bicimcim ıyı alısverısler canım bugun platesımın ılkgunuydu sen ne kadar surede 3 cm ınceldın bıde terleme olması sart degıl dımı yanı bu hareketlerı yaparken hıc terlemedım ben ama gercekten kalca ve gobek yanıyor resmen tesekkur ederım tekrar dun sabah dorde kadar ıncıdrdım yarısını sımdı de dıger yarısı ınıyor
AYRICADA gebelik olurmu bilmiyorum ilişkiye her zamankinden fazla girdik ama bilmiyorum bu kadar çabuk olurmu:26: acayip idrara çıkıyorum.sanki karnım davul gibi şişkinlik var bişey yemediğim halde
selam kızlar
nasılsınız görüşmeyeli
ben smear testi sonucunu aldım ama dr a gösteremedim henüz.
merak da ediyorum
aman çok sevindim canım ya valla korktuğumuz gibi olmadı canım ikise de döllenecek galiba öylesine demiştim önceden sana ama gerçek olabilir
canım zaten yumurtalar çatladıktan 14 gün sonra gebelik olmazsa adet muhakkak gelir, progestan içsen de gelir içmesen de gelir...
ayy çok güzel tutacak sanki demi benim içime öyle doğdu...
güzel haberlerle şenlensin forumumuz...
biricik ne yapıyor acep??? onun da tutsun bu ay inşallah....
bu saatlerde hafta sonu sessiz oluyor forumumuz ben de alışverişe gidiyorum kızlar görüşürüz
canım cok sevındım bende beklıyordum haberını demekkı kasıkların yumrta gelıstıgı ve catladıgı ıcın agrıyormus ne guzle sonu guzel olsun da oagrılar gecer gıder dualarım senınle tatlım
tuncss ne durumdasın canım...
fazla da ayakta durma tembellik yap bu aralar
çatlamıştır yumurtan muhtemelen canım ya da çatlamak üzeredir artık....
canım ya bebek odası ile ilgili hayaller bile güzel bence de....
inşallah olacak...hep beraber sevineceğiz...
yumurta çatlama kasık ağrısı nasıl oluyor tarif edebilir misin ben de ağrı yaşıyorum epeydir ama değerlendiremiyorum malum az yumurtladığımdan :)
iğne batar gibi mi ağrın?
valla sanırım akşam saatlerinde çatladı.. bende ilk kez yaşıyorum.. ama bambaşka bişey.. böyle dimdik ayakta duramıyorum.. kendimi dikleştirince kasıklarım batıyo çok feci.. bi de böle ani kramp gibi bişiler oluyo iğne batıyor gibi filan.. ilk kez yaşadığım tuhaf bişey :)))
inşallah hepbirlikte burda büyütücez bebeklerimizi :))
nedense içimden bi his olacak diyor ama kendimi o hisse kaptırmak istemiyorum :))
en azından ilaca hemen tepki verdim bu bile beni çok sevindiriyor..
kesinlikle canım ya bence de çok güzel duygular bunlar...ilaç evet dediğin gibi etki etti sende maşallah güzel büyüdü yumurtaların....
aynı dediğin ağrı 2 gün önce yaşadım ben batar gibi dik duramadım...biraz daha umutlandım ben de şimdi...
sen dinlenmene bak canım eşinle zamanını geçir... görüşürüz ...iyi geceler...
inşallah olacak bu defa bebeğin bence de... neden olacak diye düşünmüyorsun inandır bence kendini buna....hiç olumsuzluk getirme aklına... bence bişeyi çok istemek her ne olursa olsun onun gelmesini çok kolaylaştırıyor....
teşekkür ederim canım benim.. bence bu ay sende de bişeyler olabilir :)) herşeye hazırlıklı ol :))
ben artık gideyim
sabaha görüşürüz.. herkese mutlu rüyalar..
birde gün içinde ateşimiz ne olmalı benimki çok yüksek çıkıyor gün içinde ölçtüğümde:26:
reyhancım durumunla ilgili şöyle bir cevap buldum...
