canımm teşekkür ederim kendi adıma...böyle güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum ve bir kere daha anlıyorum ki,herşeyin bir sırası var.biz elimizden geleni yaptıgımız halde olmuyorsa rabbimin bir bildigi vardır.sabırla bekleyecegiz...bende pkoluyum.rabbim tüm evlat isteyen güzel anne adaylarına hayırlısıyla verecektir inşş ben inanıyorum ...ALLAH evlatlarınızı size bagışlasın.öptüm canım...
arkadaşlar benim ablam,ben ve eltim polikistik over hastasıydık. kilo,tüylenme 3-4ayda bi adat görme.tüm özellikleri vardı.şimdi hepimizinde bebekleri var.onların 2 şer tane .benim 1.ve bahsettiniz ilacları kullandık.eltim gec adat oldugu için hamile oldunu 5 aylık olunca karnımda bişeyl kıpırdıyo diye dktr gidince anladı 5 yılında oldu oglu 5 aylıkken kızına hamile kalmışve yine anlamamış onuda 4 aylık farketti.ablamda sadece yasmin ve glukopage(dogru yazmışımdır inş)kullandı ve kızı oldu.hemen 2 yıl sora oglu.bana gelince onlara göre şanssızdım cünkü bizde eşim içinde sıkıntı vardı ve mikro enjksiyon yapıldı ve oglum oldu.canınızı hiç sıkmayın sadece pco iseniz kesin garanti allahın izniyle az bi ugraşla bebeginizi kucanıza alırsınız.size moral vermek istedim .iyice uzman oldum 9 yıl tedavi görünce.
hanımlar bende pkoluyum tedavi güzel sonuç veriyo ama kesinti olmaması lazım benim 1 kızım oldu şimdi 3 yaşında ama tekrar gebe kalamıyorum çünkü yeniden ilaç kullanmak gerekiyor benimle sıkıntılarını paylaşmak isteyen varmı
bendede pko var ilk kızım tedavi ile oldu sımdı ıkıncı gebelik icin tedavi goruyorum.birkac gün önce progesteron testi yapıldı sonuc 20.00 cıktı ne anlama geldigini bileniniz varmıhihoyyyt
Baya bi talihsizlikler yaşamışsın,direk çatlatma iğnesinemi başlayacaksınız bene pco luyum ama ilk yumurtlama hapı kullanacağım pco için diane 35 kullanıyorum 3aylık bir tedavi bu son hap bitince gidicem yumurtlama hapı vercek doktor.Bakalım işte ben burdan paylaşırım sizinle...
Stresli olma rabbim gönlüne göre versin
bukettcım ben su an 5 yasında olan kızımda hic tedavı gormedım diye bilirim 1 tane catlatma ignesi yapıldı hamile kaldım ve düstü.2_3 ay sonra yeniden hamile kaldım ignesiz ve basaralı oldu allahın takdiri bence.simdi 5 gun klomen kullandım daha sonra yumurtalıklarıma bakıldı yumurtalar cok fazla olustugu icin yumurta catlatıcı igne yapmadı kendisi catlar dedi.adetin 19 günü progesteron testi yaptı sonuc 20.00 cıktı subatın 5 inde gebelik testi yapacagım bakalım sonuc insallah yüzümüzü güldürür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?