Arkadaşım bende PKO hastasıydım büyük kızımın doğumundan 1 sene sonra kistler oluşmaya başladı tedavi oldum.Daha sonra tekrar çocuk sahibi olmak istedim fakat olmadı çünkü yine kistlerim vardı ve PKO olduğumu öğrendim.Doktorum önce ilaç tedavisine başladı ama sonuç alamadım hormon tedavisi gördüm.Hormon değerlerim düşünce de yumurta çatlatma iğnesi oldum.İkinci iğne denemesinden sonra da ikinci kızıma hamile kaldım.Doktorum bana hamileliği çok fazla düşündüğüm için sıkıntı yarattığımı ve vücudumun bu yüzden hamileliği kabul etmediğini söyledi ve stresimi azaltırsam daha rahat hamile kalacağımı söyledi ve ben doktorumu dinledim.Eşimle tatile çıktık ve ben hamile kalamama fikrini kafamdan attım ve 1 aysonrada hamile olduğumu öğrendim.Sana da tavsiyem asla hamile kalma fikrine takılıp kalma ne kadar rahat olursan o kadar çabuk sonuç alırsın tabii doktorunun tedavisi ile birlikte.Umarım bebeğini en kısa zamanda kucağına alırsın.Allah isteyen herkese evlat sevgisi tattırsın.:ecrin_bebek:
canım senin gibileri duyunca çok mutlu oluyorum ..inşallah biz de görürüz o günleri..
nasıl bi ameliyat yapılıyoki buna bana hiç böyle bişey demediler ilk bahara tüp bebek düşünüyoz işin acıkcası ondada başarılı olucamı sanmıyorum ank tanıdık yok tatlım oyüzden istanbula gitcez hayırlısı allahtan mevlam yar ve yardımız olsun
İnşallah canım tüp bebek de başarılı olursun.Bence olumsuz düşünme ne kadar iyi düşünürsen o kadar iyi sonuç alırsın.Moralini hep iyi tutmalısın eşinin desteğide çok önemli Allah yardımcın olsun.
pcolu arkadaşlar ben 1,5 yıllık evliyim pcos yüzünden aylarca regli olamıyordum dr.a gidiyodum adet söktürücü veriyolardı sonraki ay tekrar aynı şeyler bu arada korunmuyodukta,ben hep burda yazanları okudukça yok ya olmaz diyordum eşimde aynı şekilde ümidi kesmişti hiç tedavi olmadım hatta 15 gün önce adet söktürücü ilaç kullandım hala adet olmayı bekliyodum bugün gögüslerim acıyodu ve uçları şişti hiç ümidim yoktu ama hadi bi test yapiyim dedim hamileyim:) lütfen kafanıza takmayın oluruna bırakın..isteyen herkesin aynı duyguyu yaşaması dileğiyle :)
dilekcim tebrikler!! inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım..benim annem de pco luydu ama o dönemlerde ultrason bile yoktu ve hastalık tam olarak tanınlanamıyordu. annem de bana senin gibi tedavisiz hamile kalmış.
buarada dün bi hayal kırıklığı yaşadım kan testim başkasınınkiyle karışmış önce hamilesin dediler sonra değilsin dediler eski türk filmlerindeki gibi oldu yani :bbo:
arkadaşlar öncelikle hepimize gecmiş olsun ben dün pko lu olduğumu öğrendim ve bugün glucophage başladım ama bende mide bulantısıda ishalde yapmadı ama iştah gitti gibi acaba bu ilaç bana etki etmedimi yada ben ne zaman etkisini görür zayıflaya başlarım doktorum 15 kilo vermem gerektiğini söledide...
cnm daha bugun başladıgını söylüyosun bismillah dur bakalım 2-3 gün sonra anca gösterir etkisini. Bende yaklaşık 1 ay olcak kullanalı iştahımda kesilde ishalde oldum mide bulntısı az oldu.. 3kg verdim şuanda.. benim ivin en önemlisi adetim düzene girsin inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?