Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

amin cnm. dualarımız seninle...

herkese günaydın ve iyi hafta sonları....:90:
şuan incirimi içiyorum. benim yumurtalarım çatlıyor onuniçin ben sadece incir yapıorum havuç kullanmıorum, doğrumu yapıorum yine de kullanmam gerekirmi havucu?

canım inciri yumurtan çatlıyorsa bence içmesen de olur ama içersen de bir zararı olmaz... soğan kürü iltihap söktürücü diyorlar... adet düzenliyormuş hepsi ben denemedim daha hiçbirini...yumurta çatlatıcı olarak incir kürü zaten...

:)

tamam canım peki inanıyorum adetime birkaç gün kaldı 5 gün kadar falan...beklemedeyim bakalım
bende de kasık ağrısı bulantı baş ağrısı tam regl belirtileri yani... ateş de düşmedi henüz...

hayır canım adetim biteli 10 gün oldu hem adet kanaması gibi değil kahverengi ama bi peçeteyi ıslatacak kadardı şimdi durdu.ihtimaller ne çok merak ediyorum

önceden zamansız çatlayan yumurtadan yani ara zamanda çatlamış farkında olmadığın zamanda...olabilir bence hemen doktora görünmelisin...yerleşme kanaması olmasın gebelik ihtimali varmıdır ki reyhan...
ultrasona girmende fayda var canım....
zamansız ara kanamalarda ihtimaller üzerine konuşulmaz canım doktora gitmen gerekli...

Son düzenleme:

aman çok sevindim canım ya valla korktuğumuz gibi olmadı canım ikise de döllenecek galiba öylesine demiştim önceden sana ama gerçek olabilir
canım zaten yumurtalar çatladıktan 14 gün sonra gebelik olmazsa adet muhakkak gelir, progestan içsen de gelir içmesen de gelir...
ayy çok güzel tutacak sanki demi benim içime öyle doğdu...
güzel haberlerle şenlensin forumumuz...

biricik ne yapıyor acep??? onun da tutsun bu ay inşallah....

bu saatlerde hafta sonu sessiz oluyor forumumuz ben de alışverişe gidiyorum kızlar görüşürüz

Son düzenleme:
amanın da amanın mıdesı bulanırmıs da kasıkları da agrırımıs saka yapmuyorum ben bole takıla takıla getırtecem bu bebısı sana gorursun baka hade belırtıler artmıs hayırlısı ınsallah
canım cok sevındım bende beklıyordum haberını demekkı kasıkların yumrta gelıstıgı ve catladıgı ıcın agrıyormus ne guzle sonu guzel olsun da oagrılar gecer gıder dualarım senınle tatlım
kızlarr acill yardım benim baya bi kanamam oldu nedennnnnnnnnn
canım cok gecmıs olsun bılmıyorum neden herhangı bır kur falan uyguluyormusun sen ondan olabılır ama bencede tahmınlerı bırak da doktora gıt canım ınsallah onemlı bırsey degıldır

bicimcim ıyı alısverısler canım bugun platesımın ılkgunuydu sen ne kadar surede 3 cm ınceldın bıde terleme olması sart degıl dımı yanı bu hareketlerı yaparken hıc terlemedım ben ama gercekten kalca ve gobek yanıyor resmen tesekkur ederım tekrar dun sabah dorde kadar ıncıdrdım yarısını sımdı de dıger yarısı ınıyor

selam kızlar
nasılsınız görüşmeyeli
ben smear testi sonucunu aldım ama dr a gösteremedim henüz.
merak da ediyorum

kızlar kanama hala devam ediyor.ama kanama bile denemicek kadar pembe su gibi aynı.bu gece beklicem durmazsa yarın gidicem doktora.etrafımdakiler eğer gebe kalmışsan olur diyorlar kaynanamda ilk gebeliğinde 3 4 gün pembe kanama yaşamış 10 gün sonra test yapmış hamileymiş.inşallah ALLAHIM ÖYLEDİR

AYRICADA gebelik olurmu bilmiyorum ilişkiye her zamankinden fazla girdik ama bilmiyorum bu kadar çabuk olurmu:26: acayip idrara çıkıyorum.sanki karnım davul gibi şişkinlik var bişey yemediğim halde

AYRICADA gebelik olurmu bilmiyorum ilişkiye her zamankinden fazla girdik ama bilmiyorum bu kadar çabuk olurmu:26: acayip idrara çıkıyorum.sanki karnım davul gibi şişkinlik var bişey yemediğim halde

oooo süper valla inşallah bi hamile haberi geliyor galiba reyyancım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…