canım sen acıbademde hangi dokt gidiyorsun
bende şüphelenmeye başladım şimdi yaklaşık 6 aydır korunmamamıza rahmen gebe kalmadım kızlar bana yardımcı ne yapmam lazım hemen pko için muayene olayım napım bilgili olan tecrubeli olan arkadaşlardan önerilerini bekliyorum
kızlar ya bendepkoluyum banada doktorum progestan verdi diğer haplardan hiç haberim yok 5 ay oldu hamile kalamadım acaba bende diğer haplardan kullanmalımıyımBenimde pko hastalığım var,ben 8 ay gecikmeli öğrendim.2 aydır glukofen kullanıorum,kilo problemim yoktu ama kilo verdim ben de ....faydası olacak mı bilmiorum ama inşallah olur.çoğu kişi memnun kalmış bu ilaçtan,biz de oluruz umarım....
bu arada ben de şeker yok,ama drum verdi hatta glukofen in yanında serophane ve farlutada içiyorum...
en kısa zamanda faydasını görmek dileğiyle...
allah inşallah hepimizin gönlüne göre bebek verir.banada inşallah!o kadar çok istiyorum ki....insallah allah gönlüne göre verir güzelim kilo vermende fayda var ama menepoza kadar pko hastalıgı asla gecmezmis dogustan bir rahatsızlıkmıs:çok üzgünüm:
canım ya sürekli şeker hapından bahsediosunuz bana doktorum böle bişi demedi?
çok teşekkür ederim peki bunun için jinekologa mı gidicem ilk olarak ?pko için erken teşhis şart. Nedenine gelince tedavi ne kadar erken başlarsa o kadar çabuk olur diye düşünüyorum. Çünkü pkolu bayanlar yani bizlerin hamile kalması biraz daha zor ama olmıcak diye bişey yok. Bence sen en kısa zamanda dr git kontrolde anlaşılır. Hormon tesleri de adetin 3.günü yapılıyor ona göre gidersen dr a 1 ay beklemek zorunda kalmazsın testler için.
dün hormon tahlillerimi aldım ve 1 yıl önce 80 lerde cıkan prolaktinim 34 cıktı çok şaşırdım doğrusu doktorum ilaca gerek duymadı ilk defa cocuk denemesi yapıcam ilk defa korunmasız bu ay ilişkiye giricem inşallah hemen olur ugraştırmaz beni ayrıca gecen ay adetin 15 gün gecikmişti doktor ultrasonda paktı polikistik over sendromu dedi tamamen stresle alakalı bu durum dedi kesinlikle bu bir hastalık değildir dedi farlutal verdi hap bitince adet oldum baktık ultrasonda yoktu kistler sonra yumurtalarıma felan baktık bu ay işte bir tek duphaston verdi bide folik asit 3 ay normal yolla hamile kalmayı denicem inşallah olurda ugraşmak zorunda kalmam burda okuyorum neler yaşıyo insanlar sadece paylaşmak istedim
kızlar ALLAH hepimizin yardımcısı olsun cok zor işlr
peki ONANCIM acıbademde rahim filmi çektirdinmi hiç bi bilgin varmı benim cuma günü cekilecek
çok teşekkür ederim peki bunun için jinekologa mı gidicem ilk olarak ?
canm inşallah herşey dilediğin gibi olur uğraşmazsın inşaallahh..bende de pko var adet söktürücü içtim adet olmayı bekliorum sonrada yeniden tedaviye başlayacam sen kaç yıllık evlisin canm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?