizce bu ay bi ümit var mı bende??

tabiki var tatlımm yumurtan oluşmuş ve catlamış bu nedemek biliyomusun sen bende 8yıllık pkoluyum senede 5kez adet oluyorum ve 3ay oldu hala adet olamadım bence sen buay dikkat et heran hersey olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…