Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

slm kızlar bendede pko var ayrıca çok kiloluyum bebek istiyorum doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi şuan diyetteyim 1,5 ayda 7,5 kg verdim inşaalah bebişim olur:sm_cool:

meraba hanımlar bende de maalesef pko var hiç birşey yapamıyorum.. 1.5 yıllık evliyim bu ay pko olduğumu söylediler klomen kullandım ama aşırı tepki vermişim yumurtalar çok büyümüş tedaviyi kestiler çocuk istiyoruz olmuyor eşim doktor ama hiç bir faydası yok bana.. çok sıkıldım artık herşeyden........

merhabalar
bende pko luyum. 1,5 yıllık evliyim. şu an 95 kiloyum ve bu 2,5 kg vermiş halim. aranızda zayıflama sonucu adeti düzene giren veya hamile kalabilen var mı?

canım ya durumuna cok üzüldüm bende hamile kalmak için uğraşıyorum 2 buçuk yıllık evliyim
ve pko bendede var kilon cok fazla öncelikle kilo vermen şert benim boyum 1.74 kilom 71 benim de kilom var ama cok deil herşeyden önce kilo vermen şart

kizlar oncelikle su konuyu netlestirelim.ben pko oldugumu ogreneli 1 ay olacak nerdeyse.kilolu deilim.hayatimin en kilolu evrensindeyim suan ve kilom 58.normalde 51 in ustune cikmamistim hic.ayrica pkonun belirtileri olan sivilce, killanma bende yok.adet duzensizligim ise korunmayi biraktiktan sonra cikti. en fazla 6 gun oynadi adetim,gittigim dr isinde cok iyi zekai tahirde calisiyor ve herkesin tavsiye ettigi bir docent.bana pkonun dogustan gelen bir rahatsizlik oldugunu ve maalesef hayatimiz boyunca bunu yasayacagimizi soyledi.kilonun bu hastaligin dusmani oldugunu soyledi.asla fazla kilo alma dedi.cocugun olur dedi ama normal kadinlara gore biraz daha ugrasman sart dedi.istersen bikac ay deneyin.ama yok ben zaman kaybetmek istemiorum diosan bidahaki adetinde beni ara rahim filmi cekerek baslayalim tedavine dedi.

yani arkadaslar oncelikle kilosu fazla olanlar mutlaka zayiflamalilar.umarim hepimiz bebislerimize kavusuruz

ewet canım söylediklerine katılıyorumm.Benimde pkoya dahir hiçbir belirtim yoktuu:Kilo,sivilce,kıllanma,adet düzensizliği vs...Bana dr doğuştann pkolu olduğumu söylediii bebeğimizz olurmuşş ama zorluycakk bizi biraz 2 yıl oldu bakalım kaç 2 yıl daha beklıycem :roflol:

slm kızlar bendede pko var ayrıca çok kiloluyum bebek istiyorum doktorum zayıflamam gerektiğini söyledi şuan diyetteyim 1,5 ayda 7,5 kg verdim inşaalah bebişim olur:sm_cool:

insallah allah gönlüne göre verir güzelim kilo vermende fayda var ama menepoza kadar pko hastalıgı asla gecmezmis dogustan bir rahatsızlıkmıs:çok üzgünüm:

ben bursalıyım bendede pko var 2 buçuk yıllık evliyim 1 yıl korunduk bir buçuk yıldırda bebek düşünüoruz rutun muayene için medikala gittim geçen sene ordaki dokt bişey demedi 3 aydır acıbademe gidiyorum bende pko olduğunu ilk muayene de anladı anlıyacağın 1 sene öbür dokt yüzünden bosuna gitti 1 sene bişey yok die bekledim bide bende pko nun belirtileri var evlendiğimde 60 kiloydum suan 10 kilo alkdımboyum uzun ama dokt fazlan var dio pkolu olduğum içim kolay kolay kiloda veremiorum ama pkolu olup gebe kalan bayan cok doktorumundan suan için çok memnunum ismi *Aylin Feriha Karahasan* ALLAH hepimizin yardımcısı olsun cok zor bu işler

