sabah erkenden gittik doktora ve yumurtacıklarımı baktık.. biri 15 diğeri 13 mm olan iki yumurtam eşit boyuta ulaşmış ve her ikisi de 20 mm olmuş.. 18-22 mm arası uygun büyüklükmüş. eğer daha büyürse ya da daha küçük kalırsa kist olma ihtimali artıyormuş öyle dedi.. hemen iğnemi vuruldum ve eve geldim..
kasıklarımdaki tuhaf sancı dünden beri çok sık var doktor yumurtalıkları uyardığımız için bu sancılar olması çok normal dedi ama ben yine de tedirgin oluyorum ara ara.. neyse bakalım artık bu akşamdan itibaren çalışma yapmalı bol bol :)) yarın progestana da başlıyorum. sabah akşam 1er tane.. ilacım ayın 19unda bitiyor ama doktor pko'lu olduğun için hemen adet söktürmeyebilir dedi. ayın 25ine kadar bekleyeceğiz bakalım.. heyecanlı bekleyiş asıl şimdi başlıyor.. dualarınızı esirgemeyin benden kızlar.. Allah'ım hepimize sağlıkla birer evlat nasip etsin..
kızlarr acill yardım benim baya bi kanamam oldu nedennnnnnnnnn
ıns. Kotu bısey degıldır normalde adet gununmuydu erkenmı geldı yoksa
herkese günaydın ve iyi hafta sonları....:90:
şuan incirimi içiyorum. benim yumurtalarım çatlıyor onuniçin ben sadece incir yapıorum havuç kullanmıorum, doğrumu yapıorum yine de kullanmam gerekirmi havucu?
.Yumrtanın kendi kendine çatlayıp çatlamıcanı ilaç kullanmadan hangi HORMON gösterir?
:) en derın bılgılerımle soyluyorumkı adet belırtılerı dısındakı tek belırtım kabızlıktı. Yanı kolay kolay anlamazdım test yapmasaydım her adet donemımde yasıyodum aynı seylerı.senın kac gunun kaldı sımdı gerı sayıma basladın galıba ıns. Gelır bebısın bu ay hepınızınkı sırada beklıyo buna ınanın tımammı:)
hayır canım adetim biteli 10 gün oldu hem adet kanaması gibi değil kahverengi ama bi peçeteyi ıslatacak kadardı şimdi durdu.ihtimaller ne çok merak ediyorum
sabah erkenden gittik doktora ve yumurtacıklarımı baktık.. biri 15 diğeri 13 mm olan iki yumurtam eşit boyuta ulaşmış ve her ikisi de 20 mm olmuş.. 18-22 mm arası uygun büyüklükmüş. eğer daha büyürse ya da daha küçük kalırsa kist olma ihtimali artıyormuş öyle dedi.. hemen iğnemi vuruldum ve eve geldim..
kasıklarımdaki tuhaf sancı dünden beri çok sık var doktor yumurtalıkları uyardığımız için bu sancılar olması çok normal dedi ama ben yine de tedirgin oluyorum ara ara.. neyse bakalım artık bu akşamdan itibaren çalışma yapmalı bol bol :)) yarın progestana da başlıyorum. sabah akşam 1er tane.. ilacım ayın 19unda bitiyor ama doktor pko'lu olduğun için hemen adet söktürmeyebilir dedi. ayın 25ine kadar bekleyeceğiz bakalım.. heyecanlı bekleyiş asıl şimdi başlıyor.. dualarınızı esirgemeyin benden kızlar.. Allah'ım hepimize sağlıkla birer evlat nasip etsin..
amanın da amanın mıdesı bulanırmıs da kasıkları da agrırımıs saka yapmuyorum ben bole takıla takıla getırtecem bu bebısı sana gorursun baka hade belırtıler artmıs hayırlısı ınsallahcanım ya ay çok sevindim bana da dert olmuştu yazdıkların sakat da olsa doğar demen falan... sakın böyle ümitsizliklere kapılma ...umarım reglin de söker iyice...bundan sonraki 9 ay boyunca tedbirini alırsın de mi bebek olmasın diye... ondan sonra da tabiki Allah verecek.... hepimizi görüyor... Tüm isteyenlerin istekleri kabul olacak sıraylazaten her ne olursa olsun istemek bişeyi yürekten istemek çok önemli ve umutla beklemek tabiki... duaların için de teşekkür ederiz...
benim sporum bitti biraz dinleneceğim şimdi...
bende de adet olacakmışım gibi migren, bulantı ve karın ağrısı var bakalım hayırlısı....
canım cok sevındım bende beklıyordum haberını demekkı kasıkların yumrta gelıstıgı ve catladıgı ıcın agrıyormus ne guzle sonu guzel olsun da oagrılar gecer gıder dualarım senınle tatlımsabah erkenden gittik doktora ve yumurtacıklarımı baktık.. biri 15 diğeri 13 mm olan iki yumurtam eşit boyuta ulaşmış ve her ikisi de 20 mm olmuş.. 18-22 mm arası uygun büyüklükmüş. eğer daha büyürse ya da daha küçük kalırsa kist olma ihtimali artıyormuş öyle dedi.. hemen iğnemi vuruldum ve eve geldim..
canım cok gecmıs olsun bılmıyorum neden herhangı bır kur falan uyguluyormusun sen ondan olabılır ama bencede tahmınlerı bırak da doktora gıt canım ınsallah onemlı bırsey degıldırkızlarr acill yardım benim baya bi kanamam oldu nedennnnnnnnnn
AYRICADA gebelik olurmu bilmiyorum ilişkiye her zamankinden fazla girdik ama bilmiyorum bu kadar çabuk olurmu:26: acayip idrara çıkıyorum.sanki karnım davul gibi şişkinlik var bişey yemediğim halde
oooo süper valla inşallah bi hamile haberi geliyor galiba reyyancım
inşallah bir terslik değildir bu bir müjdedir inşallahhhhhhhhh
inşallah canım müjdedir en kısa zamanda dokora git bence böyle acabalar cok zordur.....
en erken kanda cıkıyor dıye biliyorum benya off gitsem bile henüz çok güçüktür görülmez kandada çıkmaz çıkarmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?