kizlar oncelikle su konuyu netlestirelim.ben pko oldugumu ogreneli 1 ay olacak nerdeyse.kilolu deilim.hayatimin en kilolu evrensindeyim suan ve kilom 58.normalde 51 in ustune cikmamistim hic.ayrica pkonun belirtileri olan sivilce, killanma bende yok.adet duzensizligim ise korunmayi biraktiktan sonra cikti. en fazla 6 gun oynadi adetim,gittigim dr isinde cok iyi zekai tahirde calisiyor ve herkesin tavsiye ettigi bir docent.bana pkonun dogustan gelen bir rahatsizlik oldugunu ve maalesef hayatimiz boyunca bunu yasayacagimizi soyledi.kilonun bu hastaligin dusmani oldugunu soyledi.asla fazla kilo alma dedi.cocugun olur dedi ama normal kadinlara gore biraz daha ugrasman sart dedi.istersen bikac ay deneyin.ama yok ben zaman kaybetmek istemiorum diosan bidahaki adetinde beni ara rahim filmi cekerek baslayalim tedavine dedi.
yani arkadaslar oncelikle kilosu fazla olanlar mutlaka zayiflamalilar.umarim hepimiz bebislerimize kavusuruz
slm kızlar bendede pko var ayrıca çok kiloluyum bebek istiyorum doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi şuan diyetteyim 1,5 ayda 7,5 kg verdim inşaalah bebişim olur:sm_cool:
ben bursalıyım bendede pko var 2 buçuk yıllık evliyim 1 yıl korunduk bir buçuk yıldırda bebek düşünüoruz rutun muayene için medikala gittim geçen sene ordaki dokt bişey demedi 3 aydır acıbademe gidiyorum bende pko olduğunu ilk muayene de anladı anlıyacağın 1 sene öbür dokt yüzünden bosuna gitti 1 sene bişey yok die bekledim bide bende pko nun belirtileri var evlendiğimde 60 kiloydum suan 10 kilo alkdımboyum uzun ama dokt fazlan var dio pkolu olduğum içim kolay kolay kiloda veremiorum ama pkolu olup gebe kalan bayan cok doktorumundan suan için çok memnunum ismi *Aylin Feriha Karahasan* ALLAH hepimizin yardımcısı olsun cok zor bu işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?