Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Cevabın için teşekkür ederim.Tabiki dr. yazınca kullanıcam hapı.Bilmiyordum sadece d.kontrol hapı kisti yok eder sanıyordum.Sevindim açıkçası.iyi günler

Nehir67 bendesenin gibi doğum kontrol hapıyla korunuyordum. Bırakır bırakmaz pko hemen etkisini gösterdi ve dr gittim şimdi başka bi ilaç kullanıyorum. Fakat sana tavsiyem d.kontrol hapını bırakmadan önce dr. a gitmen ve hemen alternatif ilaca başlaman çünkü sıkıntılı oluyor açıkçası diğer türlü. Hem sonrasında vereceği ilacla hamile kalsan bile bu ilaç bebeğe zarar vermiyor aksine faydası var düşüğü engelliyor.

Canım bende kullanıyorum glugophage benimki ama aynı tür ilaç zaten ikiside. inanılmaz işe yarıyor aldığın besinlerin şekere dönüşüp vücutta kalmasını engelliyor ve iştah kapıyor resmen ve ister istemez kilo veriyorsun. İyiki kullanmışım bu ilacı tek kötü etkisi inanılmaz bi mide bulantısı yapıyor. Yemek arası almanı tavsiye ederim ozaman az oluyor

merhaba
evet bende glukohage kullandım. bende çok kilo verdim. ama kötü tarafı benim kilo problemim yoktu. evet çok bulantı yapıyor bir süre sonra yemeklerden tiksinir hale geliyorsun.:)))

kızlar merhaba bugün doktora gittim kistim yok olmuş aşılamaya start verdik puregon iğneyle başladım allahım emeklerimizi boşa çıkarmaz inş..allah hepimizin duasını kabul eder inşallah

merhaba arkadaşlar.
2,5 yıllık evliyim bendede regl olamama durumu vardı,bu güne kadar gittiğim doktorlar hep normal ultrasonla baktılar kilolusun kilonu ver düzelir dediler(ne yaptıysanm kilo veremedim o ayrı bi mesele) en sonunda işinde iyi doktor tavsiye ettiler gittim çok memnun kaldım ve
bende pco hastası olduğumu geçen hafta doktora gittiğimde öğrendim.Arkadaştan alıntı yaptım çünki bu güne kadar bana da söylenenler hep öylesineymiş.İlk defa alttan muayene oldum ve sağ yumurtalığımın üstü kist doluydu Allahtan ilerlemişliği yok,şu anda adet düzensizliğim üzerine gidiyoruz,henüz çocuk düşünmüyoruz,birkaç hap verdi adetimin 3.ncü günü testlerim yapılacak,inşallah daha büyük sorunlarla karşılaşmam.Herkesin Allah yardımcısı olsun:Saruboceq:.....

pco kilo ile bağlantılı anladığım kadarıyla doktorum bana kilo vermemi söledi
ama dediğiniz gibi pco kilo vermeyi zorlaştırıyosa ne yapıcaz

evet tek başına,verilen haplarla sonuca ulaşılamıyor,doktor diyetisyen ve onunla birlikte spor dedi,o olmadı 5 km yürüyüş verdi,o yüzden yürüyüş bandı almayı planlıyorum bakalım veririz inşallah şu kiloları :1rolleyes:

glukohage kullanan kilolu arkadaşlarımında kiloları kendiliğinden gitti. mide bulantısından yiyemiyorsun zaten. istemsiz kilo veriyorsun

evet canım tedavi görüyorum ama henüz bebiş için değil regl olamama gibi durumum var onu düzelticez inşallah..

bende de o sorun var canm hap içmesem adet göremiyorum bebek istediğim için direk tedaviye geçti doktorum eskiden doğum kontrol hapı içiodum düzenli adet görüyodum ama hapı bırakınca olmamaya başladım çok zor bi hastalık allah kimsenin başına vermesin :1no2:

benimle ilgilendiğin için çok tşkm ederim ayrıca güzel dileklerin içinde tşk ederim canm sen ne durumdasın tedavi oluyo musun paylaşırsan sevinirim Şeniz

bende daha önce doğum kontrol hapı içiyordum. sonra bebek istediğim için glukohage başladık. sonra o bende çok etkili olmadığı için gonaphene yumurtlatma hapı başladık. bu hapıda 2 ay kullandım. yumurta gelişti çatladı fakat endometrium geri kaldı. onun için bu ay ilk kez gonal f iğne göbekten yapıyorum. cuma kontrolüm bakalım cevabını görücez.

hakkımızda hayırlısı olsun canm allah hepimizin kucağını boş bırakmaz inşallah:ecrin_bebek:

glukohage kullanan kilolu arkadaşlarımında kiloları kendiliğinden gitti. mide bulantısından yiyemiyorsun zaten. istemsiz kilo veriyorsun

Arkadaşlar bu saydığınız ilaçlar ne amaçlı? Ben de kist mağduruyum.Mayısta kist ameliyatı oldum.6-7 aydır d.kontrol hapı kullanıyorum kist olmaması için.Buradan sizin dediğiniz gibi farklı hapların da kistiönlediğini söyledim dr.uma.Ama yok hala d.kontrol hapı diyor başka hap vermiyor.Ben anlamadım bu durumu.Yardımcı olursanız sevinirima.s.

SLM kızlar ben 15 aylık evliyim 2 düşüğüm var dün pkoyla ilgili bi yazı okudum.belirtileri göğüs çevresi tüylenme,adet düzensiziği, ardarda düşük yapma diye yazıyodu.malesef benimde göğüs ucu çevresi hafif şekilde tüylenme, adet düzensizliği ve ardarda 2 düşük.adet düzenim 1 ay günümde olsam 3 ay düzensiz oluyo bazen 2ayda bir oluyorum.acaba hangi bölüme gitmem gerekiyo.tanısı nasıl konuyo.arkadaşlar bilginize ihtiyacım var.:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…