burada birilerini görmek çok güzel kızlar bende eski pkoculardanım ve 4aydır adet olmadım kafa yiycem yaa hiç bukadar uzamazdı menepoza girmiş olmayım
evt ya burası çok ruhsuz.yanlız burada birilerini görmenin iyi fikir olduğunu düşünmüyorum tatlım burada olma sebebine bakarsak:1no2:
bu arada gerçekten baya bi olmuş eskiden ben de 5-6 ay olmazdım şimdi 40-45 günde bir de olsa oluyorum çok şükür....
senin bebk falan var mı peki canım?
evt ya burası çok ruhsuz.yanlız burada birilerini görmenin iyi fikir olduğunu düşünmüyorum tatlım burada olma sebebine bakarsak:1no2:
bu arada gerçekten baya bi olmuş eskiden ben de 5-6 ay olmazdım şimdi 40-45 günde bir de olsa oluyorum çok şükür....
senin bebk falan var mı peki canım?
yadel bence doktora git ist falan olabilir biliyorsun bu pko zaten kistle başetmek demek
benim de 45günde falan oluyor ama ben artık beklemiyorum 1 ay olunca doktora gidiyorum zaten çocuk için tedavi görüyorum doktor ilaç veriyor ve adetim oluyor yapalım pko böyle bişey :bbo:
yadel yaş kaç sorabilir miyim? buarada pco ve erken menepoz arasında bi ilişki var mı ???
cemre 18 canım sen klomen mi kullanıyosun ? yani her ay böyle mi olucak önce tumurtlamak için sonra da regl olmak için mi ilaç alıcaz.. birisi aydınlatırsa çooook mutlu olucam hanımlar
canım şöyle diyeyim zamanla adet olmaya olmaya rahim duvarı iyise kalınlaşıyomuş ve bu da erken menopoza sebep olabiliyomuş sanırımyaşım27 pko ile menepozun arasınsa benzerlik varmı bilmiyorum ama yok sanırım olsa duyardık benimkisi korku iştee
klomeni yumurtaları uyarmak için veriyolar tatlım eger yumurta gelişirse duruma göre catlatma ignesi falan yok klomen işe yaramazsa ya dozunu iki katına çıkarıyolar yada igne tedavisine geciyolar
yumurtlama oldugu zaman zaten kendilinden adet olabiliyosun tatlım kaç gün oldu yumurtan catlayalı
işte benim sorunum bu canım dr yumurtam çatladıktan 20 gün sonra olacagımı söyledi. 1 hafta gecikince de hormon tahlili verdi.hala baskın olan bi hormonun var dedi..bunun anlamı nedir ki?
yani adet olmana engel olan bi hormonun varse yüksek veya düşük baskın derken bunu kastetmiştir canım ona bakacaktır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?