GUNAYDIN KIZLAR :) c.tesiye randevu aldım kızlar bkalım nolcak dr a dicem adeet olmadım düzensiz oluyorum bişey yapın... bu akşamda sinemaya gitcekmişiz eşim öyle dedi eşimi cok seviyorum yaa onun destegi yanımda olması her zaman beni cok mutlu ediyo bir defa daha üzülüyosun ona bir bebek vermediğim icin tabii Allahın izniyle
Canım hayırlı olsun inşallah tez zamandagüzel hayırlı sonuçlar alırsın amin... Benimde çok düzensiz hatda 2 ay olcak adet olmadımbende klomen tarzı şeye başlıcam bu ay ama adet olamadıgım icin başlayamadım. drumu aramıştım bekle kendiliğinden gelsin demişti fakat ben yarın randevu alıcam cumartesi dr. yüz yüze görüşücem hala adet olmadım böyle nereye kadar bekliyim tedavime başlamak istiyorum artık dicem.Bana glucophage filan tarzı hapda vermedi gerci kilon normal dedi o yüzdenmi vermedi acaba? Bilmiyorum yalnışmı düşünüyorum ama böyle olmazki bekle bekle karnım şişti valla Çok zor pko yaa hem bebek istiyon hem adet olmuyon bide bunla ugraşıyon yinede şükür tabii Allahım daha kötü sorunlar cıkarmasın. Bir an önce klomene başlim inşallah hayırlısı olur artık dayanamıyorum inş. bir an önce kavsurum yavruma...
hadı hayırlısı bıtanem.guzel haberlerını beklıyoruz.esınede bizim adımızada teşekkur et olurmu bu kadar dusuncelı oldugu için.ve de kıymetını bıl.cunku bende esımı coook ozledım yaaaaasenağlama
:1no2:
canım tesekkur ederim iyi dileklerin icin inşallah herkes iyi olur ve istedigi sonucları gorur inan ben adetimin hic kendiliginden olacagını ihtimal bile vermiyordum o kadar sasırdım ki anlatamam ya cunku 1.5 senedir cocuk istiyorum ve ne zman istedim adetlerim hep şaştı ve son birkac aydır dehşet şaştı yani neyse bence dr un sana da seker ilacından vermesi lazımdı sonucta pkolusun heee tamam kilon normal ama sanada fazla dozaj yazacagına düşügünü yazması lazımdı ya da gunde iki tane olacagına bir tane olurdu diye dusunuyorum bence bu gittiginde bir sor bakalım seker ilacını cunku dr bende pkoyu gorunce hemen ilacı verdi canım
canım senin eşin nerdeki ? üzülme
askerde ya asker yolu beklıyorum yanısenağlama
kızlar ya
doktora gidicem yazıyosunuz ya.devlette öle birine mi gidiyosunuz.yoksa özelde paraları döküyomusunuz?ben antalyada yaşıyorum.ve burda bi prof var.arkadaşım tavsiye etti.ona gidicem.özel ama napimm.zaman kaybı olsun istemiyorum.doktor bu işte çok önemli.öle laf olsun diye ilacı yazıp yollamamalı.artık bu devirde kimseye güven olmuyo.ya o kadar umutla gidiyosun.dediklerini emir gibi yerien getiriyosun,,sonraa hopp ordan başka bi doktor çıkıyo yanlış tedavi olmuşsun diyo..kime neye güvenicez bi anlasam...olan bize oluyor..maddi kısmını geçtim ama manevi boyutu...resmen insan yıkılıyo..haksızmıyımm?
darısı bize inşallah canım ya. allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsin.bizlerede dua etmeyı unutma olurmu
canımm senin adına gerçekten çoook sevindim bunları bizimle paylaştığın için allah senden razı olsun bizim gibi pko lu olupta çocuk sahibi olmaya çalışanlar aynı durumda olupta hamile kalanları duyunca gerçekten çook seviniyoruz...çok ümit veriyorsunuz bize rabbim inşallah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasib eder ve inşallah bizimde yüzümüzü güldürür
bende pkoluyum ve geçen eylülde bir defa aşılama yaptırdım olmadı malesef şimdi biraz ara verdim 4 aydırda glucophage kullanıyorum midemi mahvediyor sürekli midem bulanıyor hatta bazen istifra da ediyorum :1no2:ama inatla ilaca devam ediyorum çok ümitliyim inşallah en yakın zamanda bende burdan mutlu haberi haykırmak istiyorum sizlere...allahım bütün bebek isteyenlerin yüzünü güldürsün ...:CüvCüv:
karube
allah kavuştursunn..
zor olmalı...ama sayılı gün...geçicekk nasılsa...şükür bu dünyada...ömür boyu kaybedenler var.....şükret haline..ve kavuşacagın günü (geceyi) düşün:) allah uzun ömürler versin canım....
ah canım benimm askerde demek Allah bir an önce kavuştursun bilirim o acıyı. bende bekledim ama biz sözlüydük evlilik daha zor tabii Allah kavuştursun gecer üzülme
neler yaşadığınızı,neler hissetiğinizi çok iyi anlıyorum.ümidinizi kaybetmeyin inanın hergün bunları yaşayanlar için dua ediyorum.dualarım sizlerle sizde benim için dua edin bende bir aksilik olmasından korkuyorum.hayırlısı diyelim.Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin..
meraba kızlar nasılsınız size birşey soracam bebek tedavisinde igne kullandınızmı? bilgisi olan varmı ben kullandım ve ohss oluştu böyle bişey başına gelen varmı
kızlar size bişey sorucam ben pkoluyum 4 senedir hiç kendiliğimden adet olmadım 2 ay klomen kullandım yine yumurtam gelişmedi klomeni bıraktım ertesi ay adet oldum kendi kendime bu ay da doktora gittim yine hiç ilaç kullanmadım 2 tane yumurtam olmuş ve birisi çatlamış rahmimde 8 mm iymiş sizin bilgilerinizden faydalanmak istiyorum sizce bu ay bi ümit var mı bende??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?