Cevabın için teşekkür ederim.Tabiki dr. yazınca kullanıcam hapı.Bilmiyordum sadece d.kontrol hapı kisti yok eder sanıyordum.Sevindim açıkçası.iyi günler
arkadaşlar merhaba bende pcos hastasıyım..birkaç doktora gittim ve sonuç değişmedi.üstelik kilo problemim var.kilo vermemi englliyormuş bu rahatsızlık..sabretmekten başka çare yok sanırım...
bana doktorlar glifor önerdiler onu içiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı?bu ilaç iyi gelirmi sizce?vücudumun şeker depolamasını önleyeceği söylenildi...umarım işe yarar...
arkadaşlar merhaba bende pcos hastasıyım..birkaç doktora gittim ve sonuç değişmedi.üstelik kilo problemim var.kilo vermemi englliyormuş bu rahatsızlık..sabretmekten başka çare yok sanırım...
bana doktorlar glifor önerdiler onu içiyorum.bu konuda bilgisi olan varmı?bu ilaç iyi gelirmi sizce?vücudumun şeker depolamasını önleyeceği söylenildi...umarım işe yarar...
arkadaşlar, benim adet olamama gibi bir sorunum var, doktora gittim kaç kere ultrasonda bakıldı, birşey çıkmadı ısrarla kist var mı diye sordum yok dedi, bana adet düzenleyici verdi..burdaki doktor beye de sordum, şikayetlerimi anlattım, pco olabilir dedi....peki kistler ultrasonda görünmez miydi, yoksa görünmesi gerek miyor mu, çok küçük olduğu için görünmemiş olabilir mi, bana bir akıl verin....
pco kilo ile bağlantılı anladığım kadarıyla doktorum bana kilo vermemi söledi
ama dediğiniz gibi pco kilo vermeyi zorlaştırıyosa ne yapıcaz
kızlar merhaba bugün doktora gittim kistim yok olmuş aşılamaya start verdik puregon iğneyle başladım allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..allah hepimizin duasını kabul eder inşallah
pco kilo ile bağlantılı anladığım kadarıyla doktorum bana kilo vermemi söledi
ama dediğiniz gibi pco kilo vermeyi zorlaştırıyosa ne yapıcaz
tedavin hayırlı olsun. inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın
kızlar merhaba bugün doktora gittim kistim yok olmuş aşılamaya start verdik puregon iğneyle başladım allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..allah hepimizin duasını kabul eder inşallah
inşallah canım ..amin diyorum ....
tuana tşk ederim canm sen neler yapıosun tedavi görüyo musun?
evet canım tedavi görüyorum ama henüz bebiş için değil regl olamama gibi durumum var onu düzelticez inşallah..
benimle ilgilendiğin için çok tşkm ederim ayrıca güzel dileklerin içinde tşk ederim canm sen ne durumdasın tedavi oluyo musun paylaşırsan sevinirim Şeniz
bende daha önce doğum kontrol hapı içiyordum. sonra bebek istediğim için glukohage başladık. sonra o bende çok etkili olmadığı için gonaphene yumurtlatma hapı başladık. bu hapıda 2 ay kullandım. yumurta gelişti çatladı fakat endometrium geri kaldı. onun için bu ay ilk kez gonal f iğne göbekten yapıyorum. cuma kontrolüm bakalım cevabını görücez.
glukohage kullanan kilolu arkadaşlarımında kiloları kendiliğinden gitti. mide bulantısından yiyemiyorsun zaten. istemsiz kilo veriyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?