Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ben sogan kürününde etkisin görmedim bende hiç işe yaramadı inş sizde yarar

bişey sorucam ben gastrit geçirmiştim ve midem çok hassas. çiğ soğan yiyemiyrm mesela. soğan suyu mahveder mi ki midemi

arkadaşlar pko benim bildiğim geçmiyor bu doğuştan bir bozukluk nette de araştırdım güzel siteler var bunu anlatan
doktor da bana teşhisi koyduğunda genetik dedi muhtemelen anneden geliyor ve değişmiyortabi genetik olunca
ama şöyle bi durum var bazen kendini çok gösteriyor bence bazen de az yani ilaçla geçebilen bişey değil ilaç o ayı kurtarmak için doğal olanı taklit etmek ve işi yoluna koyup adet getirmek
hayat sürprizlerle doludur bakarsınız kendiliğinden yumurtlama olur

burada birilerini görmek çok güzel kızlar bende eski pkoculardanım ve 4aydır adet olmadım kafa yiycem yaa hiç bukadar uzamazdı menepoza girmiş olmayım

evt ya burası çok ruhsuz.yanlız burada birilerini görmenin iyi fikir olduğunu düşünmüyorum tatlım burada olma sebebine bakarsak:1no2:
bu arada gerçekten baya bi olmuş eskiden ben de 5-6 ay olmazdım şimdi 40-45 günde bir de olsa oluyorum çok şükür....
senin bebk falan var mı peki canım?

sogan suyu bazılarında mide yanması yapmış ama sogan pitigi için fazla bişey yapıcanı sanmıyorum benim mideme bile bi etkisi olmadı yaaaa

yadel bence doktora git ist falan olabilir biliyorsun bu pko zaten kistle başetmek demek

haklısın ama canım en azından yanlız olmadıgını biliyosun ben hala bebek sahibi olamadım 7yıl bitti ama 2düşük yaptım bunlar kendilinden oldu tedavisiz ilk bahara tüp bebek tedavisine başlıcam aslında gec bile kaldım

benim de 45günde falan oluyor ama ben artık beklemiyorum 1 ay olunca doktora gidiyorum zaten çocuk için tedavi görüyorum doktor ilaç veriyor ve adetim oluyor yapalım pko böyle bişey :bbo:

yadel bence doktora git ist falan olabilir biliyorsun bu pko zaten kistle başetmek demek

zaten 4ay önce tedavim bitti tatlım ozaman kist falan yoktu sadece pko ama şimdi ne oldu bilmem bu hafta içi dr gitcem inanırmısın artık korkuyorum kaldıramıyorum hayırlısı gılokofene başlamayı düşünüyorum

benim de 45günde falan oluyor ama ben artık beklemiyorum 1 ay olunca doktora gidiyorum zaten çocuk için tedavi görüyorum doktor ilaç veriyor ve adetim oluyor yapalım pko böyle bişey :bbo:

cemre 18 canım sen klomen mi kullanıyosun ? yani her ay böyle mi olucak önce tumurtlamak için sonra da regl olmak için mi ilaç alıcaz.. birisi aydınlatırsa çooook mutlu olucam hanımlar

cemre 18 canım sen klomen mi kullanıyosun ? yani her ay böyle mi olucak önce tumurtlamak için sonra da regl olmak için mi ilaç alıcaz.. birisi aydınlatırsa çooook mutlu olucam hanımlar

klomeni yumurtaları uyarmak için veriyolar tatlım eger yumurta gelişirse duruma göre catlatma ignesi falan yok klomen işe yaramazsa ya dozunu iki katına çıkarıyolar yada igne tedavisine geciyolar

dr tabi açıklama yapıyo ama yine de yaşayanlarla paylaşmak farklı deneyimleri duymak çok güzel. bi de yalnızlığı hafifliyor insanın tabi..zira ben bu konuyu eşim ve annem dışında kimseyle paylaşmıyorm.

yaşım27 pko ile menepozun arasınsa benzerlik varmı bilmiyorum ama yok sanırım olsa duyardık benimkisi korku iştee
canım şöyle diyeyim zamanla adet olmaya olmaya rahim duvarı iyise kalınlaşıyomuş ve bu da erken menopoza sebep olabiliyomuş sanırım

klomeni yumurtaları uyarmak için veriyolar tatlım eger yumurta gelişirse duruma göre catlatma ignesi falan yok klomen işe yaramazsa ya dozunu iki katına çıkarıyolar yada igne tedavisine geciyolar

evet canım ben bu ay 2 yumurta yaptım mesela ve kendiliğinden çatladı. ama regl olmadım işte merak ettiğim hep böyle mi devam edicek yoksa kendiliğinden regl olduğum günleri görebilcek miyim acaba??

yumurtlama oldugu zaman zaten kendilinden adet olabiliyosun tatlım kaç gün oldu yumurtan catlayalı

yumurtlama oldugu zaman zaten kendilinden adet olabiliyosun tatlım kaç gün oldu yumurtan catlayalı

işte benim sorunum bu canım dr yumurtam çatladıktan 20 gün sonra olacagımı söyledi. 1 hafta gecikince de hormon tahlili verdi.hala baskın olan bi hormonun var dedi..bunun anlamı nedir ki?

işte benim sorunum bu canım dr yumurtam çatladıktan 20 gün sonra olacagımı söyledi. 1 hafta gecikince de hormon tahlili verdi.hala baskın olan bi hormonun var dedi..bunun anlamı nedir ki?

yani adet olmana engel olan bi hormonun varse yüksek veya düşük baskın derken bunu kastetmiştir canım ona bakacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…