glucophage günde 2 tane içiordum.ağustos ayında içmeye başladım, eylülde klomen ile (günde 4 adet) hamile kaldım.maalesef kaybettim.sonra glucophage içmeye devam ettim.ocak ayında sadece glucophage ile hamile kaldım.ben eğer hamile kaldıysam, pko olan herkes hamile kalır.benim gitmediğim doktor kalmadı.en son tamamen yumurtalıklarımı durdurup, baştan uyarı yöntemi falan geliştireceklerdi cerrahpaşada.çok üzüldüm, çok ağladım.herşeyin bittiğini düşünüyordum.keşke evlenmeseydim falan diye düşünüyordum.bahçeci kliniğine gittim.zaten onun en büyük önerisi glucophage oldu.hamileyken de devam ettim içmeye, çünkü bana göre ilk bebek glucophage'ı birden kesince öldü.benim yumurtalıklarım simsiyahtı.hormonlarım korkunç yüksekti.şimdi eskiye döndüm sanırım çünkü yine adet olmuyorum.hayıt, civanperçemi, aslanpençesi, hepsini içtim ama sadece şeker hapı içtiğim dönemde hamile kaldım.çok da dua okudum bu arada.Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.
ya kızlar bende pkoluymusum. ama ben her ay adet oluorum. son 4 aydır adetlerımın zamanı yaklasık 6 gun oynuo. sizdeki durum ergenlikten beri mi devam edio.yoksa benimkide boyle boyle iyice bozulacak mı?:çok üzgünüm: ayrıca doktorum bana pko nun dogustan geldigini soyledi.
Canım bende Pkolu olduğumu geçen gün öğrendim .Fakat benim adetlerim hemen hemen günü gününe olur.Pkoda İlla adet gecikmesi belirtisi olmuyorr.Bnede 2 yıldır gebe kalamama belirtisi var mesela:1rolleyes:
:sm_cool:
Merhaba hanımlar
okadar mutluyum ki anlatamam bir kaç zaman önce aranıza katılmış ve yazılar yazmıştım ve bir müddet siteye girmedim bu yüzden aranızdan uzak kaldım. Epey takip edemedim.işte mutluluğumun sırrı artık bende 6 haftalık anne adayıyım. Inanılmaz bişey çift çizgiyi gördüğümde inanamadım hemen kan testi yaptırdım oda 10000 çıktı sonra doktora gittim bebeğimin kesesini gördük sadece
darısı tüm bebeklerinin yolunu gözleyenlere.
sende de mi pko vardı ? Tedavi ile mi hamile kaldın cevaplarsan çok sevinirim. Bu arada tebrikler darısı başımıza artık ....
:teytey:Canım tebriklerrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:ecrin_bebek::sm_cool:
MERHABA HANIMLAR
OKADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM BİR KAÇ ZAMAN ÖNCE ARANIZA KATILMIŞ VE YAZILAR YAZMIŞTIM VE BİR MÜDDET SİTEYE GİRMEDİM BU YÜZDEN ARANIZDAN UZAK KALDIM. EPEY TAKİP EDEMEDİM.İŞTE MUTLULUĞUMUN SIRRI ARTIK BENDE 6 HAFTALIK ANNE ADAYIYIM. İNANILMAZ BİŞEY ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜĞÜMDE İNANAMADIM HEMEN KAN TESTİ YAPTIRDIM ODA 10000 ÇIKTI SONRA DOKTORA GİTTİM BEBEĞİMİN KESESİNİ GÖRDÜK SADECE
DARISI TÜM BEBEKLERİNİN YOLUNU GÖZLEYENLERE.
Canım bu ay ilaç tedavisine ilk klomenle başladık .Rahim flimimide çektirdim...günde 2 tane aldım kloemeni Fakat yumoş büyümemişti geçen hafta :) dr yinede ilişki önerdi...Önünmüzdeki adetimde olursam dr dozunu arttırdı günde 4 tane 2 kutu içicekmişim :)delikafaduldendelikafaduldencanım ilaç tedavisi olmuyo musun?
bişey daha bayanlar yumurtlama ilacı kullanarak normal ilişkiyle deneme kaç ay oluyor ?? bana dr um bu şekilde 3 ay denicez olmazasa 3 ay da aşılama olmazsa tüp bebek dedi..
my celep canım bozma moralini boş bile olsa Allah tan ümit kesilmez. pco en kolay çare bulunan kısırlık sebebi..benim de klomenle 2. ayım..ben sana bişey sorucam canım bu progestan ilacını niçin veriyolar benim tedaviye direk klomenle başladı da ...
Arkadaşım klomen ile 3 ay deniyorlar.Tabi bu doktordan doktora değişiyor.Ama 3 ayda klomenle tutmazsa boşuna uğraşma derim ben.Benim 6 ay klomen denendi olmadı.Şimdi göbekten iğne gonal f ile aşılama yapıldı sonuç bekliyorum.Senin inşallah aşılamaya ihtiyacın kalmaz.
arkadaşlar benim ablam,ben ve eltim polikistik over hastasıydık. kilo,tüylenme 3-4ayda bi adat görme.tüm özellikleri vardı.şimdi hepimizinde bebekleri var.onların 2 şer tane .benim 1.ve bahsettiniz ilacları kullandık.eltim gec adat oldugu için hamile oldunu 5 aylık olunca karnımda bişeyl kıpırdıyo diye dktr gidince anladı 5 yılında oldu oglu 5 aylıkken kızına hamile kalmışve yine anlamamış onuda 4 aylık farketti.ablamda sadece yasmin ve glukopage(dogru yazmışımdır inş)kullandı ve kızı oldu.hemen 2 yıl sora oglu.bana gelince onlara göre şanssızdım cünkü bizde eşim içinde sıkıntı vardı ve mikro enjksiyon yapıldı ve oglum oldu.canınızı hiç sıkmayın sadece pco iseniz kesin garanti allahın izniyle az bi ugraşla bebeginizi kucanıza alırsınız.size moral vermek istedim .iyice uzman oldum 9 yıl tedavi görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?