Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

AMİN. Çok teşekkür ederim bana moral oldu inan uykularım kaçıyor ya bebeğim olmazsa diye. ALLAH kızını sana bağışlasın. Bu pko sürekli tekrarlıyormuş zaten maleseff sanırım onunla yaşamayı öğrenicez ama insan stres oluyor ay hamile miyim ay niye olmadı derken. Bide adet olamamanın verdiği gerginlik ve şişkinlik kaydirigubbakcemile5

ya kızlar bende pkoluymusum. ama ben her ay adet oluorum. son 4 aydır adetlerımın zamanı yaklasık 6 gun oynuo. sizdeki durum ergenlikten beri mi devam edio.yoksa benimkide boyle boyle iyice bozulacak mı?:çok üzgünüm: ayrıca doktorum bana pko nun dogustan geldigini soyledi.

Canım bende Pkolu olduğumu geçen gün öğrendim .Fakat benim adetlerim hemen hemen günü gününe olur.Pkoda İlla adet gecikmesi belirtisi olmuyorr.Bnede 2 yıldır gebe kalamama belirtisi var mesela:1rolleyes:

:sm_cool:
MERHABA HANIMLAR
OKADAR MUTLUYUM Kİ ANLATAMAM BİR KAÇ ZAMAN ÖNCE ARANIZA KATILMIŞ VE YAZILAR YAZMIŞTIM VE BİR MÜDDET SİTEYE GİRMEDİM BU YÜZDEN ARANIZDAN UZAK KALDIM. EPEY TAKİP EDEMEDİM.İŞTE MUTLULUĞUMUN SIRRI ARTIK BENDE 6 HAFTALIK ANNE ADAYIYIM. İNANILMAZ BİŞEY ÇİFT ÇİZGİYİ GÖRDÜĞÜMDE İNANAMADIM HEMEN KAN TESTİ YAPTIRDIM ODA 10000 ÇIKTI SONRA DOKTORA GİTTİM BEBEĞİMİN KESESİNİ GÖRDÜK SADECE
DARISI TÜM BEBEKLERİNİN YOLUNU GÖZLEYENLERE.

sende de mi pko vardı ? Tedavi ile mi hamile kaldın cevaplarsan çok sevinirim. Bu arada tebrikler darısı başımıza artık ....

sende de mi pko vardı ? Tedavi ile mi hamile kaldın cevaplarsan çok sevinirim. Bu arada tebrikler darısı başımıza artık ....

evet canım bendede varmış adet düzensiliğim için gittiğimde öğrendim sonra 3 ay progestan kullandım sonra hemen arkasından 1 kutu klomen verdi sonra haberi aldık işte
darısı hepinize:teselli:

:teytey:Canım tebriklerrr.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahh:ecrin_bebek:
canım ilaç tedavisi olmuyo musun?
Canım bu ay ilaç tedavisine ilk klomenle başladık .Rahim flimimide çektirdim...günde 2 tane aldım kloemeni Fakat yumoş büyümemişti geçen hafta :) dr yinede ilişki önerdi...Önünmüzdeki adetimde olursam dr dozunu arttırdı günde 4 tane 2 kutu içicekmişim :)delikafaduldendelikafadulden

kızzlaar bende pko luyum ama sanırım benim pko olan yumurtalığın küçük bir bölümüymüş düzenli adet oluyorum deyince doktor söylemişti bana bunu ...erken farkedenler (yani ergenlikte falan) bu hastalığı çok şanslı gerçekten benim gibi böyle tam hamile kalmak istediğin sırada bu hastalığı öğrenmek gerçekten çok kötü ,bu kadar senedir boşuna zaman kaybetmişiz çünkü uzun süreli kullanımda diane35 tedavi ediyormuş bu hastalığı...üstelik ben evlendiğimden beri farklı farklı doktorlara ama 6 ayda bir düzenli jinekoloğa gittim ama nedense hiiç birisi farkedipte beni bilgilendirmedi bu konuda neyse napalım allah böyle nasip etmiş diye düşünüyorum artık...yani genç bekar arkadaşlar asla ihmal etmesinler bu hastalığı ve tedavilerini düzenl yaptırsınlar benim arkadaşım 2 sene diane35 kullanmış pko yu atlatmış ve bıraktğı hafta hemen hamile kalmış ...
bende ağustostan beri glucophage kullanıyorum günde 2 defa alıyorum ve bu ayda adetimin ilk günü şu prof.saraçoğlunun soğan kürünü uyguluyorum bugün tam bir hafta oldu bakalım bitincede doktora gitcem sonucu burdan bildiririm size inşallah faydası olur...allahım hepimizin şifasını versin inşallah...