Bende de PKO var evlenmeden önce de reglimde düzensizlikler oluyordu ve dr um 2 aylık bi tedavi uygulayıp bunun evlendiğimde düzene gireceğini söylemişti ki taaa ozamandan pkoluymuşum Şuan bende ACIBADEM e gidiyorum ve çok ta memnunum. Reglim 2.ayda düzene girdi. Bebek düşünüyorum tabi ALLAH kısmet ederse. Tabi bizim diğer bayanlara göre biraz daha zahmetli hamile kalmamız ama sonuçta dr um olmıcak diye bişey yok dedi. Pkolu bayanlarda hamile kalabiliyor sadece biraz tedavi gerekli dedi. Herkese tavsiye ederim

arkadaşlar merhaba ben de pkoluyum 5 yıldır bu hastalıkla uğraşıyorum 1,65 boyum kilom 63 ama kıllanma ve sivilce var bir de adetlerim düzensiz 2 defa klomen ve çatlatma iğnesiyle tedavi oldum başarısız geçti çünkü yumurtalar takip edilmeden çatlatma iğnesi vuruldu doktorumu değiştirdim şimdi adet söktürücü içtim adet olmayı bekliorum başka bi doktora gidecem adetliyken hormon testleri yapılması gerekiomuş hiç yapılmadı bana rahim filmi çekildi ama tahlil yapılmadı bir de kist ameliyatı geçirdim 5 ay önce bu ilaçlar kist yapıo malesef siz de nasıl bi tedavi uygulanıyo? arkadaşlar birbirimize umut olalım...

bendede pco var ve yıllardır düzensiz adetlerim vardı ve birkaç yıldır ilaçsız hiç adet olmuyorum 3 aylık evliyim ve rahatsızlımı bildğim için hemen doktora gittim ve bebek tedavisine başladım benim size tavsiyem geç kalmadan düzenli tedavi olup bebek sahibi olmanız yaş çünkü çok önemli sık sık egzersiz yapın şekerli unlu besinler tüketmeyin tabii bu herkezin bildiği şeyler ama bizim için çok önemli çünkü kilo almamamız gerek

offf offff.evet balsuratcımm acaba daha kaç 2 yıllar gecirecegiz acaba...
aman hayırlısı olsun daa geç olsun ne yapalım dimi.bende de kıllanma sivilce falan yok kızlar.ama çok net kendim de gördüm ultrasında pkos oldugumu.küçük küçük kistik maddeler sıralanmış inci gibi aynı.
kilo da aldım çok((şeker haplarını da bi içiyorum bi bırakıyorum bende dayaklıkımm yaaanii dimi.klava: o şeker hapları çok önemli pkosta.rahim filmi de istedi doktorum ama hala çekilmedim.

selam k.gözlü bense pkoluyum. 4 aydır progestan hapını kullanıyorum tek isteğim hamile kalmak her seferinde umutla bekliorum ama maalesef ...artık umutta etmiorum. sana doktorun bu konuda neler dedi öğrenebilirmiyim

canım bende pkoluyum.bende 1 senedir evliyim yaklaşık 9 aydır korunmuyorum doktora gittim evlendikten sonra pembe maviye bursadaki.ordaki doktor anlamamış. tabi zaman boşuna geçti.4 ay önce gittim gene doruk hastanesine ordaki doktorum anladı. ama bende fazla kilo yok diğer belirtilerde yok tek belirti doktora gitmeden 2 ay önce adetim leke tarzı oldu onun içinde gittim biraz doktora ve pkolu olduğumu anladım.kist falan yok dedi 6 ay progestan kullan hamile kalırsın inşallah dedi ama ben nerdeyse 5.aya giriorum bişey yok.çok korkuorm .sana doktorun pko hakkında ne dedi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…