"Aslında yumurtlama döneminde akıntı veya lekelenme tarzı kanamalar olağan sayılabilir, hatta yumurtlamanın belirtisidir. Ancak bu durum hastayı rahatsız etmeye başlarsa doğum kontrol ilacı benzeri bir tedavi başlanabilir. Ancak öncelikle bir muayene ve ultrason yaptırmak gerekir."
yani canım doktora gitmen gerekli yumurtlama habercisi de olabilirmiş bak gördün mü?... yumurtlama olduktan sonra ateş 37 lerde dolanır...
canım ınsallah sende de aynı durum gerceklesır ınsallah hamılesındır canımmmkızlar kanama hala devam ediyor.ama kanama bile denemicek kadar pembe su gibi aynı.bu gece beklicem durmazsa yarın gidicem doktora.etrafımdakiler eğer gebe kalmışsan olur diyorlar kaynanamda ilk gebeliğinde 3 4 gün pembe kanama yaşamış 10 gün sonra test yapmış hamileymiş.inşallah ALLAHIM ÖYLEDİR
evet canım bıraz tez canlıyımdır gercekten de bende ınsallah ole olucam gosterdım vıdeoları esım dıyokı bunlar cok guzel hareketler bende yapıcam dedımsen eksık kal zaten her sabah yapıyorlar egıtımcanım ben 1 aydır yapıyorum 2. aya girdim ve çok faydasını görüyorum....
ne hızlısın tüm bölümleri almışsın maşallah
canım esım geldı bu aksamlık dun yoktu ben yokum ondan sebeb yarın gıdecek yıne :18:kimseler yok bu gece nette Allah Allah herkes nerede?
:97:
canım aynı agrılar bende de var ama yatarkende var bende ınsallah yumurtanın catladıgını gosterırayy inşallah bakalım.. şimdi heyecanla bekleme de çalışmalarda olma zamanı.. biri ikisi üçü beşi çok da önemli değil.. Allah'ım sağlıkla nasip etsin de ne çıkarsa bahtımıza artık :)) az önce çocuk odasına girdik şuraya yatak buraya dolap diye hayaller kurduk.. o bile ne kadar mutlu ediyor insanı :))
bende biricik nerelerde diye iki gündür merak ediyorum.. inşallah hayırlı haberlerle döner..
teşekkür ederim canım.. ağrılar bu akşam öyle şiddetli ki.. sanırım bu çatlama olayına işaret..
ilk kez yaşıyorum bu tip bi ağrıyı.. hayırlısı ile çatlasın da bi de döllensin de bakalım :))
bicim ben geldim işte yalnız değilsin :)) kaynanamlar bendeydi bu akşam yemekte az önce gittiler hemen kendimi buraya attım ne var ne yok acaba diye..
ama pek bi sessiz bu gece :82:
pazartesi anyayı konyayı anlıyacağız:) bakalım ne olacak kanda tahliliverecekmi doktor verecekte büyükihtimal bakalım.
evet canım bıraz tez canlıyımdır gercekten de bende ınsallah ole olucam gosterdım vıdeoları esım dıyokı bunlar cok guzel hareketler bende yapıcam dedımsen eksık kal zaten her sabah yapıyorlar egıtım
arkadaşlar merhaba bende yeni katıldım aranıza,
e tabi burda olduğuma göre bende pko luyum..
benim 1 oğlum var 3 yaşında o zamanlar böle bi sorunum yoktu ama sanırım doğum sonrası aldığım kilolar neticesinde çıktı yada öncede vardı ama dr farketmedi bilemiyorum..
çünkü belirtileri vardı tüylenme adet düzensizliği ve saç dökülmesi..
bende duphaston ilacı ile adet görüyorum ve glifor verdi zayıflamam için, 73 den 69 a düştüm 1,5 ayda şimdi sporada başladım bakalım hedefim 60a başarabilirsem 55e düşmek..
bu arada sizlere sormak istediğim birşey var, bu süreçte tüylenme ve saç dökülmesi için tedavi görebilirmiyim , daha önce tüylenme ile ilgili aldactone vermişti sonra kesti sende aşırı tüylenme yok dedi ama varrrr :) beni rahatsız edici şekilde hemde..
benim gibi olan varmı acaba ?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?