Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iyi akşamlar arkadaşlar bende de pko var.1.5 ay önce doktora giitim.bebek istediğimi söyledim.bana duphaston adlı ilaç verdi.3 ay kullan gel dedi.3 ay sonunda bebiş olmazsa başka ilaç deneyecem dedi.2aydır korunmuyoruz.henüz bişi yok.inş en kısa zamanda olur.bide kilo vermemi söyledi.

canım bütün kalbimle inanıyorum olucagına.dedim ya biz en hat safhada pkoluyduk.tesbik tanesi gibi dizilmişti tüm yumurtalar.hatta kanalımın biride tıkalıydı.oldu arkadaşım var oda bu şekilde ilk kızına sadece 2 yıl ugraşmış catlatma ignesiyle olmuş.sora ikinci kızına hiç bişey kulanmadan hamile kalmış.8 yıl sora adet gecikmeli oldugu için farlutal kullanıyo yine adet göremiyo kan testinde hamile oldugunu ögrendi.şimdi bide oglu var ogluna ne zaman hamile oldunu bile bilmiyo. bide oglu olduisende.sende ilkine biraz ugraş ama öbürleri arkasından sana ugraşmadan gelicek.dualarım seninle minik yaramazına inşllh en kısa sürede rabbim kavuştursun.emekleriniz bizim gibi boşa cıkmasın allah her isteyenin kucagını doldursun.

Çok güzel bilgiler bunlar umut dolu
2yıllık evliyim,evlenmeden öncede adet düzensiliğim vardı diane 35 kullanıyordum.Evlendikten sonrada doğum kontrolu olarak kullanmaya devam ettim.2008 yılının mayıs ayında hapı bırakıp çocuk sahibi olmak istedim.Kontrol için doktora gittim herşey güzeldi bir sorunum yoktu.Aradan 3 ay gecti ve ben hic adet olamadım.Doktorum izinliydi başka bir doktora gittim oda bana kistlerim oldugunu pko ve farlutal kullanıp adetli iken gelmemi söyledi.Kullandım ve tekrar gittim kistler yok olmuştu.Sonra hiç bir ilaç vermdi ve gönderdi.aradan zaman gecti ve ben yine adet olamadım
Bu sefer ilk doktoruma gittim ultrasyonda baktı kistler var dedi çocuk sahibi olmak icin kistlerin yok olması gerek dedi. Ve bana 3 aydaha diane 35 i kullanarak kistlerin gitmesi için tedavi verdi.3ay sonra yumurtlama hapı veriirm dedi.Şuanda hapımı yarıladım bitmesini bekliyorum bitince gidicem.

glokofen hapı verir inşallah banada doktorum,söylicem.İnşallah benda fazla uğraşmadan hamile kalabilirim.Benim durumumda olan varmı arkadaşlar bilginizi bekliyorum

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız,bende pco var ama küçükler bakalım şimdi diane 35 kullanıyorum bitiyo gidicem doktora yumurtlama hapı verecek sanırım.İnşallah bende hamile kalırım

bendede pko var ilk kızım tedavi ile oldu sımdı ıkıncı gebelik icin tedavi goruyorum.birkac gün önce progesteron testi yapıldı sonuc 20.00 cıktı ne anlama geldigini bileniniz varmıhihoyyyt

bendede pko var ilk kızım tedavi ile oldu sımdı ıkıncı gebelik icin tedavi goruyorum.birkac gün önce progesteron testi yapıldı sonuc 20.00 cıktı ne anlama geldigini bileniniz varmıhihoyyyt

canim 5 ten yukarisi hamile die biliorum ama.belki ilaclarin etkisiylede oyle cikmis olabilir..bence kan testi yaptir.bende de pko var.hangi asamalardan gectin sen

selracım
canım progesteron hormonu hamilelikle ilgili değildir ancak değerin çok çok yüksek çıkması hamileliğe dair ipucu verebilir 10un üzeri bu ay yumurtladığını gösterir

Baya bi talihsizlikler yaşamışsın,direk çatlatma iğnesinemi başlayacaksınız bene pco luyum ama ilk yumurtlama hapı kullanacağım pco için diane 35 kullanıyorum 3aylık bir tedavi bu son hap bitince gidicem yumurtlama hapı vercek doktor.Bakalım işte ben burdan paylaşırım sizinle...

Stresli olma rabbim gönlüne göre versin

:CüvCüv::CüvCüv:
aminnnnnn amin amin :CüvCüv::CüvCüv:

merhaba kızlar.ben de pcoluyum.ergenlik dönemimden buyana adetlerim düzensiz.4sene önce ilk olarak doktora gittim ve doğum kontrol hapı verdi ama ben kullanmadım.ama 2sene sonra başladım kullanmaya.1yıl düzenli kullandım.(yasmin)arkasından 5ay ara verdim.o sırada evlendim ve tekrar başladım.5ay daha kullandım ve sonra bıraktım.korunmadık.çocuk istiyoruz çünkü.doktora gittiğimde ilk kan tahlillerine baktı kansızlık vardı onu giderdik.birde kızamıkçık testi yapılıyor onu yptırdım.herşey normal çalışmalara başlayın dedi.kendilinden olması için 2ay denedik.olmayınca doktorum daha fazla vakit kaybetmeyelim dedi ve yumurtlamam için klomen verdi.birde progestan tabiki.2ay kullandım ama malesef yumurtalayamadım.şimdi çalışmalara devam işte.herkesin allah yardımcısı olsun.inşallah hepimize şifa versin.:sm_confused:

bukettcım ben su an 5 yasında olan kızımda hic tedavı gormedım diye bilirim 1 tane catlatma ignesi yapıldı hamile kaldım ve düstü.2_3 ay sonra yeniden hamile kaldım ignesiz ve basaralı oldu allahın takdiri bence.simdi 5 gun klomen kullandım daha sonra yumurtalıklarıma bakıldı yumurtalar cok fazla olustugu icin yumurta catlatıcı igne yapmadı kendisi catlar dedi.adetin 19 günü progesteron testi yaptı sonuc 20.00 cıktı subatın 5 inde gebelik testi yapacagım bakalım sonuc insallah yüzümüzü güldürür

canim insallah hamilesindir.darisi basimiza:Saruboceq:

kızlar bayadır gelmiyodum buraya nasılsınız inş gelişmeler iyidir ...bende kontrole gidicem ama ben daha bebek istemiyorum ..eşimde öyle ..ama bundan kurtulmak istiyorum .özellikle şu bel bölgemdeki yağlanmadan ...doktor pko diyo ...kilo verirsen pko kurtulursun pko kurtuluncada o yağlardan kurtulursun diyo...

vallahi güzelim pko hastlıgının kilolu bayanlarda daha fazla görüldünü biliyorum ama kilo verince gececegini sanmıyorum cünkü ben 1.68 boyunda ve 54 kilo bir bayanım ve 10 yıldırda böyleyim.istersen doktoruna sora bilirsin pko dogustan bir hastalıkmıs öyle dogum yapınca kilo verince gececek bir sey degil menepoza kadar ya dogum kontrol hapı gebelik düsünülüyorsa tedavi catlatıcı igne moralini bozmak istemem ama gercek buuu

zug benimde aynen hem pko hem prolaktin off off adet olamadım 2 aya yakındır farlutal kullandım biteli bugün 2.gün hala bi tık yok sinirlerim cok bozuk içim daralıyo iyice bunaldım bi adet olsamda su tedavime başlasam ya

kızlar ben de hamile kalmak istioyrum bir süredir ama malesef kalamıyorum. pko nun belli belirtileri varmı henüz dr da gitmedik bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…