- 2 Ağustos 2008
- 6.511
- 59
- 158
prolaktine bakacaktır belki süt hormonuna .daha önce bakıldı mı?o da engelliyo biliyosun.benim yüksek deyani bu kötüye mi işarettir onu kastetmiştim canım..işim çok mu zor acaba..
prolaktine bakacaktır belki süt hormonuna .daha önce bakıldı mı?o da engelliyo biliyosun.benim yüksek de
yani bu kötüye mi işarettir onu kastetmiştim canım..işim çok mu zor acaba..
pkoluların yapıca en güzel şey bence her doktora gitmemek pko benim 7yılıma maal oldu ve hep düzensiz tedavi ve doktorlarımın azizligine ugradım bebekten önce adet düzesizligi için tedavi görseydim bebegim zaten olurdu diye düşünüyorum
prolaktine bakılmamıstı..bakalım ne cıkıcak yarın dr dayım.
prolaktin yüksek olunca doğum kontrol hapı kullanıyosun gibi birşry canım.yumutlamana izin vermiyor bu hormon ve adetin de düzensiz oluyor.ama tedavisi var.ben dün başladım ilaca inşallah işe yarar.bebek özlemimiz biter inşallah
inşallh canım . prolaktin kaç çıktı senin ?
ben de aşılam yaptırmayı düşünüyodum bu ay ama olmadı prolaktin yüksek çıkınca aşılam şansını bile düşürür bu dedi.önce prolaktini düşürmemizgerekiyo dedi.şimdi o hapı kullanıyorum işte gelecek ay aşılam yapacaz düşerse inşallah ama belki de hiç gerek kalmaz prolaktin düşünce güzel yumoşlarım olur kendiliğnden kalırım belki.
pkoluların yapıca en güzel şey bence her doktora gitmemek pko benim 7yılıma maal oldu ve hep düzensiz tedavi ve doktorlarımın azizligine ugradım bebekten önce adet düzesizligi için tedavi görseydim bebegim zaten olurdu diye düşünüyorum
Arkadaşım bende PKO hastasıydım büyük kızımın doğumundan 1 sene sonra kistler oluşmaya başladı tedavi oldum.Daha sonra tekrar çocuk sahibi olmak istedim fakat olmadı çünkü yine kistlerim vardı ve PKO olduğumu öğrendim.Doktorum önce ilaç tedavisine başladı ama sonuç alamadım hormon tedavisi gördüm.Hormon değerlerim düşünce de yumurta çatlatma iğnesi oldum.İkinci iğne denemesinden sonra da ikinci kızıma hamile kaldım.Doktorum bana hamileliği çok fazla düşündüğüm için sıkıntı yarattığımı ve vücudumun bu yüzden hamileliği kabul etmediğini söyledi ve stresimi azaltırsam daha rahat hamile kalacağımı söyledi ve ben doktorumu dinledim.Eşimle tatile çıktık ve ben hamile kalamama fikrini kafamdan attım ve 1 aysonrada hamile olduğumu öğrendim.Sana da tavsiyem asla hamile kalma fikrine takılıp kalma ne kadar rahat olursan o kadar çabuk sonuç alırsın tabii doktorunun tedavisi ile birlikte.Umarım bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın.Allah isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın.:ecrin_bebek:
çok çok teşekkür ediyorum keşke elimde olabilse yanlızlıktan sıkıldım duvarlar üstüme geliyo aylarca adet olamayıncada pskolojim alt üst ne yapcam bilemiyorum artık derdim çocukta degil saglıgım derdindeyimm allah senin yavrunuda bagışlasın
pkolu kızlar
tedavi oldunuz mu?ne kadar sürede iyi bir sonuç aldınız veya alabildiniz mi??????????
ya pko ne ?fisfisfisfisfisfis
Arkadaşım inanki seni çok iyi anlıyorum.Ameliyat olma olasılığın yokmu yani böyle nereye kadar ben Ankara da yaşıyorum eğer imkanın varsa sana buradan doktor ve hastane tavsiye edebilirim.Birde sana tavsiyem bir psikoloğa git en azından psilolojik sıkıntıların için tedavi olmalısın çünkü bu psikoloji bir süre sonra evliliğini ve hamileliğini de etkiler.Dilerim sıkıntıların en kısa zamanda son bulur Allah yardımcın olsun arkadaşım.Ve bebek haberlerini alırız buradan inşallah yakında.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?