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar merhaba morelim çok bozuk bugün dr. gittim gebelik kesesi 20mm ve 6 haftalık hamileyim ama bebek görünmüyo dedi.bebek geç gelişmede gösterebilir dedi yada boş gebelikte olabilirmiş.2 hafta sonra tekrar kont.çağırdı ama benim moral sıfır.ya gerçekten boş gebelikse aklıma geldikçe ağlıyorum.çevrenizde bu şekilde olan varsa yorumlarınızı bekliyorum

my celep canım bozma moralini boş bile olsa Allah tan ümit kesilmez. pco en kolay çare bulunan kısırlık sebebi..benim de klomenle 2. ayım..ben sana bişey sorucam canım bu progestan ilacını niçin veriyolar benim tedaviye direk klomenle başladı da ...

bişey daha bayanlar yumurtlama ilacı kullanarak normal ilişkiyle deneme kaç ay oluyor ?? bana dr um bu şekilde 3 ay denicez olmazasa 3 ay da aşılama olmazsa tüp bebek dedi..

bişey daha bayanlar yumurtlama ilacı kullanarak normal ilişkiyle deneme kaç ay oluyor ?? bana dr um bu şekilde 3 ay denicez olmazasa 3 ay da aşılama olmazsa tüp bebek dedi..

Arkadaşım klomen ile 3 ay deniyorlar.Tabi bu doktordan doktora değişiyor.Ama 3 ayda klomenle tutmazsa boşuna uğraşma derim ben.Benim 6 ay klomen denendi olmadı.Şimdi göbekten iğne gonal f ile aşılama yapıldı sonuç bekliyorum.Senin inşallah aşılamaya ihtiyacın kalmaz.

progestan tutunmayı kolaylaştıran bir ilaç,düşük riski olanlara da kullandırılıyor.hamile olmayanlara da gebelik oluşursa kolay tutunsun diye veriliyor.bana da doktorum gonaphene ile birlikte vermiş, '3 ay içinde sonuç alamazsan gel,rahim filmi çekelim' demişti.ilk kullanımda hamile kalıp diğer uygulamalardan kurtuldum.o bebeği kaybettikten sonra ilaçlarıma tekrar başladım,bu kez de 2. denememde sonuç aldım.şimdilik herşey yolunda,inşallah siz de en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız.

irena bu göbekten aşılama nasıl bi işlem biraz tarif edebilir misin? aşılama başka türlü de oluyor sanırım.bir de masrafı ne kadar biraz bilgilendirebilirsen çok sevinirim canım..hakkımızda hayırlısı

Arkadaşım göbekten aşılama değil,göbekten yumurtaları olgunlaştırıcı ilaçlar kullanıyosun,sonra çatlatma iğnesi ve sonrada aşılama yapılıyor.Ben 200 tl ye yaptırdım.

kızlar bişi somak istiyorum.bende 5,3 cm kist çıktı haftasonu renkli dopplera giricem.dk hapı kullanıyorum 7 aydır.acaba bu doğuma engelmi ne bilim korktum benneyaptımki

arkadaşlar benim ablam,ben ve eltim polikistik over hastasıydık. kilo,tüylenme 3-4ayda bi adat görme.tüm özellikleri vardı.şimdi hepimizinde bebekleri var.onların 2 şer tane .benim 1.ve bahsettiniz ilacları kullandık.eltim gec adat oldugu için hamile oldunu 5 aylık olunca karnımda bişeyl kıpırdıyo diye dktr gidince anladı 5 yılında oldu oglu 5 aylıkken kızına hamile kalmışve yine anlamamış onuda 4 aylık farketti.ablamda sadece yasmin ve glukopage(dogru yazmışımdır inş)kullandı ve kızı oldu.hemen 2 yıl sora oglu.bana gelince onlara göre şanssızdım cünkü bizde eşim içinde sıkıntı vardı ve mikro enjksiyon yapıldı ve oglum oldu.canınızı hiç sıkmayın sadece pco iseniz kesin garanti allahın izniyle az bi ugraşla bebeginizi kucanıza alırsınız.size moral vermek istedim .iyice uzman oldum 9 yıl tedavi görünce.

canımm teşekkür ederim kendi adıma...böyle güzel şeyler duyunca çok mutlu oluyorum ve bir kere daha anlıyorum ki,herşeyin bir sırası var.biz elimizden geleni yaptıgımız halde olmuyorsa rabbimin bir bildigi vardır.sabırla bekleyecegiz...bende pkoluyum.rabbim tüm evlat isteyen güzel anne adaylarına hayırlısıyla verecektir inşş ben inanıyorum ...ALLAH evlatlarınızı size bagışlasın.öptüm canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…