Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

AMİN canım inşallah herşey yolunda gider...

Evet mantıklı olanıda o zaten ben de okonuda endişelendim,neden birdaha doğum kontrol hapı verdi diye ama neyse 3 ayda doldu zaten bir acıdan iyi oldu düşünce acısından bu 3 ay kafam dinlendi...Şimdi cumartesi gidicem bakalım hayırlısı canım

Sende gelişme olursa yaz bize lütfen

evet canım var bende aynı sekıldeyım evlendıkten sonra 16 kılo aldım glucophage kullanıyorum yaklasık 3 haftadır ve 4 kılo verdım ınsalh sendede aynı etkıyı yapar hersey bebeklerımızz ıcınnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende 7 kilo aldım evlndikten sonra inşallah herşey yoluna girer bebeklerimzie kavusuruz

insallah allah gönlüne göre verir güzelim kilo vermende fayda var ama menepoza kadar pko hastalıgı asla gecmezmis dogustan bir rahatsızlıkmıs:çok üzgünüm:

çok sağol canım ewet öyleymiş bu hastalık bize yapışıp kaldı gitmek bilmiyorÇok üzgünüm çoook

canım senin adına çok sevindim darısı bizim başımıza:lepi:

kullandığınız pardorel ve glokofen hapları 10 gundur kullanıyorum dişimde bir problem var acaba hapları yarım bıraksam diş tedavisi bitince tekrar içmeye deva esem olurmu bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilir mii tesekkürler

bende amelıyat olup bırakmıstım ılacı ama bence bırakma devam et cunku tekrar baladıgında en bastan baslıcaksın doktorum ole dedı bana

selam arkadaşlar hepinize tek tek geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bu illetten kurtulursunuz . kadın olmaz gerçkten zor yaa hiç derdimiz bitmiyo bişey sormak istiyorum .. pko ya nasıl teşhis konuyo ultrasonda bakıldıgında anlaşılıyo mu şuan bende normal değilim de ama daha önce 4-5 ay kadar önce kontrole gitmiştim yara yaktırmak için ultrasonda dr bi bakalım dedim yumurtalıkların temiz dedi kist falan yok dedi .. pko yoktur heralde dimi olsa ozaman çıkardı CADIARZU

merhabalar ben yeni katıldım sizlere önceliklere allah gönlümüze göre hayırlı bir şekilde versin.bende pko lu bir hastayım .geçenlerde arkadaşlarım böğürtlen suyu ve soğan suyundan bahsettiler 2 side ayrı kişiler ve hamileler şimdilk bukadar biliyorum.daha fala bilen varmııııııı:teselli:

İnşallah canım soğan kürünü duymuştum bende 4 gün içtim ama daha fazla dayanamadım.adet akıntı iltihap söktürücü,kadın hastalıklarında birebir....

ultrasyonda belli oluyor bende belli oldu ama herkezde aynımı onu bilemem ama şüpheleriniz varsa bence doktora görünün vakit kaybetmeden içiniz rahat etsin...

merhaba hoşgeldin aramıza
soğan suyunu bende duymuştum ama etkisini bilmiyorum.

selam canım
ultrasonda pko görüntüsü olmayıpta kan tetkikiyle tanı konanlarda olabiliyor. ama inşallah değilsindir.

merhaba arkadaşlar herkese acil şifalar diliyorum. ben kendimi bildim bileli adet düzensizliği yaşıyorum adetim devamlı olarak düzensiz geliyordu bekarken gitmediğim doktor kalmadı ama kimse doğru düzgün bir acıklama yapmadı hep kilo problemim vardı zaten bir dönem kendi kendime kilo verdim ve adetlerim çok düzenli gelmeye başladı. tabi bu hastalık nasıl bir şeyse tekrar verdiğim kiloları geri aldım adetlerim düzensizleşti banada diana 35 verdiler o dönemde adetlerim düzeldi şimdi 1,5 yıllık evlliyim bebek istiyoruz diye dr gittik doktorum pko olduğumu kilo vermem geretiğini söyledi. bende 2 aydır dietisyene gidiyorum 10 kilo verdim 86 kiloydum başladığımda ve aynı zamanda glukophage kullanıyorum bunun yanı sıra da gonophen kullanıyorum daha henüz birşey yok ama daha çok kilo vermem gerekiyor. bu hastalık sanırım ömür boyu gitmeyecek şuan tek umudum kilo vermek oldu inşallah yüce rabbim hepimizin bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucagımıza verir.

Sorunlarımız hemen hemen aynı

bildiğim kadarıyla glukophage kilo verdiriyor,burdaki arkadaşlardan kullananlar var.Bende cumartesi gidicem doktora bakalım bana nasıl bir hap vericek çok zor gerçekten adet olamamak olanlara imrenir oldum.
İnşallah rabbim çok uğraştırmadan bebeklerimize kavuşturur.

bende 62 kiloyum evlenmeden önce 48 kilo idim evlendikten sonra aldım bu kiloları diane 35 in etkisi polistik over kist in etkisi ile

cevaplarınız için teşekür ederim arkadaşlar.. benim kilo ve tüylenme problemim yok sadece adet düzensizliğim var insan yinede tedirgin oluyo .. adet olsam bittikten sonra sogan kürüne baslamayı düşnüyorum iltihap varsa temizlensin .. tekrardan hepinize acil şifalar :Saruboceq:

Bendede kilo ve tüylenme problemi yoktu sadece adet düzensizliğim vardı adet olamamak ama polistik over kist oldugunu öğrendim ama çok kötü bişey değil en azından haplarla adet olabiliyoruz oda olamayabilirdi.Soğan kürü çok faydalı benim annem iltihap için yapti inanın 5 gün içti adetine 10 gün varken deşildi.Bende yeniden başlicam dokora bi gideyim
Teşekkür ederiz amin cümlemize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…