Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım senin gibileri duyunca çok mutlu oluyorum ..inşallah biz de görürüz o günleri..

:dilcikar: .....................:dilcikar:
anladın sen onu

canım senin gibileri duyunca çok mutlu oluyorum ..inşallah biz de görürüz o günleri..

İnşallah arkadaşım inşallah sende en kısa zamanda bebeğini kucağına alırsın ve buradan haberlerini bizlere duyurursun.Canım allah yardımcın olsun.:CüvCüv::enbuyukkk:

İnşallah canım tüp bebek de başarılı olursun.Bence olumsuz düşünme ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi sonuç alırsın.Moralini hep iyi tutmalısın eşinin desteğide çok önemli Allah yardımcın olsun.

çok saol canım iyi dileklerin için bu yolda mücadele veren herkesin allah yar ve yardımcısı olsun

pcolu arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim pcos yüzünden aylarca regli olamıyordum dr.a gidiyodum adet söktürücü veriyolardı sonraki ay tekrar aynı şeyler bu arada korunmuyodukta,ben hep burda yazanları okudukça yok ya olmaz diyordum eşimde aynı şekilde ümidi kesmişti hiç tedavi olmadım hatta 15 gün önce adet söktürücü ilaç kullandım hala adet olmayı bekliyodum bugün gögüslerim acıyodu ve uçları şişti hiç ümidim yoktu ama hadi bi test yapiyim dedim hamileyim:) lütfen kafanıza takmayın oluruna bırakın..isteyen herkesin aynı duyguyu yaşaması dileğiyle :)

slmlar bugün dr a gittim hormonel bozukluğum vardı bana ilaçla geçmez bu dedi genetikmiş bu tür hastaların tuylenmesi kilo alımı bide yumurtlama ayı daha uzun dedi pikoya benzer bi isim söyledi bide.şimdi bnim demi hamile kalmam zor olacak bu dediğiniz hastalığı ilk defa duyuyorum tam olarak açılımı ne belirtileri nelerdi

dilekcim tebrikler!! inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım..benim annem de pco luydu ama o dönemlerde ultrason bile yoktu ve hastalık tam olarak tanınlanamıyordu. annem de bana senin gibi tedavisiz hamile kalmış.
buarada dün bi hayal kırıklığı yaşadım kan testim başkasınınkiyle karışmış önce hamilesin dediler sonra değilsin dediler eski türk filmlerindeki gibi oldu yani :bbo:

arkadaşlar öncelikle hepimize gecmiş olsun ben dün pko lu olduğumu öğrendim ve bugün glucophage başladım ama bende mide bulantısıda ishalde yapmadı ama iştah gitti gibi acaba bu ilaç bana etki etmedimi yada ben ne zaman etkisini görür zayıflaya başlarım doktorum 15 kilo vermem gerektiğini söledide...

ayy cnmm olurmu öyle şey ne tuhaf hey Allahım yaa (

cnm daha bugun başladıgını söylüyosun bismillah dur bakalım 2-3 gün sonra anca gösterir etkisini. Bende yaklaşık 1 ay olcak kullanalı iştahımda kesilde ishalde oldum mide bulntısı az oldu.. 3kg verdim şuanda.. benim ivin en önemlisi adetim düzene girsin inş..

cvp için teşekkürler sudeyonca ama cok tedirginim merak ediyorum allah sağlık versin herkeze.

amin cnmm aminn hepimizin derdi aynı inş. Allahım hayırlıyla versin. senin kg ne kadar? benim 60 dım 57 oldum

hımm ben inanaıyorum bu hap işe yarar bende acayip ishal yaptı halada ishalim iştahımda yok 1 ayda 3 kg da gayet iyi bence verirsin merak etme bu hap çok güzel... Ama şunada inanıyorumki nasip kısmet olduktan sonra Allahım istedikten sonra kg da olsa oluyo çevremde cok tanıdıgım var kg lular ve hamileler inanki. Bazen biyorum demekki kg da bahane değil aslında hamile kalmaya onları görünce..

dilerim sende en kısa zamanda bebeğin ucup gelir kuçağına yolunda başındayız.bu arada hastalanmadığım için vücut ödemde yapıomuş allah şifasız hastalıktan korusun bizi.

cok guzel bende baslayalı 1 hafta oldu iştah felan kesılmedı hala hopur hopur yıyorum delikafadulden mıde bulantım var ama ustume almamaya calısıyorum acaba gercvekten bende bu ılacla kılo verebılırmıyımsırnaşık şey

selam kizlar ben 35-37 bazen 27 gibi gunlerde adet oluyorum.sizce benim adetlerim duzenli mi?bir de pko lu oldugunuzu nasil ogrendiniz?cevaplarinizi bekliyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…